Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Здравейте, търся филм ,в които да се разпавя за човек, който всички го мразят или обратното и затова много се бие ?

Принципно си имаме друга тема, където се пита за филми, които не знаем как се казват. Тук препоръчваме филми, подобни на някои други.Този гледал ли си го: Fight Club?
  • Отговори 1,7k
  • Прегледи 459,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, търся филм ,в които да се разпавя за човек, който всички го мразят или обратното и затова много се бие ?

Малко съм объркан от въпроса, но ако искаш пробвай: Falling Down

Фен съм на фентъзи филмите и по- точно филмите със мистериозни създания, демони, богове, титани и т.н. Ако може да ми препоръчате такъв филм, ще съм ви адски много благодарен.

Фен съм на фентъзи филмите и по- точно филмите със мистериозни създания, демони, богове, титани и т.н. Ако може да ми препоръчате такъв филм, ще съм ви адски много благодарен.

Я по-добре кажи какво си гледал до сега, че да не се повтаряме, но иначе:ThorПовече е комедия, но може и да ти допадне и Bruce AlmightyDragonHeart

Я по-добре кажи какво си гледал до сега, че да не се повтаряме, но иначе:ThorПовече е комедия, но може и да ти допадне и Bruce AlmightyDragonHeart

О  доста съм ги гледал, да не кажа повечето, тор- определено съм го гледал. Ами ще се опитам да изброя поне повечето от филмите които съм гледал в този жанр: Constantine 2005, Lord of the Ring, Crash of the Titans 1 & 2, и други за които не се сещам, но с 2 думи по- известните съм ги гледал

О  доста съм ги гледал, да не кажа повечето, тор- определено съм го гледал. Ами ще се опитам да изброя поне повечето от филмите които съм гледал в този жанр: Constantine 2005, Lord of the Ring, Crash of the Titans 1 & 2, и други за които не се сещам, но с 2 думи по- известните съм ги гледал

Willow гледал ли си го?Иначе съм сигурен, че имаше един по-нов, ама защо не мога да се сетя или да го намеря...

Willow гледал ли си го?Иначе съм сигурен, че имаше един по-нов, ама защо не мога да се сетя или да го намеря...

Не този не съм го гледал, Мерси за филма!

п.п. Ако се сетите за по- новия, моля споделете  ;)

Филма, за който говориш има голяма възможност да е Robocop - http://www.imdb.com/title/tt0093870/

Иначе, по темата, ето още няколко добри филми от 90-те с роботи в тях:

Terminator - http://www.imdb.com/title/tt0103064/

Total recall - http://www.imdb.com/title/tt0100802/

Bicentennial Man http://www.imdb.com/title/tt0182789/

Филмите, които си написал ги знам наизуст. :)Филмът за който говоря не е от известните.Робокоп няма такава система за защита за която писах.Както и да е. Google е винаги насреща.Все пак благодаря за отговора!

Бихте ли ми предложили филми със сърфисти или акули. Благодаря предварително!

За акули:

Jaws. Има и продължение.

Deep Blue Sea.

Предложете ми някоя добра комедия :)

Здравейте,може ли да ми кажете някой филм за богаташи,в който има много много много богатство,

който да изпълни душата на зрителя, да усети какво са парите и охолният живот. :)

Здравейте,може ли да ми кажете някой филм за богаташи,в който има много много много богатство,

който да изпълни душата на зрителя, да усети какво са парите и охолният живот. :)

The Wolf of Wall Street гледал ли си го?

RV - Беда на колела

Пак с каравана и неудачи: We're the Millers

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.