Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кришна

Featured Replies

'Аграта' е царството на нагите, или още Долната Земя, цивилизация на Патала-лока, с високи технологии на кристали, тъй като до тях не стига енергията ан Звездното Слънце(Рама), а само на Ядреното(Шива), и генетично инжинерство и по-висок зарад на демонизъмм от нашата Земя.

Агарта е по-високо технологично цивилизация от нашата, но много по-упаднал духовно, което на фона на днешния наш духовен упадък си е направи висшо образование по демонизъм. ;)

Днешната ИЛЮМИНАТСКА цвиливилизация на Луцифер(лунното око на Хор или -Тотх или 3-то око на Шива)се управлява от гнездоото на 'свободните' наги(свободните зидари) на Агарта по конспиративен(подводен и подземен) способ. :)

Много ми е интересно това, което казваш. А вярно ли е, че Агарта има нещо общо с планината Кайлас, която според индийския епос, е местопребиванието на Шива и Дома на семейството на Шива? И че това е входът към "долната" земя?

260-1W0.jpg

041.jpg

Hindukailash.JPG

Знам, Маата. Но знам само, че Луцифер дава слава на тези, които ползват символиката му сред публиката и проповядват необходимата порция 'малко зло'(с цел баланс). cool.gif

Ороборус- символизира вечните циклите в материята, самсара:

TAPP-VultureCulture.jpg

Окото на ХОР(Луцифер)- 3то око на Шива за материцата:

TheAlanParsonsProject-EyeintheSky.jpg

Значи според теб Хор и Луцифер е едно и също? И окото на Хор е третото око на Шива, така ли? Това е много интересно, разкажи нещо повече, моля. И за Агарта и Шамбала също.

• Отговори 825
  • Прегледи 80,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не мога да съм напълно сигурен, но мисля, че е вярно - наистина си го чел. И аз така... Ама лошото е, че трябва да се замисляме за символизма, пък ме мързи.

• Абе, човек, това е Кришна бе, сигурно и малко са му били.

• Извинявай, мило, ама как може така да недоволстваш от темата за Кришна. И спама е кришнарски, трябва да го уважаваш.

Публикувани изображения

Сбирките ,браткиш са един епогей,"връхта " един истински триумф на БогЪт на боговете Кришна !

p10302451.jpg

Не знам дали си пил от това(нещо си -като коктейл е ) след като Го изкъпят?

Много ми е готино да ми казваш ,кво ми требе,брат пит-пип ,Питкин,хехехее

p10302591.jpg

Здрасти Цар Caru 1,

много от нещата,които казваш или питаш браткиша като "симпатизиянт"на Кришна -съзнание,или ИСКСОН Го питах аз преди ,но понеже от висотата на знанието ,което има (демек интелехент),Му беше много тъпо да отговаря ,то и сега пак ,де!

И сега се обижда ,кат им викаш мингияни,те са айрани(това е ново понятие въведено или от браткиша или от един друг фен на ТРАНСДЕНТАлният живот!хахаа

п.п. прости ми невежеството ,ама какво е туй "АЙКЮ" IQ??? cool.gif

:) Браткиш Камареро, ти си го питал, но в програмата с която е препрограмиран тези отговори не са заложени. За Нервно-Лингвистичното Препрограмиране чувал ли си. Проф.Золотов е нейният проРОК. Не знам как е било през 2001 година, но днес е достатъчен един лаптоп с особен периферал - дистанционно (от няколко метра) ти сканират мозъчните вълни, цялата памет, следват няколко дни за решаване "точно каква личност" да бъде "инсталирана", въвеждане в програмата, натискане на Enter - нова личност под старото ЕГН. Е, следват и някои детайли през времето, но в общи линии в това се състои. Опасна работа. Особено ако нямаш добро защитно поле.

Та на браткиша Пип това му е историята - стана кришнаист за нула време, за нула време и се научи да крие истината до откровени лъжи, и да научи 10-15 фрази в мисленето на кръст, лично аз не вярвам да е станал джебчия (като много негови събратя), но и не мога да го изключа от вероятностите - като го виждам до къде е стигнал. Тъжна работа. :nono:

biggrin.gif Обаче снимките на мангустите са връхтта... Човек може да получи страхова невроза ако ги види по тъмно... Без майтап. :) И с какво ги поливат тези идоли? Със Сома ли? Къфф е тоя ми ти коктейл? Да не би да е за "Добиване" на мегаломанство? Или мият идолите със сапун - течен. Ма те по-светли няма да станат - чернилки... мингиянски и миризливи... :nono: Те това са кришнаитите.

Браткиш Чоли-Боли днес ми писа мейл - вика ми - Нашия морален дълг Ние го изпълнихме. Той иначе си е ристиянче, ама много-много на поповете не вярва.

Харе Рома laugh.gif

Разбира се, че e вярно. Централното Слънце в Земята(Agharta) е на Шива, а Астрлогично е Овен-архетип,.... нали си спомняш оня колаж за Агарта с 'Кухата Земя', ако не го помниш, ще го постна пак.

А, така- нали виждаш, че над Кайлаш е 3-то око на Шива, което е и на печата на Илюминати?... Това е матерното бите, Маата. ...........не става дума за Трансцеденталния свят, а -за матрицата. Какво по-голямо доказателство?....... cool.gif

"Кайлаш" иде от "Кала"- Време, прозвище за Шива, а съпругата му е Кали. cool.gif В санскрита мъжките окончават на 'а' или без окончание, а женските- на 'и'.

Кое е свързано с Шива и матерното битие?- Сатурн, Луната в цикъл, Ядреното Слънце, Подземния свят, Вулканите, 'зездното слънце' отвън Слъничевата ни система, 'Черните дупки' на Скорпион и Козирог.... както и 3-то око, разбира се. cool.gifВидиш ли САМО 1 око- Това е на Шива, 3-то око. "Eye in the sky" cool.gif ....

"Агарта", обаче не е "Шамб-хала"! В Шамбала ще се роди Калки в края на кали-юга, който е Вишну, но ще изземе функциите на Шива замо са завърши кали-юга и сложи началото на Сатйа-йуга.

Маата, мерси за първата картинка. Много е показателна за това 'кое око' ползва Илюминати! cool.gif Не иде реч за Кришна или Христос, въобще. :help wanted:

Много ми е интересно това, което казваш. А вярно ли е, че Агарта има нещо общо с планината Кайлас, която според индийския епос, е местопребиванието на Шива и Дома на семейството на Шива? И че това е входът към "долната" земя?

260-1W0.jpg

041.jpg

Hindukailash.JPG

Значи според теб Хор и Луцифер е едно и също? И окото на Хор е третото око на Шива, така ли? Това е много интересно, разкажи нещо повече, моля. И за Агарта и Шамбала също.

Браткиш, губиш си времето с разни физически закони в търсене на Бога... cool.gif

Пак ти резумирам- Този, който знае Истината, НЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРА с нея. :laughing5: Нито каза 'Съмнявай се във всичко', нито е на соц. принципа, че "Всичко е Бог и всичко на е на Бога". Здраво тебтресе Луцифер, гуруто на Илюминати... този вирус го хвана от 'Екс-нета'...аз за това не си губя времето при окултисти(езотерици) и конспиратори- тях го владеят падналите духове, съмнежи, страховете, че някой нещо можел да им направи...

Говоря ти от мое име- мене не ме е страх от нито един конспиратор, нито от нага или паднал дух. Аз вярвам в Кришна и не се страхувам или срамувам да го казвам. Не ми трябва ни "Закон на Бафометър" ни "Закон на Тахометър". Времето на илюминатска цивлизация е преброено. Не си ти, който ще я срутва, а помисли за Спасението си. То не е в честотите на механичените трептения, нито в лечението на Хулда Казасян.. cool.gif

Поздрави на Чоли! Аз го тача все още! :laughing5:

Браткиш Камареро, ти си го питал, но в програмата с която е препрограмиран тези отговори не са заложени. За Нервно-Лингвистичното Препрограмиране чувал ли си. Проф.Золотов е нейният проРОК. Не знам как е било през 2001 година, но днес е достатъчен един лаптоп с особен периферал - дистанционно (от няколко метра) ти сканират мозъчните вълни, цялата памет, следват няколко дни за решаване "точно каква личност" да бъде "инсталирана", въвеждане в програмата, натискане на Enter - нова личност под старото ЕГН. Е, следват и някои детайли през времето, но в общи линии в това се състои. Опасна работа. Особено ако нямаш добро защитно поле.

Та на браткиша Пип това му е историята - стана кришнаист за нула време, за нула време и се научи да крие истината до откровени лъжи, и да научи 10-15 фрази в мисленето на кръст, лично аз не вярвам да е станал джебчия (като много негови събратя), но и не мога да го изключа от вероятностите - като го виждам до къде е стигнал. Тъжна работа.

Обаче снимките на мангустите са връхтта... Човек може да получи страхова невроза ако ги види по тъмно... Без майтап. И с какво ги поливат тези идоли? Със Сома ли? Къфф е тоя ми ти коктейл? Да не би да е за "Добиване" на мегаломанство? Или мият идолите със сапун - течен. Ма те по-светли няма да станат - чернилки... мингиянски и миризливи... Те това са кришнаитите.

Браткиш Чоли-Боли днес ми писа мейл - вика ми - Нашия морален дълг Ние го изпълнихме. Той иначе си е ристиянче, ама много-много на поповете не вярва.

Харе Рома

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Разбира се, че e вярно. Централното Слънце в Земята(Agharta) е на Шива, а Астрлогично е Овен-архетип,.... нали си спомняш оня колаж за Агарта с 'Кухата Земя', ако не го помниш, ще го постна пак.

А, така- нали виждаш, че над Кайлаш е 3-то око на Шива, което е и на печата на Илюминати?... Това е матерното бите, Маата. ...........не става дума за Трансцеденталния свят, а -за матрицата. Какво по-голямо доказателство?....... cool.gif

"Кайлаш" иде от "Кала"- Време, прозвище за Шива, а съпругата му е Кали. cool.gif В санскрита мъжките окончават на 'а' или без окончание, а женските- на 'и'.

Кое е свързано с Шива и матерното битие?- Сатурн, Луната в цикъл, Ядреното Слънце, Подземния свят, Вулканите, 'зездното слънце' отвън Слъничевата ни система, 'Черните дупки' на Скорпион и Козирог.... както и 3-то око, разбира се. cool.gifВидиш ли САМО 1 око- Това е на Шива, 3-то око. "Eye in the sky" cool.gif ....

"Агарта", обаче не е "Шамб-хала"! В Шамбала ще се роди Калки в края на кали-юга, който е Вишну, но ще изземе функциите на Шива замо са завърши кали-юга и сложи началото на Сатйа-йуга.

Маата, мерси за първата картинка. Много е показателна за това 'кое око' ползва Илюминати! cool.gif Не иде реч за Кришна или Христос, въобще. :)

Хм, благодаря ти за отговора! Знаеш ли, намерих една по-различна и много интересна информация за Агарта. Тя не е мистична, но не зная доколко е достоверна - в нея се казва, че са намерени засекретени фрагменти от бордовия дневник на световноизвестния полярен изследовател адмирал Ричард Бърд, който през 47-ма година се отправя със самолета си към вътрешността на Антарктида и изминава над 3000 км, лети в продължение на 17 мили над планински области с езера, реки, зони с растителност и древни животни, включително мамути, но апаратурата на борда се разстройва, а след това изгубва контакт с базата, накрая той съзира един "кристален" град и е пресрещнат от дисковидни летящи обекти (това много ми напомня за вимана) и заедно с екипажа си слизат в земните недра и осъществяват контакт със стройни руси мъже с немски акцент, представили се за емисари от Агарта. Бърд разговаря с владетеля на подземната империя, който изразява своята загриженост от възможно ядрено самоунищожение на човечеството. През март същата година той е задържан, разпитван близо 7 часа в Пентагона и инструктиран да не споделя с никого предупрежденията от подземния свят.

Значи, според теб Шива олицетворява и Хор, така ли? И щом Шива е Луцифер, а Хор е Шива, то значи Хор е Луцифер, така ли да го разбирам? Опитвам се да правя аналози между религиите, помогни ми моля.

Да, точно тази картинка - първата, ме впечатли най-силно и мен... окото на Хор над Кайлас. Да, помня го онзи колаж, дай го пак, ако може, да видя някои подробности.

А за Олмо Лунгрин се казва, че именно тук небесните богове от Ясния Свят са се спуснали на Земята. Разкажи ми, моля те, ако знаеш още нещо за Шанг-Шунг или както се нарича на санскрит Шамбала. Страшно ми е интересно.

Хм, благодаря ти за отговора! Знаеш ли, намерих една по-различна и много интересна информация за Агарта. Тя не е мистична, но не зная доколко е достоверна - в нея се казва, че са намерени засекретени фрагменти от бордовия дневник на световноизвестния полярен изследовател адмирал Ричард Бърд, който през 47-ма година се отправя със самолета си към вътрешността на Антарктида и изминава над 3000 км, лети в продължение на 17 мили над планински области с езера, реки, зони с растителност и древни животни, включително мамути, но апаратурата на борда се разстройва, а след това изгубва контакт с базата, накрая той съзира един "кристален" град и е пресрещнат от дисковидни летящи обекти (това много ми напомня за вимана) и заедно с екипажа си слизат в земните недра и осъществяват контакт със стройни руси мъже с немски акцент, представили се за емисари от Агарта. Бърд разговаря с владетеля на подземната империя, който изразява своята загриженост от възможно ядрено самоунищожение на човечеството. През март същата година той е задържан, разпитван близо 7 часа в Пентагона и инструктиран да не споделя с никого предупрежденията от подземния свят.

Значи, според теб Шива олицетворява и Хор, така ли? И щом Шива е Луцифер, а Хор е Шива, то значи Хор е Луцифер, така ли да го разбирам? Опитвам се да правя аналози между религиите, помогни ми моля.

Да, точно тази картинка - първата, ме впечатли най-силно и мен... окото на Хор над Кайлас. Да, помня го онзи колаж, дай го пак, ако може, да видя някои подробности.

А за Олмо Лунгрин се казва, че именно тук небесните богове от Ясния Свят са се спуснали на Земята. Разкажи ми, моля те, ако знаеш още нещо за Шанг-Шунг или както се нарича на санскрит Шамбала. Страшно ми е интересно.

Веднага казвам за Хор.

'Хор', както и целият египетски пантеон е директно наследен от ВЕДАическият култ на Шива и майа, както и самите Шумери са следвие на това.

Шива дава подаръци, на тези, които го молят(които са временни материални, разбира се biggrin.gif ..Шива е Кала-Хроснос), както ги унищожава после, когато разберат илюзията си и търгват да го 'борят'. Още по-голяма грешка... biggrin.gif така ще стане и с лидерите на тази илюминатска цивилизация- ще тръгнат да борят благодетелят си и той ще ги унищожи, разбира се...

Хор, според мене не точно Шива, а един от многото паднали духове, въплътил се в демон, на които Шива им угажда. Много е странна позицията на Шива -хем дава благословия на демони, хем на деви. Той и за това е гуна-аватар за ТАМАС-гуна, гуната на невежеството

Шива е бил добра потенция през Сатйа-йуга, но днес не е .Всички демони са имали благословията на Шива. Като се почне от ведическите демони, които аватарите на Вишну ги громят- 'Хиранякашапу' сразен от Нарасимха Дева, 'Равана'- сразен от Рама, та се стигне до създателят на ислямът- 'Маха-мада'(Мохамед), който Шива реинкарнира от 'Трипура' и 'Бали'- все демони, получили благословията на Шива. cool.gif

В последната си публикация ще забележеш, че юдеите дори наричат Исус(гръцко име) точно йеШива, виж как се изписва на иври, прочетен от дясно на отляво е 'ЙШва'- Шива или "иШва-ра"(Повелител).'иШ'ваРа', обаче е прозвище за Кришна-'Контрольорът.'

Шива се занимава с духовете на безличностно ниво- удволетворява молбите им и ги инкарнира и унищожава.

Аз избягвам Шива да му се противопоставям. Само духовете се опълчват или го молят, тъй като не знаят с кого си имат работа. biggrin.gif Да се занимавам с Шива е все едно да съм минал висше и да ходя да учи аритметика... Шива отговаря за регенарцията, за това е и на Скорпи архетипа.. на всички машини, като се почне от най-сложната "Шри-Янтра"-телесната машина, която е най-сложна и ти знаеш много по-добре от мене това... biggrin.gif

За Агарта е интересно...

Агарта в Земята ни е холографското място на 'Дхрува'(Полярната звезда), т.е. мястото където Арйаните, които са дошли от Дхрува не са се върнали там, а са останали в Земята от невежество. Както си спомняш, целта на Арйаните е не да пускат корени в Земята и служат на Шива, а- да се върнат при Брахма и Вишну, откъдето са дошли.

Слугите на агартяните са извънкастовите, те днес са 'желана партия' на конспирацията, докато славяни биват дискриминирани или натикани в дупката на пороците.

Разбира се, че санскритския е много близък до германските езици, които са арйански. Това важни за морфологията на самата дума-симетрично подредена- 'сан-с-крит', значи 'симетрично-съставена'. cool.gif

Арйаните са останали в Земята от невежество

:wors: Надмина себе си браткиш - нямаш равен. От Исксон ще ти дадат листо маруля като награда - директно от Кришна. Не знам само дали ще е черно...

Не цитирай Санскрита - говоря за древния санскрит. Щото последния който го е говорил е бил Гаутама Будда. А Кришна естествено не го е говорил - говорил е хинду (манггалистански), на него е била написана и Махабхарата, а за санскрита е възможно и въобще да не е чувал - щото нали - манггал...

Санскрит са говорили Брахмините - преди първичното затъпяване (Епохата на Лъва). Днес никой не може да говори стария Санскрит. Особено написан на измислена манггалистанска азбука. Както веднъж отбелязах древния език (съмнявам се дали въобще си спомняш как се наричаше) е бил разделен на две - в епохата на Овена (ама по 2) - бая хиляди години от тогава. Манггалистанците са изгонени от Храма преди епохата на Лъва - бая преди това. Квото са копнали - копнали са го. Но си пазят старите извънкастови знания и до днес. Черната магия е техен Copyright. И до днес. Тифутоидите© произлизат от манггалите. Те затова и днешен Израел толкова защитава своите братя - манггалистанците от Индия - не само политически, но и всячески. Точно тяхната чифутоидна© тактика беше да "създадат" какви ли не секси и "вярвания" - кои налудничави, други параноидни, - абе "богат избор". И напълниха света с кришнаити (на Онзи дето Му пада Прав :yanim: , Свидетелски масони, Мормонски зидари, Дъноффска крива мистрия, - абе тръгна ли да ги изброявам отида та се не видя.

Та значи какво казваш? Арийците били невежи? Ашкоулсун (както казват твоите братя мюсулманските рязани накрайници) - ша тъ направим manager на Кришна. И Исксон! Само казвай каква пара искат - шъ пумагаме - няма да те оставим зян да ставаш с твоите "дълбокомислени" (х)фаназии...

Люси - Агарта са лунните Наги. Не случайно и г-син Хитлерофф там търсеше убежище. И останалите от неговата свита рязаночоркоффци©... :clap:

:wors: Надмина себе си браткиш - нямаш равен. От Исксон ще ти дадат листо маруля като награда - директно от Кришна. Не знам само дали ще е черно...

Не цитирай Санскрита - говоря за древния санскрит. Щото последния който го е говорил е бил Гаутама Будда. А Кришна естествено не го е говорил - говорил е хинду (манггалистански), на него е била написана и Махабхарата, а за санскрита е възможно и въобще да не е чувал - щото нали - манггал...

Санскрит са говорили Брахмините - преди първичното затъпяване (Епохата на Лъва). Днес никой не може да говори стария Санскрит. Особено написан на измислена манггалистанска азбука. Както веднъж отбелязах древния език (съмнявам се дали въобще си спомняш как се наричаше) е бил разделен на две - в епохата на Овена (ама по 2) - бая хиляди години от тогава. Манггалистанците са изгонени от Храма преди епохата на Лъва - бая преди това. Квото са копнали - копнали са го. Но си пазят старите извънкастови знания и до днес. Черната магия е техен Copyright. И до днес. Тифутоидите© произлизат от манггалите. Те затова и днешен Израел толкова защитава своите братя - манггалистанците от Индия - не само политически, но и всячески. Точно тяхната чифутоидна© тактика беше да "създадат" какви ли не секси и "вярвания" - кои налудничави, други параноидни, - абе "богат избор". И напълниха света с кришнаити (на Онзи дето Му пада Прав :yanim: , Свидетелски масони, Мормонски зидари, Дъноффска крива мистрия, - абе тръгна ли да ги изброявам отида та се не видя.

Та значи какво казваш? Арийците били невежи? Ашкоулсун (както казват твоите братя мюсулманските рязани накрайници) - ша тъ направим manager на Кришна. И Исксон! Само казвай каква пара искат - шъ пумагаме - няма да те оставим зян да ставаш с твоите "дълбокомислени" (х)фаназии...

Люси - Агарта са лунните Наги. Не случайно и г-син Хитлерофф там търсеше убежище. И останалите от неговата свита рязаночоркоффци©... :clap:

Ако имаш диктафонен запис на Буддха, прати ми го на банковата сметка го чуя тоз чист санскристки език, че може и да се окаже съш=я като на Филипоплис?.. cool.gif

'Епохата на Лъва' ли са били брахманите?... Брех, не думай ЦарЖ! Явно ти се движеш по 'булгАрийакия календар' на китайците, да не си зодия 'Цар Плъх?... cool.gif

Голям Луна в овен-ейййййй, пренаписа всичко. фалшификаторът от Черният коЗ. Тъй като пуйнеш 2 по 50 шльоковица можеш ли да проговориш санскрит след Будда?.. Я го запиши на 5 Кхц честото и ми го прати по БулгАрийския ХОР 'Шуми Мара Ица"-та?... :lol6:

Ей, голям Спекулант, бе! Ако реша да фалшифицирам евро- ще те викна за асистент! cool.gif

Лъв , Овен и Скорпион, дето ти доминират в картата, ще те карат да 'по-оставяш' на тази планета. ;) И ще те карат падналите духове да фалшифицираш духовито и с-духадоносно. Започваш да добиваш облика на проф. Продан Поповски и дори ...мама Ленче с каничка кафе и виенска кифличка. cool.gif

Ааа, мама Ленче си е чиста от всякъде кришнаитка - по рождения - чернилка та чист негатив. Тъкмо от вашите - дибидюс :super:

Ти днес изпълни ли си трансцеденталния план за мантрите браткиш? :scared: Щото ногу изпотен ми се виждаш. Само да не засмърдиш на манггал по кришнаидски - щото лошо. Ама от загриженост го казвам - не от друго. Как са трансцеденталните чекмеджета - смазани ли са? :shock11: Щото без тях си загинал - ей - листо маруля няма да ти дадат за вечеря - с Исксон шега не бива. Нито с мистриите им (криви) - да знаеш... :)

Защото днес съм много благоразположен ще ти дам едно малко уроче по астрология (не скачай от радост ;) ().

Не ги знам какви бълвочи ви учат от "Исксон", но предсказателната астрология има корени в Египет. Преди толкова много хиляди години, че твоята душа още не е била родена. От там (профанизирана) - в Вавилон, и чак тогава в манггалистан на манггалистанците. Говорим за предсказателна астрология, а не за времената когато астрологията и астрономията са били едно и също. В Индустан (на Арийците, които ти в твоето безпределно невежество наричаш айряни) предсказателната астрология е внедрена от (твоите много мили и скъпи) лунните Наги. Изкопирали са я естествено от Вавилон (след като Арийците го напускат отвратени от манггалистанската смрад). Това, което прованизираните (вече) брамини са успели да скрият от мингияните е било идеята за цикличността на повторенията по спиралата на измеренията. Съвременната джоитиш е невероятно точна що се отнася до реалните съзвездия, защото изчисленията се коригират по фиксираните звезди. Но манггалистанците не са стигнали вън от слънчевата система. Нито боравят със звезди отвъд Сатурн (освен в последно "нагласено" време). Робърт Ханд (астролог второ поколение, когото с твое позволение считам за авторитет за разлика от малоумниците от Исксон от където черпиш псевдоастро знанията си) е превел на ингилизки достатъчно много астро-шедьоври от древността, които абсолютно доказват тази теза. Освен Ханд има и един Индиец (който не е манггалистанец) равен на него, за да не кажа, че е повече от него. Той (няма да ти кажа името му - само в една веб страница се цитира неговото име - за да не го профанизираш по Исксонски) е способен да каже (предсказателна астрология) всички инкарнации на дадена душа до момента, както и всички до края на Самсара. Ще ти дам хинт - непалец е! ОТ една година не съм чувал нищо за него. Надявам се да е в "дреха" още в трето измерение. На него и на Ханд им свалям шапката (дето я нямам) от всякъде. Ако наистина искаш да научиш (разбирането ти по астрология ти се пада по карта) нещо за Астрологията - купи си някоя книга на Ханд. Уверен съм, че не са издадени в БълГария (не случайно). Няма да съжаляваш. Ако пък (случайно) съжалиш - аз ще ти възстановя похарчените пари + money back guarantee.

Сега за осми дом. Явно че не ти е ясен. Ако от 1 до 7ти дом е материя, а от 9 до 12ти считаме за духовното - Слънчево - "над хоризонта" (за разлика от "под хоризонта" - Лунните Наги), то осми дом е Ногу Special -бих казал че изпълнява функцията на Астрала, но не е точно така. Ногу мистичен знак, чиято функция никога не се открива в "прав диалог". Уверен съм, че знаеш повечето инфо от публикуваното в нета и "задължителните" лекции от Исксон. Ще ти кажа нещо, което не е публикувано на хартия (нито в нета) относно осми дом. Последните три (основни) инкарнации ВИНАГИ са в осми дом (говоря за Слънце, и което не е във втора и трета декада). Излизането от Самсара ВИНАГИ е в осми дом. ВИНАГИ! И във специални аспекти на Нептун (в специален (над хоризонта) дом и знак с останалите външни планети). За разбирането на едно астро карта се изисква невероятна доза интуиция. Робърт Ханд го казва много директно за видовете астролози. Първият - този, при които има "назубрена" информация - могат да държат лекции с часове за даден аспект или знак, като в същото време не осъзнават и единична дума от това, което обясняват. Втория вид (към който принадлежа и аз) са интуитивните астролози - с един поглед върху картата могат да кажат всичко за дадена душа, кармични връзки и баланс, бъдещи и минали инкарнации, "урок" за "усвояване" в настоящата - нещо като филмова лента, на всички кадри са експонирани едновременно. И истинските астролози (към които е възможно да се причисля в следващата и последна моя инкарнация) - свързването на първите с вторите. Блаватска ги назовава Адепти. Или "съвършени". Като Ариите (които ти наивно иронизираш в айряни). Към тези адепти Кришна естествено не е принадлежал. Говорил е хинду, бил е циганин (чети крадец), и е нямал елементарен морален кодекс (не го знам колко краварки е "оправил"), по това което в днешната Гита може да се съди за него - бил е обратна (mix) резба. Не го знам дали е писал от дясно на ляво. И дали въобще е бил запознат с писмо и четмо. Безродник.

Привет браткиш - и умната - - и не се "*бавай с тези, които знаят повече от теб... :lighter:

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Ааа, мама Ленче си е чиста от всякъде кришнаитка - по рождения - чернилка та чист негатив. Тъкмо от вашите - дибидюс :super:

Ти днес изпълни ли си трансцеденталния план за мантрите браткиш? :scared: Щото ногу изпотен ми се виждаш. Само да не засмърдиш на манггал по кришнаидски - щото лошо. Ама от загриженост го казвам - не от друго. Как са трансцеденталните чекмеджета - смазани ли са? :shock11: Щото без тях си загинал - ей - листо маруля няма да ти дадат за вечеря - с Исксон шега не бива. Нито с мистриите им (криви) - да знаеш... :P

Защото днес съм много благоразположен ще ти дам едно малко уроче по астрология (не скачай от радост :lol6: ().

Не ги знам какви бълвочи ви учат от "Исксон", но предсказателната астрология има корени в Египет. Преди толкова много хиляди години, че твоята душа още не е била родена. От там (профанизирана) - в Вавилон, и чак тогава в манггалистан на манггалистанците. Говорим за предсказателна астрология, а не за времената когато астрологията и астрономията са били едно и също. В Индустан (на Арийците, които ти в твоето безпределно невежество наричаш айряни) предсказателната астрология е внедрена от (твоите много мили и скъпи) лунните Наги. Изкопирали са я естествено от Вавилон (след като Арийците го напускат отвратени от манггалистанската смрад). Това, което прованизираните (вече) брамини са успели да скрият от мингияните е било идеята за цикличността на повторенията по спиралата на измеренията. Съвременната джоитиш е невероятно точна що се отнася до реалните съзвездия, защото изчисленията се коригират по фиксираните звезди. Но манггалистанците не са стигнали вън от слънчевата система. Нито боравят със звезди отвъд Сатурн (освен в последно "нагласено" време). Робърт Ханд (астролог второ поколение, когото с твое позволение считам за авторитет за разлика от малоумниците от Исксон от където черпиш псевдоастро знанията си) е превел на ингилизки достатъчно много астро-шедьоври от древността, които абсолютно доказват тази теза. Освен Ханд има и един Индиец (който не е манггалистанец) равен на него, за да не кажа, че е повече от него. Той (няма да ти кажа името му - само в една веб страница се цитира неговото име - за да не го профанизираш по Исксонски) е способен да каже (предсказателна астрология) всички инкарнации на дадена душа до момента, както и всички до края на Самсара. Ще ти дам хинт - непалец е! ОТ една година не съм чувал нищо за него. Надявам се да е в "дреха" още в трето измерение. На него и на Ханд им свалям шапката (дето я нямам) от всякъде. Ако наистина искаш да научиш (разбирането ти по астрология ти се пада по карта) нещо за Астрологията - купи си някоя книга на Ханд. Уверен съм, че не са издадени в БълГария (не случайно). Няма да съжаляваш. Ако пък (случайно) съжалиш - аз ще ти възстановя похарчените пари + money back guarantee.

Сега за осми дом. Явно че не ти е ясен. Ако от 1 до 7ти дом е материя, а от 9 до 12ти считаме за духовното - Слънчево - "над хоризонта" (за разлика от "под хоризонта" - Лунните Наги), то осми дом е Ногу Special -бих казал че изпълнява функцията на Астрала, но не е точно така. Ногу мистичен знак, чиято функция никога не се открива в "прав диалог". Уверен съм, че знаеш повечето инфо от публикуваното в нета и "задължителните" лекции от Исксон. Ще ти кажа нещо, което не е публикувано на хартия (нито в нета) относно осми дом. Последните три (основни) инкарнации ВИНАГИ са в осми дом (говоря за Слънце, и което не е във втора и трета декада). Излизането от Самсара ВИНАГИ е в осми дом. ВИНАГИ! И във специални аспекти на Нептун (в специален (над хоризонта) дом и знак с останалите външни планети). За разбирането на едно астро карта се изисква невероятна доза интуиция. Робърт Ханд го казва много директно за видовете астролози. Първият - този, при които има "назубрена" информация - могат да държат лекции с часове за даден аспект или знак, като в същото време не осъзнават и единична дума от това, което обясняват. Втория вид (към който принадлежа и аз) са интуитивните астролози - с един поглед върху картата могат да кажат всичко за дадена душа, кармични връзки и баланс, бъдещи и минали инкарнации, "урок" за "усвояване" в настоящата - нещо като филмова лента, на всички кадри са експонирани едновременно. И истинските астролози (към които е възможно да се причисля в следващата и последна моя инкарнация) - свързването на първите с вторите. Блаватска ги назовава Адепти. Или "съвършени". Като Ариите (които ти наивно иронизираш в айряни). Към тези адепти Кришна естествено не е принадлежал. Говорил е хинду, бил е циганин (чети крадец), и е нямал елементарен морален кодекс (не го знам колко краварки е "оправил"), по това което в днешната Гита може да се съди за него - бил е обратна (mix) резба. Не го знам дали е писал от дясно на ляво. И дали въобще е бил запознат с писмо и четмо. Безродник.

Привет браткиш - и умната - - и не се "*бавай с тези, които знаят повече от теб... :lighter:

Брей, че алчен Цар-всичко иска. biggrin.gif Щом Лъв изземва мотото на Водолей- 'Аз знам', то даваш ли ми мотото на Лъва- 'Аз мога'?... Или ги искаш комплект?.. От тебе да мине- отпускаш ми благородно мо-тото 'Аз се еб...вам', нали?.. biggrin.gif

Туй за санскрита е интересна версия дето го имаш в главата си. Искам я и аз да ми звучи, ако може с цинГулката на Дънката?.. Ти си готов за Кришна, щом е 'мангал'--може да експлоатираш инструМЕНТА -'мъндулка' cool.gif

ПС: Аз имам ИСКОННОТО право да вярвам на ИСКОН, без 'пирацията' на халюцинантти "Illucinati" biggrin.gif

Веднага казвам за Хор.

'Хор', както и целият египетски пантеон е директно наследен от ВЕДАическият култ на Шива и майа, както и самите Шумери са следвие на това.

Шива дава подаръци, на тези, които го молят(които са временни материални, разбира се biggrin.gif ..Шива е Кала-Хроснос), както ги унищожава после, когато разберат илюзията си и търгват да го 'борят'. Още по-голяма грешка... biggrin.gif така ще стане и с лидерите на тази илюминатска цивилизация- ще тръгнат да борят благодетелят си и той ще ги унищожи, разбира се...

Хор, според мене не точно Шива, а един от многото паднали духове, въплътил се в демон, на които Шива им угажда. Много е странна позицията на Шива -хем дава благословия на демони, хем на деви. Той и за това е гуна-аватар за ТАМАС-гуна, гуната на невежеството

Шива е бил добра потенция през Сатйа-йуга, но днес не е .Всички демони са имали благословията на Шива. Като се почне от ведическите демони, които аватарите на Вишну ги громят- 'Хиранякашапу' сразен от Нарасимха Дева, 'Равана'- сразен от Рама, та се стигне до създателят на ислямът- 'Маха-мада'(Мохамед), който Шива реинкарнира от 'Трипура' и 'Бали'- все демони, получили благословията на Шива. cool.gif

В последната си публикация ще забележеш, че юдеите дори наричат Исус(гръцко име) точно йеШива, виж как се изписва на иври, прочетен от дясно на отляво е 'ЙШва'- Шива или "иШва-ра"(Повелител).'иШ'ваРа', обаче е прозвище за Кришна-'Контрольорът.'

Шива се занимава с духовете на безличностно ниво- удволетворява молбите им и ги инкарнира и унищожава.

Аз избягвам Шива да му се противопоставям. Само духовете се опълчват или го молят, тъй като не знаят с кого си имат работа. biggrin.gif Да се занимавам с Шива е все едно да съм минал висше и да ходя да учи аритметика... Шива отговаря за регенарцията, за това е и на Скорпи архетипа.. на всички машини, като се почне от най-сложната "Шри-Янтра"-телесната машина, която е най-сложна и ти знаеш много по-добре от мене това... biggrin.gif

За Агарта е интересно...

Агарта в Земята ни е холографското място на 'Дхрува'(Полярната звезда), т.е. мястото където Арйаните, които са дошли от Дхрува не са се върнали там, а са останали в Земята от невежество. Както си спомняш, целта на Арйаните е не да пускат корени в Земята и служат на Шива, а- да се върнат при Брахма и Вишну, откъдето са дошли.

Слугите на агартяните са извънкастовите, те днес са 'желана партия' на конспирацията, докато славяни биват дискриминирани или натикани в дупката на пороците.

Разбира се, че санскритския е много близък до германските езици, които са арйански. Това важни за морфологията на самата дума-симетрично подредена- 'сан-с-крит', значи 'симетрично-съставена'. cool.gif

Значи Хор е демон. Между другото, инстинктивно точно това съм си мислела винаги, когато стане въпрос за египетски богове - те повечето са полуживотни, а това трябва да говори нещо, все пак.

Хм, това е много интересно, което казваш за Агарта, никъде не съм го срещала - значи е холографския пункт на Венера тук на Земята и от там са слезли на Земята. За Христовия дух също се казва в някои езотерични писания, че е минал през Венера на път към Земята, преди да слезе тук. Може ли да кажеш още нещо за тези, които са слезли от Венера. Нали се сещаш сега защо е интереса ми към Луцифер - той е пряко свързан с Венера.

Значи Хор е демон. Между другото, инстинктивно точно това съм си мислела винаги, когато стане въпрос за египетски богове - те повечето са полуживотни, а това трябва да говори нещо, все пак.

Хм, това е много интересно, което казваш за Агарта, никъде не съм го срещала - значи е холографския пункт на Венера тук на Земята и от там са слезли на Земята. За Христовия дух също се казва в някои езотерични писания, че е минал през Венера на път към Земята, преди да слезе тук. Може ли да кажеш още нещо за тези, които са слезли от Венера. Нали се сещаш сега защо е интереса ми към Луцифер - той е пряко свързан с Венера.

Така мисля. Ако питаш мене -по-добре човек да мисли интуитивно, а не-инстинктивно... biggrin.gifbiggrin.gif Ма това майтап...'хващам се за думата'... cool.gif

да, това нещо за полуживотните се нарича 'зооморфизъм'. Среща се навсякъде във ведическата литература и Египет не прави изключение. Върховният Бог има изначална двуръка форма, точно така както изгледа човек= но е вечно млад и с качества и на жена(за разлика от сатурнинаските религии, дето го рисуват с брада-мълчеливо, дори начумерено грохнало старче, което не знаеш какво ти мисли... biggrin.gif

Да, по принцип слизането на Арйаните минава през Марс и Венера... През Марс са минали тази част от Арйаните, които са обожатели на Шива, а през-Венера-на Брахма. Но и двата ориентира в един момeнт губят връзката си с Полярната звезда.., минавайки през Сириус на Голямо куче, Орион и Плеяди.

Критерий за 'Христов дух' е -да се върне, не -да продължи надолу в материята, казвал съм ти... :P

Венера играе полжителна роля-съзнанието не е така войствено, но има опасност да се омая и да продължи в Долната Земя.

Не случйно архетип на Кришна и Христос е Риби(Нептун)- който не войнствен. Кришна 'придърпва' Рада(Венера) именно с ВИСШЕ ИЗКУСТВО. cool.gif

260-1W0.jpg

Ами, етом още няколко навързващи събития.... ВеСничката-хазар.. Дейвид Лий Рот(който, иначе, ми е любимец :) ) ги е 'навързал' нещата и се забавлява по ВеСнарски с тях... можеш да видиш как, нали?.. cool.gif

8061347.jpg

David Lee Roth is the son of the late Nathan Roth, a prominent ophthalmologist, ... Roth's paternal grandparents immigrated to Indiana from Lithuania..

map.gif

khazaria.gif

Така мисля. Ако питаш мене -по-добре човек да мисли интуитивно, а не-инстинктивно... Ма това майтап...'хващам се за думата'...

да, това нещо за полуживотните се нарича 'зооморфизъм'. Среща се навсякъде във ведическата литература и Египет не прави изключение. Върховният Бог има изначална двуръка форма, точно така както изгледа човек= но е вечно млад и с качества и на жена(за разлика от сатурнинаските религии, дето го рисуват с брада-мълчеливо, дори начумерено грохнало старче, което не знаеш какво ти мисли...

Да, по принцип слизането на Арйаните минава през Марс и Венера... През Марс са минали тази част от Арйаните, които са обожатели на Шива, а през-Венера-на Брахма. Но и двата ориентира в един момeнт губят връзката си с Полярната звезда.., минавайки през Сириус на Голямо куче, Орион и Плеяди.

Критерий за 'Христов дух' е -да се върне, не -да продължи надолу в материята, казвал съм ти...

Венера играе полжителна роля-съзнанието не е така войствено, но има опасност да се омая и да продължи в Долната Земя.

Не случйно архетип на Кришна и Христос е Риби(Нептун)- който не войнствен. Кришна 'придърпва' Рада(Венера) именно с ВИСШЕ ИЗКУСТВО.

Този зооморфизъм на "боговете" що си мисля интуитивно ;)biggrin.gif , че са най-обикновени генетични експерименти на извънземни с хора и то несполучливи. Хората в миналото са имали демони за богове, които са били просто един генетичен продукт, така мисля.

Отново казваш интересни неща - разкажи още какво знаеш за пътя на арийците през звездите и планетите, моля те, много, много ми е интересна тази тема.

Христовия Дух преди да се възнесе и "да се върне", първо достига до най-долната точка на ада, той затова е и слязъл - точно адът е бил целта му и "отварянето на вратите му", за да се освободят душите.

Няма как човек да се освободи от демоните си, ако избягва да ги види.

Ами, етом още няколко навързващи събития.... ВеСничката-хазар.. Дейвид Лий Рот(който, иначе, ми е любимец ;) ) ги е 'навързал' нещата и се забавлява по ВеСнарски с тях... можеш да видиш как, нали?.. cool.gif

8061347.jpg

David Lee Roth is the son of the late Nathan Roth, a prominent ophthalmologist, ... Roth's paternal grandparents immigrated to Indiana from Lithuania..

Тоя пичага, независимо от това от къде е родът му и коя е родината му, е силно мой човек, ама силно! не само заради зодията, а защото знае истината, точно заради това е и толкова щур. Обичам го заради ей това парче най-много :) :

http://vbox7.com/play:93e7825b

I live my life like there's no tomorrow

and all i've got, i had to steal,

least i don't need to beg or borrow,

yes i'm livin' at a pace that kills.

Runnin' with the devil,

runnin' with the devil,

i'm gonna tell ya all about it .

I found the simple life ain't so simple

when i jumped out on that road

i got no love, no love you'd call real

ain't got nobody waitin' at home.

Runnin' with the devil,

god damn it lady.

You know i ain't lyin' to ya

i'm only gonna tell you one time

runnin' with the devil.

You know i,

i found the simple life

weren't so simple,

no when i jumped out on that road,

got no love, no love you'd call real,

got nobody waitin' at home.

Runnin' with the devil,

runnin' with the devil.

Знай от мен - истината ще намери не онзи, който бяга ОТ дявола, а този, който бяга С дявола.

С. cool.gif

Редактирано от Maat (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Може ли някой пъргав кришнарец да ми даде линк към пълните кришновски писания?

Моля!

Може ли някой пъргав кришнарец да ми даде линк към пълните кришновски писания?

Моля!

Т.е.?.. cool.gif Какво значи "пълните кришновски писания"?.. biggrin.gif

Знай от мен - истината ще намери не онзи, който бяга ОТ дявола, а този, който бяга С дявола.

С. cool.gif

Едва ли Люцка?.. cool.gif Дева Ил(Ил Дева) е доста разтегливо понятие, но об що взето този който бяга, независимо 'с' или 'без' Дева Ил, то няма да намери Истината, а ще си счупи краката. biggrin.gif Необходимо условие за да намериш Истината е да влагаш МИНИМУМ шакти(матерна) енергия... cool.gif

Т.е.?.. cool.gif Какво значи "пълните кришновски писания"?.. biggrin.gif

Едва ли Люцка?.. cool.gif Дева Ил(Ил Дева) е доста разтегливо понятие, но об що взето този който бяга, независимо 'с' или 'без' Дева Ил, то няма да намери Истината, а ще си счупи краката. biggrin.gif Необходимо условие за да намериш Истината е да влагаш МИНИМУМ шакти(матерна) енергия... cool.gif

ОК, нека го кажа по-добре - този, който не бяга от своя дявол, а който бяга срещу него. Не срещнеш ли дявола вътре в себе си, не го ли признаеш и не преминеш ли през него отвъд, никога няма да се спасиш от страховете си, които те привързват с яки въжета към него и никога няма да го надминеш.

Който се страхува от себе си и прави малки бягства в религии или сектански учения, един ден ще бъде настигнат от страховете си и те ще го смажат.

Не агитирам никого за нищо, за разлика от теб, който си уж много освободен, а показваш затворености като насилваш хората да приемат твоята истина и само твоята истина и тези свои крепостни стени, ти наричаш свобода.

Моят свят не е твоят! Мога сама да вървя. Не са ми нужни псевдобогове.

Ти не си свободен човек. Още не си минал през ада си.

А пътят за рая минава само ... през ада. Истината е скрита в парадоксите. Затова този път е тесен - всеки не издържа там. Но който устиска, той е победил смъртта.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

ОК, нека го кажа по-добре - този, който не бяга от своя дявол, а който бяга срещу него. Не срещнеш ли дявола вътре в себе си, не го ли признаеш и не преминеш ли през него отвъд, никога няма да се спасиш от страховете си, които те привързват с яки въжета към него и никога няма да го надминеш.

Който се страхува от себе си и прави малки бягства в религии или сектански учения, един ден ще бъде настигнат от страховете си и те ще го смажат.

Не агитирам никого за нищо, за разлика от теб, който си уж много освободен, а показваш затворености като насилваш хората да приемат твоята истина и само твоята истина и тези свои крепостни стени, ти наричаш свобода.

Моят свят не е твоят! Мога сама да вървя. Не са ми нужни псевдобогове.

Ти не си свободен човек. Още не си минал през ада си.

А пътят за рая минава само ... през ада. Истината е скрита в парадоксите. Затова този път е тесен - всеки не издържа там. Но който устиска, той е победил смъртта.

Люци, думата 'секта' за мене не е 'мръсна дума. Тази дума умишлено се втълпи на простолюдието с овча психика, че е мръсна дума под въздействието на ЛУННО-САТУРНИАНСКИТЕ ДУХОВЕ- на комунизма и абахамизма, в частност- римското ристенство, като държавна религия, или комунизмът, като светско общество на унифициране на съзнанието към една обща астрална илюзия('малка червена звезда') за 'светлото матерно бУдУще'.

Остави трикове 'страхува се от себе си'..това са луцефериански заблуди, които ОНЯ-който те държи под око над планината 'Калаш' ти нашепва. cool.gif

Аз съм минал ОТДАВНА периода на СЕБЕПОЗНАНИЕТО. Ти ако си още на този етап и искаш ВЕЧНО да се 'самопознаваш', то аз съм 'прескочил трапа'. cool.gif

Вторият етап е да откриеш Бога, той се дели също на две- да откриеш БЕЗ-ЛИЧНОСТНИЯ и ЛИЧНОСТНИЯ.

Според мене, ти си в началото на втория, но поради факта, че не можеш да се примириш с мисълта, че ОТКРИВАНЕ НА ЛИЧНОСТНИЯ БОГ ти свършва илюзорното време, се връщаш към първия, където под прикритието 'откривам себе си' може да си илюзорстваш блаженно..... biggrin.gif

Яростната ти съпротива срещу преминаване от етап 'Безличностен Бог' към 'Личниостен Бог' те кара да се връщаш на етапа на 'Самопознанието'. Този етап е за Тюки и други подрастващи както материално, така и духовно. Те са оправдани в известна степен, тъй като не е минало време, особено в тази инкранация, да пробват дали техните заблуди действат на практика... cool.gif Но за тебе, мене, Царят, Камериерката- това е неоправдано- човек да се връща пак и пак в илюзиите си.... ;)

:wors:

Щом си още на ниво 'себе-познаване', ;) пак погледни и виж

opurni4evalucka.jpg

дали преди да отричаш думите ми, за прилики в усмивките, не си взела 'под око' факта, че от 10-15 години се занимавам с обрабортка на images?..... :wub::jeer:

:lol6:

Люци, думата 'секта' за мене не е 'мръсна дума. Тази дума умишлено се втълпи на простолюдието с овча психика, че е мръсна дума под въздействието на ЛУННО-САТУРНИАНСКИТЕ ДУХОВЕ- на комунизма и абахамизма, в частност- римското ристенство, като държавна религия, или комунизмът, като светско общество на унифициране на съзнанието към една обща астрална илюзия('малка червена звезда') за 'светлото матерно бУдУще'.

Остави трикове 'страхува се от себе си'..това са луцефериански заблуди, които ОНЯ-който те държи под око над планината 'Калаш' ти нашепва.

Аз съм минал ОТДАВНА периода на СЕБЕПОЗНАНИЕТО. Ти ако си още на този етап и искаш ВЕЧНО да се 'самопознаваш', то аз съм 'прескочил трапа'.

Вторият етап е да откриеш Бога, той се дели също на две- да откриеш БЕЗ-ЛИЧНОСТНИЯ и ЛИЧНОСТНИЯ.

Според мене, ти си в началото на втория, но поради факта, че не можеш да се примириш с мисълта, че ОТКРИВАНЕ НА ЛИЧНОСТНИЯ БОГ ти свършва илюзорното време, се връщаш към първия, където под прикритието 'откривам себе си' може да си илюзорстваш блаженно.....

Яростната ти съпротива срещу преминаване от етап 'Безличностен Бог' към 'Личниостен Бог' те кара да се връщаш на етапа на 'Самопознанието'. Този етап е за Тюки и други подрастващи както материално, така и духовно. Те са оправдани в известна степен, тъй като не е минало време, особено в тази инкранация, да пробват дали техните заблуди действат на практика... cool.gif Но за тебе, мене, Царят, Камериерката- това е неоправдано- човек да се връща пак и пак в илюзиите си.... ;)

:)

Щом си още на ниво 'себе-познаване', :) пак погледни и виж

opurni4evalucka.jpg

дали преди да отричаш думите ми, за прилики в усмивките, не си взела 'под око' факта, че от 10-15 години се занимавам с обрабортка на images?..... :wub::jeer:

:lol6:

Човече, че ти ако си познал себе си, ще си познал и бога...

но виждам друго в теб - не само не си се познал, но още не си се и докоснал дори... бягаш от себето си...страх те е...

и както виждам то вече те е обсебило - опитите да се наложиш го показва, мислиш, че предлагаш една красива истина, а всъщност налагаш една лицемерна илюзия.

Свободен сектант.

Хе, това ми звучи като най-краткия виц - арменец-миньор или беден евреин, или чист циганин или опозната Венера.. :baby: . :Pbiggrin.gif

Помолих те нещо... емпириката ти ми е много далечна - показва примитивизма на асоциативно-образното мислене и е на светлинни години дори от логичните абстрактности. Бог не се познава емпирично. Чети повече Хегел, той го е обяснил това добре. Ах, как ми е далечна подобна религиозна екзотерика.

Човече, че ти ако си познал себе си, ще си познал и бога...

но виждам друго в теб - не само не си се познал, но още не си се и докоснал дори... бягаш от себето си...страх те е...

и както виждам то вече те е обсебило - опитите да се наложиш го показва, мислиш, че предлагаш една красива истина, а всъщност налагаш една лицемерна илюзия.

Свободен сектант.

Хе, това ми звучи като най-краткия виц - арменец-миньор или беден евреин, или чист циганин или опозната Венера..

Помолих те нещо... емпириката ти ми е много далечна - показва примитивизма на асоциативно-образното мислене и е на светлинни години дори от логичните абстрактности. Бог не се познава емпирично. Чети повече Хегел, той го е обяснил това добре. Ах, как ми е далечна подобна религиозна екзотерика.

'Бог' се пише с главна буква. И в темата за Кришна е коштунство да твърдиш, че "Го познаваш и не знаеш името и формата Му- КРИШНА". :speak:

Пак напомням- Богът се казва Кришна. cool.gif Тези астрални трикчета не минават на 'сектантите-кришнар'и за астрални пеперудки. biggrin.gif Това е МАЙА. В процес на 'Маха'. :beat:

Кога съм казал, че 'Бог се познава САМО ЕМПИРИЧНО'?.. ;) .... за да позная Кришна колко неща съм свършил и 'теоритично' и 'астралопитектично'... biggrin.gif Не съм раждан с 'кришнарска държава'(НЯМА ТАКАВА!) за да ми се налага нещо по родствена АБРАХАМСКА линия!Нито и се придържам към астралните прожекторчета за 'Бог' в светската държава, познати под понятието 'илуминизъм'.

ВСИЧКО Е КОМБИНАЦИЯ. Неведоми с апътищата, въпросът е да разбереш, че е Кришна Богът. cool.gif А ти си много далече от тази 'Идея'... biggrin.gifbiggrin.gif ..поне за сега...

'Бог' се пише с главна буква. И в темата за Кришна е коштунство да твърдиш, че "Го познаваш и не знаеш името и формата Му- КРИШНА". :lol6:

Пак напомням- Богът се казва Кришна. cool.gif Тези астрални трикчета не минават на 'сектантите-кришнар'и за астрални пеперудки. biggrin.gif Това е МАЙА. В процес на 'Маха'. ;)

Кога съм казал, че 'Бог се познава САМО ЕМПИРИЧНО'?.. :.... за да позная Кришна колко неща съм свършил и 'теоритично' и 'астралопитектично'... Не съм раждан с 'кришнарска държава'(НЯМА ТАКАВА!) за да ми се налага нещо по родствена АБРАХАМСКА линия!Нито и се придържам към астралните прожекторчета за 'Бог' в светската държава, познати под понятието 'илуминизъм'.

ВСИЧКО Е КОМБИНАЦИЯ. Неведоми с апътищата, въпросът е да разбереш, че е Кришна Богът. А ти си много далече от тази 'Идея'... ..поне за сега...

Човече, за мен Кришна е красив Бог! Най-красивият! Самото му име показва къде се намира той - В НАЙ-КРИШНОТО НА СЕБЕТО ТИ. В ОКОТО НА УРАГАНА. В онова, което отвън не се вижда, ако се приплъзва погледа ти по плиткото. Ако себе си познаеш, то ти ще стигнеш накрая и до Него. Само че теб те е страх от това, защото ще се изгубиш. Овенът си казва думата тук силно.

Но Той не е далечна безформена абстракция, нито е формална проза, облечена в индийски цапаници или красиви думи от някой си духовен водач, страдащ от мегаломания, зад която крие параноята си и бог не е форма, която си мислиш, че си докопал за шлифера, щото следваш някакво псевдоистинно учение и си бил "свършил" нещо си, от подобни учения, изповядващи формалности, мен ме хваща само течение. :speak:biggrin.gifbiggrin.gif

кощунство не се пише с шт :beat:biggrin.gif:)

Човече,

кощунство не се пише с шт ;)biggrin.gif:eek:

4ove4e.jpg

Учените прогнозират, че с напредване на науката, Археологията вече ще може да установи дали става дума за женски или за друг, непознат за Човечеството, пол.

:lol6::speak::beat::)

4ove4e.jpg

Учените прогнозират, че с напредване на науката, Археологията вече ще може да установи дали става дума за женски или за друг, непознат за Човечеството, пол.

:beat::super::speak::speak:

Странно е на прима виста (не и за мен) как са нарекли една наука - Архео-логос, която се рови навътре и надолу...

знаеш ли, че има и такава наука архео-астрономия?.. ега ти парадокса, нали. biggrin.gif

http://bg.astronomy.wikia.com/wiki/%D0%90%...%BC%D0%B8%D1%8F

'Бог' се пише с главна буква. И в темата за Кришна е коштунство да твърдиш, че "Го познаваш и не знаеш името и формата Му- КРИШНА". ;)

Пак напомням- Богът се казва Кришна. cool.gif Тези астрални трикчета не минават на 'сектантите-кришнар'и за астрални пеперудки. biggrin.gif Това е МАЙА. В процес на 'Маха'. :angel19:

Кога съм казал, че 'Бог се познава САМО ЕМПИРИЧНО'?.. :P .... за да позная Кришна колко неща съм свършил и 'теоритично' и 'астралопитектично'... biggrin.gif Не съм раждан с 'кришнарска държава'(НЯМА ТАКАВА!) за да ми се налага нещо по родствена АБРАХАМСКА линия!Нито и се придържам към астралните прожекторчета за 'Бог' в светската държава, познати под понятието 'илуминизъм'.

ВСИЧКО Е КОМБИНАЦИЯ. Неведоми с апътищата, въпросът е да разбереш, че е Кришна Богът. cool.gif А ти си много далече от тази 'Идея'... biggrin.gifbiggrin.gif ..поне за сега...

Браткиш,я сега си признай,че цар Кару и У.Ра са никове на един човек.Просто много качествено си се раздвоил,ама има моменти дето си ги пропуснал.Не изключвам и възможността да греша ,обаче много е вероятно да съм прав.Винтуиция. cool.gif

Браткиш,я сега си признай,че цар Кару и У.Ра са никове на един човек.Просто много качествено си се раздвоил,ама има моменти дето си ги пропуснал.Не изключвам и възможността да греша ,обаче много е вероятно да съм прав.Винтуиция. cool.gif

..само ако ти си признаеш, че си възкръстнала инкарнация на Ферит-Меркурия?... ;):angel19::P

stereobi.gif

Нео, те там в транса на дента практикуват безполово размножаване - клонират се и си приличат всички до един, както и да ги наречеш, брато, но в този казус - с кришния им бог, дето имал форма и име, си имат и те форма и име - кришнари - мускетари. biggrin.gifcool.gif

В казуса с Цар Кару, обаче, бъркаш... и то яко. Човекът си е на място и не дансува в транса като кришнарите.

танцът на "висшия астрал", ахахаахаа:

http://www.youtube.com/watch?v=ECmvesH3wqk...C6F&index=1

Нео, пиши по-често тук, бе човек, че вече не остана с кого да си говоря свястно - Туки и камареро ги баннаха без обяснения, Царят се е отчаял тотално, вероятно, от безсъзнателното, наречена Кришна-съзнание и вече не пише и той, ти се вясваш от дъжд на вятър...

Нео, какво ще кажеш за този:

SLS132-web.jpg

не ти ли прилича но този:

fa99665364.jpg

Нео, брато, я сравни това: http://www.youtube.com/watch?v=ECmvesH3wqk...C6F&index=1

с това

и с това http://vbox7.com/play:01ad1369

и после се сети, брато, к`во става по света и у нас.......................... и защо Царя спря да пише вече тук... както и защо са баннати камареро и Туки.

cool.gif

С болно съзнание, брато, диалог... никакъв. Щото то се мисли за божествено... пък ние сме прекалено простосмъртни за него. Обаче, такова и след 1000 години ще си повтаря едно и също, щото така е на записа на зациклилото му РС, както се изрази Царят... така че, Сократ рече : Няма смисъл. Не го виждам никакъв смисъла...

и изчезна, докато болното съзнание продължава да повтаря едното и същото си до самоизтощение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.