Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За 14 февруари...Честито !

Кой от двата празника според Вас е редно да се празнува? 140 гласували потребители

1. 1. Кой от двата празника според Вас е редно да се празнува?

• Трифон Зарезан
      29%
      39
    • Свети Валентин
      20%
      27
    • и двата
      49%
      65

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Колев60 написа:

Моето момиченце! Не си ли забелязала след толкова посещения, че не пия бе кукло?

еее ко ся - рози ли ще ядеш ил едни паржоли да ти метна

• Отговори 223
  • Прегледи 41k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 10 минути, haidukpikaso написа:

еее ко ся - рози ли ще ядеш ил едни паржоли да ти метна

Не прави нищо! Метни се на мен, пък после ще му мислим!

преди 2 минути, ivan_pop написа:

И какъв е този празник?Аз не се сещам в нашата православна църква да има такъв светец Валентин/Валентина!?

На картичката е изписан текст на руски. Значи, отнася се тогава за Валентина Терешкова, щом няма  такъв наш светец или СВЕТИЦА!

Това дето е написано на картичката,по смисъл се превежда на Български като:Поздравявам Ви за деня на свети Валентин.

Ама и Терешкова да беше,не разбирам какво общо има с Българите?

преди 3 минути, ivan_pop написа:

Това дето е написано на картичката,по смисъл се превежда на Български като:Поздравявам Ви за деня на свети Валентин.

Ама и Терешкова да беше,не разбирам какво общо има с Българите?

Защо след като не разбираш кой какво общо има и има ли такива светци, не се отместиш малко встрани от поздравите?

преди 5 минути, ivan_pop написа:

Ами исках да разбера за какво точно става въпрос.Ама като не може,не може.Отмествам се!

Цитат

Свети Валентин се отбелязва на 14 февруари в някои страни като Ден на любовта. На тази дата двойката изразява любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони сърчица. 

Кой нема гадже празнува Трифон Зарезан  :cheers:

преди 56 минути, Колев60 написа:

Не прави нищо! Метни се на мен, пък после ще му мислим!

Ууууу! Бабоебец храбър! :lol6:

преди 2 минути, Win_user написа:

Ууууу! Бабоебец храбър! :lol6:

??? Честит празник  и (на)здраве

преди 6 минути, Win_user написа:

Ами виж коя иска да му се метне :D

Коя? Как разбра възрастта? И има ли значение?

преди 1 час, Колев60 написа:

На картичката е изписан текст на руски. Значи, отнася се тогава за Валентина Терешкова, щом няма  такъв наш светец или СВЕТИЦА!

знаех си - аз съм твойта Валентина Терешковаа

:cheerleading2:

преди 46 минути, Колев60 написа:

Защо след като не разбираш кой какво общо има и има ли такива светци, не се отместиш малко встрани от поздравите?

ша му нарежем розите на него скъпи

на салатинка

:salad:

При положение, че има тема от години и то с анкета, каква е идеята да пуснете нова тема?
Няма къде да си чатите няколко човека (като гледам развитието) или е друга идеята?!?!

преди 58 минути, acnekt написа:

Коя? Как разбра възрастта? И има ли значение?

:mad:

коя тая съперницата ми

дай я на гилотината веднага

само на рози ша ми стане, на мънииичкиииинчи розичкии

преди 28 минути, algor написа:

При положение, че има тема от години и то с анкета, каква е идеята да пуснете нова тема?
Няма къде да си чатите няколко човека (като гледам развитието) или е друга идеята?!?!

Най учтиво моля, ако може темата да се премести на нужното място.Недоглеждането е от моя страна. А ако сметнете, може и да премахнете темата. На никого няма да се обидя след като сме само няколко човека и като и гледам развитието. Вярно е това, че темата няма такава сила като на Денков темите в раздел политика! Идеятя ми беше да поздравя хората от форума! Сега Вие ми отговорете каква е идеята на Денков в раздел политика? Да всява раздор между хората в същия този форум?

То май Българския празник е Спасовден който е като свети Валентин а иначе утре е Трифон Зарезан та наздраве

преди 2 часа, Колев60 написа:

Честит празник на ВСИЧКИ!

... и като се почнат после , Свети Четвъртък , Свети Петък ... честита ти Света Събота. Голямо изтрезняване ще пада. Ако някой реши да комбинира Валентинката с Виното да си прави сметката,че след има няма девет месеца може да има я Валентинка я Валентинчо...по-добре Трифон Зарезан - по-здравословно е.

Наздраве за кой каквото иска и с каквото и кой/която иска.

Честит празник! Който и да празнувате

на 14.02.2014 г. в 18:21, tigertron написа:

Честит празник на всички "загубени" и наздраве на всички останали  :lol6:  :beer: 

Kakvo-praznuvate-na-14-ti-fevruari-Sv.-Valentin-ili-Trifon-Zarezan-2.thumb.jpeg.702db777ac54919f06c696f74b1abce3.jpeg

Дзъннннн, дзъннн ама умната ,че после .... след девет месеца ще има " Ко , ко аз ли?" :biggrin:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.