Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

Aз не 'мисля' за да съществувам. Това са илюминатски директиви на декартови координати. cool.gif Аз съм ПОДМИНАЛ мисленето. cool.gif

...ха познай с мисленето си от 4 пъти КОЙ познава от тези по-долу Бога?.. :rolleyes:

Aз не мисля за да съществувам!

Много точно и е съвсем вярно ,за Кришна съзнание !

и това е цел намбър уан,да се превърне човека в безропотно,немислещо,нереагиращо,незнаещо,демек Олигофрен!

Само да може да извършва елементарни действия,но това води до упадък тотален(направо си увеличаваш скоростта на падане (по х10 на 16 степен)!

Я си представи(не мисли), ако ИСКСОН-ите бяха доминанта в световен мащаб,а?

п.п.пък за картинките ,дет си сложил ,ти казах ,че си слаб с фотоШопа,хехехе

може би се харесват на олигофрените (шефовете ти)но ... са слаби ,хехе

Редактирано от camarero (преглед на промените)

• Отговори 825
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

Aз не мисля за да съществувам!

Много точно и е съвсем вярно ,за Кришна съзнание !

и това е цел намбър уан,да се превърне човека в безропотно,немислещо,нереагиращо,незнаещо,демек Олигофрен!

Само да може да извършва елементарни действия,но това води до упадък тотален(направо си увеличаваш скоростта на падане (по х10 на 16 степен)!

Я си представи(не мисли), ако ИСКСОН-ите бяха доминанта в световен мащаб,а?

п.п.пък за картинките ,дет си сложил ,ти казах ,че си слаб с фотоШопа,хехехе

може би се харесват на олигофрените (шефовете ти)но ... са слаби ,хехе

хе, Камиериерката, с грешно разбраното ристенство... biggrin.gif Да ти поприпомня, че Христос НЕ Е ОТ ТОЗИ СВЯТ. А ти пак искаш да смъкнеш Христос на Земята.

'Слаб ми е фотошопа'?.. Ами затова ми е 'силна мисълта'! cool.gif

А защо на помощ на Рама са дошли маймуни - дегенерирали люде (да не се бъркат с ХОРата) - просто обяснява лунния и материалистичен характер на Рама (който бил Кришна).

Царю, ти си НЕОСЪЗНАТ зидар. Илюминиран. Голям 'хоровод'- пренаписа ВЕДА, изкара Господ българин.

Кой е Хор?.. Хор е ЛУННО божество. Въпреки, че се предствя със слънчеви имена. То и Кришна-мурти съдържа Кришна, ма е минал покрай Него..

Разгледай последните публикациите в блога ми за Илюминати, Хор и Луцифер.

http://u-ra.blogspot.com/2009/03/eye-of-il...lucifer-is.html

Масоните почитат Хор, като 3-то око на Шива,което е САМО ЗА МАТРИЦАТА.

"Лунните робовладелци" са в илюминатското ти светоусещане. Ти си програмиран за раджас и шакти енергия.

Скорпионския архетип ще доминира накрая, И да те открехна- Твоя Асендент е Скорпион, не е Стрелец, ...както имаш натоварен 8 дом.

Ето го ХОР, баща на 'хората':

horus.jpg

А ето го пак Хор, като инспиратор на илюминатските масони. т.е ЛУЦИФЕР:

order_out_of_chaos.jpg

Пак да ти напомня: ПО МОЕ ТВЪРДО убеждение си на много грешен път, който не води до Бога!

Богът е Кришна. А не разни илюминатски масонски фанти. :rolleyes:

Редактирано от aeu (преглед на промените)

:brick wall: Пак ме сложи в догматично чекмедже. По твоята логика до сега маймуните трябваше да Еволюират в ХОРа. Ама освен да пушат цигари (пурите не им понасят) и да пият бира друго не са научили. То имаше и едно магаре в едно филибарско село дето го бяха научили да пуши и пие бира. И ставаше много инат докато не му дадат да си пийне полагаемата му се биричка.

Alcohol.jpg

А зидаро-мазачите така разбират реалността:

Reality.jpg

От моята камбанария на Кришна кравата ми изглежда така:

Tuksi.jpg

А фотошопските ти умения и внушения изглеждат така:

Madona%20Before%20After.jpg

Това относно ХОР го твърди само твоя Прав Хуй Паднал :help: и естествено това не са твои изводи, а негови.

Любезно ми обясни РАзликата между ХОР и Ману. И стига с тези Веди - вече ти доказах, че са профанизирани от манггалоидните брамини. И толкова пъти са правени и преправяни, че малко Истина е останала в тях от АРийските Веди.

Това, което изглежда не можеш да РАзбереш (или не са ти го казали) е, че всяко нещо в Създанието, Материално или Трансцедентално, си има смисъл за Създаването му, Цел, и Предназначение. Такова предназначение имат и Лунните Наги. В противен случай ти би изкарал Бог (който най-малко е Кришна) несъвършен - ами създал е нещо, което е непотребно и ненужно. :wors:

Човешкия мозък е неспособен (малко му са битовете с информация, с която оперира) да РАзбере вечността. Тази негова неспособност поражда и спекулации относно трансцеденталността. Спекулираш с много неща браткиш и ги нареждаш (за по-удобно) по догматични чекмеджета. От това, което съм научил до сега (а то не е кой-знае колко - - нямам самочувствието да съм Знаещ) съм абсолютно РАзбРАл едно - Съмнявай се във Всичко. Съмнявай се даже и във верността на своите РАзсъждения. И подлагай на "Изпитание" всяко нещо, което ти кажат. И ако го намериш за Истинно, не забравяй да се усъмниш във верността на Своята си Логика. И ако след всички тези "Изпитания" намериш нещо за Истинно, то това ще бъде твоята лична Истина, която не е задължително да бъде Истината за останалите. Защото всеки си има изглед от своята си "Камбанария". :)

хе, Камиериерката, с грешно разбраното ристенство... biggrin.gif Да ти поприпомня, че Христос НЕ Е ОТ ТОЗИ СВЯТ. А ти пак искаш да смъкнеш Христос на Земята.

'Слаб ми е фотошопа'?.. Ами затова ми е 'силна мисълта'! cool.gif

Ми не знам аз ,за Христос не съм казал нищо,ти къде виждаш ,че съм писал за Него?

Нали каза,че мого мразиш да мислиш,пък сега си бил със силна мисълТ? хехехехе

п.п.

да вярно е ,слаб ти е !

ако искаш прати едно есемесе до шефовете ,мога да ти напрая един курс онлайн ,не взимам мого!!!хехехе(не сериозно) мога и с флеч ,ако искат хехехе

питай ,махараджата (можем да изкараме някой леф)

....ами ти не обичаш да те слагат в чикмиджета.. ми това е СИГУРЕН БЕЛЕГ, ЧЕ СИ ОТ ЛУЦИФЕР-ИНСПИРИРАН! ;)

Този, който разбира Богът сам се нарича РОБ НА БОГА.

За тебе няма Бог. Ти наричаш всеки, който ти ограничава шакти-свободата 'Лунен робовладелец' не можеш да диференцираш нещата и дискриминираш концепциите... няма да ти кажа в каква илюзия си. ;)

"Съмнявай се във всичко"- оле, малей, оле, малей, Царю.... biggrin.gif много, много си затънал в излюзията. Айде няма да я наричам със санскритски имена да не те дразня...

Ти си под тотална илюзия на шакти-енергията, Браткиш. ;)

:brick wall: Пак ме сложи в догматично че

кмедже. По твоята логика до сега маймуните трябваше да Еволюират в ХОРа. Ама освен да пушат цигари (пурите не им понасят) и да пият бира друго не са научили. То имаше и едно магаре в едно филибарско село дето го бяха научили да пуши и пие бира. И ставаше много инат докато не му дадат да си пийне полагаемата му се биричка.

Alcohol.jpg

А зидаро-мазачите така разбират реалността:

Reality.jpg

От моята камбанария на Кришна кравата ми изглежда така:

Tuksi.jpg

А фотошопските ти умения и внушения изглеждат така:

Madona%20Before%20After.jpg

Това относно ХОР го твърди само твоя Прав Хуй Паднал :help: и естествено това не са твои изводи, а негови.

Любезно ми обясни РАзликата между ХОР и Ману. И стига с тези Веди - вече ти доказах, че са профанизирани от манггалоидните брамини. И толкова пъти са правени и преправяни, че малко Истина е останала в тях от АРийските Веди.

Това, което изглежда не можеш да РАзбереш (или не са ти го казали) е, че всяко нещо в Създанието, Материално или Трансцедентално, си има смисъл за Създаването му, Цел, и Предназначение. Такова предназначение имат и Лунните Наги. В противен случай ти би изкарал Бог (който най-малко е Кришна) несъвършен - ами създал е нещо, което е непотребно и ненужно. :wors:

Човешкия мозък е неспособен (малко му са битовете с информация, с която оперира) да РАзбере вечността. Тази негова неспособност поражда и спекулации относно трансцеденталността. Спекулираш с много неща браткиш и ги нареждаш (за по-удобно) по догматични чекмеджета. От това, което съм научил до сега (а то не е кой-знае колко - - нямам самочувствието да съм Знаещ) съм абсолютно РАзбРАл едно - Съмнявай се във Всичко. Съмнявай се даже и във верността на своите РАзсъждения. И подлагай на "Изпитание" всяко нещо, което ти кажат. И ако го намериш за Истинно, не забравяй да се усъмниш във верността на Своята си Логика. И ако след всички тези "Изпитания" намериш нещо за Истинно, то това ще бъде твоята лична Истина, която не е задължително да бъде Истината за останалите. Защото всеки си има изглед от своята си "Камбанария". :)

Ооооххххх, Каруцарю! Той и мен ме наричаше как ли не! Кво да се прай. Остава само да чакаме да му мине.

Телец и Лъв си приличат по животинския начин на възприемане не Реалността. Те са 2 фиксирани знака в материята, които определят, съответно Бит и Природа. Ти вярваш в Бита, Царя-в Природата(матерната).

Ма, Тюки- Телец си пада и по цоциализма. Всички цоциалистически авторитети си имат влияние на Телец. Или на Венера, която е обсебена от Земята.

....така, че на един Водолей да му кажеш, че 'всички, които са си приземени ги слага под един знаменател', като обида- е все едно да плашиш куче със салам.

cool.gif

Аз не те карам да се променяш, както и Царят. Вие сте фиксирани архетипи. Както и Скорпион и Водолей са фиксирани. Вие с Царят имате и от Скорпионския архетип, като прибавите към двата си фиксирани знака тпзи друг Фиксаж.

Просто- 'манджа с грозде'... ще си вибрирате в шакти-енергийката- аз не смятам да ви извеждам от там. Но да смъквате Водолеят до вашите маат'риални въжделения, облечени във фанта, като 'духовност'- ми пробвайте още... имате време... ! biggrin.gif

Миналата седмица бяха много забавни кришнарите като минаха по Витошка, явно имат наблизо някакъв офис или кой знае какво biggrin.gif раздаваха рекламни брошурки и си пееха, като стадо овце си бяха хахахахах

Миналата седмица бяха много забавни кришнарите като минаха по Витошка, явно имат наблизо някакъв офис или кой знае какво biggrin.gif раздаваха рекламни брошурки и си пееха, като стадо овце си бяха хахахахах

....радвам се, че ти харесват. Целта на Кришна-съзнание е да не правят разни 'еволюционни'(И С ПОЛЕДВАЛИТЕ-РВОЛЮЦИОННИ! cool.gif ) програми в матрицата, а да я напуснат с радост, че нищо не губят от нея. А този, които има очаквания от матрицата мрази всичко свързано с Кришна. Тези хора си имат Сатурнианското братство. Което е именно ЛУННОТО. cool.gif То е малко като глутница вълци, на лунна светлина единаци, протестиращи срещу това, че вали дъжд...

Ми не знам аз ,за Христос не съм казал нищо,ти къде виждаш ,че съм писал за Него?

Нали каза,че мого мразиш да мислиш,пък сега си бил със силна мисълТ? хехехехе

п.п.

да вярно е ,слаб ти е !

ако искаш прати едно есемесе до шефовете ,мога да ти напрая един курс онлайн ,не взимам мого!!!хехехе(не сериозно) мога и с флеч ,ако искат хехехе

питай ,махараджата (можем да изкараме някой леф)

....кви 'шефове', кви 5 лева, бе Камериерке. Аз от шефовете ти мога да вземам пари само за мои неща. cool.gif Само, че ги инвестирам в Кришна-съзнание. 'Католическа мафия' я наричаха в Малта шефската ти гилдия. cool.gif

Те тоя номер редовно го правят. От време на време излизат и ходят по улиците и пеят песни, а хората ги гледат отстрани и им се смеят. Понякога раздават и направени от тях сладкиши. Аз им ядох от сладкишите преди години, ама само защото майка ми ми беше взела от тях и ми ги даде. Иначе сигурно нямаше да ги взема от кришнарите.

Аз не те обиждам бе, Златокоско! Ти си този дето все обижда.

И не ми отговори защо носиш на врата си египетски кръст. cool.gif

Отговарям ти за последен път на личен въпрос, защото е маалко досадно вече. Не стига дето задваш въпроси със 120 знака в минута, но и лимитират(лимес) към Бита(и Тялото), т.е. Бик и Тленен Телец" biggrin.gif

Това е басиста на Лед Зеббълин - Джон Болдуин(Джон Пол Джонус) в годините на 70-те на миналия век:

hypppy.jpg

Ти Царят не го слушай! Той е псевдо-хиппи. От Цар хиппи не става. cool.gif Истинските хипита се включиха към ИСКОН, а псевдо- към ХОР-ския контингнет. cool.gif

cool.gif Истинските хипита се включиха към ИСКОН, а псевдо- към ХОР-ския контингнет. cool.gif

Битълс ако не се лъжа май бяха почитатели на Сай Баба, който вие от Кришна сектата недолюбвате... пък и хипитата употребяват наркотици, които вашият гуру, да се свети неговото име забранява cool.gif

Битълс ако не се лъжа май бяха почитатели на Сай Баба, който вие от Кришна сектата недолюбвате... пък и хипитата употребяват наркотици, които вашият гуру, да се свети неговото име забранява cool.gif

Ами, представи си, че се лъжеш?.. cool.gif

Първо са ходили в ашрама на Маха-риши Махеш Йоги (Велик Мъдрец). "Махеш" е прозвище на Шива. Всички хипита са шайви и майавади.

Следващата крачка е да разберат Кришна, тъй като Кришна е Върховният, а Шива е Негов администратор-макар и един от 2 най-главни.

Това нещо го прави ИСКОН и Прабхупада. Джордж Харисон е бил най-навътре в осъзнаването му.

http://www.harekrishnabg.com/india_rock/

Хипитата са употребявали наркотици, тъй като са били Луцифериани. Луцифер е по-малко паднала субординация от сатана или -абрахамизмът. Юпитата са вид 'абрахамци' също.

От колко време се пъна да кажа на Луцката, Царят и тем подобни 'свобдни електрони', че Астралната свобода на Луцифер, ако не види Богът Кришна ще бъде в лапите на Сатана?.. :)

Ами, представи си, че се лъжеш?.. cool.gif

... Джордж Харисон е бил най-навътре в осъзнаването му.

Ми да ,лъже се тотално !

На Джордж са му харесвали най много приходите ,щото той им е отстъпвал 10%!

И осъзнаването му е било ,супер(за исксон)!

Ами точно хипитата са били тия ,които са имали готови изградени комуни и начин на живот различен от този който са желалели управляващите(илюминатите хехехе)!

И са им пуснали ДЕ-то !

Ми да ,лъже се тотално !

На Джордж са му харесвали най много приходите ,щото той им е отстъпвал 10%!

И осъзнаването му е било ,супер(за исксон)!

Ами точно хипитата са били тия ,които са имали готови изградени комуни и начин на живот различен от този който са желалели управляващите(илюминатите хехехе)!

И са им пуснали ДЕ-то !

ха, добре се изказваш от името на ...'тях'.

Отдавна съм писал за тебе, че имаш демонично светоусещане. Демонът винаги завъртва в полза не егото си. За това си пасвате и с Луцката и Царят- имате демонично светоусещане. cool.gif

Всъщност- за Луцката между 'его' и 'душа' няма разлика. :)

Ами ти разсъждавай, бе Камериерке, българо-католическа! cool.gif -"Комуни" имат навсякъде, където искат ДА СЕ ДИСТАНЦИРАТ от амбианса, но от светския начин на живот има значително по-малко. Комуни имат и в Хиспания и българските манастири са вид комуни. САМО, ЧЕ ЗА ЛУННИЯ КУЛТ, който оплаква матрицата, тъй като не вижда друго състояние на душата си. В комуната съзнанието следва даден модел. В матер. комуни целта е да се плюска на корем и до тука. cool.gif

Духовхният комунизъм се нарича СЛЪНЧЕВ КУЛТ КЪМ КРИШНА. Всеки един друг комунизъм, който е построен на базата на материалното си е ЛУННО-САТУРНИЯНСКИ или АБРАХАМСКИ(абра-хам-хум-ски). Отличтелна черта на Лунно-Сатурнианския култ е, че все търси печалба от матрицата. С което ти започна и постинга ти.

Отново се подписвам с двете си ръце, че си демонично инспириран. cool.gif

Яхве - Саваоф-Иегова - ипостаси, свойства и формы Чернобога в мирах Земной Тёмной Нави. Иудейский племенной божок, пекущийся только об иудеях и наставляющий их жить за счёт других народов. Главный иудо-христианский бог.

Мен защо ме пропускаш? biggrin.gif

Ей, голяма Муха си! biggrin.gif Все да се сложи и да се изтъкне! biggrin.gif Имаш време до 29.5 си годишнина. Дотогава набирай опит(и знания)... cool.gif

Отдавна съм писал за тебе, че имаш демонично светоусещане.

Ами ти разсъждавай, бе Камериерке, българо-католическа! cool.gif

Отличтелна черта на Лунно-Сатурнианския култ е, че все търси печалба от матрицата. С което ти започна и постинга ти.

Отново се подписвам с двете си ръце, че си демонично инспириран. cool.gif

Хе ,хе не ме разочаровай ,Пип!

Браткиш сега ,ако отида в един офис на Кришна съзнание и им кажа :

Искам да даря( да им преведа на тяхна сметка(банкова) 1000 евро )ей тъй ,щото съм един "демонично инспериран"

ЩЕ МИ ОТКАЖАТ ЛИ?

И аз се подписвам с двете ръце ,че си се заблудил ,мого в тая секта!

Искам да даря( да им преведа на тяхна сметка(банкова) 1000 евро )ей тъй ,щото съм един "демонично инспериран"

ЩЕ МИ ОТКАЖАТ ЛИ?

Готтин, парите ли ще променят нещо, не разбрах?... :cheers: -Може би за Ордена на сеньор Лойола?.. cool.gif

ЩЕ МИ ОТКАЖАТ ЛИ?

хахахах, ще те направят направо шеф на комуната biggrin.gif

хахахах, ще те направят направо шеф на комуната biggrin.gif

Хе ,хе не не аз съм зле с теорията ,браткиш!

Виж браткиш,Пип могат да го издигнат в гургул и да обикаля целиот свет!

Той знай мого,кой откъде пада и накъде заминава хехехехе кат диспечер е !Пък и шефа на комуната има мого задължения ,сега не е като преди- разпусната работа!

Сега са мого стегнати ,щото се издъниха и сега ги наблюдават!

aeu Публикувано на Преди 8 минути

Готтин, парите ли ще променят нещо, не разбрах?... -Може би за Ордена на сеньор Лойола?..

Разбра много добре ,браткиш за какво иде реч!

Става въпрос за парите дето си купуваме софтуер ,разбийш ли! cool.gif

За материалното в Кришна съзнание ,ей за това става въпрос!

Пък за мене тоя лойла-бойла също е сектант! :help wanted3:

Ще му поверят ръководството по младите кришнарки. :)

В смисъл, да ги просветлява по проблемите и повелите на Кришна.

Докато в главата на младите краварки са само фалически символи нищо не мога да направя на този етап... cool.gifbiggrin.gif

fortunanonpenis.jpg

ПС: Виждаш ли къде е Цар Лъв с "Лунните РобовладЯлкОвци"?... biggrin.gif

Ще му поверят ръководството по младите кришнарки. :rolleyes:

В смисъл, да ги просветлява по проблемите и повелите на Кришна.

Аз ,ако почна да ги просветлявам ИСКСОН -ите , ша фалират ,няма да им останат "денги" и за цигари ,хахаха

Абе ,браткиш като гледам как ги "громиш" сички ристени,юдеи,мюслюмани как ти се вижда снимката

p10302441.jpg

ще ги задължават ли тия татуси или който желае,щото мого ги огранчавате в Негово име а ?

Ти не каза Негова Божествена Милост А.Ч.Бхактиведанта Сваами Прабхупада Бог ли е вече или само неговия пророк?

p10301261.jpg

Аз ,ако почна да ги просветлявам ИСКСОН -ите , ша фалират ,няма да им останат "денги" и за цигари ,хахаха

Абе ,браткиш като гледам как ги "громиш" сички ристени,юдеи,мюслюмани как ти се вижда снимката

p10302441.jpg

ще ги задължават ли тия татуси или който желае,щото мого ги огранчавате в Негово име а ?

Ти не каза Негова Божествена Милост А.Ч.Бхактиведанта Сваами Прабхупада Бог ли е вече или само неговия пророк?

p10301261.jpg

T.e. снимката ти пречи на консуматорския ти манталитет, така ?.. cool.gif

Казваш 'католическото ристенство' или ристенството на 'старите българи' е застрашено?.. cool.gif

....не си спомнят против кого още.

Говорейки по този начин, срещу всеки и срещу всички ,те говорят най -вече срещу тяхното учение или СЪзнание,

всъщност просто НЕзнание!

Чанга-манга ,така казва и моя приятел "ЧИКО"хех

За кришнарите е характерно точно това. Тази информация ви я давах преди време, ама сега не ми се търси. Кришнарите много разпалено говорят против останалите, особено против мюсюлманите и не си спомнят против кого още.

...разбира се- след като абрахамизма е демонизъм. cool.gif

....само, че пак не си в час- не говорят всички, а само такива по-буйни 'кришнари', като мене, и то -неофициално от тяхно, ваишнавско, име. Аз не съм член на никоя органзиация. Аз съм само симпатизант. cool.gif Така както ти си симпатизант на хапката, и кекса.. cool.gif от сектата на кльопчката и дзмийките.. biggrin.gif

само знам, че абрахамизъм е извращение на ВЕДА.

T.e. снимката ти пречи на консуматорския ти манталитет, така ?.. cool.gif

Казваш 'католическото ристенство' или ристенството на 'старите българи' е застрашено?.. cool.gif

Не съм ,казвал таквиз ,неща!

Ти си се объркал ,че някакъв мангасар ,ша може да застраши силния Български дух(бактрически,както и каза)

Можеш да влезеш във форума на кришната и ще ти стане ясно ,за какво ти говоря!

Както и каза Царя мангталистанците не са носители на Ведата,даже не са успяли да я съхранят,има една част ,която не е преведена още!

И всички тия напъни за святост ,са глупави и вървят само в джунглите на Амазонка или по островите на Бора Бора

и то със задължителната шепа ориз (ГРАТИС) това е Браткиш,колкото и да се напъваш да го изкараш Де-то някакъв ,

си е просто един преписвач и по точно (интервент)!

Всичките ти аргументи за нещо повече от останалите религии и деноминации ереси и т.н. падат ,

когато ти пусна клипчето с педофила!

Там става ясно за за СЪзнанието(наречено кришну)

Всичко на този свят е една голяма лъжа. След малко ще пусна нова тема по въпроса, показваща за пореден път манипулациите, на които хората са подлагани.

Никой не може да ти казва какво да правиш или какво да мислиш. Трябва сам да търсиш истината - с твоя си акъл, с това, до което онези Отвъд са ти дали достъп. И да не вярваш на никого, а сам да си преценяваш! :help wanted3:

...не бих казал. cool.gif "Съмнявй се във всичко" е именно лъжата. :wors: Царят изповядва тази максима.

материланият свят е илюзия от гледна точка на ЛИПСАТА НА БОГ. Но ти щом се съмняваш във всичко, значи не знаеш КОЙ е Богът. Аз какво мога да направя по този въпрос?... cool.gif

Богът не е татуировката или бхактата от фотоса, да ти подскажа.. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.