Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

С Овен никога не трябва да се подхожда негативно, тъй като е като дете, което е с огнестрелно и може без време да натисне спуска. Овенът има отлично и първично чуство за хУмор и много матер. енергия, която не иска да канализира, а да я ползва щедро.

За това, от опит с Овен знам, че с него трябва да се подхожда с мека критика, дори да се избягва, особено ако сте "тет-а-тет", докато Овен му свърши материалната енергия. Но обикновено това не става-Овен напуска матер. ни битие с неизтощена материална енергия и кармично го чака 'Градината' на Телеца. Не случайно: МухамМад си мечтае за "Градината"(Jannah) с всичките и екстри на Астрално ниво, не -на духовно. Това е кармично-еволюционно наследeният знак на Овен- Телец.

Обърни вмнимание: колко двойки има 'Овен-Телец', примерно "Венета-Тишо".

Дийн може да е побойник, но в своята душевност е чист, само дето се покрива с кармична замърсеност, но това си е негово решение за сега! cool.gif

:jeer: Ури.. да не се обърка в темите, зодиите са на друго място ... biggrin.gif

П.С А опита за добра дума.. ще ти бъде записан ..... laugh.gif .. за съдния ден ....

П.П.С А сега ви оставям да си лафите по темата .... отивам да ям месо .. не се бой Урко, то е вече заколено отдавна , и аз нямам вина в неговата смърт :snowballfight:

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 825
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

Опитвай cool.gif Белким наистина научиш нещо поне ... различно от това което матрицата ти говори през покрива :snowballfight:

А като спомена трева, ти стигна ли до БОжественост с нея biggrin.gif .. ( визирам една друга друга твоя любима тема ) ...

не, баат Дийн. Ако ми трЕва тревА за павкане ще стана мюсли.

2060039337_5a82452c8f.jpg

Но понеже ислямът е създаден от Маха-Мада(демонът "Трипура" реинкарниран от Шива) самата религия във ВСИЧКИ аспекти е изопачение на 'санатана-дхарма' на Шива. Т.е. ислямът е 'пишача-дхарма' на Махамада(Мохамед),

според Бхавиша-Пурана.

Shivaratri%20-%20The%20Chillum.jpg

Това, което мюсли е изрязал от санатана-дхарма на Шива е: философията, йога и неупотребата на месо.

Причинте са очеизвадни-ниска класа по духовност хора. заменил ги е с догма, заповеди, и 'забрана на свинско' cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Angel Heart, не съм те разбрал правилно - sorry. Ами нямам вярвания и догми. Не принадлежа към никоя църква или секта. И понеже съм кръстен насила (от баба ми) намразих всички религии освен баба ми... :clap: Алергичен съм към червения цвят (във всичките му отсенки) и славянски (робски) езици - избиват ме пъпки (освен пъпките на интелигентност по мозъка когато срещна религиозен (х)фанатик из форумите :) ).

Търсене на причината за "изпапкване на ябълката" при мен е започнало от предишни инкарнации, а в тази продължи във втори клас - намерих на стълбището книга за гръцката митология, в четвърти клас знаех наизуст абсолютно всички богове като имена и йерархия, а в седми вече нямаше неизчетена и "попита" книга в библиотеката Иван Вазов (Пловдив) от тези - разрешените - за индийския "небосклон". По-късно последваха археологически студии за Близкия Изток, Хетска Анатолия, Месопотамия. Библията беше още забранена книга, но когато (много по-късно) ми попадна в Норвежко я научих наизуст за 3 месеца - колегите се шашнаха. Но да не те занимавам с моята скромна особа.

Нещата, които зная ги зная от предишни инкарнации, тази в момента ми е предпоследна, ако имам нещо, което не зная или не съм уверен - медитирам (не съм будист) и намирам отговора. И съм абсолютно уверен в неговата истинност.

И понеже виждам, че браткиша Пип (старо хипи - като мен :yanim: ) се е заел с абсурдната задачка да просветли непрогледния мрак в съзнанието на религиозен (х)фанатик му предлагам да пренесем темата "просветление" към отдела за мюслиманството. Там ще постна нещица от вестник (Х)Атака - верни въпреки психическата обремененост на списовачите на въпросния парцал.

:huh: Пии, помниш ли болен лидеров на монитора?

Angel Heart, не съм те разбрал правилно - sorry. Ами нямам вярвания и догми. Не принадлежа към никоя църква или секта. И понеже съм кръстен насила (от баба ми) намразих всички религии освен баба ми... :clap: Алергичен съм към червения цвят (във всичките му отсенки) и славянски (робски) езици - избиват ме пъпки (освен пъпките на интелигентност по мозъка когато срещна религиозен (х)фанатик из форумите :) ).

......................

И понеже виждам, че браткиша Пип (старо хипи - като мен :yanim: ) се е заел с абсурдната задачка да просветли непрогледния мрак в съзнанието на религиозен (х)фанатик му предлагам да пренесем темата "просветление" към отдела за мюслиманството. Там ще постна нещица от вестник (Х)Атака - верни въпреки психическата обремененост на списовачите на въпросния парцал.

:huh: Пии, помниш ли болен лидеров на монитора?

Кирче, да разбирам ли че в момента си седиш пъпчасал от отвращението което предизвиква в теб славянския език на който пишеш и говориш cool.gif ... като гледам и то доста пламенно..........

Или се опитваш да проумееш какво е фанатик и неговото значение от тълковния речник biggrin.gif А комбинацията с непрогледен мрак.. кърти мивки и матрици направо хахахах

П.С Нищо лично, да знаеш .. аз се кефя на такива като Пип и неговите братя .....както и на Боленчо .. просто са ми "любимци" ... човешката психика е доста интересна тема.... както и болестните му състояния....

Кирче, да разбирам ли че в момента си седиш пъпчасал от отвращението което предизвиква в теб славянския език на който пишеш и говориш cool.gif ... като гледам и то доста пламенно..........

Или се опитваш да проумееш какво е фанатик и неговото значение от тълковния речник biggrin.gif А комбинацията с непрогледен мрак.. кърти мивки и матрици направо хахахах

П.С Нищо лично, да знаеш .. аз се кефя на такива като Пип и неговите братя .....както и на Боленчо .. просто са ми "любимци" ... човешката психика е доста интересна тема.... както и болестните му състояния....

Волен финансиран от ДПС, някои руски а може би и от израелски организации.

Доган е двоен агент, ако не и 3-ен. :wors:

И защо му е на ДПС да го финансира? :wors:

....за да поддържа етническо разделение. ;)

Ислямът е религия, която е ЕТНИЧЕСКА. Като се каже 'турчин' се подразбира АВТОМАТИЧЕСКИ 'мюсли', докато за (индо-)европейците не е така- там всеки е свободен да си избора вероизповеданието. ;)

Когато има етническа вражда печели илюминати, която финансира и ДПС и турското светско правителство създадено от Кемо Ата-тюрките... :wors:

....за да поддържа етническо разделение. :wors:

Ислямът е религия, която е ЕТНИЧЕСКА. Като се каже 'турчин' се подразбира АВТОМАТИЧЕСКИ 'мюсли', докато за (индо-)европейците не е така- там всеки е свободен да си избора вероизповеданието. ;)

Когато има етническа вражда печели илюминати, която финансира и ДПС и турското светско правителство създадено от Кемо Ата-тюрките... :wors:

Къш къш къш.. Урко, не се отвличай laugh.gif

Пак ли матрицата ти говори за световната конспирация, или просто имаш връзки с джуитата та са ти подшушнали че Доган е 3-ен агент cool.gif

Къш къш къш.. Урко, не се отвличай laugh.gif

Пак ли матрицата ти говори за световната конспирация, или просто имаш връзки с джуитата та са ти подшушнали че Доган е 3-ен агент cool.gif

....опасно ли почнах да се 'увличам', а?... :wors:

....опасно ли почнах да се 'увличам', а?... :wors:

При теб е нормално.. знам че матрицата ти шари къде ли не, с цел да се покаже достойна за внимание biggrin.gif

Но понякога изпадаш в състояния да говориш глупости, които много лесно се парират.. и ставаш смешен :wors:

При теб е нормално.. знам че матрицата ти шари къде ли не, с цел да се покаже достойна за внимание biggrin.gif

Но понякога изпадаш в състояния да говориш глупости, които много лесно се парират.. и ставаш смешен :wors:

....радвам се, че ти е забавно, тъй като когато разбереш Истината от раз се хващаш за шпагата си :wors: - така на час по лъжичка по-става... :wors:

....радвам се, че ти е забавно, тъй като когато разбереш Истината от раз се хващаш за шпагата си :wors: - така на час по лъжичка по-става... :wors:

Да де, видяхме кой знае и кой не знае Истината.. нали мой Ведически Кашмир и Пакистан :wors:

Тоя номер с славянството е измислен доста хитро.Но понеже на теб българския не ти е матерен език,разбирам трудността да схванеш разликата.Всички тия болестни състояния ,дето толкова те дразнят,са чисти дески душички сравнени с лудия на който се кланяте. :wors:

Тоя номер с славянството е измислен доста хитро.Но понеже на теб българския не ти е матерен език,разбирам трудността да схванеш разликата.Всички тия болестни състояния ,дето толкова те дразнят,са чисти дески душички сравнени с лудия на който се кланяте. :yanim:

;) Кой бил тук... явно пак няма да говорим за нищо освен личните си качества нали Ангелския :hush:

Напротив, точно понеже не ми е майчин език, го знам без предразсъдъците на тези за които той е майчин ;) и схващам всички различия ...

И кой луд или не.. виждам само един киселеещ още от ранния следобед индивид .. .. нищо друго

П.С как са топките ти ... има ли ги :ph34r::P

;) Кой бил тук... явно пак няма да говорим за нищо освен личните си качества нали Ангелския :hush:

Напротив, точно понеже не ми е майчин език, го знам без предразсъдъците на тези за които той е майчин ;) и схващам всички различия ...

И кой луд или не.. виждам само един киселеещ още от ранния следобед индивид .. .. нищо друго

П.С как са топките ти ... има ли ги :yanim::P

Когато не можеш да кажеш нещо смислено,по добре е да мълчиш.Но явно ти е трудно,разбирам те.Отмествайки фокуса на дискусията/ако може да се приеме че има такава/ е сигурен белег за изчерпване на доводите и типичното ти просташко "чувство за хумор" е начина да се измъкнеш на заден . :ph34r:

Когато не можеш да кажеш нещо смислено,по добре е да мълчиш.Но явно ти е трудно,разбирам те.Отмествайки фокуса на дискусията/ако може да се приеме че има такава/ е сигурен белег за изчерпване на доводите и типичното ти просташко "чувство за хумор" е начина да се измъкнеш на заден . ;)

Сорри, но на " заден " е типично за твоята група :ph34r: .. аз карам само напред laugh.gif

П.С Мислех че не говориш на непоправими biggrin.gif " простаци " о "благородни и умний" ми Ангелски biggrin.gif

Сорри, но на " заден " е типично за твоята група :) .. аз карам само напред laugh.gif

П.С Мислех че не говориш на непоправими biggrin.gif " простаци " о "благородни и умний" ми Ангелски biggrin.gif

В думите "T-URa-ni", "T-Ur-ki" сигнифицира, че това е култ към Земята и оставането и на нея до края на всички цикли. cool.gif

"Т"- символ, който означва 'вертикал, който не пробил нагоре от хоризоналът, или - дух, който "не победил" материята, "Христос, който още е Луцифер". Това е символна Земята "Тау", знакът на "T-AU.Rus"

Ур- знаеш какво е , U-знакът на Вишну, а R-царският звук... http://u-ra.blogspot.com/2008/05/ur-caldean.html

А- знакът на Брахма(Уран, "Сидералният Водолей"), ВИРажът и "Горният Астрал".

"чувство за хумор" е начина да се измъкнеш на заден

Angel Heart, да не би по този начин да е "измъкването" - чрез надупване laugh.gif :

Pray.jpeg

Въпреки, че тук не му е мястото бих предложил всеки мюслим да има камила - нали трябва да се подражава на пророка "лошата муха" cool.gif - щото оня бил неграмотен (не го знам колко е бил квалифициран) водач на камила. И нечистоплътен - щото нали в корана е написано след отиване по голяма нужда да православните камилари да си избършат дупетата с плахоляк и камънак. biggrin.gif

Прави ли на някого впечатление, че всички луннорелигиозни (х)фанатици пишат от дясно на ляво, използват автомобили с десен волан (ама ляво движение - абе "обратни" като ингилистките чифутоиди... :rolleyes: ), имат (от)рязани пластелинчета (с претенция за чорчета), и са античовешки тъпандури©

Пип, много пъти съм ти казвал - като им клъцнат пластелинчетата и им става нещо на атрофиралите им мозъчета (не ги знам колко битови са)

Angel Heart, да не би по този начин да е "измъкването" - чрез надупване laugh.gif :

Pray.jpeg

Въпреки, че тук не му е мястото бих предложил всеки мюслим да има камила - нали трябва да се подражава на пророка "лошата муха" cool.gif - щото оня бил неграмотен (не го знам колко е бил квалифициран) водач на камила. И нечистоплътен - щото нали в корана е написано след отиване по голяма нужда да православните камилари да си избършат дупетата с плахоляк и камънак. biggrin.gif

Прави ли на някого впечатление, че всички луннорелигиозни (х)фанатици пишат от дясно на ляво, използват автомобили с десен волан (ама ляво движение - абе "обратни" като ингилистките чифутоиди... :wors: ), имат (от)рязани пластелинчета (с претенция за чорчета), и са античовешки тъпандури©

Пип, много пъти съм ти казвал - като им клъцнат пластелинчетата и им става нещо на атрофиралите им мозъчета (не ги знам колко битови са)

Точно това имах пред вид,Царю!

А това за бърсането с прахоляк си е самата истина.Само не знаех ,че и в курана са го писали. :wors: :wors: :)

Pray.jpeg

Прави ли на някого впечатление, че всички луннорелигиозни (х)фанатици пишат от дясно на ляво, използват автомобили с десен волан (ама ляво движение - абе "обратни" като ингилистките чифутоиди... :) ), имат (от)рязани пластелинчета (с претенция за чорчета), и са античовешки тъпандури©

Царю, от уважение към толерантността към различнитото вероизповедание Трихо ми изтри поздравът към баат Дийнката. Бих му(Дийнката) споменал, че все към 'Ал Бакара'(Кравата) се обръщат тези мюслита, втора глава(сурат) им, а все я колят на хадждж. ;)

Лоша работа с тези бакари.

biggrin.gif

Baccara was a female vocal duo formed in 1977 by Spanish flamenco artists Mayte Mateos, Аз (February 7, 1951, Logroño) and María Mendiola, Баат Дийнката (April 4, 1952, Madrid). biggrin.gif

1170780292_f.jpg

Той 'Сура' нали иде от Сурйа(Слънцето),както и йехудското "Рави" идва от Раджа Вивасван(Слънцето), пък все правят лунни бани тези малко-азиатчета... Moonies... :ass:

:lol6::question:

Пип, много ясно го казах - единствено Рик Веда може да се възприеме за автентична. А относно Гитата - ако ги нямаше "обясненията" под линия, които са написани от ИСКСОН - спокойно можеш да си извадиш съвсем различни изводи от прочетеното. А пък съвсем не ми е приятно да ми се казва какво и как да Мисля със собствената си глава. Пураните не се възприемат като авторитет - и ти го знаеш. Написани са много по-късно и сбективно

Царю,и аз тва питам браткиша ама той не вдява,не ми е съобщил още где е споменат кришната във "ведите"!!

Много хубаво разказваш,кажи нещо за "Митра" ?

И нещо ако знаеш за майчиния език на Йошуа както му викаш?

Много хубаво разказваш,кажи нещо за "Митра" ?

И нещо ако знаеш за майчиния език на Йошуа както му викаш?

Ще напиша camarero, няма проблем. Само трябва да ме хване Музата. Щото при мен нещата насила не стават - шрак с пръсти и готово. Пък и временцето (линейното) все не ми достига за форумите.

Ето тук съм ъплоуднал едно "ногу" интересно файлче. Ммммм, сладкиш ристиенски...

1404.ForgedOriginsOfNewTestament.pdf

Пип, от известно време ме мъчи едно съмнение. Да ме открехнеш моля те. Кажи ми как мислиш - Защо един така добре образован принц като Гаутама аджеба не е последвал съветите на Кришна (ако ги е имало по онова време въобще в сегашния вариант) и постигне трансцентално просветление (и той не е папал месо - бил е маруладжия), ами се е емнал та загубил половината от живота си при аскетите и на края постигнал "едно нищо" (според твоята трактовка на будизма)? Мен нещо не ми се вярва Гаутама да не е чувал нищичко за Кришна - създателя на всичко, чийто аватар Брама е безсилен пред Него. Щото ако си чувал за историята на Буда не може да не ти е направило впечатление, че бил "ял свинско" и затова се възнесъл "преждевременно". А както добре знаеш "яденето на свинско" означава "опошляване"... :go ahead:

Сигурен съм, че никога не папаш свинско. И аз обичам марулите - мммм - с лимон.

Сега се сетих нещо интересно.Преди няколко години една моя позната ми показа едни картини ,дето ги била рисувала в по време на медитация ли беше или на някакъв транс/вече не си спомням какво точно ми каза/Бяха едни лица с огромни очи,приличаха на безполови едни такива въздушни и призрачни, но повечето приличаха на жени.Ама най голямата картина определено беше и най-деформирана и очите бяха още по големи и омагьосващи.А нещото което най-много ме изненада беше,когато тя ми каза че това бил според нея Христос.Ама сега си мисля дали всъщност не е рисувала Кришна ,пък да си е мислела че е Христос.На мен малко всъщност на нещо извън земно ми приличаше.А и тена на лицето беше синкав,а тук гледам,че Кришна все така го рисуват.Как смяташ ,Ура? Възможно ли е да се е свързала по някакъв начин или е някаква илюзия?

Сега се сетих нещо интересно.Преди няколко години една моя позната ми показа едни картини ,дето ги била рисувала в по време на медитация ли беше или на някакъв транс/вече не си спомням какво точно ми каза/Бяха едни лица с огромни очи,приличаха на безполови едни такива въздушни и призрачни, но повечето приличаха на жени.Ама най голямата картина определено беше и най-деформирана и очите бяха още по големи и омагьосващи.А нещото което най-много ме изненада беше,когато тя ми каза че това бил според нея Христос.Ама сега си мисля дали всъщност не е рисувала Кришна ,пък да си е мислела че е Христос.На мен малко всъщност на нещо извън земно ми приличаше.А и тена на лицето беше синкав,а тук гледам,че Кришна все така го рисуват.Как смяташ ,Ура? Възможно ли е да се е свързала по някакъв начин или е някаква илюзия?

хм..странна работа, наистина.. :hush: ....по принцип, ако се набутат от гледна точка на КОНКРЕТИКА Кришна и Христос нямат много общо. По-често канонични християни възнегодуват, че Кришна няма нищо общо с "техния Христос", дори четох, че някакъв си висш църковен московски клир в писмо до кмета Лужков нарича Кришна "зъл, демон, който бил сладострастник" и му вади думите от котекст, че в Бхагавад Гита, казва, че е "Всепроникващата смърт-Йама".

Христос е предназначен за по-низка духовна класа хора да ги спаси и за това ние в Кришна-съзнание не им натрапване Кришна(ние не го натрапваме на никой друг), стига да СПАЗВАТ ПОВЕЛИТЕ НА ХРИСТОС. Когато видим, че има шмекеруване и заобикаляне на повелите на Христос и резултатът е веднага на лице- антагонизъм с 'наш Бог'.

А Христос е бил пратеник на Кришна да ги освободи от матрицата или поне- да им облекчи страданието в нея. Когато Христос се възприема за евреин, за някакъв националистически или политически герой, то винаги ще има такова разминаване с Кришна.

така мисля, ако нещо не се харесва- всеки си е свободен да има собственп светоусещане за нещата... :mark:

хм..странна работа, наистина.. :hush: ....по принцип, ако се набутат от гледна точка на КОНКРЕТИКА Кришна и Христос нямат много общо. По-често канонични християни възнегодуват, че Кришна няма нищо общо с "техния Христос", дори четох, че някакъв си висш църковен московски клир в писмо до кмета Лужков нарича Кришна "зъл, демон, който бил сладострастник" и му вади думите от котекст, че в Бхагавад Гита, казва, че е "Всепроникващата смърт-Йама".

Христос е предназначен за по-низка духовна класа хора да ги спаси и за това ние в Кришна-съзнание не им натрапване Кришна(ние не го натрапваме на никой друг), стига да СПАЗВАТ ПОВЕЛИТЕ НА ХРИСТОС. Когато видим, че има шмекеруване и заобикаляне на повелите на Христос и резултатът е веднага на лице- антагонизъм с 'наш Бог'.

А Христос е бил пратеник на Кришна да ги освободи от матрицата или поне- да им облекчи страданието в нея. Когато Христос се възприема за евреин, за някакъв националистически или политически герой, то винаги ще има такова разминаване с Кришна.

така мисля, ако нещо не се харесва- всеки си е свободен да има собственп светоусещане за нещата... :mark:

Не казвам че имат общо,Кришна и Христос,а те питам възможно ли е наистина да е видяла тоя образ и да го е нарисувала и да го е свързала с първото и познато име.Аз тогава със сигурност не бях чувал за Кришна по твоя начин.Бях чел някакви индийски приказки като малък и съм чувал името разбира се,но се сещаш че в съсем друг контекст.Просто се питам за моята позната,ако наистина е усетила някакво божествено присъствие и го е уловила,но е объркала името,защото съм почти 100% сигурен ,че не беше чувала за Кришна тогава.А картините бяха наистина невероятно въздействащи,имаше нещо много хубаво в тях.

Редактирано от Angel Heart (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.