Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Ще може като се научиш да пишеш на Кирилица.

Редактирано от backata

Редактирано от backata (преглед на промените)

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Знам, че тук никой няма да прати туко така покана и затова се чудя защо въобще е направена тази тема. :yanim: Все пак, ако някой който може да праща покани нека ми пише ЛС, за да си поговорим и разберем за тези покани, а не така просто "дай покана и на мен". :eek:

Не си прав ! Аз предцених,че на yuks,репутацията му е добра,и му пратих една !

Да не се спами-имах само една покана !

Не си прав ! Аз предцених,че на yuks,репутацията му е добра,и му пратих една !

Да не се спами-имах само една покана !

Знам, че има и такива, които са дали покани.

Това е добре, че си преценил да дадеш поканата на човек, който е с добра репутация. Аз бих дал и без да има добра репутация защото това не означава, че човек ще злоупотребява с нея. Ето примерно аз ползвам една регистрация към дата.бг, която не е моя и до сега не съм злоупотребил и не мисля да го правя. :) Просто не съм такъв. Ако имаше някой, който да ми се довери и за покана или акаунт на арена, със сигорност не бих злоупотребявал защото не искам да изгарям с това да имам достъп до услугите на сайта. Ще съм много благодарен ако някой даде и ще разбере, че не говоря празни приказки.

Знам, че има и такива, които са дали покани.

Това е добре, че си преценил да дадеш поканата на човек, който е с добра репутация. Аз бих дал и без да има добра репутация защото това не означава, че човек ще злоупотребява с нея. Ето примерно аз ползвам една регистрация към дата.бг, която не е моя и до сега не съм злоупотребил и не мисля да го правя. :) Просто не съм такъв. Ако имаше някой, който да ми се довери и за покана или акаунт на арена, със сигорност не бих злоупотребявал защото не искам да изгарям с това да имам достъп до услугите на сайта. Ще съм много благодарен ако някой даде и ще разбере, че не говоря празни приказки.

Имаш лично съобщение :)

Имаш лично съобщение :)

Това лично съобщение си го бива! :)Публикувано изображение

Иэвинете, ако имате възможност да пратите и на мен покана на e-mail: [email protected] ще съм ви много благодарен, защото отдава се опитвам да се регистрирам, но все не успявам, а когато най-накрая се реших да изпратя SMS, то взеха че махнаха тази услуга.

Иэвинете, ако имате възможност да пратите и на мен покана на e-mail: [email protected] ще съм ви много благодарен, защото отдава се опитвам да се регистрирам, но все не успявам, а когато най-накрая се реших да изпратя SMS, то взеха че махнаха тази услуга.

Знаеш ли, така лесно покана не се дава. Поне като знам какво му коства на човек, за да успее да достигне до правото си да праща покани, на непознат трудно може да се довери човек. По добре намери някой приятел и го помоли да ти прати. Публикувано изображение

С плащането как стои въпроса?

Единствения начин да се регистрираш там в момента е с покана

Аз имам един приятел регистрирал се в ######, но той все още не е достигнал достатъчно голям коефициент, за да има превилегията да изпрашта покани.Но все пак благодаря за съвета. :down:

Е тогава не чаткам за какво е направена тази тема като 3/4 от заявилите желание няма да получат покана само си публикуват e-mail-ите публично ...

Е тогава не чаткам за какво е направена тази тема като 3/4 от заявилите желание няма да получат покана само си публикуват e-mail-ите публично ...

То не пречи да попиташ някой тук за покана. Виж някой, който може да праща да ти прати една покана или да ти даде да ползваш неговия акаунт. Има хора дето се отзовават на молбите. Публикувано изображение

Но все пак да знаеш, трудно се постига възможността да пращаш покани. Дано разбереш от личен опит как се пращат поканите.

Поздрави!

може ли една покана за [email protected] ? мерси предварително .. :wors:

Здравейте. Много ви се моля, ако някой има възможност да ми прати покана за ArenaBG ще съм му изключително много благодарен. Моят e-mail адрес е [email protected]. Предварително ви благодаря.

Поканите към АренаБГ е много сложно нещо като се има на предвид че се плаща за регистрация.. Имам акаунт с 150ГБ качено и до сега съм получил само право на една покана да пратя, която вече съм пратил на мой приятел.. Единствената цел пред арената май си е бързо забогатяване.. разни работи от сорта на взимаме пари да се правят подмяна на хардуера и тъй подобни глупости си е жива измама,(не че няма нужда от това но щом големи торент тракери се справят и без задължителната такса значи може) има толкова по добри торент тракери в който е трудно да се регнеш но не ти искат пари а само покана и който не дават като скъпата ни АренаБг по една единствена покана.. Пример torrentleech: цитат от сайта им: (1. Моля направете дарение, за да ни подпомогнете с разходите около сървъра. Всякаква сума ще бъде добре дошла.) (2. За дарения от 25 (или 20) евро и повече Вие получавате VIP статус за 3 месеца. VIP потребителите нямат wait time или слот ограничения. Също така участват в месечната томбола.) преди време томболата беше чисто нов пентиум компютър...

Поканите към АренаБГ е много сложно нещо като се има на предвид че се плаща за регистрация..

Имам акаунт с 150ГБ качено и до сега съм получил само право на една покана да пратя, която вече съм пратил на мой приятел..

Единствената цел пред арената май си е бързо забогатяване.. разни работи от сорта на взимаме пари да се правят подмяна на хардуера и тъй подобни глупости си е жива измама,(не че няма нужда от това но щом големи торент тракери се справят и без задължителната такса значи може) има толкова по добри торент тракери в който е трудно да се регнеш но не ти искат пари а само покана и който не дават като скъпата ни АренаБг по една единствена покана..

Пример torrentleech:

цитат от сайта им:

(1. Моля направете дарение, за да ни подпомогнете с разходите около сървъра. Всякаква сума ще бъде добре дошла.)

(2. За дарения от 25 (или 20) евро и повече Вие получавате VIP статус за 3 месеца. VIP потребителите нямат wait time или слот ограничения. Също така участват в месечната томбола.) преди време томболата беше чисто нов пентиум компютър...

RedCross ще съм ти много благодарен ако пратш на този email -> [email protected] ( или [email protected] )

какво требва да направиш за да имаш покана -> http://forum.######/index.php?showtopic=21925

Редактирано от ivanmar (преглед на промените)

ако може една покана за [email protected] 10ь предварително

Интересно! Какво име си сложил... Payforfree Публикувано изображение Все едно администратора иска покана за собствения си сайт за торенти. ;)

До всички които си мислят ,че ще получат покана.Поставете се на наше място - тези които сме арена потрбители.Представяш ли си да ъплоад 150 ГБ ,за да дадеш на някой непознат покана!?Някак не се връзват нещата.Аз лично получих покана от един човек на ,които съм му много благодарен(няма да споменавам име за да не вали дъжд от писма) Неискам да ви отчайвам ,но мисля ,че никой няма да ви прати покана...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.