Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

АЗ ЩЕ ГО НАКАЖА ЧРЕЗ МОЯТА ИЛЮЗИЯ -

U-Ra, моля какво означава това - искам да зная! Ади

Илюзията на Бога се нарича "Майа". Тя се проявява с цикличността в материята. Най-голямата илюзия на Бога е КРАЯ НА ЦИКЪЛ и се нарича "Маха-Майа"(или още-КАЛИ).

Случайно ли е наказанието в ислямския свят 'обезглавняване'? Те са го копирали(както вичко останало)от КАЛИ.

Само, че там е изкривено и въведено в грубоматериалнивят свят.

Всъщност-символиката е езотерична: Главата е символ на управлението. Както виждаш главите са на мъже с мустаци, което ще рече 'кшатрии'.

В краят на цикъла в материята идва най-голяма илюзия на Бога(Кали) да обезглави материалното управление!

Kali.jpg

Салаамците, както всичко друго, и това са извратили. cool.gif

• Отговори 825
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

Браткиш Пип, радвам се, че си падаш по котките. Уличните са малко стресирани и недоверчиви.

Недей да храниш котка с кремвирш - няма да го яде. Освен ако не е улична. cool.gif Котките си падат по всички зеленчуци, които растат на кокал.

Обичат да ловят религиозни мишоци - слагат им капани и им се кефят като се хванат в него... :)

Ма кундалинито и отзаде ли се дигало? :speak: Ма ного СерГейско и украино-чифутоидно ми звучи... :speak:

Ако правилно ми просветва - за гордостта ли става дума! Гордоста, че са силни, властващи и недостижими!

Ако правилно ми просветва - за гордостта ли става дума! Гордоста, че са силни, властващи и недостижими!

е?.... и това го има. :laughing5: Но тука става дума за неумолим цикъл на материалния свят. Просто законите на материлания свят са неумолими и целта на всеки осъзнат не трябва да бъде насочена да живее максимално дълго или максимално охолно, а да използва промеждутъка от време между Майа и Кали да види Бога. Ако съумее- когато идва Кали накрая, Бог и казва: "Не го закачай!"

Т.е. "Наказанието" на Бог е, че -не се намесва в илюзията Си и не я разсейва когато дадено съзнание не Го иска.

А това е важно за да се постигне Вечност. Когато завършиш цикъла с Кали, то ти се връщаш пак в циклите и не може да постигнеш Вечността.

Всички велики личности, вкл. и Исус Христос, не са били докоснати от Кали накрая на цикъла. Кали всява ужас за крайа, ако не се види Бога.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Илюзията на Бога се нарича "Майа"

Пип, нещо си се объркал. Мая е "рожба" на София низшата (материалната). Рьориховите сатанисти я наричат "Майката на Света". Дъновистите (подразделение на "бялото братство") също. Ако става въпрос за София - Мъдростта - - то тя е изцяло духовна и "неизцапана" от материалната идея. Женска и Творческа като същност. Така и не видях мястото на Кришна в този ред на слова. И тук не става въпрос за отъждествяването на Кришна с Непроявения Абсолют. Първо защото е Непроявен и Съвършен. А Кришна е Проявен и Материализирал се в Материята. И не може да е "създател" на Мая по простата причина, че тя си има създателка - София низшата. Да не се забравя, че тя е и "създателка" (индиректно) и на падналите духове. Един от които е и йехова (мадам на "матриялен" публичен дом). :yanim: Кришна трябва да се търси (и намери) отвъд низшата София - При София Мъдростта - в духовното-трансендално "битие".

Но там са и още много други като Кришна. Последния (май) е Аполоний Тиански в края на епохата на Овена.

..................

Пък за "хинди цивилизацията" е много дълга и сложна материя и сигурно тука има хора ,които знаят и то на сериозно ниво,аз съм лаик и си го признавам ,и нямам нито желание нито интерес да споря с папагал като тебе!

Това е ОКЕАН от инфо и никой не може да го систематизира(камо ли да Го обяснява с масони,паднали духове,сатурни,падане по ветикала и тътрузене по задник)!

Ето ти едно от мого представителен член на Лордовете(всъщност мого висока Каста-нали все Ги цитираш):

Някъде да Виждаш думичката Кришна ???

тука не са Го отбелязали ,но затова пък Го има в ИСКСОН (матреалното МУ)

мдаа

намерил съм ти мого интересни неща и за гурутата и за .... хахахаа

poco a poco ,entiendes papagallo!!!

Виж това за малко по систематизирана информация относно ранните индийски цивилизации... Има интересни неща.. като жертвоприношенията които нашия курешкореец се опитва да отрича ;) Всъщност, той се води по още по-стари и легендарни цивилизации каквито някои изтъкват че има.. като тази на МУ ( Лемурия )

... обаче те съществуват засега в сферата на фантастиката и разните секти само ......

http://www.philosopher.hit.bg/ref_1.htm

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Виж това за малко по систематизирана информация относно ранните индийски цивилизации... Има интересни неща.. като жертвоприношенията които нашия курешкореец се опитва да отрича :) Всъщност, той се води по още по-стари и легендарни цивилизации каквито някои изтъкват че има.. като тази на МУ ( Лемурия )

... обаче те съществуват засега в сферата на фантастиката и разните секти само ......

Баат Дийн, аз не говоря за "индийска цивилизация". Аз говоря за ВЕДА и Арии.

Те не са родом от днешна Индия. Виж темата тука за:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=109536

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=109850

Както и клипчетата ми от последната публикация в блогът ми в подписа ми.

ПС: между другото в 'кали-йуга' (преди около 5100 години започнал)упадъкт тръгва с шайвитата, и вече мигрира на запад докато стигне до Месопотамия и Мала Азия. Религиите там, особено ислямът, са взели негативните страни на шайвизъм, лунно-сатурнианския култ.

Позитивните страни на шайвизъм, като йога, самоконтрол, философия на индивидуалната душа с карма и прераждане са изхрърляне за да могат да управляват диктаторите обществото със заповеди.

При търсене на артефакти се взема в пред вид дадена доктрина, не се рови като кокошка за да намериш 2 глинени менци и 5 лъжици. Това е ефтина 'научна' манипулация.

'МУ' и 'ЛеМУрия' са различни неща... cool.gif

:) Тъй, тъй, значи - махнали се арийците от Индустан и останали само циганите - не е ли така? ;)

И Господ (Lord) Кришна дошъл да проповядва на циганистанците. И така ощетил арийците - ми не ги просветил... Или може-би не се нуждаели от просвещение - те си знаели, че от "жертвоприношенията" с плодове (и зеленчук :) ) файда няма. То сигурно от тогава е тръгнала приказката "Месото изяж първо - зеленчука остави за после" (за жертвоприношение). Ама май се отплеснах...

Та Кришна дошъл да стане Господ на циганистанците и открил първия магазин "Плод-Зеленчук" у циганистанско...

Толкоз за арийците и циганите. А относно Ведите (от които само Рик Веда може да се приеме за автентична и авторитет - щото кришнаитските брамини не са успели да я фалшифицират) - ами там Кришна не се споменава. ( :doh: сигурно не е бил роден още...) Даже и Йошуа (Исса) заедно с Аполоний не успели да ги вкарат в правия път - мангала си остава мангал винаги - и независимо дали е будист, браманист, кришнаист, или - абе да не ги изброявам всички мангалски онанисти, чийто мангалски именца започват със Sri... Ами въпрос на парички и бизнес с невежеството (породено от епохата на Рибите)

Мангал Пандей - №1 :clap:

:) Тъй, тъй, значи - махнали се арийците от Индустан и останали само циганите - не е ли така? ;)

И Господ (Lord) Кришна дошъл да проповядва на циганистанците. И така ощетил арийците - ми не ги просветил... Или може-би не се нуждаели от просвещение - те си знаели, че от "жертвоприношенията" с плодове (и зеленчук :) ) файда няма. То сигурно от тогава е тръгнала приказката "Месото изяж първо - зеленчука остави за после" (за жертвоприношение). Ама май се отплеснах...

Та Кришна дошъл да стане Господ на циганистанците и открил първия магазин "Плод-Зеленчук" у циганистанско...

Толкоз за арийците и циганите. А относно Ведите (от които само Рик Веда може да се приеме за автентична и авторитет - щото кришнаитските брамини не са успели да я фалшифицират) - ами там Кришна не се споменава. ( :doh: сигурно не е бил роден още...) Даже и Йошуа (Исса) заедно с Аполоний не успели да ги вкарат в правия път - мангала си остава мангал винаги - и независимо дали е будист, браманист, кришнаист, или - абе да не ги изброявам всички мангалски онанисти, чийто мангалски именца започват със Sri... Ами въпрос на парички и бизнес с невежеството (породено от епохата на Рибите)

Мангал Пандей - №1 :clap:

Риг ВЕДА не е най-важната ВЕДА за Кришна, Царю. В Риг ВЕДА за върховен се счита ИндРа.

Кришна казва, че е 'САМА-ВЕДА' в Бхагавад Гита.

ВЕДА имат за 'КРЕМ' Пураните. Думата 'Кришна' има за корен 'гриш'(стривам) и 'ги'(масло). Кришна е целта на ВЕДА, каймакът. Думата Кристос иде от там=пречистено масло. 'Кришна' има значеное на 'КРЕМ'.

За циганите няма смисъл да говорим. В блога си съм засегнал тази тема, дори в релация с абрахамските религии. Видно е от подписа ми. cool.gif

За Кришна-съзнание не е необходимо да следваш епохите, тъй като Транцеденталният свят на Кришна няма цикли, както се досещаш... cool.gif Циклите са за матерното ни битие.

Пип, много ясно го казах - единствено Рик Веда може да се възприеме за автентична. А относно Гитата - ако ги нямаше "обясненията" под линия, които са написани от ИСКСОН - спокойно можеш да си извадиш съвсем различни изводи от прочетеното. А пък съвсем не ми е приятно да ми се казва какво и как да Мисля със собствената си глава. Пураните не се възприемат като авторитет - и ти го знаеш. Написани са много по-късно и субективно. Софизъма на който се уповават (систематизирането) е доказана "задънена улица". Въобще такава улица са е всички тези, чиито учения показват "Пътя" и граничат с шовинизма. Както (предполагам) знаеш при компилирането на Християнската троица (на Никейския събор) имат (даден от Константин) избор между Цезар, Кришна, Митра, ХОРус, и Зевс. Да, Христос е Кришна. На 100% съгласен. И днес има последователи на Христос (Кришна) в Ирак и Иран, които не са към ИСКСОН - Николаитите Християни. Много подобни (за да не кажа напълно индентични) на тях са коптите в Египет, Етиопия, и Йемен.

А иначе - църковните отци (оффци) неуспешно компилирали Кришна, битието на Аполоний Тиански (барабар с всичките му възкресявания, превръщане но вода във вино, и прочие чудеса), и като добавили друидския Бог Хесус за цвят се получила една измислица, която няма нищо общо със Йошуа (Исса), и никога е нямала общо. Йошуа е бил есей - лечител, и завършен будист.

That purely political act of deification effectively and legally placed Hesus and Krishna among the Roman gods as one individual composite.
Merging the supernatural "god" stories of Mithra and Krishna with British Culdean beliefs effectively joined the orations of Eastern and Western presbyters together "to form a new universal belief"

:angry: И да не се забравя факта, че Йошуа станал лечител при египетските копти от които произлизат и есеите.

Паралелите между Аполоний и Кришна са толкова много, че се чудиш кой чий аватар е - ако не беше разликата във линейното време. cool.gif

Пип, много ясно го казах - единствено Рик Веда може да се възприеме за автентична. А относно Гитата - ако ги нямаше "обясненията" под линия, които са написани от ИСКСОН - спокойно можеш да си извадиш съвсем различни изводи от прочетеното. А пък съвсем не ми е приятно да ми се казва какво и как да Мисля със собствената си глава. Пураните не се възприемат като авторитет - и ти го знаеш. Написани са много по-късно и субективно. Софизъма на който се уповават (систематизирането) е доказана "задънена улица". Въобще такава улица са е всички тези, чиито учения показват "Пътя" и граничат с шовинизма. Както (предполагам) знаеш при компилирането на Християнската троица (на Никейския събор) имат (даден от Константин) избор между Цезар, Кришна, Митра, ХОРус, и Зевс. Да, Христос е Кришна. На 100% съгласен. И днес има последователи на Христос (Кришна) в Ирак и Иран, които не са към ИСКСОН - Николаитите Християни. Много подобни (за да не кажа напълно индентични) на тях са коптите в Египет, Етиопия, и Йемен.

А иначе - църковните отци (оффци) неуспешно компилирали Кришна, битието на Аполоний Тиански (барабар с всичките му възкресявания, превръщане но вода във вино, и прочие чудеса), и като добавили друидския Бог Хесус за цвят се получила една измислица, която няма нищо общо със Йошуа (Исса), и никога е нямала общо. Йошуа е бил есей - лечител, и завършен будист.

:) И да не се забравя факта, че Йошуа станал лечител при египетските копти от които произлизат и есеите.

Паралелите между Аполоний и Кришна са толкова много, че се чудиш кой чий аватар е - ако не беше разликата във линейното време. cool.gif

Пураните са дваж по-автентични, минимум, защото са с по-днешна дата.

Но,както споменах Пураните ДОПЪЛВАТ ВЕДА, като я правят по-ясна и разбираема, те не и протипоречат, те са 5-та ВЕДА.

Според Пхагавата Пурана Египетската цивилизация с пантионът им е взаимстван, като с УПАДЪЧЕН знак, от ВЕДАическите деви, тъй като цивилизацията е създадена, като демонична- след като аватар на Вишну-"Парашу-Рама", прогонва неблагочестивите кшатрии. Но това не означава, че тази цивилизация не носи някои истини що се касае матер. битие. Носи го в много по-голяма степен отколкото един абрахамизъм, примерно или някои шумерски култове. Но ,като цяло, - на демони, т.е нито са 'деви'(богове), нито става дума за Трансцеденталния свят на Кришна. 'Египетската книга на мъртвите' и като 'тибетската книга на мъртвите'- в най-добрия случай -по-висш Астрал. Тя не достига до Трансцедента. cool.gif

Будистите са много по-издигнати астрално от абрахамците, на светлинни години с аот тях, но будистите не вярват в Бог(абрахамския 'бог' е зъл дух, знаеш, а аз говоря за БОГ!). За тях Кришна не е Бог, тъй като не вярват в Бог, а в -пустотата на Тапала-лока(това е локала на Шива под Брахма-лока).Това не е Трансцеденталния свят, браткиш. Но, определно будизмът е доста, доста по-близко до него от всякакви други демонизми в кали-йуга, започнал преди около 5100 години....

Виж това за малко по систематизирана информация относно ранните индийски цивилизации... Има интересни неща.. като жертвоприношенията които нашия курешкореец се опитва да отрича :angry: Всъщност, той се води по още по-стари и легендарни цивилизации каквито някои изтъкват че има.. като тази на МУ ( Лемурия )

Да,разгледах го ,тенкс cool.gif

хехехе ама това са "Илюминати" , "Абрахамци", "Паднали духове и т.н."

Важно какво е казал ТОЙ (Неизкъпания)те затова Го къпят всяка вечер) и ти не си разбрал ,тва са "Паднали духове" дето го духват под вода без шнорхел!

Има ,много интересни неща ,но тука има само "единознаещ" и ти и аз ,не можем да разберем ,щото сме тъпи ,абрахамци ,хехехе

сега ето ЕДИН начин на измислянето на на ведите(знанията)и като казах че са като счупен телефон,не се шегувах

Ето как двама от мого знаещите даскали са създали "ВЕДА" през 20 век,и както казва хУрко:

U.Ra Публикувано на Вчера в 20:37ч.

Пураните са дваж по-автентични, минимум, защото са с по-днешна дата.

Но,както споменах Пураните ДОПЪЛВАТ ВЕДА, като я правят по-ясна и разбираема, те не и протипоречат, те са 5-та ВЕДА.

Някъде след напускането на Бхактисиддханта Сарасвати Тхакур през 1937 г. Шрила Шридхар Махарадж създава свой собствен храм, Шри Чайтанйа Сарасвата Матх на брега на святата Ганг в Навадвип Дхам.

Усвоявайки дълбоко ученията на Шри Чайтанйа, Шрила Шридхар Махарадж започнал да съчинява оригинални текстове.

Първата му творба „Шри-шри-прапанна-дживанамрита” е изчерпателно писание, изучаващо шаранагати (отдаването). Шрила Шридхар Махарадж създава многобройни песни, молитви и коментари на бенгали и санскрит.

Сред тези безценни творби са коментарите към „Шаранагати” на Бхактивинод Тхакур, бенгалският превод на „Бхагавад Гита” и на „Бхакти-расамрита-синдху” и собствената му оригинална санскритска поема, резюмиращи Чайтанйа лила

Шрила Акинчан Дас Бабаджи Махарадж обичаше да казва:

„Според мен писанията на Шрила Шридхар Махарадж не се различават по нищо от тези на Нароттам дас Тхакур.”

Много просветлени души са утвърдили величината на „Гайатри-нигудхартха” като върховното съкровище на Гаудия Вайшнавите.

Извода какъв е новите да не противерачат на старите и да се срещнат със някакъв по стар текст и ГОТОВООО ето ти веда от 5000 г,

ахахахахаха падна ми фара,от ...

Пип, camarero го каза аргументирано и точно. Пураните са необективни литературни съчинения на свободна тематика.

;) Ще взема да напиша шеста Веда - поредната пурана. Като едното нищо ще го направя - колко му е... cool.gif

Ама не знам дали ще се лансира на пазара. Не че няма още будали, но пък самия религиозен пазар е преситен от пурани.

И като спомена за будизма. Браткиш, не съм будист. И ще ти обясня защо не съм.

Когато Гаутама е говорил на своите последователи те са го възприемали строго субективно и прекарали инфото през собствената си призма на възприятие. Нищо не е написано по времето на Гаутама - нещата са записани столетия по-късно. Така е било и при Кришна. Пък и не само - винаги "записването" е било дело субективно, и/или дело на фалшификация. За фанатизма, който може да се види най-вече при тибетските будисти даже не ми се приказва.

А за Египет - ми ще си хортуваме друг път - щото днес съм кът с времето

Привет браткиш Пип

Пип, camarero го каза аргументирано и точно. Пураните са необективни литературни съчинения на свободна тематика.

:mark: Ще взема да напиша шеста Веда - поредната пурана. Като едното нищо ще го направя - колко му е... cool.gif

Ама не знам дали ще се лансира на пазара. Не че няма още будали, но пък самия религиозен пазар е преситен от пурани.

И като спомена за будизма. Браткиш, не съм будист. И ще ти обясня защо не съм.

Когато Гаутама е говорил на своите последователи те са го възприемали строго субективно и прекарали инфото през собствената си призма на възприятие. Нищо не е написано по времето на Гаутама - нещата са записани столетия по-късно. Така е било и при Кришна. Пък и не само - винаги "записването" е било дело субективно, и/или дело на фалшификация. За фанатизма, който може да се види най-вече при тибетските будисти даже не ми се приказва.

А за Египет - ми ще си хортуваме друг път - щото днес съм кът с времето

Привет браткиш Пип

Цар Кару, Пураните са ЕСЕНЦИЯТА(крема) на ВЕДА. Там се разбира, че Бог е 1, че е Личност и че е ОТВЪД МАТРИЦАТА. cool.gif

Пураните са писани от литератирната инкарнация на Кришна- Вйаса-Дева.

със здраве! cool.gif

Пип, как мислиш - може ли вегетарианец да оцелее в Лапландия (като пример - някъде на север) без подкрепата на останалата цВилизация?

И може ли вегетарианец да папа месоядни растения (щото нали знаеш - и такива има)?

Пип, как мислиш - може ли вегетарианец да оцелее в Лапландия (като пример - някъде на север) без подкрепата на останалата цВилизация?

И може ли вегетарианец да папа месоядни растения (щото нали знаеш - и такива има)?

Мисля, че северът консервира животът в материята и този, който иска да ходи на север, значи му се оставя в материата още.

Жалко, че югът, който е предназначен за успешно завършване на цикъл е бъкан с евреи, араби и друга туземна сволоч от извънкастовите, дето имат толкова друга растителна храна в изобилие,а колят животни. :) Жалко, но това е обяснимо, поради ниската класа на духовност на тези индивиди, които са бетонирали невежеството си под формата на 'религии със заповеди'. cool.gif Прави едно, прави две, прави три, както в родната чифутска казарма..... biggrin.gif

:ph34r: Ще взема да напиша шеста Веда - поредната пурана. Като едното нищо ще го направя - колко му е... cool.gif

Здрасти,Царю

за това не бери грижа,написваш Пураната"обаждаш се на брат Пип,той на исксони-те и кришнарите хукват по улиците

да продават !

Може и да не се напъваш мого -"копипейстни"нещо , да не мислиш ,че някой ще ти го проверява важно е далаверата!Пък Те , "Будалите" извират ,изворЪт не е пресъхнал!

Интересно е ,че най запознатия с "Ведите"-хУрко сега почна да говори за пурани кремове(крем "Карамел") ,явно тая материя му е голяма каша ,но не само на неГо .

Ти ,ако се зачетеш малко в Него ,ще изпаднеш в делириум от нескопосана пропаганда!

Ама ... ИСКСОН е един ,и проявленията му са множествени!!!

Поздрав!

П.п.

Създателите на Ведите смятали, че Вселената се състои от три равнища на съществуване.

Савитри или Суря (Слънцето)

Най-горното била небесната сфера -Индра

след това била сферата на междинното пространство- Ваю

накрая идвала Земята-Агни

Божествата от "ВЕДА"били тридесет и три, които от своя страна се увеличавали до три хиляди триста тридесет и девет. (3 339)

Местата им в йерархията, а често и в трите сфери били променяни в зависимост от предпочитанията на хората.

От боговете в небесната сфера твърде значими са "Митра", "Варуна" "Бхага"" Суря" "Вишну" и "Индра".

Всички те са свързани с култа към слънцето -- най-популярния култ на древния свят.

Здрасти,Царю

за това не бери грижа,написваш Пураната"обаждаш се на брат Пип,той на исксони-те и кришнарите хукват по улиците

да продават !

Може и да не се напъваш мого -"копипейстни"нещо , да не мислиш ,че някой ще ти го проверява важно е далаверата!Пък Те , "Будалите" извират ,изворЪт не е пресъхнал!

Интересно е ,че най запознатия с "Ведите"-хУрко сега почна да говори за пурани кремове(крем "Карамел") ,явно тая материя му е голяма каша ,но не само на неГо .

Ти ,ако се зачетеш малко в Него ,ще изпаднеш в делириум от нескопосана пропаганда!

Поздрав!

П.п.

Камариерката, не е ИСКОН 'виновник', а СЛЪНЧЕИЯТ КУЛТ, че Пураните допълват, изясняват и завършват ВЕДА.

Бхагавата Пурана е най-зрелият плод на ВЕДА.

Това, че в юдео-ристенския(разбирай-масонско-луциферианския свят) се говори за 'многобожие' и 'хиндуизъм' иде от невежеството да се разбере ЕДИНСТВОТО НА ВЕДАическата литература и нейната цялост, както и ристено-масонските опити(които са абрахамски) да се води някаква хронология, извън ведическата.

ИндРа бива поставен на мястото му от Кришна, когато Кришна вдига на кутрето си хилма Говердхана и поканва жителите наоколо да се подслонят, тъй като ИндРа се е разгневил изпращайки дъжд и гръмотевици за 'наказание',

от факта, че Кришна е отменил жертвопринушенията за плодовитост към него.

Разбирам ти демонизма в държанието-типична абрахамска ревност. Аз затова лесно го разпознавам псевдо-ристените. ТЕ СЕ ПОЗНАВАТ ОТ КИЛОМЕТРИ И ВОНЯТ на яхувизъм или аллахизъм. :ph34r:

Жалко, че югът, който е предназначен за успешно завършване на цикъл е бъкан с евреи, араби и друга туземна сволоч от извънкастовите, дето имат толкова друга растителна храна в изобилие,а колят животни. :ph34r:

и според твоята секта кои не са туземци?

и според твоята секта кои не са туземци?

..най вече- охльовите стрелци... cool.gif

Разбирам ти демонизма в държанието-типична абрахамска ревност. Аз затова лесно го разпознавам псевдо-ристените. ТЕ СЕ ПОЗНАВАТ ОТ КИЛОМЕТРИ И ВОНЯТ на яхувизъм или аллахизъм. :)

Хе,ПИП-ит

нямам никаква ревност (Опазил ме БОГ)от "некъпаните цигани"както ги определи,всички тия "данни" с които заливаш темите са плод на болна фантазия(неконтролируема) това е най безобидното определение на кришнарската ти "реклама"

Аз ги надушвам по НЕматериалните ИМ желания(примерно 10% от приходите на Дж.Харисън) и по Педофилските им изпълнения!(Ако искаш мога да ти пусна поредицата за съдебните дела на педофила-кришнар)

Ето ти нещо (всъщност на тебе не ти трябва ти повтаряш едно също) това е за тия дето се интересуват

От тебе освен за 'демони-масони-илюминати-ристени и кви още тъпни , нищо не може да научи!

Имаше един дето ходеше почти всяка седмица на " Шамбала "после се оказа ,че за него това означава другата СТАЯ

И при тебе в така "братко ПИП"

Що ти Викат тъй??? cool.gif

...ключовата дума е"съвместно","съвместното възпяване",Прабхупада не превежда като"възпяване на Харе Кришна"Той казва: Съвместното възпяане,това е проповядване"

Колко дълго можеш да възпяваш?

Пет минути-десет и след това ставаме неспокойни или заспиваме и ли се отказваме.Умът не може повече.

За това съвместното възпяване е важно.

Преданите,ангажирани в санкиртана искат да включат все повече хора и повече хора!Тогава конгрегацията се увеличава ,а когато тя се увеличи процестът на възпяване става все по сладък и по сладък!

Това е ДУХОВНАТА природа ...

Всъщност тогава си затъпял и полудял тотално и ти е необходима помощ(лекарска )!

Здрасти,Царю

да продават !

Поздрав!

П.п.

Здравей Камереро

Ако бях МОШЕнник по характер щях да го направя като едното нищо. Щото бая парички има в този бизнес. (терминът мошенник произлиза от еврейското име Мойсей - на галено Моше)

И свидетелите "направиха пачки", и мормоните (то при тях цял щат си имат за частно ползване - Юта), и ИСКСОН - при тях е бая на по-широка основа - мангалоидите си оправика икономиката на Индия чрез тях, за саянтистите даже и не ми се споменава - "пачка до пачка", католически, право и кривословни църковидно и кръстовидно пирамидални структури, и още кои ли не.

Имах един много добър приятел - от Филибето - 92-93 беше - бях си в България - като ме хвана за канарче - додето не ми продаде ИСКСОНската Гита не миряса. А беше (и до днес е) невероятно добър музикант. Ама си заряза свиренето и хукна по улиците (не че е уличник де...) да пее многогласово Харе, Хару - и т.н. Дочух преди време, че продал апартамента на родителите си, дал мангизите на ИСКСОН, и сега живее като клошар. То не че е лошо да стане човек отшелник (Буда също е бил), но е и в градовете. Абе - крайности. А всички крайности водят до обратен резултат.

А това за педофилите и перверзниците в ИСКСОН са стари и знайни нещица. Има ги не само при тях - при свидетелите и мормоните най-вече.

А Пиппи ми е брат. (не генетично) Щото си е сторо хипи като мен. И е много свястно момче, изпълнено с Любов към ХОРата. Ама го набараха от ИСКСОН (тя е дълга история неговата) и... - ами знаеш за мозъчното препрограмиране не само при сектите. Важното, което трябва да се подчертае при него е, че той искрено вярва в това, което говори (програмирали) и го прави не за себе си, а за нас всичките. Просто от човеколюбие иска да ни покаже правилния път и вярва, че той е единствен и уникален. Поне така са му го казали и той го е повярвал.

Но всяко нещо си има начало и край (само кремвиршите имат два края :speak: ) - всеки учи по нещо...

Привет

Здравей Камереро

Ако бях МОШЕнник по характер щях да го направя като едното нищо. Щото бая парички има в този бизнес. (терминът мошенник произлиза от еврейското име Мойсей - на галено Моше)

И свидетелите "направиха пачки", и мормоните (то при тях цял щат си имат за частно ползване - Юта), и ИСКСОН - при тях е бая на по-широка основа - мангалоидите си оправика икономиката на Индия чрез тях, за саянтистите даже и не ми се споменава - "пачка до пачка", католически, право и кривословни църковидно и кръстовидно пирамидални структури, и още кои ли не.

Имах един много добър приятел - от Филибето - 92-93 беше - бях си в България - като ме хвана за канарче - додето не ми продаде ИСКСОНската Гита не миряса. А беше (и до днес е) невероятно добър музикант. Ама си заряза свиренето и хукна по улиците (не че е уличник де...) да пее многогласово Харе, Хару - и т.н. Дочух преди време, че продал апартамента на родителите си, дал мангизите на ИСКСОН, и сега живее като клошар. То не че е лошо да стане човек отшелник (Буда също е бил), но е и в градовете. Абе - крайности. А всички крайности водят до обратен резултат.

А това за педофилите и перверзниците в ИСКСОН са стари и знайни нещица. Има ги не само при тях - при свидетелите и мормоните най-вече.

А Пиппи ми е брат. (не генетично) Щото си е сторо хипи като мен. И е много свястно момче, изпълнено с Любов към ХОРата. Ама го набараха от ИСКСОН (тя е дълга история неговата) и... - ами знаеш за мозъчното препрограмиране не само при сектите. Важното, което трябва да се подчертае при него е, че той искрено вярва в това, което говори (програмирали) и го прави не за себе си, а за нас всичките. Просто от човеколюбие иска да ни покаже правилния път и вярва, че той е единствен и уникален. Поне така са му го казали и той го е повярвал.

Но всяко нещо си има начало и край (само кремвиршите имат два края :speak: ) - всеки учи по нещо...

Привет

.... доказано е, че 'Хор' дава името на наименованието 'ЧАС', hora, hour, heur. Той не е Слънцето, а по-скоро- Сатурн, цикличното Слънце.В качетвото си на такъв, окото на хор е Лунно. Асоциирано с 3-то око на Шива/Хронос, Кала, Времето и 'всевиждащото око на илюминатска пирамида на луцифер'.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_of_Horus

The Eye of Horus (Wedjat)[1] (previously Wadjet and the Eye of the Moon;

Говори се, че другото око, като Слънцето е на Ра. Въпреки, че в Уикито ги смесват малко. cool.gif

Но както ти споменах, Египетската цивилизация е ДЕРИВАТНА на ВЕДАическата. Аз поне, като Водолей търся оригиналът, не репропукциите или копията..

Браткиш, не вярвай на уикито щото е чифутоидно и манипулативно, пълно с грешки и умишлени заблуди. Доста трябва да "ровиш в ла**ата" за да откриеш зрънце истина.

След крайността Тукси идва моментен баланс, който предхожда пътя към другата крайност. Нещо като махало на часовник.

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Но всяко нещо си има начало и край (само кремвиршите имат два края :P ) - всеки учи по нещо...

Привет

Здрасти,Царю

да ,и на мене ми са ясни сектите !Аз спорих досега с брат Ти Пиппи с много добронамереност и търпение!

Повечето ми отговори бяха отправени не към него ,а към тези ,които се интересуват от ИСКСОН-ите и техните селскостопански комуни ,ресторанти и храмове!

Примери -могат да се посочат за всички религии,това исках да покажа на брат Ти Пиппи,че няма такава религия чиста и неопетнена !

Не е лошо да си смени човеколюбието ,да Го насочи наистина към една полезна дейност за повече хора ,а не само към шефовете на исксоните!

Ама това е пожелание ,не е придружено от думичката "трябва"

Всъщност злобата ,която му е внушена е предостатъчно , малко прелива така да се каже (към другите инакомислещи) и това му пречи сигурно да се издигне в йерархията ,и затова са го пратили в един доста посещаем форум!

Ама това си е политика на на исксоните ,кво да прайм като са кухи лейки!

Привет и от мене !

Бъди здрав!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.