Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Здравейте може ли да ми препотъчате български филми подобни на 'Граница' свързани с казармата ?

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 460k
  • Създадено
  • Последен отговор

Търся филми за нацизма, от рода на Списъкът на Шиндлер? Благодаря...

http://www.imdb.com/title/tt0363163/

http://www.imdb.com/title/tt0253474/

http://www.imdb.com/title/tt0457430/

http://www.imdb.com/title/tt0914798/

http://www.imdb.com/title/tt0389557/

http://www.imdb.com/title/tt0118799/

Сериалът http://www.imdb.com/title/tt0185906/

В случай, че не си ги гледал. Да отбележа, че при Лабирината става въпрос за Испания по времето на Франко.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

Да хубави филми но за съжаление повечето съм ги гледал. А по-конкретно нещо за гоненията и зверствата срещу евреите,Черната книга съм я гледал...Пианистът също

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Филмът наистина беше много добър,благодаря за предложението...сега искам филми за сатанизъм и по- конкретно Антихрист,но надали ще се намери нещо,повечето съм ги изгледал,но все пак ако имате някаква идея...

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Филмът наистина беше много добър,благодаря за предложението...сега искам филми за сатанзъм и по- конкретно Антихрист,но надали ще се намери нещо,повечето съм ги изгледал,но все пак ако имате някаква идея...

End of Days (1999)

+ една мистерия, свързана с религията. :)

Stigmata (1999)

Филмът наистина беше много добър,благодаря за предложението...сега искам филми за сатанизъм и по- конкретно Антихрист,но надали ще се намери нещо,повечето съм ги изгледал,но все пак ако имате някаква идея...

аз предлагам - Благослови детето ... много добро филмче !

Успехи !

Благодаря изгледах този който не бях гледал и ми хареса...но все пак ми се иска филм за фашизма но конкретно за концлагерите,действието да се развива в самия лагер като в Списъкът на Шиндлер...дали има нещо такова?

• 3 седмици по-късно...
Здравейте, търся филм подобен на "Шоколад" с Жулиет Бинош и Джони Деп и/или "My Blueberry Nights"...

Здравейте, търся филм подобен на "Шоколад" с Жулиет Бинош и Джони Деп и/или "My Blueberry Nights"...

Препоръчвам ти :

L'appartement (1996)

Sommersby (1993)

Possession (2002)

Los amantes del Círculo Polar (1998)

Possession (2002)

Дано ти допадне нещо предложено от мен ;) !

Успехи !

Препоръчвам ти :

L'appartement (1996)

Sommersby (1993)

Possession (2002)

Los amantes del Círculo Polar (1998)

Possession (2002)

Дано ти допадне нещо предложено от мен ;) !

Успехи !

Изгледах първия, с Венсан Касел и Моника Белучи. Хареса ми, благодаря за предложението. Апартаментът, в който основно се развива действието, наистина е много як:)

Другите не знам дали ще се хвана да ги гледам... Сториха ми се прекалено романтични:)

Здравейте търся някакъв филм дето е само с негри нещо подобно на dont be a menace не съм сигурен как се пише за някви такива напушеняци не е задължително да са тревомани такива идиоти като тях.А и не е задължително комедия.Благодаря лек ден. :)

Здравейте търся някакъв филм дето е само с негри нещо подобно на dont be a menace не съм сигурен как се пише за някви такива напушеняци не е задължително да са тревомани такива идиоти като тях.А и не е задължително комедия.Благодаря лек ден. :)

Сещам се за няколко филм

Norbit 2007

Coming to America (1988)

двете серии на

Bad Boys

Life

Успехи !

Предложете филми,в които е засегната темата за обичаите в различните религии,или да има герои от различни етноси.Идеята му примерно да е,че всички живеем заедно!

Предложете филми,в които е засегната темата за обичаите в различните религии,или да има герои от различни етноси.Идеята му примерно да е,че всички живеем заедно!

Хммм ... сложна задача !

Ще ти предложа два филма ... не е много в тон с желанието ти , НО се надявам да ти харесат

Amistad (1997)

Doubt (2008)

Успехи !

Благодаря ти Ханибал само последният не съм го гледал.Та днес се сетих за един филм дето бях гледал преди адски много ми хареса.Но за жалост не помня много от него.Та имаше един пич беше счетоводител или банкер не съм сигурен, та той влиза в затвора след това започна да оправя сметките на всички затворници.Започна да пише писма да му пращат пари за книги на някаква организация но тя все го отхвърляше и след две години му изпратиха много книги и отвори най голямата библиотека в затвора.Беше наел затворници да работят при него и ги учеше да четат и пишат.А библиотеката я държеше един старец дето му изтичаше присъдата.След като излезе на свобода му бяха осигурили работа,жилище обаче той беше свикнал в затвора и се обеси в жилището.Това помня от филма дано някой се сети благодаря

Хммм ... сложна задача ! Ще ти предложа два филма ... не е много в тон с желанието ти , НО се надявам да ти харесат Amistad (1997) Doubt (2008) Успехи !

Да сложна е ,точната задача е да направим анализ на детско предаване или на някакъв филм,в които е наблегнато на това,че хора от различни етноси живеят заедно и мирно и децата да свикнат с това.Но нямам идея,кое предаване или филм са такива!

Та днес се сетих за един филм дето бях гледал преди адски много ми хареса.Но за жалост не помня много от него.Та имаше един пич беше счетоводител или банкер не съм сигурен, та той влиза в затвора след това започна да оправя сметките на всички затворници.Започна да пише писма да му пращат пари за книги на някаква организация но тя все го отхвърляше и след две години му изпратиха много книги и отвори най голямата библиотека в затвора.Беше наел затворници да работят при него и ги учеше да четат и пишат.А библиотеката я държеше един старец дето му изтичаше присъдата.След като излезе на свобода му бяха осигурили работа,жилище обаче той беше свикнал в затвора и се обеси в жилището.Това помня от филма дано някой се сети благодаря

''Изкуплението Шоушенк"

Dangerous Minds / Опасен ум (1995)

To Kill a Mockingbird / Да убиеш присмехулник (1962)

Finding Forrester / Да откриеш Форестър (2000)

Oliver Twist / Оливър Туист (2005)

The Color Purple / Пурпурен Цвят (1985)

12 Angry Men / 12 разгневени мъже (1957)

12 Angry Men / 12 разгневени мъже (1997)

12 - на Никита Михалков

Успех...

Хора,препоръчайте ми много ужасен хорър филм,подобен на тези: The Grudge,Texax Chainsaw,SAW.....и много други,които съм гледал.Искам да припадна на него,да е много страшен! :D

Хора,препоръчайте ми много ужасен хорър филм,подобен на тези: The Grudge,Texax Chainsaw,SAW.....и много други,които съм гледал.Искам да припадна на него,да е много страшен! :D

Mirrors (2008)

Mirrors (2010)

Ама не гарантирам, че ще припаднеш де :D

Здравейте.

Опитвам се да се сетя за името на един филм.Става въпрос за коледа.Един ученик не се е прибирал много отдавна при своя баща,понеже не харесва мащехата си.Бащата за да го накара да се прибере му казва че ако си дойде за коледа ще му даде колата.И момчето решава да се прибере.Но няма с какво де се прибере и в последният момент решава да се прибере с приятелката си.но нещо става и тя го зарязва по пътя.Той останал без пари и преоблечен като дядо коледа тръгва на стоп или нещо такова(не се сещам за подробностите).И по пътя в едно градче има съзтезание за дядо коледовци които трябва да бягат.1-ва награда е 1000 долара,и той печели надбягването,но по пътя за летището става така че той дарява тези пари.

Малко трудно се разбира за какво става въпрос във филма от това което съм написал,но това помня.Дано някой се сети как се казва.

Случайно ми попадна обложка в google от филма който търсех.Вече го манерих.

I'll Be Home for Christmas / У дома за Коледа

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.