Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

Какво е станало с девойката на твоя приятел и с онези двамата???

Отдала се на Кришна - зарязала си детето, мъжа, забравила си пола и това, че е съпруга и майка, дала го духовно и безполово, откъснала се от тази ниска материя, извисила се и минала в Трансцендентална неизвестност, където няма карма и няма изпаднала материя. Може и да иска да се върне момичето, но вече не може - има един проблем - като се отдадеш на Кришна-съзнанието, край на твоето съзнание, то става подчинено на сектата и вързано с яки въжета там. Акълът им се взима на кришнарите, Кришна го прави на айрян и си го пие ежедневно, а те викат Ура, на всичко отгоре и трябва да се усмихват, щото нали - там е хубаво, райско място е и голяма веселба пада! А Кришна няма насищане, голяма му е устата отвъд зъба, затова така обвинява и нашия кришнар всички, че сме ненаситни, ама нещо е объркал обекта на обвиненията си - там - в сектата, явно си имат големи проблеми, особено свързани със секса и сексуалната идентичност и себеосъзнаване, щом Ура-то вижда навсякъде демони и сексуално изпаднали хора с проблеми в секса.

На мен ми е мъчно за горките кришнари.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

• Отговори 825
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

Отдала се на Кришна - зарязала си детето, мъжа, забравила си пола и това, че е съпруга и майка, дала го духовно и безполово, откъснала се от тази ниска материя, извисила се и минала в Трансцендентална неизвестност, където няма карма и няма изпаднала материя. Може и да иска да се върне момичето, но вече не може - има един проблем - като се отдадеш на Кришна-съзнанието, край на твоето съзнание, то става подчинено на сектата и вързано с яки въжета там. Акълът им се взима на кришнарите, Кришна го прави на айрян и си го пие ежедневно, а те викат Ура, на всичко отгоре и трябва да се усмихват, щото нали - там е хубаво, райско място е и голяма веселба пада! А Кришна няма насищане, голяма му е устата отвъд зъба, затова така обвинява и нашия кришнар всички, че сме ненаситни, ама нещо е объркал обекта на обвиненията си - там - в сектата, явно си имат големи проблеми, особено свързани със секса и сексуалната идентичност и себеосъзнаване, щом Ура-то вижда навсякъде демони и сексуално изпаднали хора с проблеми в секса.

Е той и Зигмунд Фройд ги е виждал ,без да е бил кришнар.Къде е станал тоя случай,че ми събудихте интереса?Преди време един младеж описваше нещо подобно станало с приятелката или съпругата му,ама май за друга секта се говореше тогава? cool.gif

Люци, а Вие какво правите с Вашето съзнание, което е "в безопасност" от Кришна? :rolleyes: ... -Закотвили сте го в материята и спекулирате с фино-маатер. инструмент, наречен "ум". Само, че докато пред мене може да "мине номерът" за кратко, но не дали "номерът ще мине" за пред Оня?.... cool.gif

Люци, а Вие какво правите с Вашето съзнание, което е "в безопасност" от Кришна? :rolleyes: ... -Закотвили сте го в материята и спекулирате с фино-маатер. инструмент, наречен "ум". Само, че докато пред мене може да "мине номерът" за кратко, но не дали "номерът ще мине" за пред Оня?.... cool.gif

У.Ра,знаеш ли за такъв случай?Сериозно те питам.Предишния беше мисля за Дъновистите,човека сам си разказваше историята,ама не си спомням какво точно беше.Най беше възмутен от ангелската супа дето ги карала да ядат,а той си искал да хапва месце.

Принципът е заложен още и в Християнството, и за това U.ra изглежда е прав относно учението на Христос.

"Който иска да върви след Мене, нека се отрече от себе си, да вземе кръста си и Ме последва!"

Житие на света Петка-Параскева, написано от господин Евтимий, патриарх Търновски

У.Ра,знаеш ли за такъв случай?Сериозно те питам.Предишния беше мисля за Дъновистите,човека сам си разказваше историята,ама не си спомням какво точно беше.Най беше възмутен от ангелската супа дето ги карала да ядат,а той си искал да хапва месце.

Хахаха, не знам за тази супа, хахахах, ма много смешно да псуваш дадено духовно учение, което ти налага малко ограничения. Разбирам защо ристенството(екзотеричното, държавното) най-много 'се кльопа' от европейците- ми там 'кеф ти Риба, кеф ти паламуд', няма жив духовен учител(не говоря за Дънката!).

Дори мюсли яде едно месо по-малко(сФинско) от еКзотеричните ристени. А някой от тях постят, като ядат риба и пилешко, казвайки така- 'това не е месо'. Както един изпечен пияч казва, че 'бирата не е алкохол' и е 'слаба ракия' biggrin.gif

Е той и Зигмунд Фройд ги е виждал ,без да е бил кришнар.Къде е станал тоя случай,че ми събудихте интереса?Преди време един младеж описваше нещо подобно станало с приятелката или съпругата му,ама май за друга секта се говореше тогава? cool.gif

Българка в Испания. Отишли да печелят и спечелил зъба на Кришна.

И на мен ми е познато - на един приятел жената си остави и двете деца заради някакви адвентисти, за мъжа да не говорим - тя беше зарязала всяка женска работа, все по сбирки висеше, у дома им можеше да се обеси човек от паяжините. Накрая мъжът подаде молба за развод, а бяха семейство за пример.

Сектите, Нео, имат еднаква тактика за промиване на мозъци - те всички си приличат като две какпки вода, нищо че имената им се различават - кришнари, дъновисти, розенкройцери, разни съботяни и т.н. - все обещават излизане от "тази гадна реалност" и духовно извисяване. Изходът, обаче, все не им се вижда и обещанията за хубав живот също все не се изпълняват и за членовете и последователите им изходът е ясно къде е...

Нищо лично нямам към никого. Но много силно лично ще подходя към всеки един, дръзнал да опита да промива мозъци, сляп за собствените си неразрешени лични проблеми, от които точно вербувачите на сектите се възползват да въвличат нови заблудени хора.

Ето Ви една изповед на човек, който се е увлякъл по вашата секта:

Живял съм 4 години В обществото на Харе Кришна и още толкова бях 100 % одаден на каузата, но излиза че тук в България изглежда за да те приемат в обществото, трявба да отидеш предварително замърсен с много карма

когато отидеш неопетнен с чиста вяра явно това предизвиква някаква завист и гледат да те премахнат за да не си конкуренция, колкото ид а е странно колкото и хубави да са книгите и философията 8-те години прекарани в тези среди ми съсипаха живота и разбрах че тези хора не са по различни от една нарко комуна или друго материалистично общество

всички те носят своите чували с материализъм и всъщото време проповядват духовност, резултата етествено е слаб при тякова поведение аудиторията която привличат е луди, слаби, отчаяни от живота хора.......

Учението на ведите е хубво нещо, но няма да го видите реализирано както трябва в обществото на кришна съзнание обществото което е под Шапката на ИСКОН

поздрави на всикчи и мислете преди да се хвърляте в подобен култ...

от тук

Аз нямам какво да добавя повече...

И на мен ми е познато - на един приятел жената си остави и двете деца заради някакви адвентисти, за мъжа да не говорим - тя беше зарязала всяка женска работа, все по сбирки висеше, у дома им можеше да се обеси човек от паяжините. Накрая мъжът подаде молба за развод, а бяха семейство за пример.

Сектите, Нео, имат еднаква тактика за промиване на мозъци - те всички си приличат като две какпки вода, нищо че имената им се различават - кришнари, дъновисти, розенкройцери, разни съботяни и т.н. - все обещават излизане от "тази гадна реалност" и духовно извисяване. Изходът, обаче, все не им се вижда и обещанията за хубав живот също все не се изпълняват и за членовете и последователите им изходът е ясно къде е...

Нищо лично нямам към никого. Но много силно лично ще подходя към всеки един, дръзнал да опита да промива мозъци, сляп за собствените си неразрешени лични проблеми, от които точно вербувачите на сектите се възползват да въвличат нови заблудени хора.

Люци, пак Ви питам, щом като Сте толкова изтънчена ценителка на мръсния, неизмит мозък, какво правите с него?.. Използването го като парфюм 'Ша Ноар' ли?...

Казвате : "човекът бил ум"?... :rolleyes:

Отидете на една безплатна лекция да ви 'зарибят' кришнарите, че "Човекът не е нито грубомаатер. тяло, НИТО УМА, а- е немаатер. ИНДИВИДУАЛНА душа".

Това нещо се разбира, като се махне слоя мръсотия около мозъка. Този слой мръсотия около мозъка Ви кара да си мислите, че не само Вие, но и мозъка Ви е в безопасност от Кришна.

....за другите учения дето сте ги подредили до Кришна-съзнание- ми що не сложите и "кръжок по колене на прасе за мюслитата". ....и той 'секСта'?.... ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Люци, пак Ви питам, щом като Сте толкова изтънчена ценителка на мръсния, неизмит мозък, какво правите с него?.. Използването го като парфюм 'Ша Ноар' ли?...

Казвате : "човекът бил ум"?... :rolleyes:

Отидете на една безплатна лекция да ви 'зарибят' кришнарите, че "Човекът не е нито грубомаатер. тяло, НИТО УМА, а- е немаатер. ИНДИВИДУАЛНА душа".

Това нещо се разбира, като се махне слоя мръсотия около мозъка. Този слой мръсотия около мозъка Ви кара да си мислите, че не само Вие, но и мозъка Ви е в безопасност от Кришна.

....за другите учения дето сте ги подредили до Кришна-съзнание- ми що не сложите и "кръжок по колене на прасе за мюслитата". ....и той 'секСта'?.... ;)

Продължавате да ръсите бисери, расли вероятно в чистото Ви и извисено съзнание...

Казах Ви веднъж и ще Ви повторя - аз от кал не се страхувам, не се задържа по мен, няма нищо, което да я привлече и задържи, така че - правете му сметката, колкото и кал да хвърляте по лицето ми, с мен опряхте на камък - с лични нападки няма да ме изплашите, не ми и мига окото дори, давайте още, да ви видя докрая мръсотията.

Принципът е заложен още и в Християнството, и за това U.ra изглежда е прав относно учението на Христос.

Житие на света Петка-Параскева, написано от господин Евтимий, патриарх Търновски

У,ра е прав и за друго тогава.Явно Християнството от Индия идва.После ще потърся,че сега излизам.Сетих се за нещо дето го бях чел преди време,надявам се да го намеря в мрежата.

Ето Ви една изповед на човек, който се е увлякъл по вашата секта:

Живял съм 4 години В обществото на Харе Кришна и още толкова бях 100 % одаден на каузата, но излиза че тук в България изглежда за да те приемат в обществото, трявба да отидеш предварително замърсен с много карма

когато отидеш неопетнен с чиста вяра явно това предизвиква някаква завист и гледат да те премахнат за да не си конкуренция, колкото ид а е странно колкото и хубави да са книгите и философията 8-те години прекарани в тези среди ми съсипаха живота и разбрах че тези хора не са по различни от една нарко комуна или друго материалистично общество

всички те носят своите чували с материализъм и всъщото време проповядват духовност, резултата етествено е слаб при тякова поведение аудиторията която привличат е луди, слаби, отчаяни от живота хора.......

Учението на ведите е хубво нещо, но няма да го видите реализирано както трябва в обществото на кришна съзнание обществото което е под Шапката на ИСКОН

поздрави на всикчи и мислете преди да се хвърляте в подобен култ...

от тук

Аз нямам какво да добавя повече...

Е написано тук ,няма никаква тежест. cool.gif www.beinsadouno.com -любимият ми сайт!

Е написано тук ,няма никаква тежест. cool.gif www.beinsadouno.com -любимият ми сайт!

Доколкото виждам, човекът има един единствен пост, а доколкото вътрешното ми зрение не ме лъже, той е безкрайно искрен.

Доколкото виждам, човекът има един единствен пост, а доколкото вътрешното ми зрение не ме лъже, той е безкрайно искрен.

явно те лъже, защото в цитираното от теб има един ключов момент :

когато отидеш неопетнен с чиста вяра

човекът писал това явно е безкритичен за вярата и "опетнеността" си.

Останалата част от писаното, след критичен анализ говори за един разочарован човек, който е пристъпил със твърде големи очаквания към една напълно нормална секта :rolleyes:

p.s.референциите, които ползваш говорят, че този човек ще се разочарова и от обществото, към което явно иска да се присъедини. Литиевите соли помагат обаче- гаранция.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

явно те лъже, защото в цитираното от теб има един ключов момент :

човекът писал това явно е безкритичен за вярата и "опетнеността" си.

Останалата част от писаното, след критичен анализ говори за един разочарован човек, който е пристъпил със твърде големи очаквания към една напълно нормална секта :rolleyes:

p.s.референциите, които ползваш говорят, че този човек ще се разочарова и от обществото, към което явно иска да се присъедини. Литиевите соли помагат обаче- гаранция.

Защо, има и чисти и неопетнени хора, все още се срещат, колкото и огромна рядкост да са. Такива са доверчиви и се лъжат най-лесно, точно щото са неопетнени.

Човекът, вероятно, е отишъл с надеждата, че ще види други себеподобни, от там идват и разочарованията му.

Каква тъга!

Защо, има и чисти и неопетнени хора, все още се срещат, колкото и огромна рядкост да са. Такива са доверчиви и се лъжат най-лесно, точно щото са неопетнени.

Човекът, вероятно, е отишъл с надеждата, че ще види други себеподобни, от там идват и разочарованията му.

Каква тъга!

Не вярвам.

Пък една религиозна общност - независимо как се нарича , е най-невероятното място, на което могат да се открият" чисти и неопетнени хора".

Кришнарите не са по-лоши от другите подобни на тях -дъновисти, йеховисти, адвентисти, мормони, квакери, англикани, баптисти, адамити, шиити,сунити, ахмадйдисти и т.н.

Каква тъга!

Когато Човек разбере Бога, той не тъгува. Тъгата иде от неразбиране на Бога.

За другите човеци ли се грижиш?.. -те са част от Бога.

Главното нещо в тези общества на духовен учител, като ядро-спойка между другите е ДОБРОВОЛНОСТТА. Ядрото показва, че Бог е в тебе, но не си ти Бога.Същото е с живият духовен учител- Той е спойката на обществото, което показва, че Бог е в обществото -сърцевина.

Ако някой отива там да съди за Бога по несъвършенствата на учителя или учениците значи не е познал Бога.

В обществото се отива когато имаш ДОСТАЪЧНО ВЯРА. Там се ходи да се ПРИЛОЖИ на практика вярата.

Ако човек не "егото-в"(е готов)никой няма да го задържи на сила или да го накаже, ако иска да излезе.

Преди някой някъде да се установи, то той трябва да е сигурен с това, което прави.

....не да прелита като пчеличка от роза на роза и да си събира прашец ...

U.Ra, крайно време е да обясниш защо всеки е жена и как да се пробуди вътрешната жена. И какво ще стане, след като се пробуди.

Беше ти нужно много време, па и много теми, докато обясниш останалите работи. Дано сега с обяснението на това да не е така.

Въведи в гуглето "Awakening the Inner Woman"

Не вярвам.

Пък една религиозна общност - независимо как се нарича , е най-невероятното място, на което могат да се открият" чисти и неопетнени хора".

Кришнарите не са по-лоши от другите подобни на тях -дъновисти, йеховисти, адвентисти, мормони, квакери, англикани, баптисти, адамити, шиити,сунити, ахмадйдисти и т.н.

Не зная къде е истината. Не познавам човека, само мога да предполагам.

Но за религиозните общности сте прав напълно. Те си приличат толкова много, а хората в тях сякаш са един и същ човек и мислят с един и същ мозък, и говорят с една и съща уста, обвиненията им срещу хората, които прозират мотивите им и имат дързостта да им се противопоставят, са също едни и същи. Вие сте гл. модератор в раздела - вижте това:

Когато Човек разбере Бога, той не тъгува. Тъгата иде от неразбиране на Бога.

За другите човеци ли се грижиш?.. -те са част от Бога.

Главното нещо в тези общества на духовен учител, като ядро-спойка между другите е ДОБРОВОЛНОСТТА. Ядрото показва, че Бог е в тебе, но не си ти Бога.Същото е с живият духовен учител- Той е спойката на обществото, което показва, че Бог е в обществото -сърцевина.

Ако някой отива там да съди за Бога по несъвършенствата на учителя или учениците значи не е познал Бога.

В обществото се отива когато имаш ДОСТАЪЧНО ВЯРА. Там се ходи да се ПРИЛОЖИ на практика вярата.

Ако човек не "егото-в"(е готов)никой няма да го задържи на сила или да го накаже, ако иска да излезе.

Преди някой някъде да се установи, то той трябва да е сигурен с това, което прави.

....не да прелита като пчеличка от роза на роза и да си събира прашец .

... случайно да ви е познато...

интересна компилация, звучаща убедително.Темата "Дух и материя" съчетана с едно твърде дълго за четене есе

U.Ra, искам да те питам нещо. Ти даваш ли пари за българското движение Харе Кришна?

Скоростта на задаване на въросите ти се доближава до тази във Френската Полиция, която е същата на професионален радист- 120 знака в минута.

Защо да ти отговарям на въпросите ти, след като накрая ще кажеш: "Ехе, това ли било, бе!?! -Че аз това го мога с помощта на магии и 'силата на мисълта си'!"(която се оказа по-слаба от "Силата на Пениса" ми?.... cool.gif )

Е?- какво излиза: :ph34r: - че въпросите на които търсиш отговор са по-незначителни от Силата на Пениса(ми)?.... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

За сметка на това пък, скоростта, с която ти отговаряш, държа да подчетая ОТГОВАРЯШ- наистина, по темата и ясно, точно и разбираемо, се разнява на около месец след задаването на въпроса.

Нежеланието ти да ми отговориш ме навежда на мисълта, че все пак даваш пари за българското Харе Кришна. Аз за разлика от теб няма да започна да те обиждам, ако отговора ти не ми хареса и се надявах да ми отговориш, все пак. :ph34r:

А за пениса си по-добре се грижи сам, ако няма кой да се грижи за него. biggrin.gif:jumping11:

Но не го набърквай в разговора ни за Кришна или в друга от темите. :sobbing:

Нали в предния ми постинг ти казах защо не ти отговарям... явно не само на този въпрос но и НА ВСИЧКИ ДРУГИ задавани от тебе въпроси, СИ ИМАШ ГОТОВ ОТОГОВОР, което показва, че ти задаваш въпроси не за да знаеш, а просто или да се намираш на бля-бля или имаш някоя по-подводна цел?... ти ще кажеш?... :grimace:

За сметка на това пък, скоростта, с която ти отговаряш, държа да подчетая ОТГОВАРЯШ- наистина, по темата и ясно, точно и разбираемо, се разнява на около месец след задаването на въпроса.

Нежеланието ти да ми отговориш ме навежда на мисълта, че все пак даваш пари за българското Харе Кришна. Аз за разлика от теб няма да започна да те обиждам, ако отговора ти не ми хареса и се надявах да ми отговориш, все пак. :rolleyes:

А за пениса си по-добре се грижи сам, ако няма кой да се грижи за него. biggrin.gif;)

Но не го набърквай в разговора ни за Кришна или в друга от темите. ;)

Нали ти е ясно защо хората не отговарят на неудобните за тях въпроси.

А на мен ми стана ясно сега кой бил Кришна и около кое се въртял Трансцендента...

Чисто съзнание... и не чак толкова кришно...

Ако проявиш още малко търпение, ще изскочи и още чистота от рода на горепоказаната.

Да, имам си готов отговор, защото си имам мнение по различни неща. Това не означава, че не се интересувам от много неща. Например, аз за Кришна не знам почти нищо и затова питам - искам да разбера разни неща за него и да видя ти в какво вярваш. Но, аз се интересувам не само от Кришна, а ако разгледаш и останалите теми тук, ще видиш, че се интересувам и от други неща. Това, че ти мислиш само за Кришна и съдиш за мен само по отношението ми към Кришна е отделен въпрос.

Задавам ти разни въпроси, защото наистина се опитавм да разбера някои неща. Отделен е и въпроса, че едва в последните няколко дни ти наистина даде отговор на моите въпроси. Преди това не те знам какво се опитваше да направиш, ама нещо не отговаряше разбираемо. Едва сега схванах доста неща по темата.

Е, кажи поне дали даваш пари на балгарското Харе Кришна. :rolleyes:

Така е! всеки си има собствено мнение и собствени задни части. ;) Обаче ти ги показваш не при поискване, а по собствена инициатива. Това се нарича ексхибиционизъм. ;)

Мнение на гръци е 'догма'.

След като си имаш догма за Кришна, ти предлагам да не ми задаваш въпроси. Така и така са по-слаба ракия от 'силата на пениса ми' biggrin.gif

Така е! всеки си има собствено мнение и собствени задни части. :rolleyes: Обаче ти ги показваш не при поискване, а по собствена инициатива. Това се нарича ексхибиционизъм. ;)

Мнение на гръци е 'догма'.

След като си имаш догма за Кришна, ти предлагам да не ми задаваш въпроси. Така и така са по-слаба ракия от 'силата на пениса ми' biggrin.gif

А Вие държите хората да нямат мнение по въпросите, така ли Ви изнася най-добре на прочистеното съзнание в пералнята Кришна?

В случая ексхибиционизъм проявявате точно Вие. Повтаряйте си за сили и пениси, може и да Ви повярваме. cool.gif

В секстите, когато промиват мозъците на хората, първо ги правят напълно послушни и подчинени на водача. Не се разрешава да се мисли. ;)

Та се чудя защо U.Ra не ми дава да си имам собствено мнение. Ние неговото мнение не го плюем, не го обиждаме за това, че вярва в Кришна, така, както той ни обижда за това, че вярваме в нещо си.

Тюки, твоето мнение е извращавне на нещата към инстинкти. ;) Всеки си има мнение, но твоето е просто твърде примитивно-сенсуално. :ph34r:

Ако продължаваш с това его може да пропаднеш, според мене, доста по-надолу от Люци, като стигнеш нейната възраст. ;)

А искаш ли да включа силата на мисълта си към теб? Сериозно те питам? Ше се борим ли или няма да се борим? cool.gif

Твоята "сила на мисълта" ще бъде на момента парирана от моята сила на Пениса ! :ph34r:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.