Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

E ти нали имаше ве?Аз имам 100 гб ама нямам покани.Що тей? :hush: Ако искате профила ми martish

П.П Ако имах покани щях да ти пратя ама нямам.Ако мо дойде ще ти пратя обаче не вярвам да е на скоро.

Сега прочетох цялата тема и очакванията ми се оправдаха!

4 страници и нито една покана не е дадена.Дори не знаете правилата за получаване на покана там.Какви са тия 100ГБ?Това отдавна го няма.

Покани се получават лесно,но само по 1 в месеца.Вижте сами:

http://forum.######/index.php?showtop...%EE%EA%E0%ED%E0

После: Екипът там не пасе трева.

Всеки ден горят чийтъри и после реват из форума какво и защо...

Покани няма ,няма и да има,защото максималният брой,който може да получиш за 1 месец е една покана.Тази покана човек вероятно ще даде на приятел.Още повече,че както се вижда от правилата има и отговорности.

Акаунтът в арена е единственият,който наистина си струва парите по простата причина,че ако го имате други не ви трябват.Акаунтът НЕ Е месечен!Месечен е супер - потребителският статус.Веднъж след като имаш акаунт той ти остава,освен ако заравиш да го ползваш 1 месец.Ъплоуд Трафик от 50ГБ не се прави трудно.

Така че дайте 5 лв. и си вземете акаунт(тъкмо така ще си го цените и ще внимавате да не го загубите),сийдвайте и после снабдявайте приятелите си с покани.Това е начинът.

Темата е безсмислена ,според мен.

Редактирано от trapped79 (преглед на промените)

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Понятие си нямам защо така се получава, но аз много трудно правя коефицент.Всичко, което тегля след това го сийдвам със седмици, някой с месеци и пак не мога да догоня коефицент по-висок от 0.1.Имам чувството, че ако аз и още някой да сийдваме, двамата само, даден файл и да има 20 лийчъра пак няма да мога да им да сийд.На бТК АДСЛ съм.Към други торент-тракери, дори и чуждестранни ъплоадвам с 50-60кб, вярно не е много, но все пак съм в провинцията, тоест повече не мога да искам.Общата ъплоад скорост, която стигам за всички задачи е 100-150 кб.Аз и да искам не мога да си оправя коефицента.Против чийтването съм, та затова може би съм с малък коефицент, ама и не съм изхвърчал.

Редактирано от vincentiino (преглед на промените)

С реално Ай Пи ли си? Предполагам не дърпаш някакви полуумрели торенти?Ако си с реално не виждам друго обяснение,освен това:

http://forum.######/index.php?showtopic=32919&st=0

http://forum.######/index.php?showtop...04entry215204

Редактирано от trapped79 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ако може и за мен - [email protected]

Готов си :clap:

Някой друг?Давам само на хора,на които имам доверие че няма да чийтват!!! :whist:

Някой друг?Давам само на хора,на които имам доверие че няма да чийтват!!!

[email protected]

Имаш думата ми че нямам намерение на чийтвам,незнам как по друг начин да те убедя че няма да злоупотребявам.

До колкото знам там не трият акаунти за това че имаш нисък коефицент,и не ти трябва определен коефицент за да полваш форума.

Поради тези две причини съм прибягвал към "помощни" средства.

Затова мисля че на арена няма да ми се налага,но както си прецениш,аз поне съм искрен :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ей,сладур,хвърли една и на мене Публикувано изображение

[email protected]

Много мерсачев за което :kiss2:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Ако някой има покана,ще ми бъда много благодарен ако ми изпрати(+1 репутация) :yanim: [email protected] можете да бъдете сигурни че ще сийдвам и няма да чийтвам. :P

Пък на мене ми излезна това:

За момента нямате право да изпращате покани.

Все още не сте изпращали покани.

Пък на мене ми излезна това:

За момента нямате право да изпращате покани.

Все още не сте изпращали покани.

Това ти излиза защото за да пращаш покани трябва да си качил поне 50 GB. А след това ще можеш да изпращаш, но се получава по 1 покана на месец, и не се натрупват (максимално можеш да имаш една). Освен това ако този, който поканиш го изтрият/ замразът, ти получаваш жълт картон. И като три пъти това се случи и теб те изтриват.

М дам благодаря за инфото!Ще пада голям сийд :wors:

Ей,сладур,хвърли една и на мене Публикувано изображение

[email protected]

Много мерсачев за което :kiss2:

Готово Публикувано изображение

Ще изпратя скоро на почти всички само не се трупайте толкова бързо че не съм с някакъв нет 100 мб/с :P Малко,по-малко ще ви изпратя ако успея на всичките.На месец може би по 2-3 покани ще пращам дето са ми са се събирали... Публикувано изображение

A и като се регистрираш ако може ми кажи,за да разбера дали са ми останали още за месеца,че да пращам още.Иначе ако нямам ако пратя на двама който първи я отвори той ще може само да се регистрира...

Редактирано от cook (преглед на промените)

[email protected] Благодаря предварително

[email protected] :yanim: Не съм зорлия , ако останат ми прати :offtopic_s:

Готово

[email protected]

Ще съм много благодарен worshippy.gif

Забравих да кажа че тази благодарност ще я изразя в (+1 репутация)

И ти си готов ;)

Редактирано от peacecrusher (преглед на промените)

Ако може и на мен една покана за ArenaBg :) който ми прати ще му увелича репутацията с +1 [email protected]

Ам може ли една и за мен пък то благодарността е ясна :) [email protected]

Ше съм ви благодарен, ако и аз получа една покана. Не бих си позволил да правя глупости и така да петня моето, а и вашето име. [email protected] Благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.