Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Здравейте, ако може да ми препоръчате някой френски екшън филм, като Предградие 13 например. Гледал съм много, но в момента немога да се сетя :)

В момента за френски се сещам единствено за The Secret (2007). Не е екшън, но е доста добър.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 459,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, ако може да ми препоръчате някой френски екшън филм, като Предградие 13 например. Гледал съм много, но в момента немога да се сетя :)

Не знам точно дали е като Предградие13,но на мен лично тоя филм La proie / Плячката (2011) много ми хареса :)

Препоръчайте ми някой филм от рода на "Бързи и яростни", "Роден да се състезава" и други от този сорт. :) Благодаря предварително :)

Ако можете да се сетите за някой филм подобен на Индиана Джоунс, Лара Крофт, Библиотекарят... На такава вълна съм та ги пре-изглеждам и вече омръзват :)

Здравейте може ли да ми препоръчата някой филм за пътуване с кораб по вода общо взето действието да се развива на кораб и по пристанища но не ужаси или нещо подобно.Благодаря

Гориво в кръвта (Driven) от 2001 страхотен е,и Street racer (Улична надпревара) за други сега не се сещам :)

Благодаря за предложенията :), но ако се сетите за някой друг подобен на тези ще съм ви благодарен :) ! Благодаря предварително :)

Здравейте може ли да ми препоръчата някой филм за пътуване с кораб по вода общо взето действието да се развива на кораб и по пристанища но не ужаси или нещо подобно.Благодаря

Карибски Пирати(всички серии), Титаник.

Здравейте,търся филми със самолети и със серийни убийци.Ще съм ви благодарен ако ми предложите и от изброените два вида филми.Филм със самолет аз много обичам. В смисъл да липсват пилот ,да става бой в самолет и ФБР се намесват, като спират самолета нещо подобно .. сещате се.И за серийни убийци отново ФБР да се намесват да го намират стъпка по стъпка,гледал съм филмd The Bone Collector (1999) и страшно много ми хареса,искам полицаите да не са някакви измислени а да са умни хора и да го раследват. Благодаря Предварително !!!

Страхотен СЕРИАЛ и много смислен точно за сериините убиици е Criminal Minds. Изключително стойностен и добре замислен. Главните действащи са Отдела за поведенчески анализ към ФБР. Съветвам те да го опиташ.

За серийните убийства гледай "Мълчанието на агнетата", "Червения дракон" и "Първичен инстинкт", за да видиш на кое се казва "трилър". Ще добавя и двете серии (без връзка между тях) на "Кървави реки", "Крадец на животи".... А за самолетите - двете части на "Има ли пилот в самолета?".

Criminal Minds е страшен :tongue2: От 3 дена го гледам и съм се зомбирал яко. Скоро не бях попадал на толкова увлекателен сериал. quickJO благодарско за подсказката за това бижу. :beer11:

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Аз много обичам такива сериали където му правят профил на компютър и го броят като вариант той да е убиеца.Само като видях -Отдела за поведенчески анализ към ФБР веднага почвам да тегля сериалчето.Но лошоте е ,че една серия е 41 минути.

Здравейте искам да ми предложите филми който са със залагане на бомби.Някой психопат да залага бомби във ресторант ли,в хотел ли,на терена ли,няма значение важното е да има бомба във филма,да има много жертви и да праща анонимни съобщения към ФБР да ги заплашва за следващата му стъпка.И Постепенно ФБР да започват да разследват хора и да го търсят със поведнически анализ...сещате се какъв филм искам. Благодаря Предварително !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.