Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

Пип, много те моля - от всички славянски езици получавам алергически пристъпи - обривам се - честно - не се майтапя.

А относно руския - ми напомни ми някой ден да ти напиша истинска история - с един Телец - страшна художничка - половин рускиня (по майка) половин финка (по баща) - такава руска библиотека имаше - уникални книги. В тях прочетох за основата на руския език - българския. За русификацията на руския език не си чувал - нали? Щото са говорили развален български преди Екатерина (Чифутоидна).

И като стана въпрос за забрани:

Пип, ти имаш Свидетелство за Раждане - не е ли така? И като умреш (смърт не съществува - няма такова нещо) ти се издава Смъртен Акт. Или може-би се лъжа? Тц - така си е.

Хайде сега ми кажи (браткиш, много добре знаеш моята добронамереност - тук става въпрос на спор и изясняване) Под чия Власт си докато си в инкарнация на земята? И Чий Роб си в нея? И Кришна (абе мога по-точно да го кажа, но модераторската палчица ще заиграе...) защо "киризи" "воаьорски" и безучастно отгоре своите отдадени "чада"? Защото браткиш Софистите (абсурд е да не знаеш кои са) АдЖеБа не ся успели да систематизират Знанието за Бог и Битието Божие? А иначе много в час са били - много наясно са били със нещата.

Ще ти дам "хинт" браткиш - Процесорчето, тач е зарит ключа от бараката. Много му са малко битовете. И издиша от всякъде - Его, Психе, - да не ги изброявам. Щото браткиш Кришна нито Психе има, нито Его.И по вашите обяснения на теб и твоите събратя по убеждения - ами изкарвате го "научна фантастика" - щото е много нелогично това, което си представяте (Мая). Знаеш - нищо лично, винаги съм уважавал и ценил твоя интелект. А и не само това - считам те за приятел.

Браткиш, гаджосал ли си се? Браво! Само не ми казвай, че е Риби - щото ще ме хване алергията... :)

Люси, къде изчезна? Не спорим на религиозна основа. Просто с брат Пип си "мерим "възгледите"... :)

Царю, властта и когато си в материята и когато си извън нея, е под Кришна. Но, тъй като Кришна резидира отвъд материята с циклите и, то там си, не по-скоро под Негова власт, а -под Негова протекция, блаженствайки от този акт. laugh.gif

В Материата има нива. Кришна е създал материалният космос пак от милост към невежите души, които, не иска да им лишава свободната воля. В материалният свят те мога да се изживяват за всичко, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДА БЪДАТ "БОГ"(Кришна). Разбира се, този период на изживяване на душата за 'Бог' е поставена на карта. За всяка една илюзия душата си плаща. Примерно- заболи те зъбче и отидеш на време НА ЗЪБАР- плащаш по-малко и болка и пари. Отложиш ли?-плащаш повече във всеки един аспект. Но без изплашане-redemption- не става. ;) Има и лицемерно плащане- помен с чужда пита. Евреите са царе в това отнощение. "С.писъци на Шиндлер "имат от Земята до Луната. Но това само и трупа кармичната(кармачна) :) задлъжнялост. И води до писъци в последтвие.Те могат да заколят пиле, агне или крава, но техният грях РАСТЕ с това. ;) .

Да кажа нещо за Луцифер. Луцифер е или Водолей в сравнение с Козирог или -Близнаци в сравнение с Телец или- Везни в сравнение с андрогина- ("Дева-Скорпиона" или андрогина "Станчев-Аврамов" biggrin.gif ).

Луцифер е по-малкото зло, но -ЗЛО пак! cool.gif В езотеричното християнство се нарича "lesser devil than satan". "Satan" is Moon part of SAT.U.rn. Това са яху, аллаху, и втората фаза на цоциализма и националсоциализма- ДИКТАТУАРАТА да си закотвен в една точка от Астралът с цел 'матер. съществува на душата САМО с грубата материя от 5 елемента-земя, вода,огън въздух и вакуум. Всички закони на другарите касаят вакуум, като спекулират с първия фино-материален елемент-ума.

Астрологията е 'банната' не само от 'другарите' и папистите за 'простолюдието', което иде от абрахамските религии ислям и юдаизъм. Видиш ли дух, който 'банва' херметичните науки то той е ариманически(сатанински), като е ги е изпачил в МОНО ДОГМА, която се налага с терор и принуда. ;)

Видиш ли езотерика, която няма за цел да се освободи от материалния свят, дори във фината му част-ТО ТОВА Е ЛУЦИФЕРИАНСКИ ДУХ. Луцката е типичен пример. Но аз я предпочитам кратно и стократно пред ба'ат Дийн или други сатурнианци, не е задължително да се водят 'за религиозни', тъй като ком'низмът си е АБСОЛЮТНО СЪЩАТА РЕЛИГИЯ, като ислямът, примерно, които ще ти резнат зелника, само и само защо си нарисувал педофилския пророк в карикатура.

Луцифер е Шива с Кундалини-шакти. Той ползва ума най-вече, както и разума и егото. Фино-маер. елементи. :angry:

Кали не е нищо друго освен Майа на края на цикъла, когато НЕ ИСКА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ УМ, РАЗУМ И ЕГО и за това бесне е над Шива, тъй като Шива и предлага като финална цел да се освободи от тях.

Но като Кали е САМО ЗА МАТРИЦАТА!

spacer.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 825
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

И към момчетата имам молба - спорете си, няма проблем, от това по-духовни едва ли ще станете, но моля ви, подобни фотоси не публикувайте, мислете малко и за другите хора или поне ги поствайте под линк като преди това сте предупредили.

А иначе, моето мнение по спора ви - най-глупавите спорове в човешката история са били винаги на религиозна основа и ние всички тук знаем как те завършват. Затова се спрете навреме, ако сте малко разумни, а вие сте.

Луцка, баат Дийн няма за идея да става 'духовен', а да си остане 'религиозен', и то в аспект, който една абрахамска религия му дава. :)

Да бъдеш spiritual е различно от religious. Както казва Jordan Maxwell(който, между другото има Слънце в Козирог): "One can be religious and totally miss the piont of spirituality, because the spirituality is individual thing, and religion is cooperative." Кооперацията я прави Козирог в зоокръгът и Лъв-по малко, но Лъв има по-малка сила за кали-йуга, тъй като става дума за 'наказване веднага', което прави Козирог, докато Лъв винаги прощава и помилва грешниците.

За това, не знам защо Царят ненавижда архетип Риби(който си има също негативите на мазохист, мрънкалник, нерешителен и т.нат.), но Лъвът има шанс да вземе превес над цикличността, която Козирог владее зоо-кръгът, само като стане Риби. Не случайно :Вишну-архетип е "Суря-Нараяна". Нараяна включва в себе си Риби(Яна) и Водолей(- 'Човек'-Нара), докато Нака(Нага) е асуря-змей или демон.

Сега да ти кажа, според мене защо бъркаш Христос с Луцифер. ИДЕ ОТ тълкуването на АРХЕТИПА 'ОВЕН'. Овен архетип може да бъде или Луцифер или Христос, в зависимост дали има връзка с архетипа Скорпион-Козирог(Сатана). Както забелязваш има 2 сечение. От една страна Овен е Слънчевата страна на Марс, а Скорпион е Лунната. Кози е Луната страна на Сатурн.

Така, че Луцифер, като архетип Овен, ще си отане Луцифер, ако тръгне по самсара към Лунната страна на Марс(Скорпион) и Лунната страна на Сатурн(Козирог).

От друга страна знаеш, че Христос е казал, че Отца Му отляво ще сложи козите, а отдясно-овцете, като разбира се сам Христос е първият Овен. Архетипността на Исус е още -и малко на Козирог и Водолей(съответно:Асендент и Луна там)

Но къде е разковничето?.. Разковничето е Овен да не продължи към Телец, а да се върне към Риби. Ако Овен продължи през Телец до Козирог, то той е Луцифер и ще следва цикъла на самсара. За това се казва, че Луцифер е по-малък дявол от Сатана(Ариман).

Ключовата дума тука е 'освобождаване от самсара'. Луцифер не го прави, а Христос го прави. ;)

Това е и смисълът на релацията "Кришна-Шива". Шива се асоциира с Козирог и Скорпион и по-малко Телец и Дева, докато Кришна- с Лъв, Близнаци и Риби (+Рак )най-вече, като архетипи, но е отвъд тях.

И да ти кажа, че в днешна Индия над 90% са заблудени, тъй като следват Шива/майа циклите в матрицата. Много ми е смешно, като някой ме нарече 'хиндуист', тъй като съм имал предпочетяния към Кришна. :help wanted: Това ще рече, че тези, който са християни са 'евреи'. А не са ли?... cool.gif

...на холандски 'луцифер' е кибрит.... biggrin.gif

Царю,а ти на кой си фен или последовател?Явно Кришна не е твоя човек.

;) А ти в кое чекмедже на бюфета на щампите би ме натикал? Щото и браткиша (Пип) преди време ме натика към материалистите, ама "скива", че кеш паметта на процесорчето дава фира и се поправи. Това със щампите вече не действа в епохата на Водолея

За синтезаторите и реалностите

В момент на прозрение разбрах дълбокоумната препоръка на Негово Малоумно Нищожество Мадридското Недоразумение ДА СИ СМЕНИМ ЧИПОВЕТЕ. Щото сме били на аналогови осцилатори и сме звучали различно и уникално. Щампа трябвало да има. Щампа във всичко. От религиите до съкровените лични чувства. И не се наричало глобализация, а щамполизация©. С чип.

Щото като си имаш чип всичко ти е уредено. И няма значение дали си от Кришна, Мормон (с еднакви черни костюми и запотени чела), Йеховист (със Стражева кула в ръка), или - да не ги изброявам всичките - всички те са продукт на Щамполизацията©. Като споменах кришнатите се сетих виц на темата - как е Весела Коледа по кришнатски:

Merry Christmas, Merry Christmas

Merry, Merry, Christmas, Christmas

Щамполизацията© е голяма работа. Започнала е преди доста време във Вавилон (Вавилонския Талмуд), Йерусалем, преселила се е във Ватикана (с малко разклонение в Константинопол), Британия, по-късно в САЩ чрез Пекин сега е в целия свят. Чипове има много - не се блъскайте - Щамполизацията© няма да ви подмине. Няма да останете валат (без ръка). Щамполизацията© е замислена за Голям Шлем (термини от бриджа), но дали ще стигне до жус лично аз се съмнявам. Заради фактора аналогови осцилатори. Те съществуват. Колкото и да не им се иска на щамполизаторите©. А те си мислят, че са почукали на Небесната Порта и са хванали за рязания пенис йЕхова.

Алоуу, рязаните тъпандури© - йЕхова има клитор - щото е в женски род вашето демонче. Би трябвало да знаете, че жените и банкоматите дават на този, който има. А вие вашето сте го изрязали. И нямате какво да дадете. Щото хартиените пари не стават за ядене. Чиповете също...

А за мутрите - ограбвачи на вашата реалност - По щампите ще ги познаете. И по чиповете...

Браткиш Пип, не мога да не се съглася с предният ти пост. Защото и аз виждам така нещата (с изключение на името Кришна) и :help wanted: както виждаш от блога ми (който едва ли си прегледал) в повечето от случаите сме на едно мнение.

Привет :)

:wub: А ти в кое чекмедже на бюфета на щампите би ме натикал? Щото и браткиша (Пип) преди време ме натика към материалистите, ама "скива", че кеш паметта на процесорчето дава фира и се поправи. Това със щампите вече не действа в епохата на Водолея

Браткиш Пип, не мога да не се съглася с предният ти пост. Защото и аз виждам така нещата (с изключение на името Кришна) и :go ahead: както виждаш от блога ми (който едва ли си прегледал) в повечето от случаите сме на едно мнение.

Привет :lighter:

Аз пък съм абсолютно съгласен с доста неща, които казваш, Браткиш, НАЙ-ВЕЧЕ за това че кръстът е 'застинала свастика'. Това е изказване НАПРАВО в 10-ката! :go ahead: . Но нали знаеш, че има 2 типа свастики?.. ВИРажна и МИРажна?.. cool.gif

Когато душата се гмурне надолу във водовъртежните спирали и стигне почти дъното на Астралът(както е случая с абрахамците и техния век-'кали-йуга') потенцията на душата намаляшсвършва и астралното гориво и за това единствения начин е да се прероди в друго битие, тъй като въртенето на свастиката вече загреба само кали и боксува.

Така са устроени циклите? И на мене не ми се иска да имам 41 години в това битие, а -20, ....нито на брат ми му се става на 50 след 9 дена, ма можеш ли да се върнеш в този живот в тялото си на отрок със станала патка в кошарата?... biggrin.gif Трудно е поне за мене, Браткиш!

Салу, Кару! :)

;) А ти в кое чекмедже на бюфета на щампите би ме натикал? Щото и браткиша (Пип) преди време ме натика към материалистите, ама "скива", че кеш паметта на процесорчето дава фира и се поправи. Това със щампите вече не действа в епохата на Водолея

Браткиш Пип, не мога да не се съглася с предният ти пост. Защото и аз виждам така нещата (с изключение на името Кришна) и :) както виждаш от блога ми (който едва ли си прегледал) в повечето от случаите сме на едно мнение.

Привет ;)

Защо реши че искам да те тикам по разни чекмеджета.Просто питам защото е най-добре да се черпи вода от извора.Да верно е че сте на едно мнение в повечето случаи,даже някои помислиха по едно време че сте един и същи човек. ;)

С това ли се стимулираш?Кишуто добре ти го е казал.Каквото посееш ,това ще жънеш.Откъде знаеш нещо за мен ,много ми е интересно?Аллах лично ли ти го каза?Вместо да се мъчиш да се правиш на такъв ,какъвто явно не си,по добре се опитай да осмислиш това,което доста хора споделят тук.Демоните много добре успяват да се маскират.Не смяташ ли ,че това е най-логичното обяснение?

И понеже темата е за Кришна ,ще ви светна сега и за него.Като наблюдавам последователите му ,виждам че Калиту се е маскирала като Кришна и с голям кеф ги води.Всъщност всички "богове" ,които разделят хората са си демони.Всичко се върти okolo едни доста първосигнални усещания и примамки, на които е лесно да се закачиш.Откачването обаче наистина изисква доста повече мислене и усилия.

Достатъчно ми е да видя няколко твои мисли и няма нужда да те познавам дори......

Мислиш че си достигнал до някакви истини... говориш за демони, някакви свои наблюдения и открития....за сеитба и жътва..... а в същото време драги смехурко, сам изпадаш в същото заблуждение да си мислиш че само ти си прав ..... Може би претендираш че си нов пророк ли cool.gif .. че ти знаеш истината която ще сведеш.. също като курешкоядеца.. ...

Мдам, нямам нищо против.. това е твой проблем.. но да ми натякваш на мен своите жалки мозъчни напъни... забрави.... просто забрави... Гледай себе си, и остави нас да си мислим каквото ние сметнем за добре... никой акъл не ти е искал, нито е решил да ти го дава след като ти не щеш.....

Хайде генийче, следващия път по-леко с епитетите .... аз не обръщам другата буза ...

Можеш да пишеше повече за Кишутата ако искаш....ако имаш достатъчно познания естествено biggrin.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

;) Пиппи, браткиш, така те искам! 10Х ;) Щото движдаш ли как си говорим с теб на един език въпреки разликата (минорна) в някои ни различия. Като пример, че душите не са съзнадени по едно и също време. Ти твърдиш, че не е така. А пък аз казвам че са създадени на "гроздове". И като аргумент го подкрепям от факта, че много души инкарнират едновременно и заедно. Защото заедно са и се спуснали по спиралата. Има "слизащи" и "изкачващи" се души. Това говори и астрологията. И ми беше доста трудно (в миналия век) астрологически да разбера "посоката" на движение в дадена астро карта. :) Ама си научих урочето - вече не ги правя тези грешки.

А свастиките са две - градивна и разрушаваща - абе Шива от всякъде... ;) Другаря Хитлеров навремето беше така объркал посоките и се видя какво стана по света. Ама на него до някъде (демонично) му е простено - щото даже и пластелинче си нямал човека... :eek:

А за рязаните пластелинчета - нали знаеш какво ти чака? Щото положението на Сатурн хич не е розово. И с тези много луни - съвсем ще им изкудкудяха психето докато мине калпата, която им е отредена за инкарнации там. ;)

Браткиш, радвам се, че те виждам в добра (и интелектуална) кондиция. Такъв, какъвто те зная от едно време.

А пък хороскопа на Станчев ме изуми. В началото не можех да повярвам, че реално може да съществува такъв човек ( :doh: все едно слон без хобот и с рога - невъзможно съществуване), но после картинката се изчисти. Губил си си времето в спорове с него. Масонска му работа...

Достатъчно ми е да видя няколко твои мисли и няма нужда да те познавам дори......

Мислиш че си достигнал до някакви истини... говориш за демони, някакви свои наблюдения и открития....за сеитба и жътва..... а в същото време драги смехурко, сам изпадаш в същото заблуждение да си мислиш че само ти си прав ..... Може би претендираш че си нов пророк ли cool.gif .. че ти знаеш истината която ще сведеш.. също като курешкоядеца.. ...

Мдам, нямам нищо против.. това е твой проблем.. но да ми натякваш на мен своите жалки мозъчни напъни... забрави.... просто забрави... Гледай себе си, и остави нас да си мислим каквото ние сметнем за добре... никой акъл не ти е искал, нито е решил да ти го дава след като ти не щеш.....

Хайде генийче, следващия път по-леко с епитетите .... аз не обръщам другата буза ...

Можеш да пишеше повече за Кишутата ако искаш....ако имаш достатъчно познания естествено biggrin.gif

Другата буза на задника ли си?Виждам къде те сърби ,ама сори.Не мога да ти помогна.Да вярваш че някакъв шизофреник преди хиляда и нещо години говорил с бог и той му спуснал всички указания е повече от смешно,вервай ми.И да ходиш да се дупиш по няколко пъти на ден ,смятайки че само това е правилно пък е още по смешно.Та в тоя ред на мисли е видно кой е смехуркото.

А в писаното от УРа,има доста верни неща.Вместо да го плюеш и обиждаш,да беше се опитал поне за момент да си размърдаш мозъка,нямаше да е зле.Но както каза Цар Кару,ти си най -вероятно от неспасяемите.

Жив и здрав!Няма смисъл да комуникираме повече.

Пиппи, браткиш, така те искам! 10Х :super: Щото движдаш ли как си говорим с теб на един език въпреки разликата (минорна) в някои ни различия. Като пример, че душите не са съзнадени по едно и също време. Ти твърдиш, че не е така. А пък аз казвам че са създадени на "гроздове". И като аргумент го подкрепям от факта, че много души инкарнират едновременно и заедно. Защото заедно са и се спуснали по спиралата. Има "слизащи" и "изкачващи" се души. Това говори и астрологията. И ми беше доста трудно (в миналия век) астрологически да разбера "посоката" на движение в дадена астро карта. Ама си научих урочето - вече не ги правя тези грешки.

А свастиките са две - градивна и разрушаваща - абе Шива от всякъде... Другаря Хитлеров навремето беше така объркал посоките и се видя какво стана по света. Ама на него до някъде (демонично) му е простено - щото даже и пластелинче си нямал човека...

А за рязаните пластелинчета - нали знаеш какво ти чака? Щото положението на Сатурн хич не е розово. И с тези много луни - съвсем ще им изкудкудяха психето докато мине калпата, която им е отредена за инкарнации там.

Браткиш, радвам се, че те виждам в добра (и интелектуална) кондиция. Такъв, какъвто те зная от едно време.

А пък хороскопа на Станчев ме изуми. В началото не можех да повярвам, че реално може да съществува такъв човек ( все едно слон без хобот и с рога - невъзможно съществуване), но после картинката се изчисти. Губил си си времето в спорове с него. Масонска му работа...

Т.е. като са 'гроздове' са създадени в един момент ли?...

....не, Царю, имах в пред вид, че душата е частица от Бога, само, че както Той е безкрайно-голям, така и тя е безкрайно-малка. Т.е. като искра, отделила се от огъня. Но не и дим, тъй като димът няма потенция, само интерция. нали виждаш как се вие като дзмийченце?...

Аватарите на Бога слизат в различни времена, да покажа, че всички души са безкрайно-малки, а Той е Един е Безкрайно-голяма душа. Няма да видиш 2 аватари на Бога по едно и също време. Примерно Рама и Кришна да си пият кайвето на една маса ..с баат Дийн, примерно..... :newspaper::jeer:

Аз винаги съм в кондиция, особено, когато контактивам с Лъв, тъй като генерира благородство и просперитетност. :lighter:

Баат Дий също има огоньок Агни, ма все го коли без време и огъня му е бреме... :angry22:;):lol6:smokeonthefire.jpg

Според логиката на Баат Дийн- Муха-та бил последния про-рок :super: и както преди него е нямалко тоци, така и той вече 'банва' всички роци след него biggrin.gif

Нали знаеш?.. Муха или Муше- сейм Белзебуб около сейм шит

Другата буза на задника ли си?Виждам къде те сърби ,ама сори.Не мога да ти помогна.Да вярваш че някакъв шизофреник преди хиляда и нещо години говорил с бог и той му спуснал всички указания е повече от смешно,вервай ми.И да ходиш да се дупиш по няколко пъти на ден ,смятайки че само това е правилно пък е още по смешно.Та в тоя ред на мисли е видно кой е смехуркото.

А в писаното от УРа,има доста верни неща.Вместо да го плюеш и обиждаш,да беше се опитал поне за момент да си размърдаш мозъка,нямаше да е зле.Но както каза Цар Кару,ти си най -вероятно от неспасяемите.

Жив и здрав!Няма смисъл да комуникираме повече.

Естествено че няма.. добре че се усети по-навреме....преди да наръсиш още от това което доста ти липсва.... cool.gif И изобщо не си усетил какво ме сърби бъди сигурен.. по-скоро показа теб какво те сърби ... както и Уркото показва какво го сърби ....

Като си му почитател на Уркото и курешкоядството , гледай си го смехурко.. някой да ти е казал нещо... :newspaper:

На мен ми харесва да съм неспасяем, спасявайте се вие.. за мен не се грижете laugh.gif Но не наглярствайте .. ако изобщо знаете какво значи тази дума ........

П.С Уришко , кажи сега на ангелското АС-цедено за твоите открития и му налей малко исторически факти за Му и Лемурия, та да се усети накъде духа вятъра :angry22:....почитател ти е .. може да го конвертнеш.. .. или просветлиш ;)

Естествено че няма.. добре че се усети по-навреме....преди да наръсиш още от това което доста ти липсва.... cool.gif И изобщо не си усетил какво ме сърби бъди сигурен.. по-скоро показа теб какво те сърби ... както и Уркото показва какво го сърби ....

Като си му почитател на Уркото и курешкоядството , гледай си го смехурко.. някой да ти е казал нещо... :newspaper:

На мен ми харесва да съм неспасяем, спасявайте се вие.. за мен не се грижете laugh.gif Но не наглярствайте .. ако изобщо знаете какво значи тази дума ........

П.С Уришко , кажи сега на ангелското АС-цедено за твоите открития и му налей малко исторически факти за Му и Лемурия, та да се усети накъде духа вятъра :angry22: ....почитател ти е .. може да го конвертнеш.. .. или просветлиш ;)

Баат Дий, като с този аватар по-ти пасва латинската сентенция: "Kolyo koli kakto kaka Kali koledarisimus" biggrin.gif

Баат Дий, като с този аватар по-ти пасва латинската сентенция: "Kolyo koli kakto kaka Kali koledarisimus" biggrin.gif

А на твоя мисля че е подходящ следния израз " Вижда като Кьорчо Кьорчев - слепия " biggrin.gif

П.С Уришко, явно че наистина ти се привиждат огъвания .. може би е поради качествата на тревата kоято Потре-Бяваш ;)

Препоръчвам ти чаша мляко, за детоксикация ( млякото да е от пиле обаче ) biggrin.gif

П.С Уришко , кажи сега на ангелското АС-цедено за твоите открития и му налей малко исторически факти за Му и Лемурия, та да се усети накъде духа вятъра :angry22:....почитател ти е .. може да го конвертнеш.. .. или просветлиш ;)

Да,виждам че ти харесва.Направи ми впечатление точно наглостта ти,затова се опитах да те похваля.Но ти наистина надмина всички очаквания.Не съм почитател на никого,просто има няколко неща които са доста добри,но като цяло нещата пак опират до усещането на собствената си непогрешимост.

Благодаря ти за мнението все пак.Щях сериозно да се притесня,ако беше казал друго. laugh.gif

А на твоя мисля че е подходящ следния израз " Вижда като Кьорчо Кьорчев - слепия " biggrin.gif

Както и Няма Огън без Дийн, но ба'ат Дийн се :angry22:огъна ;) пред Урко-смехУркото без хУрката. Куру-шко-ядеца от гълъби и син камък :newspaper:

Да,виждам че ти харесва.Направи ми впечатление точно наглостта ти,затова се опитах да те похваля.Но ти наистина надмина всички очаквания.Не съм почитател на никого,просто има няколко неща които са доста добри,но като цяло нещата пак опират до усещането на собствената си непогрешимост.

Благодаря ти за мнението все пак.Щях сериозно да се притесня,ако беше казал друго. laugh.gif

Ето това се казва наглост ... ако случайно не знаеше ... :newspaper:

" Хем насран, хем без свян " cool.gif

П.С Ури, внимавай , ще ти се кара великия Кишу ( а може и Гу-гу ру ту ти ) ... знаеш че ти е казал на уше да не се предозираш ;) .,.... излагаш се .. немож тъй да посрамваш великата матрица.... която виждаш през призмата biggrin.gif

П.С Уришко, явно че наистина ти се привиждат огъвания .. може би е поради качествата на тревата kоято Потре-Бяваш :lighter:

. :newspaper: ..ахаха знаех си, че ще се хванеш за кубура, кото чуеш, че 'си се огънал'. :angry22:

искаш ли да изкараш Овен из кожата му рунтава- напсувай го на кръвна линия или му кажи, че се е предал...аз понеже не употребявам първото реших да пробвам с второто.

да, работи схемата! biggrin.gif

...бе ползвам аз тука едно наркотично наргеле на нага-мама Агар, от Агарта .... ;):super:

На български 'огън' иде от 'огъвам'. cool.gif не знам как е на Тюркиш biggrin.gif

. :newspaper: ..ахаха знаех си, че ще се хванеш за кубура, кото чуеш, че 'си се огънал'. :angry22:

искаш ли да изкараш Овен из кожата му рунтава- напсувай го на кръвна линия или му кажи, че се е предал...аз понеже не употребявам първото реших да пробвам с второто.

да, работи схемата! biggrin.gif

...бе ползвам аз тука едно наркотично наргеле на нага-мама Агар, от Агарта .... ;):super:

biggrin.gif Хихи........... Уркото ме е хванал ... за Кур -ана laugh.gif

:super: Кишу, мисля че се опитваш да преподаваш нещо което не познаваш много добре .. cool.gif

Знам че си запознат с някои неща, но не мисли че ние пасем Трева - аз съм хищник и ям месо :lighter:

Ето това се казва наглост ... ако случайно не знаеше ... :angry22:

" Хем насран, хем без свян " cool.gif

П.С Ури, внимавай , ще ти се кара великия Кишу ( а може и Гу-гу ру ту ти ) ... знаеш че ти е казал на уше да не се предозираш ;)

Ами тук мога да вметна само:

"Говори,говори!"

Тоя лаф го използваше един приятел в случаи като твоя! cool.gif:newspaper: (съвсем неспасяеми /обикновено ставаше въпрос за какички с почти едноцифрено IQ,ама виждам че и ти имаш подобно/)

biggrin.gif Хихи........... Уркото ме е хванал ... за Курана laugh.gif

;) Кишу, мисля че се опитваш да преподаваш нещо което не познаваш много добре .. cool.gif

Знам че си запознат с някои неща, но не мисли че ние пасем Трева - аз съм хищник и ям месо :P

Ти не пасеш трева, а я павкаш, няма Дийн без Дим. cool.gif

Нали за това събирам опит с тебе- за да го науча добре. :snowballfight::jeer:

"Говори,говори!"

Тоя лаф го използваше един приятел в случаи като твоя! cool.gif:jeer: (съвсем неспасяеми /обикновено ставаше въпрос за какички с почти едноцифрено IQ,ама виждам че и ти имаш подобно/)

Ти още ли не си се отказал :snowballfight:

Знам го лафа.. и аз имам приятел който го повтаря.. и за разлика от твоето, неговото IQ е доста по-високо :P

biggrin.gif Хихи........... Уркото ме е хванал ... за Курана laugh.gif

;) Кишу, мисля че се опитваш да преподаваш нещо което не познаваш много добре .. cool.gif

Знам че си запознат с някои неща, но не мисли че ние пасем Трева - аз съм хищник и ям месо ;)

Те и хиените са хищници,ама ти си Лъф! :snowballfight::jeer::P С овенски роги,ама туй са подробности.

Ти не пасеш трева, а я павкаш, няма Дийн без Дим. cool.gif

Нали за това събирам опит с тебе- за да го науча добре. :snowballfight::jeer:

Опитвай cool.gif Белким наистина научиш нещо поне ... различно от това което матрицата ти говори през покрива :P

А като спомена трева, ти стигна ли до БОжественост с нея biggrin.gif .. ( визирам една друга друга твоя любима тема ) ...

Ти още ли не си се отказал :snowballfight:

Знам го лафа.. и аз имам приятел който го повтаря.. и за разлика от твоето, неговото IQ е доста по-високо :jeer:

" Говори,говори"

" Говори,говори"

:jeer: Някой не си спазва принципите ли.. или просто съм го ритнали по топките може би :snowballfight: ( ако има такива изобщо... и не е дал обет за въздържание от Кекс ) laugh.gif

П.С Усещам че ще има почивка....

"Говори,говори!"

Тоя лаф го използваше един приятел в случаи като твоя! cool.gif:snowballfight: (съвсем неспасяеми /обикновено ставаше въпрос за какички с почти едноцифрено IQ,ама виждам че и ти имаш подобно/)

С Овен никога не трябва да се подхожда негативно, тъй като е като дете, което е с огнестрелно и може без време да натисне спуска. Овенът има отлично и първично чуство за хУмор и много матер. енергия, която не иска да канализира, а да я ползва щедро.

За това, от опит с Овен знам, че с него трябва да се подхожда с мека критика, дори да се избягва, особено ако сте "тет-а-тет", докато Овен му свърши материалната енергия. Но обикновено това не става-Овен напуска матер. ни битие с неизтощена материална енергия и кармично го чака 'Градината' на Телеца. Не случайно: МухамМад си мечтае за "Градината"(Jannah) с всичките и екстри на Астрално ниво, не -на духовно. Това е кармично-еволюционно наследeният знак на Овен- Телец.

Обърни вмнимание: колко двойки има 'Овен-Телец', примерно "Венета-Тишо".

Дийн може да е побойник, но в своята душевност е чист, само дето се покрива с кармична замърсеност, но това си е негово решение за сега! cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.