Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

Не ти харесва Кришна, че е Богът и Господарят на Весел-аната?. cool.gif . ровиш плочките да намериш някой запис на Мичманът с "Госпдин е българин", защото в 90 мин вкарал гол?...

От уважение към личността ти не ти казвам заблудите ти по отношение на Кришна, тъй като ЗНАМ, предварително, че ако някой може да ти ги промени, то определено си само ти и най-малко-аз.

Похвално е, че цениш животът и културата. Но не ми харесва, че ровиш в Земята да я намериш. Там нищо няма- най много да излезе един смок с дисаги.

'Българите'- пак казвам: Те са част от ВЕДАическата култура, НЕ-обратното! ;) И евреите са част но доста , доста по-дегенерила към демонизъм от българите. А днешните българи? ......какво да ти кажа- психика на еврЕо-рома. Над 90% от българите(па и дори в Хиспания!!) са се чандал-изирали. В България са се и ЧАЛГАРИЗИРАЛИ. Особено се кон-сумира това 'изкуство на чандала' в земите на днешна Тракия, където се пие ракия и се яде ягне на корем.

Това е чандала-култура, Цярю! Ако ще и 100 плочки на тракийски допотопни е следпотопни царе да откиеш- чандала начинът на живот ще ти е факт.

За това ти казвам, че си губиш времето. А то вече ние ценно след като минем две по двайсет. Не ни трябва ни плочки, не трябват ни 5 лева. ;) Трябва ни НАЧИН НА ЖИВОТ.

Ти изпълни 4 години без да спираш 4 принципа:

1)без месо

2)без интоксиканти

3)без хазарат и умствена спекулация

4)без незаконен секс

Дори и не си мисли за Кришна, пък после ще разискваме темата за Кришна-съзнание.

kiss.gif Ей такъв Пиппи те знам. Благ и Разбран. kiss.gif Времето браткиш е ужасно относително понятие. А термини като "печелене" и "губене" на време са безсмислени. По земята не ровя, но съм като къртица да "изравям" нещица, които са укрити от Лунните Робовладелци. От онези графики - едната е от Аксум - Етиопия, другата от Йемен, и т.н. А за тези 4 години - ми ще ти кажа нещо, което до сега не съм ти казвал. Постял съм 42 дни - никаква храна, само вода, и то в началото. Бях като прероден, с невероятно бистра мисъл, и пълно спокойствие. От тогава това Спокойствие много рядко ме напуска. Бил съм и в абсолютна самота. Дълго време. В началото имаше малко паника, но (благодарение на тренинга ми в Черния Полк) бързо я елиминирах. За Човек е абсолютно задължително да бъде в самота от време на време. Разбираш точно Кой и Какво си. Ти някога преживявал ли си тези неща? Пробвай - няма да ти навредят. Гурута не ти трябват. Помня си доста от инкарнациите. В една от тях "бях" при моя "гуру" в днешен Непал (тя тази последна крепост вече падна когато принца изби с калашник цялото кралско семейство - нещо не се говори за тези "нещица" из медиите, ама Дядо Каруцар си има каналчета да си ги научи <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> ) - тогава ми беше даден "карт бланш" за "завършване на гурулъка" ;) И за други мои инкарнации мога да ти хортувам, но не му е мястото тук - може на ЛС ако ти е интересно. Като стана въпрос за астрология. Лъвът и Водолея са двата края на кремвирша. Във Водолей ми е единствено самотния ми Хирон - кентавъра, ама и той е на късп с Рибоците. Половината домове ми са празни - 2,3,5,6,7,12. Знаеш ли Пип какво означава Празен Дом? И единствено СатУрн и Луната да са под хоризонта? И транзитен Плутон да ти "седне" на натален СатУрн? А прогресирал Плутон да е в опозиция с транзитиращ Плутон 1-7 домове - дева-риби комбинация?

(Сега нямам време да довърша поста - изчезвам по задачи - утре пак)

• Отговори 825
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

"PraКamya" is the ability to get the desired.

It is like a Genie of Alladin .......

защото... :)cool.gif

This cult places along the rich to the poor, and that there are assumptions and slaves. Is not known any Mitra monument dedicated or related to the profession is female preference for men who are united in the brotherhood!

;)

Трябва ни НАЧИН НА ЖИВОТ.

Ти изпълни 4 години без да спираш 4 принципа:

1)без месо

2)без интоксиканти

3)без хазарат и умствена спекулация

4)без незаконен секс

Дори и не си мисли за Кришна, пък после ще разискваме темата за Кришна-съзнание. cool.gif

Ако само 4 дни, не 4 години, направиш това, за което говори Царя по-долу, ще разбереш много истини.

1. Не без месо, а без никаква храна.

2. не без интоксиканти, а без мисъл за тях.

3. не без хазарт и умствена спекулация, а в мълчание. Знаеш ли какво е мълчание?

4. не без незаконен секс, а без секс под каквато и да е форма и дори без никаква мисъл за секс.

Не 4 години, само 4 дни... и после ела да говорим пак... Ще видим тогава дали така ще наричаш Царя материалист, а мен Муцка... Щото аз зная за какво иде реч, за разлика от теб. Много повече от 4 дни, много повече от 4 години. cool.gif

И Кришна и мишна и всичките ти демони и фикции ще избягат от теб бързичко. И ще останеш сам самичък. Тогава ще видиш едно хубаво кой бог, кой цар, кой гуру и кой муру.

Постял съм 42 дни - никаква храна, само вода, и то в началото. Бях като прероден, с невероятно бистра мисъл, и пълно спокойствие. От тогава това Спокойствие много рядко ме напуска. Бил съм и в абсолютна самота. Дълго време. В началото имаше малко паника, но (благодарение на тренинга ми в Черния Полк) бързо я елиминирах. За Човек е абсолютно задължително да бъде в самота от време на време. Разбираш точно Кой и Какво си. Ти някога преживявал ли си тези неща? Пробвай - няма да ти навредят. Гурута не ти трябват.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Ако само 4 дни, не 4 години, направиш това, за което говори Царя по-долу, ще разбереш много истини.

И Кришна и мишна и всичките ти демони и фикции ще избягат от теб бързичко. И ще останеш сам самичък. Тогава ще видиш едно хубаво кой бог, кой цар, кой гуру и кой муру.

no comment. :offtopic_s:

1. Не без месо, а без никаква храна.

2. не без интоксиканти, а без мисъл за тях.

3. не без хазарт и умствена спекулация, а в мълчание. Знаеш ли какво е мълчание?

4. не без незаконен секс, а без секс под каквато и да е форма и дори без никаква мисъл за секс.

С червеното съм ти дал ФАНТА-та ти. Казвал съм ти винаги, че ФАНТА-та иде от Луцифер. cool.gif

Останалите незачервени от мене твои ДОБАВКИ(уж, че ме корегираш нещо?.. cool.gif ) са част от самото ГЛАВНО, писано(от мене), потвърждавайки го.

Много ясно, че за да вършиш нещо нередно в обозримият свят, то първо го вършиш във финия, необозрим. И двата свят са матерни

(материални).Законът на Христос е именно изчистване на фино-матерното тяло(ума, разума и егото). Всеки ги знае постулатите...но те се отнасят не до обозримите действия а действията във фино-матерното ти тяло.

В Кришна съзнание СЕКСЪТ НЕ Е ЗАБРАНЕН. Тенденцията е постепенно отказване от секса, тъй като е низша енергия на МАЙА, но да става съзнателно и доброволно, не- лицемерно и показно. Иначе е без смисъл. Не се пропоръчва незаконен секс- полигамия, хомо и би-сексуалност. Непрепоръчването значи не -'забрана', а просто-съвет. Да размислиш-ако искаш да го практикуваш-мястото ти не е в обществото(което ти наричаш 'секта'), няма никой да те пребива с камъни, просто -мястото ти не е при Кришна. :) Свят широк е създал пак Той, за тези,които не Го искат. cool.gif

Мълчанието е част от Лунните култове. Кришна-съзнание е Слънчев култ, но Слънцето затова ОБХВАЩА И ОСВЕТЯВА ЛУНАТА, тъй като там Словото е от Бога(Кришна), не от ФАНТА-тата(знаеш кой я 'държи').

Да не ядеш и гладуваш е Лунните култове към Шива и майа. Това се прави пак от цикличността, след като не може да се разбере кой е правилното хранене, правилния начин на живот.

Разбира се, че след като се храниш не по Божиите закони ще ти се наложи да гладуваш да балансираш. :help wanted:

Кой какво е разбрал, разбира и ще разбере СИ Е ЗА НЕГО САМИЯТ. Ние тука не се съревноваваме, нали?... cool.gif Ти имаш Луна в Овен, а аз имам Асендент Овен. Асендентът не е като Луната... biggrin.gif Асендентът е 'маската' за пред обществото, Луната е подсъзнанието. laugh.gif

Редактирано от aeu (преглед на промените)

В Кришна съзнание СЕКСЪТ НЕ Е ЗАБРАНЕН. Тенденцията е постепенно отказване от секса, тъй като е низша енергия на МАЙА, но да става съзнателно и доброволно, не- лицемерно и показно. Иначе е без смисъл. Не се пропоръчва незаконен секс- полигамия, хомо и би-сексуалност. Непрепоръчването значи не -'забрана', а просто-съвет. Да размислиш-ако искаш да го практикуваш-мястото ти не е в обществото(което ти наричаш 'секта'), няма никой да те пребива с камъни, просто -мястото ти не е при Кришна. ;) Свят широк е създал пак Той, за тези,които не Го искат. cool.gif

Кой какво е разбрал, разбира и ще разбере СИ Е ЗА НЕГО САМИЯТ. Ние тука не се съревноваваме, нали?... cool.gif Ти

Да не е забранен,но не е препоръчителен,и е под контрола на Гурутата!Това е средство за контрол!Тенденцията за постепенно отказване е Глупост - това е Лицемерно и фалшиво(това е същото да си резнеш *ишката хехе сега щели да почват да си режат и едната буза за по удовно) хахаха!

Именно Че-то ,до възрастта ,която му било възложено да разпространи ВЕДА-та как е живял -СВОБОДНО имал е жена учил е в университет ,сигурно е имал и приятели и приятелки хах и после почва да ОГРАНИЧАВАпо нечия заповед)!

Дай текст от ВЕДИ-те където пише ,че така е казал КРИШНА (готов съм да си платя на някой специалист да ми Го преведе!Няма значение колко ще ми струва !

Единственото удовлетворение за мен ще бъде ,че НЯМА и ти заблуждаваш ,както го е направил и Че -то

тъй ,че посочи ми източник на текста от ВЕДА ,не от блога на Хура-то или ИСКСОН-ите

Айде УСПЕХ , Браткиш ,Пиппи

П.п.да видим дали си истински Кришнар! cool.gif Не се съревноваме разбира се ,само си говорим и си губим времето хехе:)

Да не е забранен,но не е препоръчителен,и е под контрола на Гурутата!Това е средство за контрол!Тенденцията за постепенно отказване е Глупост - това е Лицемерно и фалшиво(това е същото да си резнеш *ишката хехе сега щели да почват да си режат и едната буза за по удовно) хахаха!

Именно Че-то ,до възрастта ,която му било възложено да разпространи ВЕДА-та как е живял -СВОБОДНО имал е жена учил е в университет ,сигурно е имал и приятели и приятелки хах и после почва да ОГРАНИЧАВАпо нечия заповед)!

Дай текст от ВЕДИ-те където пише ,че така е казал КРИШНА (готов съм да си платя на някой специалист да ми Го преведе!Няма значение колко ще ми струва !

Единственото удовлетворение за мен ще бъде ,че НЯМА и ти заблуждаваш ,както го е направил и Че -то

тъй ,че посочи ми източник на текста от ВЕДА ,не от блога на Хура-то или ИСКСОН-ите

Айде УСПЕХ , Браткиш ,Пиппи

П.п.да видим дали си истински Кришнар! cool.gif Не се съревноваме разбира се ,само си говорим и си губим времето хехе:P

Какво значи 'под контрола' на гурутата?.. Ти май съввсем се улисваш в плюенето, нещо, което е по-християнско от самото Християнство?.. cool.gif

Къде Христос е казал да се права 'свободна любов' в сексуален смисъл?... cool.gifbiggrin.gif

Този, който иска да прави такава- мясото му не е в 'сектата'?.. да ходи, като иска и на площада да прави?.. biggrin.gif

Виж колко ЦЕФАЛУСИ има този линк по-долу:

http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican37.htm

...за твое съжаление това не е Слънчевия, а- ЛУННИЯ КУЛТ "Шива-майа". cool.gif

Обелискът, освен Лингама на Шива е и Слънчевия часовник(но не значи, че е СЛЪНЧЕВ КУЛТ!!), който отмерва времето. Шива е Кала(Хронос-Сатурн). Сега ми хрумва, че соц. символиката също имаше подобни неща...примерно 'Слънчевия часовник" на входа на морската градина във Варна, макар и не съвсем типичен обелиск... cool.gif

morska_gradina_chasovnik.jpg

...сега се сещам, че Джон имаше едно парче: Why don't we do it in the road(No one will be watchin' us) ;):)

Какво значи 'под контрола' на гурутата?.. Ти май съввсем се улисваш в плюенето, нещо, което е по-християнско от самото Християнство?.. cool.gif

Ами какво -например съм един "комун' в кришнарска комуна и се трудим в една кришнарска ферма(до Валенсия има такава)и аз ми хареса една "комунка" и тя мене какво правим :

Трябва ли да питаме Гургула можем ли да си поиграем на майки и бащи в края на месеца?

Това е въпрос практически от живота на комуната,сега майте и нагите ,са друго нещо!

Какво стана с Веда-те ,ще ми даваш ли източник или нямаш!

Еееех браткиш,аз съм връщан от много панаири!хехехе

айде един поздрав да не си валат!хехехе

п.п.неска започнах деня с тази:

Редактирано от camarero (преглед на промените)

cool.gif Мдааа, як конверсейшън сте завъртели тук докато ме нямаше. Ама аз да си продължа поста:

Пип пише за Кришна:

Просто вниква в тяхната ИНДИВИДУАЛНА класа на духовност и съобразно нея се мъчи да помага.

Ногу помага - особено на манггалистанците - щото нали е техен бог. Когато Кришна се спуснал с трансцеденталния асансьор в Индустан там са били само манггалистанци. Даже и чифутоидите се били преселили в отврат. Пип, да те попитам. Знаеш ли точно кога древните Арии са напуснали Индия? Щото ногу важно - да знаиш... Значи - до тук разбрахме, че Кришна е манггалистански бог и вниква във всяка индивидуална манггалистанска душа, като се мъчи да и помогне да осъвършенства "изкуството" "Цап Царап". А, и санскрита. С каква азбука са го пишели браткиш? Щото деванагарито е ногу младо. И колко вида санскрит е имало? Може ли да се говори за доведически санскрит? Нали ведите са дадени от Кришна в 5 век пр.н.е. Та на каква азбука са били написани ведите и на какъв санскрит е било словото? Ногу важни въпросчета - не прибяхвай до уиките - там няма да намериш отговорите.

Мълчанието е част от Лунните култове. Кришна-съзнание е Слънчев култ

Айде бе, мълчанието и лунни култове... :P Още малко ще кажеш, че и брамините (ама онези -.арийските) били "обожавали" луната... Щото при тях това "мълчание" е било изпитание преди инициацията. Когато говорим за Индия и за космогония не можем да подминем древните Арии. А те били със светла кожа и коса. И създали цивилизация. Но същата тази цивилизация не се ограничавала само до Индия, но била същата и в Египет (отпреди фараоните), Месопотамия, Балканите, и къде ли не още. (Говорим за период на застудяване - на север от Словакия всичко е било лед - само Сами хората са живеели там. И сега там живеят - на север. Да не се бъркат с чукчите)

Преди проучването на сведенията от Индия, свързани с рептилоидите, трябва да се обясни термина „асура”. Терминът се е използвал за Висшия Дух в най-старата част на Риг Веда. С думата „асура” са били обозначавани няколко главни божества – Индра, Агни и Варуна. По-късно тя придобива противоположно значение, обозначавайки антибог, или демон, враг на боговете. Логичният въпрос сега е кой е обърнал това значение на думата. Като всяка друга социална, политическа или религиозна група, хората, които дошли в Индия и се борили за контрол над нея, имали тенденцията да представят идеала си за живот като морално здрав и че истинските богове били от тяхната етническа група. Тези хора били благородните Арийци. Да, свещените Веди виждали човечеството като разделено на благородни Арийци, почитащи боговете, и несвети Дасиуси (диваци), строители на покварени градове, експерти по магия. Важно е да се отбележи, че антибоговете (змията-антихрист) трябвало да бъдат унищожени не заради греховете на асура, а заради тяхната сила и познание, които застрашавали боговете на Арийците. Асура често са свързани с различните Хинду племена като Калинга, Магадха и Нага. Днес все още има племена Нага в индийския щат Асам. Рептилоидите се считат за асури или наги (змейове). Те обитават планински пещери в земните недра, където имат големи градове. Асура/рептилоидите живеят също и в морето (Номос?) и в небето, където имат три прекрасни крепости от желязо, сребро и злато, от които атакуват трите свята. Древните учения казват, че асурите са силни в битка. Те са умели в магията и могат да се трансформират в различни форми и да стават невидими. В изкуството си индийците представят нагите като получовек, полузмей. Някои са красиви, с бижута и обеци. Домът на рептилоидите на Земята се нарича Патала или Нирая. Според легендите Нага не са отрицателно настроени към хората и сключват бракове с тях. Нага изглежда са били тотем на някои крале в Южна Индия, като повечето са изобразени с качулка на кобра. В Африка и особено в Египет се открива същия мотив с кобра в царските символи. Припомняйки си външния вид на рептилоидите, най-вече височината им, обърнете внимание на височината на предверията и коридорите в сградите на Древен Египет. За рептилоидите се казва, че са високи до 2.70 метра! Забележете племената в Източна Африка - Нуба, Амхара и Нуер. Исторически факт е, че египетските царе си избирали съпруги от юга (Куш). Египетските преддверия контрастират на преддверията в Китай и Япония. Средностатистическият американски турист си удря главата, когато влиза в подобни места. Обикновено хората строят нещата така, че да са полезни и практични, особено тогава.

Помислете над това.

Има истории за Арийци, сключили съюзи с асури. Но като цяло рептилоидите не са нанесли трайни щети на индийските народи.

До тук набързо разбрахме кои са манггалистанците и техния бог - Кришна. Да продължим нататък. В ANACALYPSIS Godfrey Higgins прави прекрасен анализ за това, кои са манггалистанците и тифутоидите©. И се оказва, че те+ арабеските са едно и също. Наги! Книгата на Хигинс я имам само втория том - на ингилизки. Но относно Именцата тифутоидни© ще ни дам Този линк.

повечето са изобразени с качулка на кобра
- така е изобразен и Кришна - съдейки по рисунките, които Пиппи така любезно ни предостави - хор от съскащи кобри пеят рефрен. Музикантът дъни рок енд рол на профанизирана манггалоидна Вина . Бин - - само в бихармоничен минор - ®манггалски макам. Там в Манггалистан има и място САТАНА. Аууу, ко се оказа? Сатаната бил родом от манггалистан. И бил чернилка като тях. И на кого бил противник (превод - сатана) той? Сигурно на древните руси Арийци. Чак и война са отворили, но изглежда са се отказали - нямало сми да се борят с профанизацията манггалистанска - и си дигнали чуковете. След което дошъл Кришна с флейтата. ;)

СА ТА НА МА

(Безкрай,Раждане,Смърт,Прераждане)

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Какво означава "законен секс"? По кой закон? - На Мешерето ли? :angry:

"Manu samhita", първоначалния морален кодекс на Човечството, даден от Брахма, от който копират всички известни нами, вкл. и Хамураби, от където Моше крадва за своите "10 божи запоВЕДИ".

Знаеш ли Кой е Брахма?.. cool.gif

Царю, имате сериозни проблеми в идентифициане на Духовността. cool.gif

"Manu samhita", първоначалния морален кодекс на Човечството, даден от Брахма, от който копират всички известни нами, вкл. и Хамураби, от където Моше крадва за своите "10 божи запоВЕДИ".

Знаеш ли Кой е Брахма?.. cool.gif

Царю, имате сериозни проблеми в идентифициане на Духовността. cool.gif

biggrin.gifbiggrin.gif Хе,хе, Ама нали лунните Наги бяха в Месопотамия? И Хамураби е бил техен "пророк"? Същото не се ли отнасяше и до Ману? И не беше ли една единствена "заповед" - "Не Убивай" в самото начало?

laugh.gif А иначе това мн.ч. в обръщението ти към мен ми аресва - щото нали Царете са представителите на Божествеността тук на земята... :ph34r:

Пип, малко ще ти е трудничко да МАНУполираш тези, които знаят повече от теб. И не плащат Дан нито на догми, нито на идоли. :lol6:

Кво стана - изрови ли Арийските Веди, от които само Рик Веда е останала? На всички останали може да се вярва до толкова, доколкото не И противоречат. А пък защо ли в Рик Веда не откриваме името на чернилката (сигурно не се е била още родила :blink: ) Кришна?

Кво стана с отговора на въпроса ми? Да го повторя още веднъж - Преди колко хилядолетия Ариите са напуснали Индия, защо са я напуснали, и кои са дошли на тяхно място? Кога е настанала манггализацията на Индия и къде са отишли въпросните Арии? На какъв санскрит се хортува в днешните Веди? И с каква азбука е написан този ми ти санскрит? Що ще Кришна в манггалистански Индустан? Прав ли е Godfrey Higgins относно изводите си в своя ANACALYPSIS? Ако не си го чел - да ти го пратя. Ама имам само втория том, но и той ще ти стигне за да си съставиш мнение.

Има ли нещо общо между местоположението Сатана в манггалистан и Луцифер? Защо името Луцифер не може да се намери в Анакалипсиса на Хигинс?

С въпросчета, чийто отговор нямаш мога да продължа до безкрай. Което виждам, че не ти е приятно. cool.gif

...Кво стана с отговора на въпроса ми?

О,Великолепний Цар Кару1 ,ти си изхабил божественото Си'клави" с толкова въпроси от повишената трудност , хехехе

Ваша Чест ми спомена ,че са им били резнали временно ушетата да не чуват въпросите !

И аз съм готов да им наема моя приятел Чико,да отговаря на такива като на Ваша Сияйнна и Ослепителна Чест ,въпроси хехехехеееее

Не знам дали ти споменах ,но той е квалифициран кадър(знае Шекспир в оригинал)пък едни "Веди" просто ша ги лапни до петък!

хахаха

Хе,хе, Ама нали лунните Наги бяха в Месопотамия? И Хамураби е бил техен "пророк"? Същото не се ли отнасяше и до Ману? И не беше ли една единствена "заповед" - "Не Убивай" в самото начало?

laugh.gif А иначе това мн.ч. в обръщението ти към мен ми аресва - щото нали Царете са представителите на Божествеността тук на земята... :yanim:

Пип, малко ще ти е трудничко да МАНУполираш тези, които знаят повече от теб. И не плащат Дан нито на догми, нито на идоли.

Кво стана - изрови ли Арийските Веди, от които само Рик Веда е останала? На всички останали може да се вярва до толкова, доколкото не И противоречат. А пък защо ли в Рик Веда не откриваме името на чернилката (сигурно не се е била още родила :yanim: ) Кришна?

Кво стана с отговора на въпроса ми? Да го повторя още веднъж - Преди колко хилядолетия Ариите са напуснали Индия, защо са я напуснали, и кои са дошли на тяхно място? Кога е настанала манггализацията на Индия и къде са отишли въпросните Арии? На какъв санскрит се хортува в днешните Веди? И с каква азбука е написан този ми ти санскрит? Що ще Кришна в манггалистански Индустан? Прав ли е Godfrey Higgins относно изводите си в своя ANACALYPSIS? Ако не си го чел - да ти го пратя. Ама имам само втория том, но и той ще ти стигне за да си съставиш мнение.

Има ли нещо общо между местоположението Сатана в манггалистан и Луцифер? Защо името Луцифер не може да се намери в Анакалипсиса на Хигинс?

С въпросчета, чийто отговор нямаш мога да продължа до безкрай. Което виждам, че не ти е приятно. cool.gif

Царю, тези въпроси, които Ви вълнуват съм се опитал да отогоря в блогът си. cool.gif Вие сте го чел, пак вижте последните публикации. Там и има и за Луцито с Фенераа cool.gifbiggrin.gif

В Риг-ВЕДА още не разкрита Пълната Потенция на Бога. Там 'горната летва' е ИндРа(еквивалент на Перун, Тенгри, Зевс и Юпитер). Там дори не споменат Шива и Брахма, та да не говорим- за Кришна! Стана дума, че Пураните разкриват това.

ПС: Нещо не Ви разбрах за месопотамските наги?.. Разбира се, че там има заповед 'Не убивай', но ства дума да не убиваш шуробаднака си! cool.gif Оригиналът е от по-на изток. Там контекста е друг. ;)

Царю, тези въпроси, които Ви вълнуват съм се опитал да отогоря в блогът си. cool.gif Вие сте го чел, пак вижте последните публикации. Там и има и за Луцито с Фенераа cool.gifbiggrin.gif

В Риг-ВЕДА още не разкрита Пълната Потенция на Бога. Там 'горната летва' е ИндРа(еквивалент на Перун, Тенгри, Зевс и Юпитер). Там дори не споменат Шива и Брахма, та да не говорим- за Кришна! Стана дума, че Пураните разкриват това.

ПС: Нещо не Ви разбрах за месопотамските наги?.. Разбира се, че там има заповед 'Не убивай', но ства дума да не убиваш шуробаднака си! cool.gif Оригиналът е от по-на изток. Там контекста е друг. :yanim:

Е ,най после Пип да отговориш ,значи най старата веда е на по нисък нивел ,от по новата веда ,

която е доразвита така да се каже (каквото е искал да каже автора)

Много интересно сравнение направи с Перун и Тенгри просто ти правя евалла ашколсум мархаба биртенгри и др.

хехе Пип след такова изказване ,спирам наистина Пипик ,бъди жив и здрав и ти пожелавам най скоро да се върнеш на горната земя!

Friend, everything said so far was a single to opomnish and understand that this is a double story as everyone else without any difference, all is struggle for supremacy! One above another, and means to achieve are irrelevant!

Be strong

camarero

!
Е ,най после Пип да отговориш ,значи най старата веда е на по нисък нивел ,от по новата веда ,

която е доразвита така да се каже (каквото е искал да каже автора)

Много интересно сравнение направи с Перун и Тенгри просто ти правя евалла ашколсум мархаба биртенгри и др.

хехе Пип след такова изказване ,спирам наистина Пипик ,бъди жив и здрав и ти пожелавам най скоро да се върнеш на горната земя!

!

Мисля, че нещо подбно става и с Иблията, но там нещата следват схемата на ВЕДА, тъй като нямат друго за модел на слеване. Но нали знаеш, че като си фалшифицираш снимката ти пак си оставяш ти?... cool.gif

Земите не са Убао нещо. Отвъд Земите и Водите - Нова Земя, Нова Небе, пак ще завърти нещата до новата стара игра... cool.gif

Ти твоите снимки фалшифицираш ли ги? ;)

Пип ,ги пипа малко с фотошопа,не знам дали преди е пипал с корелдрола ,ама сега Ги пипа грубичко!!! cool.gif

хехехе

ЖивотЪт в едно измислено безРодово общество (Кришна съзнание) безропотно и роботизирано да извършваш определени действия без да Ги осмисляш (това е илюминатско) и ти си за това,така ли?!

Щом не си българин ,няма как да знаеш каква е неговата психология(импровизираш)!

Да целите и са други,превръщането на хората в олигофрени(subnormales)!

Жалко наистина ,че са ТЕ омотали до такава степен,че да се откажеш от майка си !

мдаа

Браткиш Камареро, не вярвам браткиш Пип да се е отказал от майка си. Защото му знам хороскопа, него го познавам отдавна, и трябва да ти кажа, че Пип е много чиста и нежна душа. Това ти го гарантирам не само с двете ми ръце, но и с двата крака ако трябва. А това, че се е поомотал в теологиите през последните години е съвсем друга работа. После - Пип е зрял и страшно любознателен мъж. А, и да не забравя - Водолей. А Водолеите и Лъвовете са много крайни на моменти. Щото са двата края на един кренвирш... ;) Това, което са те - Близнаците са 2 в 1 Да, но Близнаците са двулични, а двуличието отвращава Водолеите и Лъвовете. Основното, което може да се каже за типичен Водолей (освен че е въздушен знак - интелект) е бързината на тяхната мисъл - нещо, което не може да се отрече на Пиппи. Нали знаеш значенията на Ра и Ар? Преведи си тогава думата РАзУМ. И името АРии. Много ми е интересно защо в сегашните Веди Ра и АР не се споменават. Сигурно щото когато са ги стъкмявали АРиите не са били вече в Индустан. А е и възможно да са ги стъкмявали по времето на Манггал Пандей. Щото преди той да стане в аБрахман (библейския аврам) и да се пресели в Месопотамия, а и по-късно в Палестина, Индустан са го наричали Манггалистан. Само не знам по Манггал Пандей ли са го нарекли, или по цвета на манггала - чернилка. Не че не са чернилки и до ден днешен. И не са първи братовчеди на тифутоидите©. Но едно е сигурно - АРийците след като подушили смрадта (не само душевна) на манггалистанците и търтили да бягат дето им видят очите. Те и до днес си миришат - не ги знам дали карат само на треволяк и марули. А общите имена на местности в Индия и Палестина+Арабия са до такава степен очевадни, както са и очевадни общите имена на градове и местности в БълГария, Египет, Палестина (в Хималаите има един проход - Шипка), Ирак, Иран, днешна Турция, Тракия, Крит (оооох - не ми се изброяват всичките), Италия... Ето къде е селището Сатана в Индия:

mapindia.jpg

I

n that part of India, the holiest of holies for the Indians, the names of many towns end in the appendage gaon. In Hebrew, gaon means "genius; great rabbinical scholar." Also in this region is an area that was once the favorite of Yadava royalty: Nashik, the exact Hebrew name for "Royal Prince." Satan is near the district called Khandesh (Land of Cain). There is also a Kodesh. Kod and Khad are Sanskrit terms for "First," "The Beginning," or "God." In Hebrew, Khadesh = "The first day of a Jewish calendar month." Notice that all these names have similar meanings and religious connotations in both languages.

Не ми се превежда сега, но всички вие добре РАзбирате ингилизки.

Manesseh (Territory and tribe of Israel) - Manasa (Himalayan lake, near Mount Meru; also the name of a snake deity) - - Камареро, забележи - "богиня на змиите" - досущ кобрите от хора на Кришна.

Hellenes (Ancient people and territory in Greece) - Hellenes; Alinas (People and territory of Ancient India). Опссс, какво се оказа? Че гърчолята са манггали от Манггалистан и братовчеди на тифутоидите© - Семити ли са гърците?

The Greeks and Israelites come from the line of Sarah "Abraham's" wife. The Greeks where "Danites" the tribe of "Dan" "Israel".

Javan (Father of Greeks; mentioned in Genesis) - Yavana (Ancient Indo-Hebrew tribe) - това май няма нужда от коментар. А че тифутоидите© са манггалистанци - шайвити - това Пип правилно го каза. Това, което той не каза е кога ТОЧНО Ариите са напуснали манггалистан. И проблема му е да ВИДИ, че тези Веди, които той чете и препрочита (с изключение на Рик Веда) са стъкмистика по метода на цоцоалистите.

В Риг-ВЕДА още не разкрита Пълната Потенция на Бога.

Хайде бе, браткиш... Потенция ли, пУтенция ли - не ги натъкмявай нещата по цоцоалистически. И си прегледай Рик Ведата за всеки случай - пък можеш и да я Видиш с други очи. И всичко що в другите Веди противоречи на Рик Ведата е цоцоалистическа стъкмистика - да знаИш... :nono: И всичко написано след напускането на Ариите на Индустан е манггалистанско. Включително и иблиите, и другата популярна (не)научна (х)фантастика на лунните робовладелци. Още един хинт ще ти дам браткиш. Всичко, до което са се докопали тези лунни робовладелци (лунните наги) са го профанизирали. За това и Истината не се казва открито. А само достойните за Нея се Посвещават. Ама не по зидаро-мазачески и цоцоалистически методи. В Хималаите падна и последната Крепост на слънчевите Наги браткиш - Непал. Преди няколко години. Принца (с дистанционно промито съзнание, "спяща клетка") една вечер взе един калашник и изтрепа цялото кралско семейство. Никой не оживя. Непал привидно се водеше будистка страна, но какви обреди са извършвали в храмовете си - само те си знаят. Факт е, че днес Непал е комуноидно-цоцоалистическа страна, а храмовете и са профанизирани.

Хайде за днес - стига. :)

Въпрос 1 : защо историята с Рама, който дава на дошлите му на помощ маймуни човешки образ, ми напомня много еволюционната теория на Дарвин (и или Енгелс) ?

Въпрос 2 : защо Рама решава да даде човешки образ само на маймуните, а не и на мечките ?

Въпрос 3 :Рама изпълнител ли е на волята на Бог или не ?

Въпрос 1 : защо историята с Рама, който дава на дошлите му на помощ маймуни човешки образ, ми напомня много еволюционната теория на Дарвин (и или Енгелс) ?

Въпрос 2 : защо Рама решава да даде човешки образ само на маймуните, а не и на мечките ?

Въпрос 3 :Рама изпълнител ли е на волята на Бог или не ?

Трихо, тъкмо ме хващаш на тази вълна- вчера в продължение на час-два гледах клипчетата за анимацията за Рама.

ето едно от към средата.. много хубава анимация. Обърни внимание, че в Ланка(който не е днешния о-в Цейлон)са живеели деградирали хора, които силно наподобяват рептилообразни, за това Равана е обожавал Шива, който в тази епоха е облагоделствал и демоните.

Еволюционната теория на Дарвин не важи, тъй като няма как маймуинте САМИ са се въплътят в човешки образ, ако няма благословията на Рама, Богът. Освен това нали ти прави впечатление, че тези маймуни на Хануман не са сегашните макаци? cool.gif ... Това е това що се нарича 'липсващо звено'-'missing link', а дарвинизмът не разполага с 1 такова. cool.gif

Елена Блаватския също казва, че съвременните европейци са 'произлезли от опашката на Хануман'. :P

Въпрос номер 2 - защо мечките не им се дава възможност не само в човешка форма,но и дори в маймунска, е потвърждение, че 'еволюционната теория' не автоматична и като в казармата, ако станеш капитан 2 ранк да ти е сигурно следващото 1 ранк?... cool.gif

Рама е самият Бог-Кришна. Най-перфектния цар бил някога на Земята, като изключим Кришна. cool.gif

-------------------------------------------------

И според писанията ти -ако има Господ, то той е българин, нали?.. cool.gif ......

Но аз не виждам ти да твърдиш, че има Бог?... cool.gif

.....нали знаеш, че каквото и да изпишеш аз ще те връшам в 1-во отделение и ще ти задавам въпроса:

"Има ли Бог, Царю, и КОЙ Е ТОЙ"?... cool.gif

Браткиш Камареро, не вярвам браткиш Пип да се е отказал от майка си. Защото му знам хороскопа, него го познавам отдавна, и трябва да ти кажа, че Пип е много чиста и нежна душа. Това ти го гарантирам не само с двете ми ръце, но и с двата крака ако трябва. А това, че се е поомотал в теологиите през последните години е съвсем друга работа. После - Пип е зрял и страшно любознателен мъж. А, и да не забравя - Водолей. А Водолеите и Лъвовете са много крайни на моменти. Щото са двата края на един кренвирш... :angry: Това, което са те - Близнаците са 2 в 1 Да, но Близнаците са двулични, а двуличието отвращава Водолеите и Лъвовете. Основното, което може да се каже за типичен Водолей (освен че е въздушен знак - интелект) е бързината на тяхната мисъл - нещо, което не може да се отрече на Пиппи. Нали знаеш значенията на Ра и Ар? Преведи си тогава думата РАзУМ. И името АРии. Много ми е интересно защо в сегашните Веди Ра и АР не се споменават. Сигурно щото когато са ги стъкмявали АРиите не са били вече в Индустан. А е и възможно да са ги стъкмявали по времето на Манггал Пандей. Щото преди той да стане в аБрахман (библейския аврам) и да се пресели в Месопотамия, а и по-късно в Палестина, Индустан са го наричали Манггалистан. Само не знам по Манггал Пандей ли са го нарекли, или по цвета на манггала - чернилка. Не че не са чернилки и до ден днешен. И не са първи братовчеди на тифутоидите©. Но едно е сигурно - АРийците след като подушили смрадта (не само душевна) на манггалистанците и търтили да бягат дето им видят очите. Те и до днес си миришат - не ги знам дали карат само на треволяк и марули. А общите имена на местности в Индия и Палестина+Арабия са до такава степен очевадни, както са и очевадни общите имена на градове и местности в БълГария, Египет, Палестина (в Хималаите има един проход - Шипка), Ирак, Иран, днешна Турция, Тракия, Крит (оооох - не ми се изброяват всичките), Италия... Ето къде е селището Сатана в Индия:

mapindia.jpg

I

Не ми се превежда сега, но всички вие добре РАзбирате ингилизки.

Manesseh (Territory and tribe of Israel) - Manasa (Himalayan lake, near Mount Meru; also the name of a snake deity) - - Камареро, забележи - "богиня на змиите" - досущ кобрите от хора на Кришна.

Hellenes (Ancient people and territory in Greece) - Hellenes; Alinas (People and territory of Ancient India). Опссс, какво се оказа? Че гърчолята са манггали от Манггалистан и братовчеди на тифутоидите© - Семити ли са гърците?

Javan (Father of Greeks; mentioned in Genesis) - Yavana (Ancient Indo-Hebrew tribe) - това май няма нужда от коментар. А че тифутоидите© са манггалистанци - шайвити - това Пип правилно го каза. Това, което той не каза е кога ТОЧНО Ариите са напуснали манггалистан. И проблема му е да ВИДИ, че тези Веди, които той чете и препрочита (с изключение на Рик Веда) са стъкмистика по метода на цоцоалистите.

Хайде бе, браткиш... Потенция ли, пУтенция ли - не ги натъкмявай нещата по цоцоалистически. И си прегледай Рик Ведата за всеки случай - пък можеш и да я Видиш с други очи. И всичко що в другите Веди противоречи на Рик Ведата е цоцоалистическа стъкмистика - да знаИш... :lock: И всичко написано след напускането на Ариите на Индустан е манггалистанско. Включително и иблиите, и другата популярна (не)научна (х)фантастика на лунните робовладелци. Още един хинт ще ти дам браткиш. Всичко, до което са се докопали тези лунни робовладелци (лунните наги) са го профанизирали. За това и Истината не се казва открито. А само достойните за Нея се Посвещават. Ама не по зидаро-мазачески и цоцоалистически методи. В Хималаите падна и последната Крепост на слънчевите Наги браткиш - Непал. Преди няколко години. Принца (с дистанционно промито съзнание, "спяща клетка") една вечер взе един калашник и изтрепа цялото кралско семейство. Никой не оживя. Непал привидно се водеше будистка страна, но какви обреди са извършвали в храмовете си - само те си знаят. Факт е, че днес Непал е комуноидно-цоцоалистическа страна, а храмовете и са профанизирани.

Хайде за днес - стига.

В легендата за Хануман, Рама и битката аз виждам едно нещо - стрелата на Брама, която изключително ме навежда към мисълта за използване на атомно оръжие.

И ако е така - всичко си идва на мястото -маймуните мутират в хора.

(много навлязох във фантастиката обаче с допусканията си, но не мога да се оттърва от образите на оръжията на Рама, на Арджуна и т.н.)

"Дарвинизмът", както го наричаш не е "дарвинизъм". Дарвин е бил вярващ човек и не се е опитвал да изкара , че човекът директно се е появил от маймуните. След него други са го направили - например твоят приятел Енгелс, който цитирате постоянно с Царя, дето си мълчи.

За номер 3 съм доволен.

Ще мисля по въпроса и ще чета още.Мерси.

В легендата за Хануман, Рама и битката аз виждам едно нещо - стрелата на Брама, която изключително ме навежда към мисълта за използване на атомно оръжие.

(много навлязох във фантастиката обаче с допусканията си, но не мога да се оттърва от образите на оръжията на Рама, на Арджуна и т.н.)

"Дарвинизмът", както го наричаш не е "дарвинизъм". Дарвин е бил вярващ човек и не се е опитвал да изкара , че човекът директно се е появил от маймуните. След него други са го направили - например твоят приятел Енгелс, който цитирате постоянно с Царя, дето си мълчи.

За номер 3 съм доволен.

Ако наситина Дарвин е изопачен в своите теории, това само може да ме радва, тъй като за мене е по-добре един Водолей да е вярващ в Бога, отколкото в 'матера прима'(дори и да са 'първичн :blink: ите води'!!)... biggrin.gif

"Стрелата на Брахма", която споменаваш не е ли "Брахмастра-та"(Брахма Астра)-оръжие с мантри, с ефект по-силен от водородна бомба. Но в Гита се казва, че по-силно от него е диска на Вишну(слънчевата чакра) с който Рама убива Равана в последната серия. :)

ПС: Това,което се нарича 'фантастика' в миналото е било реалност. Примерно: една от сидха-способностите е 'лахима' и 'махима', които демонстрира Хануман тука- способността да станеш огромен или миниатюрен. :)

Трихо, нали забелязваш, че арйаните са кремирали телата на покойниицте?.. Тези, които наледяват Земята-семитите принасят в жертва чрез изгаряне а телата на своите покойници ги заравят в Земята. Това е неслучйно. И католическата църква така се е гаврила с вешици и жертви от 'Новия свят'... cool.gif

"Има ли Бог, Царю, и КОЙ Е ТОЙ"?... cool.gif

Ти как мислиш? Има ли и ако има КОЙ Е ТОЙ?

Браткиш Камареро, не вярвам браткиш Пип да се е отказал от майка си.

Хайде бе, браткиш... Потенция ли, пУтенция ли - не ги натъкмявай нещата по цоцоалистически. И си прегледай Рик Ведата за всеки случай - пък можеш и да я Видиш с други очи. И всичко що в другите Веди противоречи на Рик Ведата е цоцоалистическа стъкмистика - да знаИш... ;) И всичко написано след напускането на Ариите на Индустан е манггалистанско.

Ми както се изказва против българите,като ,че ли не Го е раждала българка!?!?

Сега ти Царю си се объркал,вече няма АРИИ ,това е стар термин ,който вече не важи!

И ти сега във всички файлове ,ша трябва да го подменяш , иначи си демоде!хехеехе демек като мене просТ хехе

Новият термин е "АРЙАН" да не се объркаш с" АЙРАН" ,че ша ти са смеят!

Това го забелязах , още като четох как един ,беше превел "тракийския"език май беше гайд!

да ти кажа пУтенция по ми харесва!

За номер 3 съм доволен.

:help wanted3: Трихо, хич не си мълча, а и винаги съм казвал, че Маймуните са произлезли от Човека! И ще се цитирам - това, което съм писал Тук

Ама мен ако питаш това е причината дето рязанопластелинчетата са станали човекомразци - ми щото "ногу грозен жена" имали - отврат. Ми тва имали - с тва лягали. И се появил разврата като следствие. Щото почнали да чукат (ама не на вратата) кози, оффце и всичко де що мърда - "щото по красиву от грозноту жена" и по става... Педерастията също тръгнала по това време - така и до днес. То и то там тръгнали маймуните - щото рязаното пластелинче бухало наред де що мърда - и хоп - появило се липсващото звено в Еволюцията (не би ли било по правилно да се каже Полюция що се отнася за Дарвин?) - маймуните. Ма сигур са ги изгонили от Египет за грозотия тея рязанопластелинчета - друго не може да бъде - за грозотия, мръсотия, и овча миризма.

Мадам Блаватска заблуждава умишлено и съм я изловил в лъжа многократно, така както и свидетелите - в лъжесвидетелство. Блаватска трябва да се чете с лупа в ръка. С лупа трябва да се четат и текста ("инструкции за начин на РАзсъждения") под линия в Гитата, написан от Прав ХУй Пада.

която изключително ме навежда към мисълта за използване на атомно оръжие.

Може и да е имало, а може би не. Лично аз (не знам колко моето мнение е компетентно) мисля, че са били Мантри (ама не от сорта "Харе, Маре, Риба, Тон" :) ). Защото радиацията на Уран в материята е вече въплътена Вибрация. А самата материя е направена от вибрационни вълни. champbiconvexe01.gif

Самата радиация не е разрушителна до толкова, до колкото обекта по пътя и подлежи на промяна. На Уран не се отказва нищо, а отказа за промяна подлежи на насилствена такава. Една мантра, която съдържа в себе си вибрационните вълни за даден вид промяна е много по-мощна от въплътената в материята радиация на Уран.

А защо на помощ на Рама са дошли маймуни - дегенерирали люде (да не се бъркат с ХОРата) - просто обяснява лунния и материалистичен характер на Рама (който бил Кришна). Което от своя страна доказва, че битката е била между Слънчевите и Лунни Наги. След това АРиите напускат Индустан и той става манггалистан. А същите тези АРии биват профанизирани като Айряни по-късно от лунните робовладелци на манггалистан. Щото те до каквото се докопат и го профанизират. Така е и до днес.

Браткиш Камареро, този гайд ли беше, гад ли - не помня - бях прегледал една негова книжка, излових го в спекулации и стъкмистики, и го изхвърлих от съзнанието си. Не ми трябва.

"Има ли Бог, Царю, и КОЙ Е ТОЙ"?

Трижди великия Бог НемаТод, и Трихо е Негов Пророк (да се свети името му) :)

Ти как мислиш? Има ли и ако има КОЙ Е ТОЙ?

Ми както се изказва против българите,като ,че ли не Го е раждала българка!?!?

Сега ти Царю си се объркал,вече няма АРИИ ,това е стар термин ,който вече не важи!

И ти сега във всички файлове ,ша трябва да го подменяш , иначи си демоде!хехеехе демек като мене просТ хехе

Новият термин е "АРЙАН" да не се объркаш с" АЙРАН" ,че ша ти са смеят!

Това го забелязах , още като четох как един ,беше превел "тракийския"език май беше гайд!

да ти кажа пУтенция по ми харесва!

Aз не 'мисля' за да съществувам. Това са илюминатски директиви на декартови координати. cool.gif Аз съм ПОДМИНАЛ мисленето. cool.gif

...ха познай с мисленето си от 4 пъти КОЙ познава от тези по-долу Бога?.. :help wanted3:

animism.jpg

Царю, има Трансцедентални вибрации, има и материални вибрации.. ти си губиш времето с вторите.. cool.gif

'ХОРата', Браткиш, са днешните зидаро-подмазвачи-масоните. :help wanted3: Те ценят Хор и 3-тото или Лунно око за матрицата. Много мие странно как уж критикуваш илюминатската цвиливилизация, а тайничко им почиташ падналия дух на Луцифер. :help wanted3: И от абрахамизмът си чопнал за идолопоклонническите лафове. Въобще-пълен месс! :whist: Египетската цивилизация, Царю, е деволюционно-дериватна и следователно-демонична спрямо ВЕДАическата. Личат си взаимстванията от ВЕДА, така както юдеите са взаимствали от Египет(и Месопотамия).

Тези маймуни на Хануман са преходното звезно между Човека и Маймуната, т.нар. 'липсващо звено'. Те са еволюиращи маймуни, не деволюиращи ХОРа. Тези деволюиращи хора ги виж тука на континента Ланка.

.Те също са обожавали 3-ото око на Шива-светлиния сноп на Луцифер за матрицата.

:wors: Трихо, хич не си мълча, а и винаги съм казвал, че Маймуните са произлезли от Човека! И ще се цитирам - това, което съм писал Тук

Мадам Блаватска заблуждава умишлено и съм я изловил в лъжа многократно, така както и свидетелите - в лъжесвидетелство. Блаватска трябва да се чете с лупа в ръка. С лупа трябва да се четат и текста ("инструкции за начин на РАзсъждения") под линия в Гитата, написан от Прав ХУй Пада.

Може и да е имало, а може би не. Лично аз (не знам колко моето мнение е компетентно) мисля, че са били Мантри (ама не от сорта "Харе, Маре, Риба, Тон" :) ). Защото радиацията на Уран в материята е вече въплътена Вибрация. А самата материя е направена от вибрационни вълни. champbiconvexe01.gif

Самата радиация не е разрушителна до толкова, до колкото обекта по пътя и подлежи на промяна. На Уран не се отказва нищо, а отказа за промяна подлежи на насилствена такава. Една мантра, която съдържа в себе си вибрационните вълни за даден вид промяна е много по-мощна от въплътената в материята радиация на Уран.

А защо на помощ на Рама са дошли маймуни - дегенерирали люде (да не се бъркат с ХОРата) - просто обяснява лунния и материалистичен характер на Рама (който бил Кришна). Което от своя страна доказва, че битката е била между Слънчевите и Лунни Наги. След това АРиите напускат Индустан и той става манггалистан. А същите тези АРии биват профанизирани като Айряни по-късно от лунните робовладелци на манггалистан. Щото те до каквото се докопат и го профанизират. Така е и до днес.

Браткиш Камареро, този гайд ли беше, гад ли - не помня - бях прегледал една негова книжка, излових го в спекулации и стъкмистики, и го изхвърлих от съзнанието си. Не ми трябва.

Трижди великия Бог НемаТод, и Трихо е Негов Пророк (да се свети името му) :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.