Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Използвате ли забранени вещества?

Featured Replies

на 16.06.2019 г. в 0:12, Brocco Li написа:

Целта на темата беше да срещна хора, които имат някакъв опит с наркотични вещества и да споделят с мен дали и как са успели да се противопоставят на изкушението да посегнат пак към тях. Какво казват на себе си, за да се мотивират да се справят без чужда помощ.

Не бих казала, че имам сериозен проблем, владея положението, не взимам нищо, но съм попадала в този капан да съм свръхизтощена от работа и учене и да се изкуша да се подпомогна, когато имам да прочета учебник от 2000 страници и ходя на работа същевременно, но сама съм се убедила, че това води до тройна умора, неспособност да се концентрираш и да запомниш едно изречение две секунди, след като си го прочел, когато мине еуфорията нищо не те радвай, мозъка то е пихтия и със сигурност няма как да е решение на проблемите ти.

Много студенти прибягват до такъв метод за справяне с натоварването и стреса, много повече, отколкото предполагате, за съжаление. Познавам хора от различни университети, различни слециалности, сменяла съм ужасно много работни места, навсякъде масово хората се друсат, това е ужасяващата истина. 

Била съм една от тях, затова веднага мога да надуша кой го прави! Много бих се радвала да окажа съпорт на някой, който тепърва започва да експериментира и да му обясня колко брутално се прецаква, но проблема е, че понякога и при мен се случва един вътрешен глас да ми казва, че от още един път нищо няма да стане.

Имам сблъсък…

• Отговори 52
  • Прегледи 13k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

Еее не съм стигал до там, че да ползвам наркотици. Глупавите хора без интереси и цели в живота обичайно ползват такива боклуци. Пиша в темата не за да споделя опит, просто една пълна глупост ми привле

• barbuncela
    barbuncela

Няма “умерена употреба”, няма "всичко е под контрол" ! Това са пълни глупости и самозалъгване!  Почнеш ли, спиране няма. Имам колежка...на 64 е в момента, синът и почина преди 3 години от овердоза. Бе

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В грешка сте, хората около "нас" не е обезателно да имат общо с хората около вас. Пък и стадния инстинкт е първия признак, че един човек е тъп. Това че има глупаци около Вас, не означава, че трябва да

на 16.06.2019 г. в 0:12, Brocco Li написа:

Целта на темата беше да срещна хора, които имат някакъв опит с наркотични вещества и да споделят с мен дали и как са успели да се противопоставят на изкушението да посегнат пак към тях.

Мой познат е споделял за негов близък как е премахнал тази зависимост. -> Комуна. Към тогавашния момент някъде в Испания.

Някъде по телевизията гледах, че и в България има вече. 

Клиники за наркозависими и др. зависимости. Цени. Комуни, лечение | Здраве.Орг (zdrave.org)

С упорство може да се намери подходяща:

Безплатни комуни в българия - Google Търсене

Успех!

• 2 седмици по-късно...

не ползвам забранени вещества но

не бях пил вода  от 2012 г

и сега като пия водя ми е някакси приятно 

странна лекота 

добавям и щипка сол или  сода бикарбонат

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.