Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Задължително ли трябва да го убива после ? Ти разказваш сценарий и искаш да ти намерим филм по него така ли ? Иначе за Бягства The.Way.Back е готино филмче .

Редактирано от welcome2 (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 459,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Задължително ли трябва да го убива после ?

Ти разказваш сценарий и искаш да ти намерим филм по него така ли ?

Иначе за Бягства The.Way.Back е готино филмче .

Да
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте ще съм много благодарен ако някой ми предложи филм с пирати кораби съкровища морета острови и красиви гледки (Гледал съм вече "Карибски пирати" мини сериала "Пирати" "Островът на главорезите" )

Здравейте, ще съм благодарен акo можете да препоръчате нещо подобно на този филм Ten Inch Hero (2007)

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Здравейте, ще съм благодарен акo можете да препоръчате нещо подобно на този филм Ten Inch Hero (2007)

Обърни внимание на надписа "People who liked this also liked..." под постера на филма, на мен тези препратки са ми много полезни.

Обърни внимание на надписа "People who liked this also liked..." под постера на филма, на мен тези препратки са ми много полезни.

След като написах поста се загледах и го видях това, но вече го публикувах, наистина това е много полезно :)

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Филм за препоръчване е: "Хобит: Неочаквано пътешествие".

Премиера в България: 14.12.2012

Най-интересното е че ще е 3D и с 48 кадъра в секунда, което се прави за първи път.

Редактирано от HL2 (преглед на промените)

Бихте ли ми предложили филми със сърфисти или акули. Благодаря предварително!

Здравейте, искам да ми помогнете да си намеря филм с кечист, защото не мога изобщо.. :D

Уточни дали искаш филм, в който участва някой кечист от WWF или филм за кечист като The Wrestler (2008) http://www.imdb.com/title/tt1125849/

Филм в който участва кечист от WWF или WWE !

Да не би да е един с оня дебелак (Грамадата или нещо такова...) . Ако е с него филма се казва Knucklehead.

Редактирано от Nikolay Hristov (преглед на промените)

Вчера по телевизията даваха един коледен филм с кечист - http://www.imdb.com/title/tt0393685/

See no evil - http://www.imdb.com/title/tt0437179/ с Кейн

Има много филми със Скалата - http://www.imdb.com/name/nm0425005/

Какъв жанр ти трябва? Сещам се и за един в който играеха затворници, участници в риалити на остров и целта беше да остане един оцелял, но не му помня името

Редактирано от ┌(-.- )┘└( -.-)┘└(-.- )┐ (преглед на промените)

Имаше някакви филми с Хълк Ноган - http://www.imdb.com/find?q=Hulk+Hogan&s=all

Харесваш си някой кечист, пишеш името в imdb.com и си избираш филм. п.п. препоръчвам предложения от Snoopy - The Wrestler.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

търся си филм подобен на ''другата в мен'' или ''the punisher'' благодаря предварително :);)

Филм за препоръчване е: "Хобит: Неочаквано пътешествие".

Премиера в България: 14.12.2012

Най-интересното е че ще е 3D и с 48 кадъра в секунда, което се прави за първи път.

Само дето в България ще се излъчи с 24 кадъра в секунда. Само в избрани киносалони, поддържащи апаратурата за тоя фреймрейт ще се излъчи с 48 кадъра.

Здравейте, бих искала да ми препоръчате хубав филм за съдбата. Да те накара да се замислиш, но ми се иска действието да не е режисирано от хора, като в "Агенти на съдбата" (не съм го гледала). Не знам също дали "Serendipity" и "Restless" си заслужават гледането, но бих се радвала и на още предложения. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.