Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

хора помагайте :wors::clap::clap::help: и-мейла ми е [email protected]

П.С ще помоля темата да не бъде изтрита

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

хора помагайте  :wors:  :clap:  :clap:  :help:  и-мейла ми е [email protected]

П.С ще помоля темата да не бъде изтрита

<{POST_SNAPBACK}>

Съжалявам , но в Арена ми дава, че за момента нямам право да пращам покани :eek:

Дано някой друг ти помогне

:bye:

Съжалявам , но в Арена ми дава, че за момента нямам право да пращам покани :eek:

Дано някой друг ти помогне

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

OFFTOPIC://

Трябва да си качил 100гигабайта, за да може да пращаш покани. Публикувано изображение

Ми аз съм качил 1,15ТБ и пак немога да пращам покани

Ми аз съм качил 1,15ТБ и пак немога да пращам покани

<{POST_SNAPBACK}>

Трябва да си ги качил 100ГБ след , като направиха това с поканите. Трафика ,който си имал преди това не важи за поканите..зачитат 100 ГБ след пускането на номера с поканите..

А колкото до твойта покана много трудно ще се намериш..Прегледай форума на АренаБГ и ще видиш..

Редактирано от kowallskii (преглед на промените)

Не мислете, че е толкова лесно да се направи покана... 100 ГБ не са малко трафик и не мисля, че който и да е би тръгнал да раздава на ляво и на дясно покани. Второ, никой не те познава, а като ти прати покана той отговаря за теб... изгориш ли ти, изгаря и той! :cupid:

• 2 седмици по-късно...

Ако пък толкова се мъчиш прежали 2 лв. и се регистрирай чрез СМС и няма да имаш проблем! Публикувано изображение

Не са 2 лева а са 4 лева Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

И 4 лева ше прежаля ако регистрацията ми е вечна ###### според мен е най-добрия сайт за сваляне на програми и игри. (ми като се замисля това е единствения начин за регистрация ;) )

Редактирано от g00g0 (преглед на промените)

Не бих дал 4 лева за нещо което даже не е тяхно,нещата ги има по другите тракери само че с по-малко сийдъри.До нас във видеотеката едно ДВД е 0.50ст за 24 часа.Аз имам акаунт в Арена,но дори и да нямах не бих им дал пари.Не е за 4-те лева,а заради принципа.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

еее това е много тъпо ! пратиха ми покана ( както трябва ) после отивам да се регистрирам ( както обикновенно ) пиша си там името дрън-дрън... и давам готово и хоп! кво да видя .. изпратете SMS с текст VT на тел.хххх и така ! значи задължитело трябва да се набутате с 4 лв.(без ДДС) ! :)

ползвайте моя акаунт НО НЕ СМЕНЯЙТЕ ПАРОЛАТА!!!!! username : spritzen pass: schieben

Снощи получих покана и регистрирах акаунт.Сутринта рекох да вляза ама грънци,сменена ми е паролата.Пробвах през пощата(Абв) но и нейната парола беше сменена както и тайния въпрос.Писах на тия от Нетинфо(собственика на Абв) и казаха че нищо неможели да направят.Що ли не се учудвам,аз принципно отдавна не ползвам техните услуги ама от Арена искаха Бг поща.Писах на администрацията на Арена(имам си друг акаунт) и се оказа че и те нищо немогат да направят.Викам изтрийте акаунта и ми пратете поканата на друг адрес,те мълчат.Добре че имам друг акаунт.Типично за България,да те окрадат и да няма решение(а то е толкова лесно).Гледам откраднатия акаунт е бил онлайн :bighat:))) преди три часа от друго ИП :cupid:.Стана ми смешно,нито от Арена могат да направят нещо нито от Нетинфо(пощата там я имам от 4 години),ей това е.Администраторите се чудя за какво са.Добре дошли в България :mark:

ползвайте моя акаунт НО НЕ СМЕНЯЙТЕ ПАРОЛАТА!!!!!

username : spritzen

pass: schieben

<{POST_SNAPBACK}>

По-добре не бъди толкова доверчив/ва! Като гледам новите им правила за ползване на едно IP при влизане, нищо чудно със теб да изхвърчи и цялата ти мрежа :bighat:

ползвайте моя акаунт НО НЕ СМЕНЯЙТЕ ПАРОЛАТА!!!!!

username : spritzen

pass: schieben

<{POST_SNAPBACK}>

Не си давай паролата никога,виж в другия ми пост без да съм я давал какво стана.

Мисля, че обясних как да си оправите коефициента в арената Ако все още трябва покана ми прати лично съобщение ще ти пратя коефициент да искаш :bighat:

• Автор

Мисля, че обясних как да си оправите коефициента в арената

Ако все още трябва покана ми прати лично съобщение ще ти пратя коефициент да искаш :bighat:

<{POST_SNAPBACK}>

@BLAST ако може ми прати на [email protected] ! може да има някаде другаде проблем !

Аз си върнах пощата,някакъв хубавец със ИП 87.126.44.208 ми я беше копнал.Как да се свържа с някой от Арена защото тия администратори не отговарят?Някой да знае някакъв телефон или нещо друго?

ако не си им дал пари няма да ти и дигнат :)

По-добре не бъди толкова доверчив/ва! Като гледам новите им правила за ползване на едно IP при влизане, нищо чудно със теб да изхвърчи и цялата ти мрежа :)

<{POST_SNAPBACK}>

то тоя акаунт го ползваме 4етирима от класа и нищо не са ни казали...

Не съм дал пари(не бих и дал).Не мъцват даже а пък са администратори,да не дава господ такива задръстеняци да са администратори.ИП-то е на БТК,ето това намерих за него: Blacklist Status: Clear Record Type: IP Address IP Location: Bulgaria Bulgaria - Bulgarian Telecommunications Company Plc Reverse IP: No websites hosted using this IP address Reverse DNS: 87-126-44-208.btc-net.bg inetnum: 87.126.0.0 - 87.126.127.255 netname: BTC-BROADBAND-NET-2 descr: BTC Broadband Service country: BG admin-c: LG700-RIPE tech-c: LG700-RIPE tech-c: SS4127-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: BT95-ADM mnt-domains: BT95-ADM mnt-lower: BT95-ADM source: RIPE # Filtered person: Lyubomir Georgiev address: BTC Plc address: Bulgarian Telecommunications Company Plc address: 8 Totleben Blvd. address: 1606 Sofia address: Bulgaria phone: +359 2 932 08 38 fax-no: +359 2 832 08 52 e-mail: Whois Privacy and Spam Prevention by Whois Source nic-hdl: LG700-RIPE source: RIPE # Filtered person: Stanish Stanishev address: BTC-NET Ltd. address: 63, Shipchenski prohod blvd. address: BG-1574 Sofia address: Bulgaria phone: +359 2 932 08 42 fax-no: +359 2 832 08 24 e-mail: Whois Privacy and Spam Prevention by Whois Source nic-hdl: SS4127-RIPE source: RIPE # Filtered Говорих с един от БТК,обеща човека да се обади дори и да е нагативен отговора им.Предложих да го предупредят да не се занимава с глупости.Вързал се е на нет за 40 лева на месец(поне) а пък се циганчи за едн акаунт.Писах му и на ЛС в Арена както и няколко аверчета също.Дотук че изчерпвам...немога да направя нищо щом от Арена го крият,Бтк също не са длъжни да ми дават инфо за потребителите си.Започвам да си мисля че тия от Арена са замесени щом си мълчат.

"Започвам да си мисля че тия от Арена са замесени щом си мълчат." Много е възможно , за да изкарат някой лев на черно ...

Пак говорих със админ на БТК,трябвало да заведа дело.:)С помоща на познат ъплоудър от Арена май ще си го върна,ще ви държа в течение.

Пак говорих със админ на БТК,трябвало да заведа дело.:)С помоща на познат ъплоудър от Арена май ще си го върна,ще ви държа в течение.

<{POST_SNAPBACK}>

Пожелавам ти успех най-искренно! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.