Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

cool.gif Браткиш, днес съм в прекрасно настроение и (както почти винаги) ми е пиперливо езичето... :speak: Не го взимай навътре - само rock' roll - и си свиркай. Щото (от време оно) си падам ногу по интелектуални заяждания особено при тази фаза на луната... ;):P
  • Отговори 825
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

Тукси, нали четеш книгата (библията)? Е, те там Йошуа е казал кои ще "наследят" Царството му - децата. Щото ако не се вдетениш не можеш стана ристиенка - йок, сакън... biggrin.gif

А пък аз като дете исках да стана това, което съм днес. Щото човек носи интелекта и талантите си през инкарнациите си.

Не, не чета Библията, нито Курана, нито Талмуда, нито Дънов, нито Кришна Мишната.

И отговорът ти хич не ми харесва. Исках да кажеш конкретно какво си искал да бъдеш, когато си бил дете. Ще кажеш ли все пак? cool.gif

Специлано за тебе Тюксън. Понеже си Телец, ти разбираш нещата СЕТИВНО. КОНКРЕТНО ти казвам защо не разбираш нещата в тяхната същност, а все ги смесваш, като манжда. ДОКАТО НЕ СПРЕШ да ядеш месо няма да ги разграничиш нещата. Така е при тебе.

При Люцката, понеже е ВеСничка-докато не спре да чете всякаква basURA 'ментална' спекулатовна литератУРА, наслада за ума-тя също ще ги смесва нещата и ще пасе, до всякакви креатУРА. laugh.gif

Този лондончанин не съм го виждаш на живо, но разбрах, че е мой набор и е Водолей също, въпреки, че той не се интересува от зодии(тъй като е на духовно ниво достъчно, но не абрахамец, който да замерва астролзите с каманак)

http://www.youtube.com/watch?v=5MdVhMFd-hk...ure=recommended

0:48 min: "There are actually 2 clasess of beams in this Universe- the divine and the demoniac."

ДОКАТО НЕ СПРЕШ да ядеш месо няма да ги разграничиш нещата.

Хехе, догматични недомислици. Телците са тревопасни животни. А Тукси си пада по хапка, пийка - ей тези три работи... :wors:

От къде ще си извличам праната си е лично моя работа. Дали ще бъде от марули (наистина - по-близо до праната) или от Телето, което ги е изяло не е много от значение. Растителния свят също е способен на чувства както животинския. Даже и в камъните има живот. Живи са.

А въпроса за емоционалния свят на Телето, което ям е много важен. :) Най обичам месо от щастливо теле - телешко печено, салата марули, и един ракиджос за добро храносмилане... :yanim:

Хехе, догматични недомислици. Телците са тревопасни животни. А Тукси си пада по хапка, пийка - ей тези три работи... :wors:

От къде ще си извличам праната си е лично моя работа. Дали ще бъде от марули (наистина - по-близо до праната) или от Телето, което ги е изяло не е много от значение. Растителния свят също е способен на чувства както животинския. Даже и в камъните има живот. Живи са.

А въпроса за емоционалния свят на Телето, което ям е много важен. :) Най обичам месо от щастливо теле - телешко печено, салата марули, и един ракиджос за добро храносмилане... :yanim:

Камъните не са живи, но в тях може да се всели паднал дух. Но този паднал дух може да го стори това и в животно и човек. Минералното 'царство' няма индивидуланост и съзнание.НЕ Е ЖИВО.

Животът иде от джива-атма, нематерилана душа.

Свръх-душата, Парам-атма е навсякъде, но това не дава облика на живото същество, като индивид.

Тюксън със салата не се нахранва. ;) Това е нейно самопризнание. Въпросът е да не става месоядна крава. biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

;)

Не си разбрал или не си поискал да разбереш.

Аз мога да се нахраня с постно. Вече писах преди време, че на два пъти за по около две години се отказвах от месото. Исках да кажа, че обичам да си хапвам и определено не съм от тези, които биха се наяли със салата. Със салата, но без друго най-много да си раздразня апетита. biggrin.gif

И да - обичам хапка, пийка - тези три неща. :)

На който не му харесва :ass: .

За разлика от теб, аз хич не се отричам от материята. Но, ти не виждаш, че това не означава, че съм някой паднал дух, върл материалист или пропаднал комунист или че хич не мога да мисля за духовни работи. biggrin.gif

ха, дано не съм разбрал за това, че се нахранваш без месо! cool.gif нека грешката е моя! cool.gif ..ако е така -си на път да изплатиш и други неща свързани с материята си... step by step...имаш време! cool.gif Никой не ти дава зор....., както и е повече от глупаво да отричаш, че каквато си сега си била каквато си била преди 10 години, примерно.. :) .. Но и дори 'да си'-имаш доста инкранации, дори доста архетипи пред тебе до 'Риби". Както се казваше на соц. език- "ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ТЕБЕ"! cool.gif

В момента не ям много месо и не изпитвам нужда. Човешкият организъм сам казва кога и от какво има нужда и има периоди, когато му се яде едно, а после друго.

Я кажи ти от колко години не ядеш месо. Не мисля, че от малък си вегетарианец. Или още от дете си отказвал да ядеш месо?

не, не важно от колко години. Дори не е чак толкова важно, ако някога по една или друга причина хапнеш месо.

Въпросът е да осъзнаваш връзките на нещата и с течение на Времето Бог няма да те поставя нито в изпитание, нито ще те лишава от безмесна храна.

За първи път се опитах за не ям месо 1991 година, 4-ти курс в Морското, когато си купих Бхагавад Гита. 11 месеца не ядох, после по една или друга причина- пак се върнах,...... после пак спрях.... но въпросът бе оттогава, че 'има нещо, което си заслужава да се пробва и разбере'....

Неяденето на месо се практикува и от светски хора, дори псевдо-религиозни, като Хитлер. ;) Това не означава, че те са осъзнати. cool.gif От друга страна- има купища абрахамци(юдеи, мюсли, ристени), които колят животни и декларират, че това 'бог им го позволил'(както и да убиват хора също в името на техния си псевдо-бог или дух...) :ass:

Камъните не са живи, но в тях може да се всели паднал дух.

Хехе, мъртва материя няма. По причината (или май следствието ;) ), че Смърт не съществува. Има промяна на състоянието. Даже и нощите на Брама не са смърт. А относно вегетарианството? Ами всеки си го избира. Забрани няма. Това даже и чифутоида павел (не го знам колко е бил хапостол) го е знаел и май е единствената умна мисъл, която му се приписва:

"Всичко е позволено, но не всичко е полезно."

Имам много добър приятел - Филип - ингилизче - сега е в Хале - Германия. Та той цял живот е бил вегетарианец. От бебе. Просто не желаел да яде месо и толкова. Единствения вегетарианец в семейството му. С него надълго и нашироко сме обсъждали за това как се чувства като такъв. С какви храни си набавя нужните протеини и т.н. С него сме много близки, работили сме дълго заедно в екип, и са малко тайните по между ни. Приемам го за такъв, какъвто е, както и той мен по същия начин. И двамата не се подчиняваме на догми и не плащаме данък "обществено мнение". Това, че той е вегетарианец не ми пречи на мен да бъда месоядец, да "кльопаме" на една маса и да изживяваме живота на другия паралелно с нашия. Май освен вегетарианството другото ни различие беше, че не си пада по ракиджьос (когато докарам от българско), а по ирландско уиски, за което постоянно си правя кудош с него, че аз съм Цар на каруцарите, пък той на ирландците... ;) Майтаааап...

Хехе, мъртва материя няма. По причината (или май следствието ;) ), че Смърт не съществува. Има промяна на състоянието. Даже и нощите на Брама не са смърт. А относно вегетарианството? Ами всеки си го избира. Забрани няма. Това даже и чифутоида павел (не го знам колко е бил хапостол) го е знаел и май е единствената умна мисъл, която му се приписва:

"Всичко е позволено, но не всичко е полезно."

Имам много добър приятел - Филип - ингилизче - сега е в Хале - Германия. Та той цял живот е бил вегетарианец. От бебе. Просто не желаел да яде месо и толкова. Единствения вегетарианец в семейството му. С него надълго и нашироко сме обсъждали за това как се чувства като такъв. С какви храни си набавя нужните протеини и т.н. С него сме много близки, работили сме дълго заедно в екип, и са малко тайните по между ни. Приемам го за такъв, какъвто е, както и той мен по същия начин. И двамата не се подчиняваме на догми и не плащаме данък "обществено мнение". Това, че той е вегетарианец не ми пречи на мен да бъда месоядец, да "кльопаме" на една маса и да изживяваме живота на другия паралелно с нашия. Май освен вегетарианството другото ни различие беше, че не си пада по ракиджьос (когато докарам от българско), а по ирландско уиски, за което постоянно си правя кудош с него, че аз съм Цар на каруцарите, пък той на ирландците... ;) Майтаааап...

Няма 'жива материя'. Делението на материята на 'жива' и нежива бе на социалистите. те наричаха животните и растенията- 'жива материя'. а човекът- социално животно, може би-МАГАРЕ?... biggrin.gif Цялата материя е МЪРТВА. Това, което е 'живо' в материята е нематериалната душа и Парам-атма-нематериалния Дух.

christom.jpg

"Възкръсване на живите от света на мъъртвите" е именно излизане от самсара или кръга на преражданията в материята.

bullseyetwintowers.jpg

Този ъгъл не си го виждал, нали?... cool.gif Czar KarU, ladies and gentlemen, pls., put your hands together for .....Lucifeeeeeeeeeeeeer! ;)

Пип, ти виждал ли си уплашено цвете? Щото аз съм виждал. И радостно цвете съм виждал. Имам го в къщи - китайска роза.

А за това дали камъните са живи - питай някой добър каменоделец - той по-добре ще ти каже за тях...

Пип, ти виждал ли си уплашено цвете? Щото аз съм виждал. И радостно цвете съм виждал. Имам го в къщи - китайска роза.

А за това дали камъните са живи - питай някой добър каменоделец - той по-добре ще ти каже за тях...

Виждал съм и срамежлива Роза и нахакана Хризан-тема, ма това е друга тема... biggrin.gif

Но съм виждал безизразен човек, като сфинкс(камък). Това беше учителят ми по математика Генов в техникума 1983-1987-ма... biggrin.gif

Той Кришна казал на Пип да не се интересува от цветята, а само от марулки. Щото от тях се правела хубава салата за мезе.

Само дето не знам дали трансцедентално му го е казал или персонално... ;)

Ти каза, че си виждал уплашено цвете. Кажи, как го видя?

Историята е дълга и не ми се разказва в този форум.

Няма 'жива материя

Материята браткиш е Светлина, която е изгубила скоростта си.

• 2 седмици по-късно...
Тъй. Не ми отговори на въпроса за аналога на Шива при християните. Но нищо - ще ти го задам в темата за Кришна. После друго - защо всички религии, които са дериватни на Веда, са упадъчни, ако е така, както казваш, ми много лошо за Веда тогава - все упадъци ражда, нали са нейни чада... никак ли не ти идва наум, че тогава Духът е слизал надолу в материята, затова се обхващат все по-ниски нива в енерго-материален план - аз не ги деля, затова използвам този термин. С други думи, за онези времена говорим за процеса на инволюция, при който се слиза все по-ниско.

Духът е слизал надолу в материята, затова се обхващат все по-ниски нива в енерго-материален план

Ами Кришна е слизал по същия път надолу. Прави ли го това демон? Ако Луцифер е слизал надолу в материята и поради това е "станал" демон, то същото важи и за Кришна. Значи Кришна е Демон. Ясно - светна ни под шапките (дето нямаме).

Та значи, щом Кришна е слязъл в материята и се е оклепал с нея, то това същото "оклепване" не би му позволило да се измъкне вън от материята и нейната матрица. Да не говорим за Мая - щото не е възможно да си подвластен на материята и да не си подвластен на Мая. От тук следва, че Кришна е говорил илюзии. И демоноидни учения. Черното Слънце е с полумесец надолу - като знака на южния лунен възел в Астрологията. Но то е огледално отражение на истинското Слънце. Това Слънце на Слънчевите религии. От които браманизма (и неговото разклонение кришнаизма) не принадлежат. Гаутама се опитал да поправи работата, но изглежда безуспешно - азиатските умове са били инплантирани отдавна с лунната същност на упадъчния браманизъм. А кога това е станало? Атлантида е напусната на 2 потока. Едните отишли в Азия, другите - в Африка. И това е станало доста време преди профанизирана Атлантида да потъне. Климата се променил. (Пип, тази карта, която веднъж показа за Индия е нереална. При нея цялата земя е "струпана" на едно място. При такава "Кон Фигурация" живота на бозайниците би бил невъзможен. Но това е друга тема.) В застудявания и жеги. Преселението на народите се отнася за това време. Първичното затъпяване е резултат от това преселение. При стрес човешките мозъчни клетки "магнитно" се "изпразват". Нещо като изтриване на магнитна информация от клъстър на твърд диск. Ариите се преселили на юг от Индустан. Там останали само брамините. Като начало те пазели Знанието. Но само като начало. В следствие от "недъга" на кастовата им обремененост - гордостта им - те изродили всичко. "Пренаписали" доста Веди. Резултата се вижда днес. Лимитирано доверие може да се има само на Рик Веда.

Ами Кришна е слизал по същия път надолу. Прави ли го това демон? Ако Луцифер е слизал надолу в материята и поради това е "станал" демон, то същото важи и за Кришна. Значи Кришна е Демон. Ясно - светна ни под шапките (дето нямаме).Та значи, щом Кришна е слязъл в материята и се е оклепал с нея, то това същото "оклепване" не би му позволило да се измъкне вън от материята и нейната матрица. Да не говорим за Мая - щото не е възможно да си подвластен на материята и да не си подвластен на Мая. От тук следва, че Кришна е говорил илюзии. И демоноидни учения. Черното Слънце е с полумесец надолу - като знака на южния лунен възел в Астрологията. Но то е огледално отражение на истинското Слънце. Това Слънце на Слънчевите религии. От които браманизма (и неговото разклонение кришнаизма) не принадлежат. Гаутама се опитал да поправи работата, но изглежда безуспешно - азиатските умове са били инплантирани отдавна с лунната същност на упадъчния браманизъм. А кога това е станало? Атлантида е напусната на 2 потока. Едните отишли в Азия, другите - в Африка. И това е станало доста време преди профанизирана Атлантида да потъне. Климата се променил. (Пип, тази карта, която веднъж показа за Индия е нереална. При нея цялата земя е "струпана" на едно място. При такава "Кон Фигурация" живота на бозайниците би бил невъзможен. Но това е друга тема.) В застудявания и жеги. Преселението на народите се отнася за това време. Първичното затъпяване е резултат от това преселение. При стрес човешките мозъчни клетки "магнитно" се "изпразват". Нещо като изтриване на магнитна информация от клъстър на твърд диск. Ариите се преселили на юг от Индустан. Там останали само брамините. Като начало те пазели Знанието. Но само като начало. В следствие от "недъга" на кастовата им обремененост - гордостта им - те изродили всичко. "Пренаписали" доста Веди. Резултата се вижда днес. Лимитирано доверие може да се има само на Рик Веда.

Абсолютно грешно, Царю! biggrin.gif

Люцифер е Астрална светлина, която те съпътства САМО в Астралът без да ти показва ИЗХОД от него. :baby: Обикновено Люцифер те придружава до Бездната, където като потънеш в махат-таттва в У-тробата на Вишну си на 'стенд-бай' след пра-лайа за следваща инКАРНЕ-ация. cool.gif И така -освобождаване от самсара- НА-НАЙ! biggrin.gif

Редактирано от .... (преглед на промените)

И не мисля, че при мен има затъпяване след тази случка. :yanim:laugh.gif

.

:angry: Сигурна ли си? Ами кентаврите на осма оградена ливада? :nono:

царЮ, нали знаеш, че съм ти казвал, че догмата иде от егото?.. Българския фолклор и всички други е ЧАСТ ОТ ВЕДАическия, не-обратното!

Догмата иде именно твоето его. Твоето его е силно, не отричай ;) ...да не говоря за Люцката, която бърка 'его' с' душа', аз специлано я питах в началото.

За Камериерката-ко да ти кажа..? - лешояд с уклон към пиене на швепс със сламка.

Твоите занимание с археология за да докажеш нещо, което е обречено го възприемам за игра, не на сериозно. Докато се занимаваш с тази детска игра-археология- животът ти тече ПО СВЕТСКИ НАЧИН, непосветен на Бог.

Камериерката я остави. Тя сега ти се присламчава, тъй като имате общ враг -'Кришна'.

...няма да ти кажа, че падналите духове имат тази цел... Според мене си губиш времето с доказване на това, че 'Господ е българин'. Ти го правиш през 'санскритския канал', но си почитател на египетската култура, повече, която е демонична и упаднала в сравнение с ВЕДАическата, докато Камериерката и Люцака се мъчат да изкарат, че 'Христос е българин'. ohmy.gif ...Като фантазията е толкова дивна и архивна, колкото и светската им интоксикация от майа.

Но тримцата принадлежите към сектата СВЕТСКА на кака ми Май-чето...

;) Хайде да започнем отначало. Щото почна да става весело. laugh.gif До някъде съм съгласен с догмите и егото (не знам на кой шри е - ама е май яко - егото му де). А българския фолклор не може да дойде от Индустан по времето на манггалоизма по простата причина, че манггалите си знаят само техния си макам - манггалистанския. И преди 5000 години са си били манггалистанци - такива са и днес - чернилки. Преди време бях ти споменал, че пътя, който вървиш сега аз съм го минал. Но ти си bypassнал това инфо. :jeer: Ма ногу на cach memory я караш бе браткиш... Да проверим nonsense при твоята (оградена) ливадка. Почвам с цитатите:

http://www.harekrishnabg.com/phpbb/viewtop...hp?f=2&t=38

РАТХА-ЯТРА

ФЕСТИВАЛ НА ДРЕВНА ИНДИЯ

СОФИЯ 03-04.07.2008 г.

Елате и получете всички благословии за успешен и пълноценен човешки живот лично от ГОСПОДАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА!

Ма това сериозно ли си го говорите? Лично и персонално да се срещнете с ГОСПОДАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА? Хайде бе, вие сложихте Мошето в малкото си джобче... Той поне само си говорил с мадам куррвата на публичния дом и не го е виждал лично - лице в лице... Ама да продължавам:

Вечният духовен образ на Бога не може да бъде видян с материални сетива. Затова Той благосклонно се явява във форма за обожание (“арча-виграха”) – скулптурно изображение, което не се различава от Него.

Една кратка справка в терминологичния речник ни води до термина - Идолопоклонничество! Що ли имам асоциации с бащата на (а)Брахмана (не брамин) - Тара? Щото професията на Тара била да произвежда и продава Идоли. Може-би и затова да са го шитнали от браминската каста. Ако пък на това ако не се нарече "Идолопоклонничество" трябва да измислим нов терминологичен речник.

gaurabrahmachariasrammoag6.jpg

Ногу чернилка бе тоя Кришна. На чандала го избива нещо... Ама и другояче не може да бъде. Щото когато "благосклонно" се спуснал от трансцеденталното в Индустан били само манггал до манггала, чандал до чандала...

Ето ги "божествата":

001le3.jpg

И "флейтата" е тук, а пък краварката Радка се оказа манггалка.

http://www.harekrishnabg.com/phpbb/viewtop...hp?f=2&t=35

Продължаваме:

Трябва да бъдем готови при всякакви обстоятелства и по всяко време да се възползваме от всяка възможност да дадем на другите Кришна-съзнание. Докато сме на пазар в голям магазин, в парка, мантрувайки и гледайки как децата си играят, на работа, на училище, в храма и навсякъде другаде. Бъдете винаги готови да започнете да проповядвате на някого като първа крачка – част от дългата програма за неговия духовен напредък.

Защо ли тези заръки ми звучат нещо по "Свидетелски" и "Мормонски"?

Последователите на Обществото за Кришна-съзнание трябва да бъдат съпричастни към разпространението на светите имена на Бога.

Ама той Кришна се оказал с ногу имена. Не знам кой от кого е "копнал" (по типично манггалистански метод) - последователите на нечистоплътния и неграмотен камилар ли от Вас, или вие от Него. Щото при тях Ал Ах е само едно от имената заради което вирят задници - имало било ногу имена... Госпожа Петрова - help :)

Когато човек за първи път разбере нещо, той е много ентусиазиран и иска да каже на целия свят добрата вест.

Тази "Добра Вест" свидетелите я разнасят от врата на врата. И от тях ли копнахте? Аааа, кражбата браткиш е професия Чандалска - да знаиш...

Основната задача на ИСКОН е да издигне хората до платформата на разбиране на тяхната изначална позиция на вечен слуга на Върховния Бог, Шри Кришна.

Удар в десятката! Начи - вечни слуги и роби ще бъдем на шри какмубешеименцето... Ама Роб браткиш Пип се става само Доброволно - нали знаеш? Начи ще ни качвате на платформата на Трансцеденталния асансьор? Нещо ногу на Дисниленд ми мяза - пълен Луна Парк... ;) Ама ние на Луната не щем да се качваме - щото чандалска и природата. Виж, ако има някой "Слънце Парк" - по съм съгласен. Ама на асансьорни Платформи не се качвам - да знаеш. Щото те освен Нагоре може и да се движат Надолу. А пък аз Надолу нямам работа. Там Сома с мустаците да се оправя някакси...

:ass:

Хе ,tuksum

ти си наясно много добре ,че браткиша не говори на теб и на мен

той се бори с всички ,за да се хареса на некои за да получи статут(някакъв) не им знам степените ,

и веднъж постигнат той почва да пътува по целия свят -

да разнася какво е казал и какво не е казал или какво е искал да каже "синкавия"всъщност е мисионер!!!

Сигурен съм ,че не е ходил в комуна и не е бил в храм на кришната, пък да не ти казвам ,че изобщо не е бил в селскостопанска ферма -собственост на Кришна съзнание

Той и затова не ти отговаря на въпроси ,които са провокативни към учението, не ги Чува, той трябва само да ОБЯСНЯВА

щото ако добие този статут ,го пращат в Боливия при папуасите,(примерно) те там няма да му задават въпроси !

Те се борят за шепа ориз и бачкане.

За тия ресторанти трябва да се произвеждат марулки и репички и други полезни зеленчуци за да не си "паднал" дух!

Един обяд в ресторанта струва около 10-15 евро!

Олеквайки с тези левове ,ти се издигаш ,към Него!

мдаа

biggrin.gif Ми въпрос на бизнес - правят яки трансцедентални пачки тези Иксон (или Искон ли беше - търговска организация с тифутоидните© принципи на Израелски кибуц). Тея кибуцки Ристьо на Рантата (демек на плажа :yanim: ) само марулки и треволяци ли предлагат? Пък въпросчетата провокативни Пип не ги чува щото им оперират ушите - само бихармоничен минор разграничават и папуаски тарамбуки...

Кво викаш? ?10-15 у Ристьо Рантата - и излизаш гладен. Еййй, тея манггалитанци - зеха бизнеса на тифутоидите© - направо им разказаха играта... :yanim: - пентатоника пълна са - отсекъде...

Не ти харесва Кришна, че е Богът и Господарят на Весел-аната?. cool.gif . ровиш плочките да намериш някой запис на Мичманът с "Госпдин е българин", защото в 90 мин вкарал гол?... cool.gif

От уважение към личността ти не ти казвам заблудите ти по отношение на Кришна, тъй като ЗНАМ, предварително, че ако някой може да ти ги промени, то определено си само ти и най-малко-аз. cool.gif

Похвално е, че цениш животът и културата. Но не ми харесва, че ровиш в Земята да я намериш. Там нищо няма- най много да излезе един смок с дисаги. cool.gif

'Българите'- пак казвам: Те са част от ВЕДАическата култура, НЕ-обратното! :yanim: И евреите са част но доста , доста по-дегенерила към демонизъм от българите. А днешните българи? ......какво да ти кажа- психика на еврЕо-рома. Над 90% от българите(па и дори в Хиспания!!) са се чандал-изирали. В България са се и ЧАЛГАРИЗИРАЛИ. Особено се кон-сумира това 'изкуство на чандала' в земите на днешна Тракия, където се пие ракия и се яде ягне на корем. cool.gif

Това е чандала-култура, Цярю! Ако ще и 100 плочки на тракийски допотопни е следпотони царе да откиеш- чандала начинът на живот ще ти е факт. ;)

За това ти казвам, че си губиш времето. А то вече ние ценно след като минем две по двайсет. Не ни трябва ни плочки, не трябват ни 5 лева. ;) Трябва ни НАЧИН НА ЖИВОТ.

Ти изпълни 4 години без да спираш 4 принципа:

1)без месо

2)без интоксиканти

3)без хазарат и умствена спекулация

4)без незаконен секс

Дори и не си мисли за Кришна, пък после ще разискваме темата за Кришна-съзнание. cool.gif

Хайде да започнем отначало. Щото почна да става весело. До някъде съм съгласен с догмите и егото (не знам на кой шри е - ама е май яко - егото му де). А българския фолклор не може да дойде от Индустан по времето на манггалоизма по простата причина, че манггалите си знаят само техния си макам - манггалистанския. И преди 5000 години са си били манггалистанци - такива са и днес - чернилки. Преди време бях ти споменал, че пътя, който вървиш сега аз съм го минал. Но ти си bypassнал това инфо. Ма ногу на cach memory я караш бе браткиш... Да проверим nonsense при твоята (оградена) ливадка. Почвам с цитатите:

http://www.harekrishnabg.com/phpbb/viewtop...hp?f=2&t=38

Ма това сериозно ли си го говорите? Лично и персонално да се срещнете с ГОСПОДАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА? Хайде бе, вие сложихте Мошето в малкото си джобче... Той поне само си говорил с мадам куррвата на публичния дом и не го е виждал лично - лице в лице... Ама да продължавам:

Една кратка справка в терминологичния речник ни води до термина - Идолопоклонничество! Що ли имам асоциации с бащата на (а)Брахмана (не брамин) - Тара? Щото професията на Тара била да произвежда и продава Идоли. Може-би и затова да са го шитнали от браминската каста. Ако пък на това ако не се нарече "Идолопоклонничество" трябва да измислим нов терминологичен речник.

gaurabrahmachariasrammoag6.jpg

Ногу чернилка бе тоя Кришна. На чандала го избива нещо... Ама и другояче не може да бъде. Щото когато "благосклонно" се спуснал от трансцеденталното в Индустан били само манггал до манггала, чандал до чандала...

Ето ги "божествата":

001le3.jpg

И "флейтата" е тук, а пък краварката Радка се оказа манггалка.

http://www.harekrishnabg.com/phpbb/viewtop...hp?f=2&t=35

Продължаваме:

Защо ли тези заръки ми звучат нещо по "Свидетелски" и "Мормонски"?

Ама той Кришна се оказал с ногу имена. Не знам кой от кого е "копнал" (по типично манггалистански метод) - последователите на нечистоплътния и неграмотен камилар ли от Вас, или вие от Него. Щото при тях Ал Ах е само едно от имената заради което вирят задници - имало било ногу имена... Госпожа Петрова -

Тази "Добра Вест" свидетелите я разнасят от врата на врата. И от тях ли копнахте? Аааа, кражбата браткиш е професия Чандалска - да знаиш...

Удар в десятката! Начи - вечни слуги и роби ще бъдем на шри какмубешеименцето... Ама Роб браткиш Пип се става само Доброволно - нали знаеш? Начи ще ни качвате на платформата на Трансцеденталния асансьор? Нещо ногу на Дисниленд ми мяза - пълен Луна Парк... <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_thumbsupsmileyanim.gif' alt=':yanim:'> Ама ние на Луната не щем да се качваме - щото чандалска и природата. Виж, ако има някой "Слънце Парк" - по съм съгласен. Ама на асансьорни Платформи не се качвам - да знаеш. Щото те освен Нагоре може и да се движат Надолу. А пък аз Надолу нямам работа. Там Сома с мустаците да се оправя някакси...

Редактирано от aeu (преглед на промените)

biggrin.gif Ми въпрос на бизнес - правят яки трансцедентални пачки тези Иксон (или Искон ли беше - търговска организация с тифутоидните© принципи на Израелски кибуц). Тея кибуцки Ристьо на Рантата (демек на плажа :yanim: ) само марулки и треволяци ли предлагат? Пък въпросчетата провокативни Пип не ги чува щото им оперират ушите - само бихармоничен минор разграничават и папуаски тарамбуки...

Кво викаш? ?10-15 у Ристьо Рантата - и излизаш гладен. Еййй, тея манггалитанци - зеха бизнеса на тифутоидите© - направо им разказаха играта... :yanim: - пентатоника пълна са - отсекъде...

Да ,де за бизнес си говорим!хех

повечето зеленчуци си ги произвеждат Те,като използват разбира се "ефтина" работна ръка,да не кажа безплатна!

Работата е тежка,

ти нали си гледал доматки на село ама ти за салатката ,щото ракиджьоса ....как!

само ,че усилието е по 1000х плюс това ти си в кофти режим,ставане ,бачкане,мантри нямаш време за мислиене,ама то и не ти трябва той Гургула мисли и за тебе!

Ми дават ти

една шепа ориз ,маруля ,има и доматки и слагат някаква подправка мого гадно ми стана ,може би не съм свикнал затова

и тези листенца дето са при чиносите,като хартиено нещо и сосове (тежки) абе не ми хареса!

Друго си е да сложиш една хубава сочна свинска пържолка,да му треснеш една домашна ракийка после да завториш и ТЕ ТАКА...

а да и палят едни свещички на тамян и те гонят дявола кво да прайш!

Направо ти съ убива вкуса и апетита !Аз си мислех ,че за тва иедене ша платим 5-6 те ма тряснаха 15!

Направо ми отрязаха главата от петите ,хехехехехее мого са безскрупулни в това отношение

Да бизнеса си е бизнес,това нещо божествемо ли беше или ....

хехехехе

нямаш време за мислиене,

T.e. -с 'мислене' може да измислиш света? cool.gif

'Силата на мисълта' с най-голям интензитет е по-слаба от силата на пениса, Камарерке! Туй да го знаеш от бЕй си Пипп. cool.gif

... Трябва ни НАЧИН НА ЖИВОТ.

Е тука браткиш те харесах и съм съгласен с тебе !

Точно трябва ни да преоткрием нашите си български традиции и да запазим духа с който сме оцеляли във времето!

Виж как се тупаш с ведите (ама те не са само кришнарски знания),че били на 5000 г.,те не са на толкова ама ...и били най старото знание,те не бяха ли изровени или се вселиха в главата на някой некъпан сиганин!

Ние сме "саки" и сме ги окултивирали в продължение на 1000 г. така ,че тия не са от нашата култура!

Цар Кару1(да се светли името Му) и много други като него ще изваждат много неща ,които са скрити за да могат много повече хора да знаят ,а не само някакви "кастови олигофрени"

Именно от знанието се вардят,религиозните доктрини!(справка ,колко библиотеки за изгорени)

Но пиратския кораб е надул платна и няма спиране !!!

аз съм само един прост юнга,но ...дисекцията ще бъде извършена не със скалпел и упойка, а с пиратска секира опръската от кръвта на папагалските историкотворци.

хехехе

мдаа

п.п. Пък за хиспанските българи,кво да ти кажа ... cool.gif

T.e. -с 'мислене' може да измислиш света? cool.gif

'Силата на мисълта' с най-голям интензитет е по-слаба от силата на пениса, Камарерке! Туй да го знаеш от бЕй си Пипп. cool.gif

Хехехе

Пиппи,ти си нямаш ( ni puta idea) за какво става на въпрос!

Все пак не си отговорил на въпросЪт :

Защо са си сменили синия цвят на оранж(портукален)!

На един стар човек какво му трябва -Един комат хляб ,и една яхта ...!!!!!хехехехе

Е тука браткиш те харесах и съм съгласен с тебе !

Точно трябва ни да преоткрием нашите си български традиции и да запазим духа с който сме оцеляли във времето!

Българските традиции не ми харесват. Те са МАЙА. Гаятри(Гея-три). Това нещо не е духовно. :cheers:

Напълно възможно е да имало представители на Слънчвият култ по нашите земи, както Орфей, например, НО ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ, НИТО 'БЪЛГАРСКИ ТРАДИЦИИ', за които ти говориш. ;)

А когато се намеси и Православието става 'манджа с грозде'- МАЙА с абрахамизъм, който си е демонизъм с същността си.

Българските традиции водят към семето на племето. Както и абрахамизма.

Това са изводи, които мога да подплатя с тонове писане. Но няма смисъл. Ти си си моделиран към рода, Люцката и Царя също. ;) Аз казвам, че това НЕ е ПЪТЯТ КЪМ БОГА. ;)

Пък всеки си решава сам. Кришна-съзнание никога не е имала държава или род за цел. Именно за Това прокламира Богът, а не нещо друго. ;)

Българските традиции не ми харесват...Това нещо не е духовно. :)

Щом не си българин ,няма как да знаеш!

Хе ,ами точно това е !

ЖивотЪт в едно измислено безРодово общество(Кришна съзнание)безропотно и роботизирано да извършваш определени действия без да Ги осмисляш(това е илюминатско)и ти си за това,така ли?!

Щом не си българин ,няма как да знаеш каква е неговата психология(импровизираш)!

Кришна-съзнание никога не е имала държава или род за цел

Да целите и са други,превръщането на хората в олигофрени(subnormales)!

Жалко наистина ,че са ТЕ омотали до такава степен,че да се откажеш от майка си !

мдаа

T.e. -с 'мислене' може да измислиш света?

'Силата на мисълта' с най-голям интензитет е по-слаба от силата на пениса, Камарерке! Туй да го знаеш от бЕй си Пипп.

Хехехе

Пиппи,ти си нямаш ( ni puta idea) за какво става на въпрос!

"PraКamya" is the ability to get the desired.

It is like a Genie of Alladin, what ever one wish for, it comes true. If one wishes for Youth for ever, he will be young for ever.(Krishna)

is part of gaya-tri(tri-devi, tri-gaea)shakti(material power)

Все пак не си отговорил на въпросЪт :Защо са си сменили синия цвят на оранж(портукален)!

На един стар човек какво му трябва -Един комат хляб ,и една яхта ...!!!!!хехехехе

защото... :)cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.