Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Здравейте! Търся си някой наистина страшен филм, който да те държи в напрежение цяла вечер и да настръхващ от него. Но не искам да е от вида на Saw, Тексаскло клане и тем подобно, а някой, който нещата стават изневиделица и чак да се стреснеш.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 459,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

<p>http://www.imdb.com/title/tt0416853/

Здравейте! Търся си някой наистина страшен филм, който да те държи в напрежение цяла вечер и да настръхващ от него. Но не искам да е от вида на Saw, Тексаскло клане и тем подобно, а някой, който нещата стават изневиделица и чак да се стреснеш.

Ето нещо добро.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Мерси, но и той нещо не е толкова стресиращ :/

Пич, горещо ти препоръчвам 8- те части на Хелрейзър. Не всички са добри, но като цяло поредицата е ЧУК! Инак други култови хорър поредици, които изгледах с кеф- Петък 13-ти и Кошмари на Елм Стрийт. Ако не си гледал, ти препоръчвам и някои култови хоръри на Карпентър- Нещото с Кърт Ръсел, Принцът на мрака и т.н. Поздрави( и ти завиждам благородно, че ще ги гледаш за първи път)

Ами повечето филми съм ги гледал :) Хелрейръз не ми хареса, а Петък 13 става, но там е повече кървища и колене, няма нещо психо и стресиращо. Гледах наскоро един Гняв, та той е горе долу такъв какъвто търся. Като цяло аз предпочитам да чета книгите, но съквартирантите ми обичат да гледат филми и търсим нещо стресиращо. Doll master става да, не е лош филм, но когато първото момиче умря и я дадоха как се е изплезила като коза и ни стана много смешно :). Кошмарите на Елм стрийт съм ги гледал стават и те. Май най - добри си остават азиатските хоръри.

Ами повечето филми съм ги гледал :) Хелрейръз не ми хареса, а Петък 13 става, но там е повече кървища и колене, няма нещо психо и стресиращо. Гледах наскоро един Гняв, та той е горе долу такъв какъвто търся. Като цяло аз предпочитам да чета книгите, но съквартирантите ми обичат да гледат филми и търсим нещо стресиращо. Doll master става да, не е лош филм, но когато първото момиче умря и я дадоха как се е изплезила като коза и ни стана много смешно :). Кошмарите на Елм стрийт съм ги гледал стават и те. Май най - добри си остават азиатските хоръри.

Suspiria (1977) http://www.imdb.com/title/tt0076786/

http://www.cultreviews.com/articles/the-50-best-asian-horror-films/7/ - има интересни заглавия, ако си пропуснал някои.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

Моля за вашето съдействие да намеря един филм и как се казва.значи помня го от детството си и много ме беше страх когато го гледах.Но така се запалих по ужасите- помня че имаше някви варели и от тях изтичаше накаква пяна нещо такова радиоактивно и заразяваше хората след това от корема им излизаше нещо като ръка със 3 пръста и така убиваха другите.Само това помня нека някой който се сети да каже как се казва :(

Здравейте.Бяха ми препоръчали Враг пред портите и реших да видя за какво става на въпрос не очаквах нищо особено като знам за какво става на въпрос и учудващо за мен че харесвам такъв тип филми.Този е първия който гледам за войни и се позапалих.Тъй като съм нов в тази сфера моля някой да ми препоръча подобен филм за втората световна война или преди това.Благодаря ви.

Здравейте.Бяха ми препоръчали Враг пред портите и реших да видя за какво става на въпрос не очаквах нищо особено като знам за какво става на въпрос и учудващо за мен че харесвам такъв тип филми.Този е първия който гледам за войни и се позапалих.Тъй като съм нов в тази сфера моля някой да ми препоръча подобен филм за втората световна война или преди това.Благодаря ви.

Брестская крепость

"Филмът представя битката при Брестската крепост, понесла първия удар на фашистите през 1941г. С документална точност лентата описва събитията в първите дни от схватката. Историята е представена през очите на 15-годишния Саша Акимов, един от малцината оцелели в боя."

Редактирано от LucidDreamer (преглед на промените)

Здравейте. Опитвам се да си спомня името на един филм,но не мога. Във филма се разказва за един който работи в някаква компания,и всеки ден му търсят някакви доклади или справки.Но от фирмата наемат хора които да съкратят хора,и този изведнъж става непукис към работата.И не само,че не го съкращават но и го повишават.Имаше и някакъв на който му бяха взели телбода и се канеше да ги взривява.На този който го пувишиха щяха да уволнят приятелите.Само това си спомням от филма.Дано някой се сети за името. Благодаря.

• 4 седмици по-късно...

кажете ми филми подобни на Некромантик ако може и постери ще е супер :D

Опитай някой от следните заглавия

Nekromantik 2 (1991)

Zombi 2 (1979)

Paura nella città dei morti viventi (1980)

...E tu vivrai nel terrore! L'aldilà (1981)

The Evil Dead (1981)

Успехи !

Нещо като Враг пред портата и Спасяването на редник райън.

Здравейте , много бих искал да ми препоръчате филм от рода на Never back down , Forever strong и други подобни мотивиращи филми , колкото повече предложения толкова по-добре защото съм гледал доста.

От къде мога да сваля филма Titanic (Оригиналния). В маймунката има много но нз кой е оригиналния не съм го гледал до сега пък искам го гледам!

От къде мога да сваля филма Titanic (Оригиналния). В маймунката има много но нз кой е оригиналния не съм го гледал до сега пък искам го гледам!

Сложен въпрос ... Маймунката я остави ... има доста ЗАГЛАВИЯ с именна " Титаник " ! Кой точно да предложа ... ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.