Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Какво не ти хареса в другата тема, че отваряш нова?

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 464,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти за 7 месеца не се ли научи да ползваш търсачката?

За Българския и граматиката ясно, че не си ги научил...

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Предложете ми филм като Смъртоносна надпревара. (гледал съм и 3-те серий, също и моля не предлагайте бързи и яростни)

Предложете ми филм като Смъртоносна надпревара. (гледал съм и 3-те серий, също и моля не предлагайте бързи и яростни)

Need for speed

Да изчезнеш за 60 секунди

Into the blood

Death race

Redline

Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали някой филм с подобен сюжет или жанр на I Origins или The Judge?

Благодаря предварително :)

Да изчезнеш за 60 секунди

Into the blood

Death race

Redline

Благодаря, но death race е смъртоносна надпревара.

Благодаря също и на atridi.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Нали се сещате за филми като Господарката на Злото, Алиса в страната на чудесата, Снежанка или Вдън Горите. Давайте други заглавия на филми като тези. Изведнъж страшно ми се прегледаха такива.  :wink12:  :P  :)

Здравейте! Нали се сещате за филми като Господарката на Злото, Алиса в страната на чудесата, Снежанка или Вдън Горите. Давайте други заглавия на филми като тези. Изведнъж страшно ми се прегледаха такива.  :wink12:  :P  :)

Има специална важна тема за такива въпроси!

Хаха, иззтегли  си сериала - Once upon a time! В него всяка серия почти има има герои от различна приказка. Много е добър!

Иначе ето ти няколко филма : 

Mirror Mirror (2012)

Jack the Giant slayer (2013)

The Princess Bride (2007)

Pan's Labyrinth

Ella Enchated (2004)

Labyrinth

Prince of Persia 

Red ridding Hood

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Търся филм подобен на Disturbia или по-точно филм, в който някой наблюдава хората ей така от скука и случайно разбира, че съседът му е убиец, Благодаря предварително! :)

Подобен филм на В дън горите са сериалите "Десетото кралство" и Магарешки истории",в приказен жанр е и Storyteller за един старец на фотьойл пред една камина,който разказва приказки.

Здравейте препоръчайте ми готически филм или мистерия нещо,което да те държи в напрежение и да е свързано със поличби

Здравейте! Търся филм подобен на Disturbia или по-точно филм, в който някой наблюдава хората ей така от скука и случайно разбира, че съседът му е убиец, Благодаря предварително! :)

Пробвай този: Rear Window :3

Здравейте препоръчайте ми готически филм или мистерия нещо,което да те държи в напрежение и да е свързано със поличби  и да не всява страх с гнусни неща.Елементът да е неочавано позвъняване посред нощ и т.н.Има ли такива фили?

Здравейте препоръчайте ми готически филм или мистерия нещо,което да те държи в напрежение и да е свързано със поличби  и да не всява страх с гнусни неща.Елементът да е неочавано позвъняване посред нощ и т.н.Има ли такива фили?

Сещам се да ти препоръчам Rose Red по Стивън Кинг. Не е точно това, което търсиш, но може и да ти хареса. Добър е.

Здравейте препоръчайте ми некои филми подобни на Saw , Exam , Would you rather , Nine dead .Благодаря предварително !

Здравейте препоръчайте ми некои филми подобни на Saw , Exam , Would you rather , Nine dead .Благодаря предварително !

Stay alive (2006)

Final destination - всички части 

I spit on your grave

Untraceable (2008) 

Wrong turn

Texas chainsaw

Hostel

The Cabin in the Woods - http://www.imdb.com/title/tt1259521/

Fermat's Room

Cube , както и следващите му 2 части

Timecrimes

Triangle

Coherence

Онзи ден мернах и този: Time Lapse , който отново е от същия тип, но още не съм го гледал.

Препоръчайте ми филм подобен на "Две димящи дула" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels)

Препоръчайте ми филм подобен на "Две димящи дула" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels)

Също "Layer Cake" и "RocknRolla"

Редактирано от bellerephon (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте препоръчайте ми филми подобни на "Оливър Туист",Прахът на Анджела,Клетниците и Коледна песен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.