Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

Ти как мислиш, дали U.Ra е бил изпратен в този форум от кришнарите, за да проповядва кришнарството или го прави само за забавление?

Не мисля, че някой го е пращал някъде. Но си мисля, че той го прави в желанието си да ни приобщи към Кришна в неговата Любов. И го прави това искрено и загрижен за нашето спасение. Това, че го прави доста агресивно го отдавам на неговия асендант в овен, който е и в квадратура с дисциплинираната му Луна в козирог. А това, че асенданта му е в съвпад със северния му лунен възел е тема, която не може да се обсъди в един кратък пост.

• Отговори 825
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

Не мисля, че някой го е пращал някъде. Но си мисля, че той го прави в желанието си да ни приобщи към Кришна в неговата Любов. И го прави това искрено и загрижен за нашето спасение. Това, че го прави доста агресивно го отдавам на неговия асендант в овен, който е и в квадратура с дисциплинираната му Луна в козирог. А това, че асенданта му е в съвпад със северния му лунен възел е тема, която не може да се обсъди в един кратък пост.

:Pkiss.gif

Ученсотом си е учено!

Браткиш, мисли лятото какво ще черпиш?.. biggrin.gif Майка ми днес има РД, а брат ми на 14 т.м. прави Юби - 50 лазарника. cool.gif

Два Рибока имам тука. УжааааааааааааааааааааааааасT :P

:yanim: До лятото има бая време - може да падна от самолет... :P Майтап бе - знам си смъртта.

Пип, съжале боку браткиш за рибоците в къщи - много са специални ша знаиш... И като заседнат на дъното в тяхните си умишления - не можеш ги разбра... Поздрави майка си и брат си от мен - стария КаруЦар Пайтонджия - квалифициран водач на политическа катафалка.

:P

Тукси, какво ти става днес? Такива нелогични изводи вадиш, че ме шашваш.

ХОРата имат индивидуална душа. Инфото (чети откритията) при нас се получават от частица на праната. И тази частица се нарича МЕМЕ (чете си миим). Райх (ако не се лъжа) беше споменал за това. Ама на него не може да му се вярва не само поради факта, че е бил рязано пластелинче, но и защото нарича праната Оргон. Щото даже и не си е направил труда да попрочете това-онова преди да се прави на учЕн. Но иначе расовата му теория (за рязаните пластелинчета) в по-голямата си част е достоверна. А и заслужава уважение факта, че си отстоява убежденията си до степен да влезе в затвор (където и умира), сно не и да се отрече от тях.

Котките въобще ги изключи от списъка. Те са строги индивидуалисти.

Всъщност, Туки е прав донякъде. Той неосъзнато налучка верния отговор.

Сега ще се опитам да обясня накратко:

Психиката - душата (психея от гр-душа) на човека се състои най-общо казано от два основни компонента - съзнавано (consciousness) и несъзнавано (unconsciousness).

Несъзнаваното е онази част от човешката психика, която аз наричам складът или килерът - това е хранилището на всички онези факти, емоции, събития, детайли, които са бегло погледнати и само маркирани и които сме изтласкали на по-заден план в нашето съзнание, не сме ги о-съзнали, не сме ги асимилирали и интегрирали в Аз-а, но които дават отражение върху нашето поведение. То бива от своя страна лично несъзнавано - строго индивидуално свързано и уникално само за конкретен човек и колективно несъзнавано - резултат от еволюционното развитие на човечеството като цяло и натрупаният там хилядолетен опит.

Съзнаваното от своя страна се дели на: само-съзнавано (self-consciousness) и под-съзнавано (sub-consciousness). Има и пред-съзнавано, но да не се задълбочавам.

Под-съзнанието /при Фройд - То(It)/ - това са нашите инстинкти и нагони. До тук стига нивото на животинското съзнание.

Самосъзнанието е онова състояние на съзнанието, което именно отличава човека от всички други форми на живот на тази планета. То е продукт на Аз-а - представлява своего рода съзнание за идентичност, самоосъзнаване като индивидуалност и затова Юнг почти не ги дели, а когато говори за самосъзнание употребява термина Аз-съзнание (Ego-consciousness). Азът е продукт на разумата дейност върху съзнанието и затова е характерен само за човека. Това, което отличава реакциите на един човек от тези на животното, е мисълта за тях. Животните нямат Аз, те са на ниво на едно непробудено от мисъл за себе съзнание, затова имат стадно съзнание - това на клана, на глутницата, на стадото. Водещото тук е То-несъзнаваните инстинкти. При човека освен него, защото то си съществува и при нас и да, о, дааа, някои хора са на това ниво, уви, има и вече индивидуализация на съзнанието - или знание за себето, самоосъзнаване, осъзнаване на субективното битие. Това в религиите и ученията наричат изяждането на плода на дървото на познанието - отхапването от онази ябълка представлява процеса на отделянето на субекта от обекта - тоест формиране на само-съзнание и затова е казано в писанията, че едва след това Адам и Ева разбират, че са били голи - те и преди това са били, но не са го осъзнали, не са се само-съзнавали.

Онова съзнание, пък, което кара човека да се осъзнае едновременно и като индивидуалност, но която не е изолирана, а е част от общото цяло, тоест да се възприеме и като субект, и като обект едновременно, това е свръх-съзнанието /близко е до свръх-Аза на Фройд, ако не и идентично с него/. То играе ролята на коректива във взаимоотношенията на микрокосмоса с макрокосмоса, в частност на човека към вътрешния и външния му свят. Някои го наричат Бог. Аз го наричам съвест. Затова будизмът изповядва, че бог е навсякъде - и вътре в, и вън от човека едновременно.

За съзнаваното и несъзнаваното може да се мисли като видимата и невидимата част от айсберга, наречен човешка душа, образно казано. Или друг още по-удачен аналог да направя - със светлината и окото - съзнаваното е онази светлина, която окото /в случая Аз-съзнанието/ допуска да влезе през зеницата и да се обработи в невроните, а несъзнаваното е цялата онази недопусната, но заобикаляща ни светлина, в която ние сме потънали изцяло, но наричаме тъмнина само защото не можем да я видим, недопущайки я до вътрето си - до съзнанието си. Затова в християнството се проповядва да си изчистим окото - това означава да приемаме информацията с възможно най-будно съзнание.

При човека има и стадно/групово/ съзнание, онова, което Туки нарече групова душа - то е наследство от животинския свят. То прави човека социално животно. Но при хората има и Аз-съзнание - онова, което ги отличава от животните и което им дава уникалния шанс да пристъпят към още по-високата степен на съзнание - към свръх-съзнаваното - към Бога.

Ами виж тука авторът на тази книга не ми изглежда да е от 'моята секта'?.. ;) По-скоро= ми изглежда от твоята секСта?... biggrin.gif

the_misery_of_islam.jpg

Милва го, Тюки, милва го cool.gif ...-майчина мюсли любофф на празника Ашура(Асура на санскрит е 'демон', ма -карай.... biggrin.gif )

laugh.gif Хаха, урко, явно не знаеш за какво пише в книгата, но понеже само заглавието и е достатъчно, я използваш biggrin.gif

Книгата е за политическите режими ;) Не за религията ислям ... но нали си те знаем :speak:

П.С И за празника Ашура, май пак си изкарал паметта с АС-цедента :P

Редактирано от Diin (преглед на промените)

laugh.gif Хаха, урко, явно не знаеш за какво пише в книгата, но понеже само заглавието и е достатъчно, я използваш biggrin.gif

Книгата е за политическите режими ;) Не за религията ислям ... но нали си те знаем :P

Да, в книга със заглавие "Мизериите, нещастието на ислямът" пише колко хубаво се живее изповядвайки религията салаам(мир)... biggrin.gif

е?.. , политиката не е ли свързана с религията?... :speak:

по времето на Сталин(юдаизъм) в България, ако не изповядваш религията 'комунизъм' се ходеше пак в Черната дупка, както при религията 'саалаам'?... cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Книгата е за политическите режими ;) Не за религията ислям ... но нали си те знаем :speak:

П.С И за празника Ашура, май пак си изкарал паметта с АС-цедента :P

Баси пич,не е истина колко си нагъл! ;) Аз като гледам тия снимки ,ми се драйфа.А ти ми обясняваш, че нещо не сме разбрали.Че и на много интелигвнтен виждам се правиш?Просто немам думи,честно.

Редактирано от Angel Heart (преглед на промените)

Баси пич,не е истина колко си нагъл! ;) Аз като гледам тия снимки ,ми се драйфа.А ти ми обясняваш, че нещо не сме разбрали.Че и на много интелигвнтен виждам се правиш?Просто немам думи,честно.

А аз като гледам нищо друго неможеш да кажеш нали cool.gif

Ами да ти покажа аз тогава други снимки , да видим какво ще кажеш за тях ...

918546.jpg - жертви в Палестина ( някои жертви на последиците от използвание оръжия ( като обеднен уран, или волфрам )

Palestine_death.jpg

050109du.jpg

0,,3944302_4,00.jpg

israel-raketen111.jpg

izmamata3_kabul.jpg -жертви на САЩ

iraq-dead-bodies.jpg

А сега какво ще коментира кишуто.. ( за теб вече знам че няма какво да кажеш ) Лесно е да даваш оценки само едностранно... може и да говорим за индуския екстремизъм в Индия ... в Кашмир

Има и много по-ужасни снимки, можеш да се поровиш ако ти се играе.....

Баат Дийн, ние в 'сектата на Кришна' казваме, че това е трагедия, но понеже имаме ведаическа философия казваме, че си има КАРМИЧНИ ПРИЧИНИ за това. "Причина-Следствие". ;)

Ислямът принася кървави жертвопринушения на животни и на 'куфари'? Ти какво искаш? -да няма последствия за това ли?... cool.gif

sujuksalaam.jpg

да ти предложа едно бързо решение за справяне с проблема:

Спрете да принасяте животни в жертвопришнеие, спрете да екзекутирате хора, които не са били 'правоверни' и ще видиш, че нещата ще имат ЧУВСТВИТЕЛНО подобрение. cool.gif

918546.jpg - жертви в Палестина ( някои жертви на последиците от използвание оръжия ( като обеднен уран, или волфрам )

Palestine_death.jpg

050109du.jpg

0,,3944302_4,00.jpg

israel-raketen111.jpg

izmamata3_kabul.jpg -жертви на САЩ

iraq-dead-bodies.jpg

А сега какво ще коментира кишуто.. ( за теб вече знам че няма какво да кажеш ) Лесно е да даваш оценки само едностранно... може и да говорим за индуския екстремизъм в Индия ... в Кашмир

Баат Дийн, ние в 'сектата на Кришна' казваме, че това е трагедия, но понеже имаме ведаическа философия казваме, че си има КАРМИЧНИ ПРИЧИНА за това. "Причина-Следствие". ;)

Ислямът принася кървави жертвопринушения на животни и на 'куфари'? Ти какво искаш? -да няма последствия за това ли?... cool.gif

sujuksalaam.jpg

Ами следствие -последствие

Погледни кой започва следствието ;)

jerusalemkarte1.jpgth_275-2.jpg

Или може би не си съгласен cool.gif

А сеченето на глави как мислиш, кой го е измислил ;)

birlik10.jpg

Или тоталното избиване на цели градове ... исляма ли го е започнал ;)

1099jerusalem[1].jpg - завземането на йерусалим..

Съгласен съм. Първите които съм критикувал са масоните и кръстоносците. cool.gifТЕ НЕ СА ХРИСТИЯНИ!

Но все пак, се върни преди кръстоносците да видиш дали ислямът не е бил кръвожаден и агресивен ;) ...не, че съм адвокат на кръстоносците или юдеите, знаеш... cool.gif

Ами следствие -последствие

Погледни кой започва следствието ;)

jerusalemkarte1.jpg

Или може би не си съгласен cool.gif

Съгласен съм. Първите които съм критикувал са масоните и кръстоносците. cool.gifТЕ НЕ СА ХРИСТИЯНИ!

Но все пак, се върни преди кръстоносците да видиш дали ислямът не е бил кръвожаден и агресивен ;) ...не, че съм адвокат на кръстоносците или юдеите, знаеш... cool.gif

Ооо да де, знаем знаем.. не си адвокат на юдеи и християни....

Ти само ревеш колко исляма е жесток.. само и единствено исляма cool.gif

И май леко не познаваш както казах и преди историята нито на исляма, нито на християнството... нито на юдеизма.. та да видиш къде е следствието, довело до последствията...

Но теб какво те касае, ти си курешкоядец, важното е Тин-тири мин-тиритата да вървят, и Ас-цедента да е гъст и благоуханен на слунце ;)

Айде Кишу, не на мен тия .... сектичката ти е просто още много млада, и естествено базираща се на пропагандата посочваща големите грехове на великите религии.. лесно е нали ;) аз съм млад, и мога да псувам всичко старо, особено когато ми отърва .. а дали самата религия е такава, това не ме касае...

"Не познавам достатъчно", добре. Просто бъди радетел на това, което познавам да се 'изчисти'. ;) Пък другото ще дойде от само себе си.

Спри кървавите жертвопринушения на животни и хора. И ще се видиш как ще се оправи всичко автоматично. cool.gif

Ооо да де, знаем знаем.. не си адвокат на юдеи и християни....

Ти само ревеш колко исляма е жесток.. само и единствено исляма cool.gif

И май леко не познаваш както казах и преди историята нито на исляма, нито на християнството... нито на юдеизма.. та да видиш къде е следствието, довело до последствията...

Но теб какво те касае, ти си курешкоядец, важното е Тин-тири мин-тиритата да вървят, и Ас-цедента да е гъст и благоуханен на слунце ;)

Айде Кишу, не на мен тия ....

"Не познавам достатъчно", добре. Просто бъди радетел на това, което познавам да се 'изчисти'. ;) Пък другото ще дойде от само себе си.

Спри кървавите жертвопринушения на животни и хора. И ще се видиш как ще се оправи всичко автоматично. cool.gif

Като те гледам, нищо не се е оправило, по - скоро се е изцедило biggrin.gif

Това в религиите и ученията наричат изяждането на плода на дървото на познанието

Люси, точно това шеговито наричам "изпапкване на ябълката" :)

Тукси твърдеше, че животните имат индивидуална душа с РаЗум

А на Фройд с неговите изчанчени сексуални обяснения много-много да не му вярваш. Щото е рязано пластелинче. Пип навремето много се увличаше по него и Нитцше, ама като му казах, че Фройд е евреин, а Джордън Максуел е масон 33ти ранг, стана човекомразец и се заби при кришнатите да пее Харе Кришна в стремежа си за самоубийство. :down:

Хе, хе, като гледам в кошчето на раздела - ами горския (модератора) явно е изгонил и белите, и червените (по вица)... :yanim:

Пип, браткиш, би ли ни осведомил каква такса се плаща за да станеш кришнат? И задължително ли е да ти обръснат главата? Щото като гледам ди си си останал старото хипи... Да не би да са те направили гуру? :clap:

Пип, браткиш, Тукси казва, че си станал Гуру. И затова като към шеф бих искал да уведомиш нас (грешниците) относно движението на Кришна - ритуали, изисквания, забрани (алкохол, цигари, секс?), обучение, такси (заплащане за услуги) - въобще всичко, което би трябвало да знаем. Защото се носят разни слухове (неопровергани до сега), а пък ние на слухове не искаме да вярваме. Искаме инфо от първа ръка.

(Сома употребява ли се?)

cool.gif

(Малеййй, Пип, ква е тази муста, тези брадаци... Че и тип катинарче... Като на Йорданоффф отСеДС :yanim: )

Пип, браткиш, Тукси казва, че си станал Гуру. И затова като към шеф бих искал да уведомиш нас (грешниците) относно движението на Кришна - ритуали, изисквания, забрани (алкохол, цигари, секс?), обучение, такси (заплащане за услуги) - въобще всичко, което би трябвало да знаем. Защото се носят разни слухове (неопровергани до сега), а пък ние на слухове не искаме да вярваме. Искаме инфо от първа ръка.

(Сома употребява ли се?)

cool.gif

(Малеййй, Пип, ква е тази муста, тези брадаци... Че и тип катинарче... Като на Йорданоффф отСеДС :yanim: )

E, царю, знаеш, че съм си прасе, което просто рис(к)ува и не яде месо.

Преди правеше само политически скечове( в Мутритор):

trueprofessionals.jpg

сега вече прави и религиозни:

infidelsjannah.jpg

biggrin.gif

....и от време на време мистериозни от Световната Астро-Педерация:

stanchevvegan.jpg

Щом не отговаря значи е тайна. Нещо като "светая светих" в църкветата... :offtopic_s:

А епилирането при последователите на Кришна препоръчва ли се или се забранява като при мюслитата... cool.gif

Ще помоля някой от модераторите да изтрие тези снимки, които са публикувани в няколко поста по-горе.

Трих, за теб и мен няма проблем, брато, но тук четат и деца, и бъдещи майки, вероятно, а и мъже със слаби сърца biggrin.gif , та затова - моля, направи нещо по въпроса.

И към момчетата имам молба - спорете си, няма проблем, от това по-духовни едва ли ще станете, но моля ви, подобни фотоси не публикувайте, мислете малко и за другите хора или поне ги поствайте под линк като преди това сте предупредили.

А иначе, моето мнение по спора ви - най-глупавите спорове в човешката история са били винаги на религиозна основа и ние всички тук знаем как те завършват. Затова се спрете навреме, ако сте малко разумни, а вие сте.

Ще помоля някой от модераторите да изтрие тези снимки, които са публикувани в няколко поста по-горе.

Трих, за теб и мен няма проблем, брато, но тук четат и деца, и бъдещи майки, вероятно, а и мъже със слаби сърца biggrin.gif , та затова - моля, направи нещо по въпроса.

И към момчетата имам молба - спорете си, няма проблем, от това по-духовни едва ли ще станете, но моля ви, подобни фотоси не публикувайте, мислете малко и за другите хора или поне ги поствайте под линк като преди това сте предупредили.

А иначе, моето мнение по спора ви - най-глупавите спорове в човешката история са били винаги на религиозна основа и ние всички тук знаем как те завършват. Затова се спрете навреме, ако сте малко разумни, а вие сте.

К-АР-на, то есть “относящаяся к подземному миру”. Выходило, что Авега знал, что говорил. “Вар-Вар” толковалось как восклицание, боевой клич древних ариев, сохранившийся в славянских племенах до нашей эры, откуда произошло и название их — варвары. Понятия “РА” и “АР”(хол.=Aard, Earth) — солнце и земля — существовали неразрывно, что доказывало передернутое звучание этих слов, и совокупно. В название горы АРАРАТ древние арии вложили смысл соединения земли и солнца. Свет и тепло как бы возжигали землю, делали ее подобной солнцу, пригодной для существования человека, ибо арии — народы Ара считали себя в буквальном смысле детьми света солнца. Поэтому их возглас “Вар” означал тепло, земной огонь, зной, и синонимом его было слово “жар”. (Отсюда в русском языке возникли глаголы “варить”, “жарить”, название “жар-птица”.) Боевой клич ариев как бы прославлял этот земной огонь. А после победы они прославляли солнце криком — УРА! — который сохранился и поныне и означал торжество света — “у солнца!” — над тьмой. Антонимом — словом противоположного значения — был горький вздох, тоже существующий и поныне — УВЫ! — то есть буквально “у тьмы!”, ибо множественным числом — ВЫ — называлась тьма. Поэтому дерзкие князья, замышлявшие походы на врагов, говорили “Иду на вы!” вовсе не из-за уважения к противнику, а точно определяли цель предстоящего сражения — сражения с тьмой.

К-АР-на, то есть “относящаяся к подземному миру”. Выходило, что Авега знал, что говорил. “Вар-Вар” толковалось как восклицание, боевой клич древних ариев, сохранившийся в славянских племенах до нашей эры, откуда произошло и название их — варвары. Понятия “РА” и “АР”(хол.=Aard, Earth) — солнце и земля — существовали неразрывно, что доказывало передернутое звучание этих слов, и совокупно. В название горы АРАРАТ древние арии вложили смысл соединения земли и солнца. Свет и тепло как бы возжигали землю, делали ее подобной солнцу, пригодной для существования человека, ибо арии — народы Ара считали себя в буквальном смысле детьми света солнца. Поэтому их возглас “Вар” означал тепло, земной огонь, зной, и синонимом его было слово “жар”. (Отсюда в русском языке возникли глаголы “варить”, “жарить”, название “жар-птица”.) Боевой клич ариев как бы прославлял этот земной огонь. А после победы они прославляли солнце криком — УРА! — который сохранился и поныне и означал торжество света — “у солнца!” — над тьмой. Антонимом — словом противоположного значения — был горький вздох, тоже существующий и поныне — УВЫ! — то есть буквально “у тьмы!”, ибо множественным числом — ВЫ — называлась тьма. Поэтому дерзкие князья, замышлявшие походы на врагов, говорили “Иду на вы!” вовсе не из-за уважения к противнику, а точно определяли цель предстоящего сражения — сражения с тьмой.

Тьма - эта свет, которъьй тъь не увидел. И он тоже.

Поэтому, каждой боевой клич - самая большая дурость.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Пип, много те моля - от всички славянски езици получавам алергически пристъпи - обривам се - честно - не се майтапя.

А относно руския - ми напомни ми някой ден да ти напиша истинска история - с един Телец - страшна художничка - половин рускиня (по майка) половин финка (по баща) - такава руска библиотека имаше - уникални книги. В тях прочетох за основата на руския език - българския. За русификацията на руския език не си чувал - нали? Щото са говорили развален български преди Екатерина (Чифутоидна).

И като стана въпрос за забрани:

Пип, ти имаш Свидетелство за Раждане - не е ли така? И като умреш (смърт не съществува - няма такова нещо) ти се издава Смъртен Акт. Или може-би се лъжа? Тц - така си е.

Хайде сега ми кажи (браткиш, много добре знаеш моята добронамереност - тук става въпрос на спор и изясняване) Под чия Власт си докато си в инкарнация на земята? И Чий Роб си в нея? И Кришна (абе мога по-точно да го кажа, но модераторската палчица ще заиграе...) защо "киризи" "воаьорски" и безучастно отгоре своите отдадени "чада"? Защото браткиш Софистите (абсурд е да не знаеш кои са) АдЖеБа не ся успели да систематизират Знанието за Бог и Битието Божие? А иначе много в час са били - много наясно са били със нещата.

Ще ти дам "хинт" браткиш - Процесорчето, тач е зарит ключа от бараката. Много му са малко битовете. И издиша от всякъде - Его, Психе, - да не ги изброявам. Щото браткиш Кришна нито Психе има, нито Его.И по вашите обяснения на теб и твоите събратя по убеждения - ами изкарвате го "научна фантастика" - щото е много нелогично това, което си представяте (Мая). Знаеш - нищо лично, винаги съм уважавал и ценил твоя интелект. А и не само това - считам те за приятел.

:) Браткиш, гаджосал ли си се? Браво! Само не ми казвай, че е Риби - щото ще ме хване алергията... :wors:

Люси, къде изчезна? Не спорим на религиозна основа. Просто с брат Пип си "мерим "възгледите"... ;)

А относно руския - ми напомни ми някой ден да ти напиша истинска история - с един Телец - страшна художничка - половин рускиня (по майка) половин финка (по баща) - такава руска библиотека имаше - уникални книги. В тях прочетох за основата на руския език - българския. За русификацията на руския език не си чувал - нали? Щото са говорили развален български преди Екатерина (Чифутоидна).

Люси, къде изчезна? Не спорим на религиозна основа. Просто с брат Пип си "мерим "възгледите"... :)

Имам предвид спора му с Диин. А за Екатерина Велика и нейните фикс идеи за панславизъм съм съгласна. Пък за изопачаването на българската история заради тези фикции и последствията от това направо не ми се говори.

Диин, какво държи човекът от аватара ти в лявата си ръка?

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

С това ли се стимулираш?Кишуто добре ти го е казал.Каквото посееш ,това ще жънеш.Откъде знаеш нещо за мен ,много ми е интересно?Аллах лично ли ти го каза?Вместо да се мъчиш да се правиш на такъв ,какъвто явно не си,по добре се опитай да осмислиш това,което доста хора споделят тук.Демоните много добре успяват да се маскират.Не смяташ ли ,че това е най-логичното обяснение?

И понеже темата е за Кришна ,ще ви светна сега и за него.Като наблюдавам последователите му ,виждам че Калиту се е маскирала като Кришна и с голям кеф ги води.Всъщност всички "богове" ,които разделят хората са си демони.Всичко се върти okolo едни доста първосигнални усещания и примамки, на които е лесно да се закачиш.Откачването обаче наистина изисква доста повече мислене и усилия.

Имам предвид спора му с Диин. А за Екатерина Велика и нейните фикс идеи за панславизъм съм съгласна. Пък за изопачаването на българската история заради тези фикции и последствията от това направо не ми се говори.

Диин, какво държи човекът от аватара ти в лявата си ръка?

Lusia,защо питаш?Не виждаш ли че е някаква балтия,какво може да държи освен оръжие с което да се прави на мъж,щото неговата шпага не е достатъчно остра за ума му? :speak:

Пип, много те моля - от всички славянски езици получавам алергически пристъпи - обривам се - честно - не се майтапя.

И като стана въпрос за забрани:

Пип, ти имаш Свидетелство за Раждане - не е ли така? И като умреш (смърт не съществува - няма такова нещо) ти се издава Смъртен Акт. Или може-би се лъжа? Тц - така си е.

Хайде сега ми кажи (браткиш, много добре знаеш моята добронамереност - тук става въпрос на спор и изясняване) Под чия Власт си докато си в инкарнация на земята? И Чий Роб си в нея? И Кришна (абе мога по-точно да го кажа, но модераторската палчица ще заиграе...) защо "киризи" "воаьорски" и безучастно отгоре своите отдадени "чада"? Защото браткиш Софистите (абсурд е да не знаеш кои са) АдЖеБа не ся успели да систематизират Знанието за Бог и Битието Божие? А иначе много в час са били - много наясно са били със нещата.

Ще ти дам "хинт" браткиш - Процесорчето, тач е зарит ключа от бараката. Много му са малко битовете. И издиша от всякъде - Его, Психе, - да не ги изброявам. Щото браткиш Кришна нито Психе има, нито Его.И по вашите обяснения на теб и твоите събратя по убеждения - ами изкарвате го "научна фантастика" - щото е много нелогично това, което си представяте (Мая). Знаеш - нищо лично, винаги съм уважавал и ценил твоя интелект. А и не само това - считам те за приятел.

:) Браткиш, гаджосал ли си се? Браво! Само не ми казвай, че е Риби - щото ще ме хване алергията... :wors:

Люси, къде изчезна? Не спорим на религиозна основа. Просто с брат Пип си "мерим "възгледите"... :huh:

Царю,а ти на кой си фен или последовател?Явно Кришна не е твоя човек. :P

С това ли се стимулираш?Кишуто добре ти го е казал.Каквото посееш ,това ще жънеш.Откъде знаеш нещо за мен ,много ми е интересно?Аллах лично ли ти го каза?Вместо да се мъчиш да се правиш на такъв ,какъвто явно не си,по добре се опитай да осмислиш това,което доста хора споделят тук.Демоните много добре успяват да се маскират.Не смяташ ли ,че това е най-логичното обяснение?

И понеже темата е за Кришна ,ще ви светна сега и за него.Като наблюдавам последователите му ,виждам че Калиту се е маскирала като Кришна и с голям кеф ги води.Всъщност всички "богове" ,които разделят хората са си демони.Всичко се върти okolo едни доста първосигнални усещания и примамки, на които е лесно да се закачиш.Откачването обаче наистина изисква доста повече мислене и усилия.

Lusia,защо питаш?Не виждаш ли че е някаква балтия,какво може да държи освен оръжие с което да се прави на мъж,щото неговата шпага не е достатъчно остра за ума му? :speak:

Царю,а ти на кой си фен или последовател?Явно Кришна не е твоя човек. :huh:

Мениджмънта на Кришна-съзнание(ИСКОН) след смърта на Прабхупада почти е преминал в ръцете на илюминати(луцифер). Ценното е, че литарурата, която Прабхупада остави, е на ОТДЕЛНО издателство("Бхактаведаната Бук Тръст"),което дава надежда, че хората извън обществото могат да преценят дали теорията на Прабхупада-та(която не е негова, а предадена в последователност на посвещение във верига)съответства на практиката.

Иначе си прав- има ли мечове и кървища- това е Кали. В Кали-юга така ще бъде. Всеки Кришна-осъзнат трябва да не си прави илюзиите, че демоничният свят ще се примири и ще хвърли меча. Той ще използва религиите, а абрахамските религии са 100% създадени от Кали и обожателите и. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.