Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

Баат Дийн, не може ли да правим паралели между нещата, още повече, че ВЕДА е най-старото официално нещо, кото говори за БОГ и а саламът-най-младото официално , което говори за 'ал Тралала'...?... не можем ли да сравняваме поне тука -във форума?... cool.gif

За "ведите" като легенда(предания)е старо ,но като запис НЕ Е

Също не е универсално(универс)както им се иска!

Ученията от Индия,също са претърпели ,много промени и нагласявания и тълкувания(също имат секти и теории, които си противоречат)

Също са се подали на материализма и натрупването на пари (учредяването на фирми и корпорации и асоциации)които никой не отрича!

Ти отричаш ли ,че Кришна съзнание не натрупват материални благинки под формата на финикйски знаци!

Ето ти прост (олигофренски)пример:

Всички Кришна храмове в Индия,на разстояния (км)от тях се дава безплатна храна-

отиваш ,изпяваш "харе ,маре " и ти дават шепа ориз и си доволен,но ти си кастов- беден дрипльо ,който не може да мине в другата каста ,демек умираш си беден!

В центъра на Барселона има Кришна храм(ресторант)там също дават храна може и да не пееш,но трябва да си я ПЛАТИШ струва за двама 15 евро (две шепи ориз,два домата,две чушки ,малко треви от Индия и готово)

Ако ми следиш,мисълта от промития мозък ,изваждането на гредата от твоето око е пожелателно действие,иначе можеш да си движиш с нея !!!

хехехех мдаааа

• Отговори 825
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

"Последните разкрития"?... уахаха, ти се движиш със скоростта на мойсеевата комета. ;) Сефте за абрамците! ;)

Тука

съм го описал това явление на очерняне на оранжевите дрехи на Кришна-съзнание до цвета на абрайамамизЪмът(черния) освен това- "ПОИМЕННО колега", но и съм дал препратка към ОСНОВАНАТА прична- фалусът, който доста често го пренебрегват в условията на абрамация(мелез между 'абрахамизъм' и 'демокрация' ohmy.gif ).

А силата на Фалуса е по-силна и от мисълта на Тюки. ;)

уахахаха,

смешно ти е (и на мене)

понеже постоянно цитираш на ингилизки ,можеш ли да просветлиш невежите ,в един общ преразказ за какво иде реч в този официален сайт на ISKCON

http://www.iskcon.com/press/12jun00.htm

Със моя лош ингилизки разбрах ,че са ги" ужилили" доста "претенцията май е 400 000 000 долара(щатски)не рупии

Става въпрос за детско насилие(педофилия му казват гръците)

А?

уахахаха,

смешно ти е (и на мене)

понеже постоянно цитираш на ингилизки ,можеш ли да просветлиш невежите ,в един общ преразказ за какво иде реч в този официален сайт на ISKCON

http://www.iskcon.com/press/12jun00.htm

Със моя лош ингилизки разбрах ,че са ги" ужилили" доста "претенцията май е 400 000 000 долара(щатски)не рупии

Става въпрос за детско насилие(педофилия му казват гръците)

А?

Младеж, "не ме занимавай с глупости", angry.gif както вика Батето, :hush: ами виж за кво иде реч тука. :P

tuksum Публикувано на Днес в 00:18ч.

Аз преди време гледах видеото на U.Ra, ама сега ме мързи да го гледам пак.....

След като го отравят, лошите внедряват свои хора в Кришна-съзнание, а с добрите не помня какво става, ама ги разкарват. После нарочно слагат педофили там и така окончателно подкопават вярата на хората в Кришна-съзнание.

Ахаа,

значи тия от Кришна-съзнанието сега са агенти -провокатори и всъщност не са Кришнари ,ами лоши Илюминати ,които само зимат парите на бедните,да,да сега разбирам !

Добре ,че ми каза тенкию ,аз от доста време имах някакви съмнения ,че У.ра-то е агент на илюминатите,но сега вече съм сигурен,след като ми отговори така изчерпателно ,туксум!!!! cool.gif

ЦИТАТ(U.Ra @ 9.02.2009г. в 23:21ч.)

Младеж, "не ме занимавай с глупости", както вика Батето

Кое Бате?

Общество за Кришна съзнание няма особени успехи в страната ни. Твърденията, че са около 800 – 1000 души не отговарят на истината. Техният брой е няколко десетки. Основните негови групи последователи се намират в София и Пловдив.

Това се надявам да не е глупост!хехехе

Ахаа,

значи тия от Кришна-съзнанието сега са агенти -провокатори и всъщност не са Кришнари ,ами лоши Илюминати ,които само зимат парите на бедните,да,да сега разбирам !

Добре ,че ми каза тенкию ,аз от доста време имах някакви съмнения ,че У.ра-то е агент на илюминатите,но сега вече съм сигурен,след като ми отговори така изчерпателно ,туксум!!!! cool.gif

Кое Бате?

Това се надявам да не е глупост!хехехе

Чичко примитивко, cool.gif

ако ти треве бройката- присъединявай се или към мюсли-отбора или към агитката на ЦСКА или Левски. Може и на "ГЕРБ" и "Жълтата Роза". "Успехът" ти е в кърпа вързан.

Винаги съм нареждал православните редом до мюслитата по примитивизъм, но ти май ми надмина очакванията. Просто си редом до комунист. Комуналист. Common-ist. Не човек- а желязко. biggrin.gif

Чичко примитивко, cool.gif

ако ти треве бройката- присъединявай се или към мюсли-отбора или към агитката на ЦСКА или Левски. Може и на "ГЕРБ" и "Жълтата Роза". "Успехът" ти е в кърпа вързан.

Винаги съм нареждал православните редом до мюслитата по примитивизъм, но ти май ми надмина очакванията. Просто си редом до комунист. Комуналист. Common-ist. Не човек- а желязко. biggrin.gif

На мого въпроси не отговаряш,

това ти е останало от време "оно"

така бяха и натегачите за "комсомолски"горките ,

напЪни големи ,ама кофти идеология(пардон религия,не съзнание)

Различавайте хората от лошите им дела. Мразете дейността, не човека!

Да имаш съмнения е доста човешко; но вместо със съмнения да си изпълнен с дълбока вяра това е божествено!

Има разлика между следване и подражание. Следване означава - не да имитираш живота на един светец и неговите пътища, но да живееш СВОЯ живот със същата интензивност и честност, с които той е живял.

Никога не се вглеждайте в едно лошо качество сред много добри! Винаги виждайте доброто, виждайте красотата!

Животът това са нашите чувства

Не всичко се върти около теб.

Ще се кандидатирам за отбора на "Жълтата роза" ,ако ме ...

pic999175400439941fo8.jpg

w600.png

Жълтата роза е нежно и умно цвете (жълтото е цветът на мисълта) и сигурно ще ви приеме - тя обича пичове и добрите ръце, които й се радват. Благодаря на вас за прекрасната гледка!

А ръцете, облечени в Кришни ръкавици, които посягат само да я откъснат, получават бодли и превързани пръсти.

91327.gif

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

....капризите на природа, сефте за женурята, нали?.. Женуря с Огън в подсъзнанието си.. cool.gif

"Кришна им виновен" на женурята с капризите и..... репризите?.. biggrin.gif

Ти и Тюксъм няма да имате маатер. насита, но пробемът на душата, която все се тъка в материята идва когато мама природа(О-майа) по нареждане на Кришна премине в цикъл Кали. cool.gif

Жълтата роза става -пепел от рози... Язък за цвета! :wors: От нежеството фотонът станал въглен. cool.gif

Жълтата роза е нежно и умно цвете (жълтото е цветът на мисълта) и сигурно ще ви приеме - тя обича пичове и добрите ръце, които й се радват. Благодаря на вас за прекрасната гледка!

А ръцете, облечени в Кришни ръкавици, които посягат само да я откъснат, получават бодли и превързани пръсти.

91327.gif

Между другото, винаги така съм виждал изявите ти наоколо, като съвсем примитивни. Не съм използвал думичката, нито непосредствено съм ти нарицавал лицичето, щото хората все пак имат чувства. Но виждайки, че за теб не значат кой знае колко съотвените думички и с удоволствие ги размахваш, вероятно ще те поблазни това определение. Примитив. :)

Пиши повечко, че толкоз мързел ме е хванал, че влизам тук само когато пожелая да ти лепна някой шамар.

Пък и трябва да спазваме принципите от "Светлината свети в мрака...", щото тук таме из темите може да има някои дишащи искрички, но е добре да се потрудим в затрупването им с простотия. Призовавам всички - нека за тези действия взимаме пример от майстор У.

Ха, мерси! Винаги зависи от гледната точка. Аз пиша от ляво надясно, моята от камбанария виждам демоничния свят, който е НАДЯСНО . Ти, от твоята камбанария(от дясно) на 'духовния' свят виждаш ПАДНАЛИТЕ духовете 'идеални', и "нормално" е да "виждаш" мене и Кришна-съзнание, като 'примитивно'.

Думата 'примитив' значи 'първичен' (в материята!). cool.gif

Аз ползвам "примитив" като съзнание, което се е вторачило в МААТерията и се изживява за 'божествено' под формата на анонимни духове. Това се нарича ИЛЮЗИЯ- "Майа".

Иначе: Кришна е ПЪРВОТО и ОРИГИНАЛНО живо същество. Преди Него няма никой, но Той не в материята, където примитивите търсят духове и сенки.

Това е разликата между твоето примитивно и моето 'първично'. :)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Какво от това като Кришна бил първият? Това не означава нищо. Е да, после другите са преиначени подобия, но всичко е създадено от Бога, посредством хората - говоря за боговете. Всичко после е пресъздадено и съобразено с изисканияята на съответната среда и нуждите й. Ама това, че Кришна бил първия не означава абсолютно нищо. Бог е отвъд Кришна. Кришна е просто едно от многото негови проявления тук - на Земята. cool.gif И онзи лошия - Вишну ли беше, и той е проявление но Бога - Абсолюта, макар и с по-негативен знак. Това е!

Bhagavad Gita, Chapter 10. The Opulence of the Absolute

TEXT 8

aham sarvasya prabhavo

mattah sarvam pravartate

iti matva bhajante mam

budha bhava-samanvitah

I am the source of all spiritual and material worlds. Everything emanates from Me. The wise who know this perfectly engage in My devotional service and worship Me with all their hearts.

"АЗ СЪМ източникът на всички духовни и материални светове. Всичко еманира от мене. Мъдрите знаят това съвършено и се ангажират в Предана Служба към Мене в техните сърца".

Тюксън, ако продължаваш да бълваш невежеНство по отношение на Кришна, без да имаш елементарни познания, ще се върна на това, което ти простих и ще те приведа под отговорност "Sexual Harrasment" иде от "Hara'(Харем на Шива с нагите).

Твоята 'варна' е телесния свят(цвят)- http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1272503

Bhagavad Gita, Chapter 10. The Opulence of the Absolute

TEXT 8

aham sarvasya prabhavo

mattah sarvam pravartate

iti matva bhajante mam

budha bhava-samanvitah

I am the source of all spiritual and material worlds. Everything emanates from Me. The wise who know this perfectly engage in My devotional service and worship Me with all their hearts.

"АЗ СЪМ източникът на всички духовни и материални светове. Всичко еманира от мене. Мъдрите знаят това съвършено и се ангажират в Предана Служба към Мене в техните сърца".

От кога е превода,и от кой?

Кришна е ПЪРВОТО и ОРИГИНАЛНО живо същество. Преди Него няма никой, но Той не в материята, където примитивите търсят духове и сенки.

В индийския епос на хилядите богове Наречен"Веди" Кришната е осма или девета дупка ,щом не е в "Триадата",значи е добавен много късно,може би и след бенгалеца Чайтаня Махапрабху,пък копието на Де-то от 1965 г. служи само на:

Бхактиведанта Бук Тръст е основан през 1972 година. Неговата цел е да публикува изданията на Бхактиведанта Свами Прабхупада.

Бхактиведанта Бук Тръст е най-големият в света издател и разпространител на книги за Ведическа философия и религия. До днес са разпространени повече от 500 милиона книги и списания на повече от 60 езика по света

-Не ни каза за ведите къде е описан Кришна там?

-Не каза за дискриминацията на хората,когато се докоснат до Него-вата храна едните Гратис ,Другите си я плащат ?

-След като "илюминатите "са завзели управителния орган,защо продължават да Го следват(честните и вярващите Му последователи)

Имаш ли отговорите?

щото аз ги имам

хехе ама ....poco a poco!!!

еех ,най после нещо нормално!!!

Да много хубава роза и я откраднах за Вас!

Даже и да ме набият си заслужава! хехехе

http://photo-cult.com/showpic.php?id=43994

Превода на 'маймун' си е пак маймун.

Въпросът маймунът как ще се възприеме. cool.gif

malchik-1707.jpg

Ето от къде превеждаме пари....

aham sarvasya prabhavo

mattah sarvam pravartate

iti matva bhajante mam

budha bhava-samanvitah

Този немски превод е от мене: :rolleyes: Немска банка...

Ich bin die Quelle aller geistigen und materiellen Welten. Alles geht von Mir aus. Die klugen, wer das vollkommen wissen, beschаеftigen sich mit Meinem religiоеsen Dienst und beten Mich mit allen ihren Herzen an. БГ 10:8

От кога е превода,и от кой?

В индийския епос на хилядите богове Наречен"Веди" Кришната е осма или девета дупка ,щом не е в "Триадата",значи е добавен много късно,може би и след бенгалеца Чайтаня Махапрабху,пък копието на Де-то от 1965 г. служи само на:

-Не ни каза за ведите къде е описан Кришна там?

-Не каза за дискриминацията на хората,когато се докоснат до Него-вата храна едните Гратис ,Другите си я плащат ?

-След като "илюминатите "са завзели управителния орган,защо продължават да Го следват(честните и вярващите Му последователи)

Имаш ли отговорите?

щото аз ги имам

хехе ама ....poco a poco!!!

еех ,най после нещо нормално!!!

Да много хубава роза и я откраднах за Вас!

Даже и да ме набият си заслужава! хехехе

http://photo-cult.com/showpic.php?id=43994

Превода на 'маймун' си е пак маймун.

Въпросът маймунът как ще се възприеме. cool.gif

Да,но за Него това няма значение важно е постъпленията да не стихват,не мислиш ли?

Сега е криза(в материалния свят)но,Той има решение:

On a practical level, ISKCON founder Srila Prabhupada advised establishing self-sufficient, independent farm communities as the answer to any such economic problems.

ISKCON San Diego is already making plans towards this goal; it owns some properties outside the city, and aims to start utilizing them for agriculture. "Of course, this is something not easily accomplished in a short period of time," Mahat-Tattva admits.

доколкото разбирам (от текста)трябва да се правят "ферми"селскостопански ,който процес ще е бавен и труден

нещо като самозадоволяващи се селищни системи,

хехехехе що ми е познато

Той сигурно е чел през 1963 тезисите на Партията хахааа

Този Де-то ,е бил голям фен !хах

А ,Ура.то ти погледна ли последните решения на управата ?

....капризите на природа, сефте за женурята, нали?.. Женуря с Огън в подсъзнанието си.. cool.gif

"Кришна им виновен" на женурята с капризите и..... репризите?.. biggrin.gif

Ти и Тюксъм няма да имате маатер. насита, но пробемът на душата, която все се тъка в материята идва когато мама природа(О-майа) по нареждане на Кришна премине в цикъл Кали. cool.gif

Жълтата роза става -пепел от рози... Язък за цвета! ;) От нежеството фотонът станал въглен. cool.gif

Може ли да ми обясните какво означава "нежество"?

А изразът "женуря" какво е... вероятно почтително отношение към жените... така ами, това да не е демоничния ислям с неговия лош и прелош поглед върху нежния пол...

biggrin.gif За tuksum не зная, но аз хапвам колкото едно коте и тежа малко повече от него, толкова ми побира ненаситния стомах... Пепел от рози също е много красив цвят.

Проблеми с душата си нямам, леко й е на моята душа с мен, свирка си и си пее.

А вашият проблем какъв е, господин, Ура?

Ха, мерси! Винаги зависи от гледната точка. Аз пиша от ляво надясно, моята от камбанария виждам демоничния свят, който е НАДЯСНО . Ти, от твоята камбанария(от дясно) на 'духовния' свят виждаш ПАДНАЛИТЕ духовете 'идеални', и "нормално" е да "виждаш" мене и Кришна-съзнание, като 'примитивно'.

Думата 'примитив' значи 'първичен' (в материята!). cool.gif

Аз ползвам "примитив" като съзнание, което се е вторачило в МААТерията и се изживява за 'божествено' под формата на анонимни духове. Това се нарича ИЛЮЗИЯ- "Майа".

Иначе: Кришна е ПЪРВОТО и ОРИГИНАЛНО живо същество. Преди Него няма никой, но Той не в материята, където примитивите търсят духове и сенки.

Това е разликата между твоето примитивно и моето 'първично'. ;)

Извинете, че се намесвам, но си личи кой тук се изживява за божествен. Само дето под тази "божественост" силно прозира нещо друго... един изплашен и объркан дух, комуто чудно защо се привиждат демони и паднали духове на всяка свещена крачка и с всеки свой извисен духовен взор...

Не знам за моя, но Вашият си личи и от Уран. cool.gif

Имате комплески по отношение на половете. Дали си ъурсите полов партньо или имате да връщате на някой от 'противния пол' това си е Ваш проблем.

Оттам ви идва зядливостта на МНОГО НИСКО ниво е. ;)

В Кришна съзнание тези проблеми нямат. В материалния свят има винаги проблеми, но Вашите са на много ниско ниво. Умствена спекулация, хитруване, .........всичко това сама си знаете как ще го изплащате един ден. Всичко в матер. свят се плаща пред да го напуснете. До стотинка! cool.gif

Може ли да ми обясните какво означава "нежество"?

А изразът "женуря" какво е... вероятно почтително отношение към жените... така ами, това да не е демоничния ислям с неговия лош и прелош поглед върху нежния пол...

biggrin.gif За tuksum не зная, но аз хапвам колкото едно коте и тежа малко повече от него, толкова ми побира ненаситния стомах... Пепел от рози също е много красив цвят.

Проблеми с душата си нямам, леко й е на моята душа с мен, свирка си и си пее.

А вашият проблем какъв е, господин, Ура?

Извинете, че се намесвам, но си личи кой тук се изживява за божествен. Само дето под тази "божественост" силно прозира нещо друго... един изплашен и объркан дух, комуто чудно защо се привиждат демони и паднали духове на всяка свещена крачка и с всеки свой извисен духовен взор...

Не знам за моя, но Вашият си личи и от Уран. cool.gif

Имате комплески по отношение на половете. Дали си ъурсите полов партньо или имате да връщате на някой от 'противния пол' това си е Ваш проблем.

Оттам ви идва зядливостта на МНОГО НИСКО ниво е. ;)

В Кришна съзнание тези проблеми нямат. В материалния свят има винаги проблеми, но Вашите са на много ниско ниво. Умствена спекулация, хитруване, .........всичко това сама си знаете как ще го изплащате един ден. Всичко в матер. свят се плаща пред да го напуснете. До стотинка! cool.gif

Не ми отговорихте на въпросите, Г- Божествен - това вероятно, в Кришното съзнание го наричат хитруване, ама на високо ниво. Аз проблеми с мъжете нямам, ама с мъжете... ;)

А относно отношенито ви към противоположния пол и замерянията му с кал, него няма какво да го коментирам - то е видно нивото му... колко е високо. Същото важи с пълна сила и за отношението ви към всичко живо, между другото, което ви се противопоставя, не само към жените..., но особено отчетливо е към жените, които не ви играят по божествената свирка...

Високо ниво... първа аватара на Вишну!

А защо не знаете за вашия проблем... ами узнайте го най-накрая, та да миряса и форума...

Не ми отговорихте на въпросите, Г- Божествен - това вероятно, в Кришното съзнание го наричат хитруване, ама на високо ниво. Аз проблеми с мъжете нямам, ама с мъжете... :idea:

А относно отношенито ви към противоположния пол и замерянията му с кал, него няма какво да го коментирам - то е видно нивото му... колко е високо. Същото важи с пълна сила и за отношението ви към всичко живо, между другото, което ви се противопоставя, не само към жените..., но особено отчетливо е към жените, които не ви играят по божествената свирка...

Високо ниво... първа аватара на Вишну!

А защо не знаете за вашия проблем... ами узнайте го най-накрая, та да миряса и форума...

....Грижите се за форума? ohmy.gif .. Вие сте като една Майчица (Маат-ка) за форума?.... :lol6:biggrin.gif

....Грижите се за форума? ohmy.gif .. Вие сте като една Майчица (Маат-ка) за форума?.... :lol6:biggrin.gif

Има си хора, които да се грижат за форума и в последно време направо ми е мъчно за тях... само след вашите изливания да ходят, няма да стигнат и десет кошчета...

А вие като някоя Паатка ли сте - да сеете семето на просветлението навред... само дето малко кришно остава за другите къде е то... изпод нечистотиите.

Има си хора, които да се грижат за форума и в последно време направо ми е мъчно за тях... само след вашите изливания да ходят, няма да стигнат и десет кошчета...

А вие като някоя Паатка ли сте - да сеете семето на просветлението навред... само дето малко кришно остава за другите къде е то... изпод нечистотиите.

Нямам намерение да се надприказвам със злобата Ви. Вие имате сексуален проблем. Сексуално Сте нещо сърдита на мъжете.

Ако можех щях да Ви помогна, но ние в Кришна-съзнание отдавна сме загърбили този проблем.

Нямам намерение да се надприказвам със злобата Ви. Вие имат сексуален проблем. Сексуално Сте нещо сърдита на мъжете.

Ако можех щях да Ви помогна, но ние в Кришна-съзнание отдавна сме загърбили този проблем.

Що така - щото не можете ли... biggrin.gif Ц, ц, лошо, пък аз се надявах точно вие да ми разрешите проблема. biggrin.gifbiggrin.gif

Ей, веднъж да се признаете за победен, трябва да почерпя - това си е прецедент във великоиндийската кришна форумна хистерия, ох, история исках да кажа. Сори, ама държа на думата си - обещах ви да ви схрускам на вечеря, ма нещо празно ми стои, сякаш само въздух съм глътнала... що така?

Що така - щото не можете ли... biggrin.gif Ц, ц, лошо, пък аз се надявах точно вие да ми разрешите проблема. biggrin.gifbiggrin.gif

Ей, веднъж да се признаете за победен, трябва да почерпя - това си е прецедент във великоиндийската кришна форумна хистерия, ох, история исках да кажа. Сори, ама държа на думата си - обещах ви да ви схрускам на вечеря, ма нещо празно ми стои, сякаш само въздух съм глътнала... що така?

Трябваше първо да го накарате да изяде две ябълки.Затова сега не го усещате.Поне такава беше рецептата на Робърт Шекли. cool.gif

Г-н U.Ra, думата прецедент и тя завършва на дент - нещо със зъби е свързана, сигурно и тя... cool.gif

Кришна не е 'индийски', а Арйанско-Ведически.

Маат-ериалната концепцията не е присъща за Кришна-съзнание.

В Кришна-съзнание не гонят някава победа или печалба, която е за матерния свят.

Сега съм започнал едно клипче за сексуалните моменти в религиите и защо Кришна, бъдейки Върховен Бог, съветва да се изоставят религиите, но не да се оттадем на умствена спекулация и опянението от ума, а да се отдадем на Него-Кришна.

Ще завърша някъде след час-два и ще го публикувам. :lol6:

Нямам намерение да се надприказвам със злобата Ви. Вие имате сексуален проблем. Сексуално Сте нещо сърдита на мъжете.

У.Ра срещу две жени с няколко помощници си в трудно положение ,приятелю! cool.gif

У.Ра срещу две жени с няколко помощници си в трудно положение ,приятелю! cool.gif

....няма как Нео-карма! sad.gif Жените винаги печелят..... ма както се казва в другия лаф- "Каква и е ползата от печалбата, като няма кирия"?.. ;)

Върховен Бог, съветва да се изоставят религиите, но не да се оттадем на умствена спекулация и опянението от ума, а да се отдадем на Него-Кришна.

Я си признайте, като сте започнал - като Му се отдадете, какво ви прави тоя Кришна, готино ли ви е с него. Ако си го бива, да идвам и аз там. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.