Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Брей,развеселен казваш.Ами то по-забавно от твоето писание има ли бе?Слушай,"богоизбрани",ти май живееш с мисълта,че си член на "Ротари клуб"?И как позна кандидатите?Ако съдиш по репутацията,тя и твоята не е много висока.

Я ми кажи,как се става "супер потребител"?С добър Internet? Публикувано изображение

Да и моят не е висок - аз дори нямам такъв , просто защото рядко влизам тука - посещавам активно друг форум и освен това правото да поканя някой си е мое и съответно аз определям по какви критерии да го избера. Що се отнася до добрия нет виж тука какво съм написал и пак ще си говорим де е БТК та дори и ADSL и къде М... :)

Я виж отдолу снимката и ми кажи ти вдигал ли си толкова въобще Публикувано изображение ???

тука

Редактирано от Enei (преглед на промените)

• Отговори 534
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дали някой ще се жертва да ви покани въз основа на един ред молба в която даже подателя го е домързяло да напише благодаря и си го е спестил до 10х...Толкова ли е трудно да напишете 2-3 реда и да кажете без да съкращавате думи, че искате акаунт, защото няма как по друг начин да си го вземете, а те ДАЙТЕ ми акаунт и шибнали някаква поща от рода [email protected] - чакайте си и докато чакате пуснете някое тото повече шанс за успех ще имате.

1. Какво лошо има че съм написал 10х вместо благодаря ?

2. Мисля че всички регистрирани потребители в арена които могат да ми дадът покана знаят ,че няма друг начин да си отворя акаунт освен покана (не ме бъркаше да си платя 2,40лв ама са махнали тази опция(преди съм си отварял акаунт там с пари ,но бях надалеч 1 месец и не можах да свалям)

3.Какво да направя като е-майла ми е такъв?Да си го сменя?С тоя е-майл карам от 5-6 години и не мисля да го сменям колкото и идиотски да изглежда.

Да и моят не е висок - аз дори нямам такъв , просто защото рядко влизам тука - посещавам активно друг форум и освен това правото да поканя някой си е мое и съответно аз определям по какви критерии да го избера. Що се отнася до добрия нет виж тука какво съм написал и пак ще си говорим де е БТК та дори и ADSL и къде М... :)

Я виж отдолу снимката и ми кажи ти вдигал ли си толкова въобще Публикувано изображение ???

тука

Нещо не си ме разбрал и ще поясня като приключвам с темата.Написаното от мен не е по повод на твоите впечатляващи интернет-скорости,а поради презрителното ти отношение към тези,които по обясними причини искат регистрация в ######.

1. Какво лошо има че съм написал 10х вместо благодаря ?

2. Мисля че всички регистрирани потребители в арена които могат да ми дадът покана знаят ,че няма друг начин да си отворя акаунт освен покана (не ме бъркаше да си платя 2,40лв ама са махнали тази опция(преди съм си отварял акаунт там с пари ,но бях надалеч 1 месец и не можах да свалям)

3.Какво да направя като е-майла ми е такъв?Да си го сменя?С тоя е-майл карам от 5-6 години и не мисля да го сменям колкото и идиотски да изглежда.

Aко трябва да вярвам на рождената ти дата - 1992г и имаш поща от 6 години значи ‘98 когато си бил на 8 си е направил – хвала на такива умни и интелигентни деца, бъдещето на България все още може да бъде променено към по-добро. По темата – ами съжелявам, но поне от мен покана няма да видиш - написал съм защо…

П.С. Току що изпратих я изпратих - на печелившите честито на останлите пишете по-грамотно, за да оставите поне добро впечатление на хората които молите за покана.

Редактирано от Enei (преглед на промените)

"Аз в ролята на суперпотребител не бих искал да бъдя строг в преценките и думите си" - rofl, ти сериозно ли ? Суперпотребител някаква титла ли е - аехахех. Пишете грамотно пратете му ЛС. Хубаво си развеселен - и мен ме развеселяваш. Поканите са си твои, пращай ги на който си решиш ест, само не се изхвърляй така брутално.

Aко трябва да вярвам на рождената ти дата - 1992г и имаш поща от 6 години значи ‘98 когато си бил на 8 си е направил – хвала на такива умни и интелигентни деца, бъдещето на България все още може да бъде променено към по-добро. По темата – ами съжелявам, но поне от мен покана няма да видиш - написал съм защо…

П.С. Току що изпратих я изпратих - на печелившите честито на останлите пишете по-грамотно, за да оставите поне добро впечатление на хората които молите за покана.

1. Не можеш да смяташ и не познаваш добре българиския не съм написъл от 6 годишен а от 6 години=> не е 98 година а 2000г.

2. Съжалявам ,че такива като теб се добират до сайтове като арена и калдата.Можеби заради това администраторите на арена бяха на това дереже преди месец.

3. Явно си достатъчно възрастен и злобен към младото поколение.Ние сме достатъчно добри и бързо развиващи се (малди хора) ,за това не можеш да разбереш начина на писане на младото поколение.

4. Остани си стар мърморко , все ще се намери някой ,който да ме разбере и покани...

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

;) хахаха, много е весело тук. Аз пък си мисля че който иска покана и не дава нищо трябва да вземе да драсне едни чуствени 10 реда и шанса да го огрее е много по-голям от "и аз искам покана" >> след като това си е нареждане сред всички 50+ които по същия начин са поискали.

Може ли и една за мен

[email protected]

Mерси предварително!!!

Може вече да не ми изпращате покана, благодарение на mclaren вече имам!!!

:shake_puter::doh::wors:

Айде моля Ви де на другите пратиха,а на мен !НЕ!

Ако може пратете една на мен покана за арена [email protected] мога даму върна услугата с покана за t.alein.org или за gmail.

Айде де нарочно ли не ми пращате? П.С.Само ще помоля тия които са получили да не нахалстват защото и другите искат аз сиикам вече 2 дни и не ми пращат

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.