Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

Твоята "сила на мисълта" ще бъде на момента парирана от моята сила на Пениса ! :angry:

Туки, търпението ти е възнаградено - видя се къде е проблема на нашия кришнар - в силата на Пениса Му.

Моля, Г-н Извисен, закопчайте си вече дюкяна.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

• Отговори 825
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

Туки, търпението ти е възнаградено - видя се къде е проблема на нашия кришнар - в силата на Пениса Му.

Моля, Г-н Извисен, закопчате си вече дюкяна.

аааа, Люци, не се намесвайте в 'силата на мисълта' на Тюки! :angry:

Още не се е родил този, който да ми казва какво да правя.

Най-малко това Сте Вие и Вашето Пенесто Величие.

Още не се е родил този, който да ми казва какво да правя.

Най-малко това Сте Вие и Вашето Пенесто Величие.

Люци, споко, не паранойствайте! Никой не ви казва какво да правите!

biggrin.gif

Преди се оплакахте по същия нчин от Трихо. хахаха, не можете да скриете същността си. biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Интересувам се в Кришната какво мислят за хомосексуалистите. Нали всички са вътрешно жени. Може пък затова да са решили, че и външно няма значение с кого ще спят - мъж или жена, след като и без това вътрешно всички са жени. Така ли е, а?

Във ведическата литература се казва за душите на тези, които обнародвано наричаме 'обратни'. Сексуалността вълнува незавършената душа, но объркване на половата ориентация е стъпало по-надолу, на нераелизиране на пол в предната инкарнация. Ако даден индивид е с обратни полови наклоннисти, т.е, не към противоположния пол, а към собствения си, Ведическата литеартура казва, че не е успял да завърши успешно сексуалната реализация в предната си инкрнация. За тебе, като физическа жена, ако имаш огромно сексуално влечение, но в тази инкарнация не те задоволи напълно сексуално някой мъж, то -в някои от следвашите си инкарнации, ако пак добиеш човешка форма ще имаш влечение към сегашния си пол, тъй като не си успяла да го завършиш. Проблемът е тогава, ако се паднеш пак от сегашния си пол....

Иначе 'хомо'-то какво?.. Кришна-съзнание не е Хитлер да ги избива. Просто нe ги приема. Да се спасяват в друга форма на съзнание. В Кришна съзнание не се ходи, ако не си постигнал сексуално безразличие. sexual in-difference.

Във ведическата литература се казва за душите на тези, които обнародвано наричаме 'обратни'. Сексуалността вълнува незавършената душа, но объркване на половата ориентация е стъпало по-надолу, на нераелизиране на пол в предната инкарнация. Ако даден индивид е с обратни полови наклоннисти, т.е, не към противоположния пол, а към собствения си, Ведическата литеартура казва, че не е успял да завърши успешно сексуалната реализация в предната си инкрнация. За тебе, като физическа жена, ако имаш огромно сексуално влечение, но в тази инкарнация не те задоволи напълно сексуално някой мъж, то -в някои от следвашите си инкарнации, ако пак добиеш човешка форма ще имаш влечение към сегашния си пол, тъй като не си успяла да го завършиш. Проблемът е тогава, ако се паднеш пак от сегашния си пол....

Иначе 'хомо'-то какво?.. Кришна-съзнание не е Хитлер да ги избива. Просто нe ги приема. Да се спасяват в друга форма на съзнание. В Кришна съзнание не се ходи, ако не си постигнал сексуално безразличие. sexual in-difference.

Да, има и психическа кастрация на мъжете. Тя е по-страшна от физичната и се извършва още от люлката. Shershe la femme.

Да, има и психическа кастрация на мъжете. Тя е по-страшна от физичната и се извършва още от люлката. Shershe la femme.

Втората степен на брахманите се нарича 'грихаста', която е женен брахман. Не е абрахамски метох

Люци, Люци, духовността ако се занимава с половете я вапцахме?... :wub:

Защо пишеш в религиозни форуми?.. :snowballfight: Сексуалности в несектанския свят-колкото щеш. :P Защо пишеш тука, изобщо?... както и другото сексуалистче-Тюки?... cool.gif

Втората степен на брахманите се нарича 'грихаста', която е женен брахман. Не е абрахамски метох

Люци, Люци, духовността ако се занимава с половете я вапцахме?... :wub:

Защо пишеш в религиозни форуми?.. :snowballfight: Сексуалности в несектанския свят-колкото щеш. :P Защо пишеш тука, изобщо?... както и другото сексуалистче-Тюки?... cool.gif

Понеже виждам, че ми задавате искрен въпрос, ще ви отговоря с удволствие.

ЗА ДА РАЗВЕНЧАЯ МИТА, ЧЕ ДУХОВНОСТТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МАТЕРИЯТА.

ИСТИНСКАТА ДУХОВНОСТ НЕ Е ОНАЗИ, КОЯТО ОТРИЧА, А Е ТАЗИ, КОЯТО Е ПРИЕЛА В СЕБЕ СИ И Е ИЗДИГНАЛА МАТЕРИЯТА НАД ПРАХА.

Понеже виждам, че ми задавате искрен въпрос, ще ви отговоря с удволствие.

ЗА ДА РАЗВЕНЧАЯ МИТА, ЧЕ ДУХОВНОСТТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МАТЕРИЯТА.

ИСТИНСКАТА ДУХОВНОСТ НЕ Е ОНАЗИ, КОЯТО ОТРИЧА, А Е ТАЗИ, КОЯТО Е ПРИЕЛА В СЕБЕ СИ И Е ИЗДИГНАЛА МАТЕРИЯТА НАД ПРАХА.

Аахаха, :wub::snowballfight: соц. възпитанието "Я не сакам на мене - на Вуте"... biggrin.gif;):P

Мисля, че това е глупав коментар! Не ми отговори на въпросите. Защо, при положение, че ти самият правиш секс, сега ни говориш против секса? Това не е ли лицемерно?

:snowballfight::wub:

Тюки, не ме интересува секса, слава Богу. И за това е проблемът с вази двечките сексуалистки, то си личи от самолет.

Но аз не казвам :"Йок не правете!", просто не ви е мястото при Духовните въпроси.

"Секс и Духовност"- да може но само при дзмиите. За щастие са далече от мене! :P

Тюки, не ме интересува секса, слава Богу. И за това е проблемът с вази двечките сексуалистки, то си личи от самолет.

Но аз не казвам :"Йок не правете!", просто не ви е мястото при Духовните въпроси.

"Секс и Духовност"- да може но само при дзмиите. За щастие са далече от мене! :snowballfight:

Проблемът не е с "нази", Господин Ура.

Проблемът Ви е, че наричате болестта си духовност.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Принципът е заложен още и в Християнството, и за това U.ra изглежда е прав относно учението на Христос.

Житие на света Петка-Параскева, написано от господин Евтимий, патриарх Търновски

"Например в "Бхагавад-гита" Бог Шри Кришна казва:

"Аз идвам всеки път, когато настъпи упадък в следване на религиозните принципи и безбожието вземе връх" /БГ 4.8/

"Аз се появявам във всяка епоха, за да освободя вярващите, да унищожа негодниците и да възстановя принципите на предписаните задължения". /БГ 4.8/

"Ако престанех да действам, цялото човечество щеше да тръгне в погрешна посока. По този начин Аз щях да стана пхричина за създаването на нежелано поколение и щях да наруша мира и спокойствието на всички дарени със знание същества"./БГ 3.24/

"Обикновените хора следват всичко, което извършва великият човек. Нормите и правилата, които той установява с примера си, ги следва целият свят". /БГ 3.21/"

цитат по "ШРИМАТ БХАГАВАТАМ" от Шри Шримад, А.Ч. Бхактиведанта Свами Прабхупада, Бхактиведанта бук тръст, стр. 204

--------------

Ако Този, когото следваме е наистина в Истината, живее от Истината и води към Истината, да Го следваме изоставяйки всичко друго на втори план е напълно естествено, разумно и необходимо.

Нали?

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

--------------

Ако Този, когото следваме е наистина в Истината, живее от Истината и води към Истината, да Го следваме изоставяйки всичко друго на втори план е напълно естествено, разумно и необходимо.

Нали?

Да.

Точно това имах предвид и аз.

Единственото нещо, което остава да разберем е кое точно е Истината, нали ? cool.gif

Да.

Единственото нещо, което остава да разберем е кое точно е Истината, нали ? cool.gif

В Бхагавад Гита се казва, че Бог Кришна е дори над Самата Истина, като създава и илюзии за тези, които не искат да Я следват. Това произлиза от факта, че душата е създадена от Кришна с ИНДИВИДУАЛНА СВОБОДНА ВОЛЯ, но именно заплащането на неследването на Истината, е илюзията. Илюзията е наречена "Майа"(санскр. буквално 'това, което не е' ).Заплашането за изборът на следване на майа е КАЛИ(края на цикъла на Майа).

Това, да има 1 Истина и много илюзии("свои истини") иде от факта, че душата започва да чувства първата си материална част-фалшивото его. cool.gif

Примерно: Когато гледаш това:

си си казваш 'бедната'(жертва) и до тука, значи не се чувстваш душа, част от Бога. :P

Да.

Ма май не става с разбиране, или поне не само с разбиране.

И е мнооооого лично.

И външното знание /без съответното преживяване/ не ни ползва.

Ма инече нека си говорим, интересно е...

.............

П.П. в "Багхавад Гита" Кришна казва на Арджуна: “Не знаеш ли, че си безсмъртен”.

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Ма май не става с разбиране, или поне не само с разбиране.

И е мнооооого лично.

И външното знание /без съответното преживяване/ не ни ползва.

.............

П.П. в "Багхавад Гита" Кришна казва на Арджуна: “Не знаеш ли, че си безсмъртен”.

Знаеш мнението ми за това, нали ?

.............

Ахам :shy11:

Втората степен на брахманите се нарича 'грихаста', която е женен брахман.

Защо пишеш в религиозни форуми?.. Защо пишеш тука, изобщо?...

И аз не мога да разбера ,що пишеш все едни и същи постове ...

даже се вживяваш на разбиращ ,някой ти е казал така или чуваш гласове ,които ти го повтарят!хехехе

вече и аз Го запомних!

Не знаех .че кришнарските попове и те се женят,ама ако искаш можем да хапнем един изпържен ориз ей тука ,мда

harekrishna01gx5.jpg

w600.png

Espíritu Santo,19, Madrid, 28004

Distrito: Centro Barrio: Universidad

Tel: 915213096

пък после ,ще ти пиша нещо интересно ,което намерих за "ведите" първо сварения ориз ,айде хехехе

Да де, не те интересува секса, но го правиш, нали? :)

;) Прави го, ама с отвращение и погнуса. :hush: Щото хормоните не били създадени от Кришна, а от йехова - кръвожадното чифутоидно демонче...

Лелееее, U.Ra, вярно ли е това? :speak::)

...ми виждам, че още първото изречение е обърнато. :rolleyes: ..Не "Господ" иде от "Господ-ар", а - тъкмо обратното. ;)

....аз поне не съм от тези "Господ-ини" да си мисля, че "Господ" е произлязал от "Мене" cool.gif

Не се отклонявай от темата за Кришна. Вярно ли е написаното за Кришна? Не го увъртай, защото аз ще се разтърся и ще намеря информация, ако ти сега не пожелаеш да отговориш на написаното за Кришна. :rolleyes:

Аз прочетох първото изречение...денят си личи по сутринта. :)

"Венета Райкова" си #2 cool.gif

Кога смяташ да раждаш?... biggrin.gif

А аз мисля, че ти нарочно не желаеш да разкриеш истината, защото тя може да се окаже доста мръсна и не особено богоугодна. Щом е така, започвам разследване на тези въпроси, отнасящи се до Кришна и когато открия нещо, обезателно ще информирам потребителите, защото тук има много хора, които се интересуват точно от този въпрос за кришнарите, на който ти отказа да отговориш. :rolleyes:

Аз пък съм чел,че Кришна си имал 16 000 гаджета. biggrin.gif

Вярно ли е това? :)

Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел.

И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел.

И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

Символизмът е силно надценен :)

Как ли е успявал да се справя с 16 000 мърморещи жени...Ей това ме интересува... biggrin.gif

Вярно е! Ама те не са му били точно гаджета. Имал е и любима жена - кака Радка. :)

http://vamsikarra.wordpress.com/2008/06/03...f-shri-krishna/

http://en.wikipedia.org/wiki/Radha

Всъщност, тези жени представляват кой да е човек, отдал се на Кришна, защото всеки човек е вътрешно жена. Това ми беше обяснено от U.Ra. :rolleyes:

Абе май не я е уважавал много кака ти Радха... С всички тия гопи (май такъв беше терминът)... biggrin.gif

Тя сигурно е била на шестнайсет хиляди и първо място... biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.