Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

ако не представлява проблем [email protected] благодаря предварително

Редактирано от stereofonix (преглед на промените)

• Отговори 534
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако има и за [email protected] благодаря ви предварително.

може ли да ми пратите покана на небългарски мейл адрес или задължително трябва да си открия един в българското пространство?

моля дайте ми съвет? искам да мога да си тегля безплатно филми от нета, но не познавам никой който знае какво да се прави, само ми препоръчаха да се логвам в арена. единственото което успях да направя е да инсталирам биткомет....

може ли да ми пратите покана на небългарски мейл адрес или задължително трябва да си открия един в българското пространство?

моля дайте ми съвет? искам да мога да си тегля безплатно филми от нета, но не познавам никой който знае какво да се прави, само ми препоръчаха да се логвам в арена. единственото което успях да направя е да инсталирам биткомет....

Едва ли ще получиш покана за аренабг, нямам предвид че нямаш шанс но по добре си поискай покана за друг торент тракер.

Незная защо още някой хора се надяват за покана към този тракер като всичко поместено в него идва от чуждите торент тракери.

За тези който искат покани мога само да им кажа че покани за аренабг се дават много трудно, до сега съм имам възможност да поканя само един потребител да се регистрира при наличието на коефициент 2.66.

А ето и всичко което съм качил / свалил

Качено:165 GB

Свалено:62 GB

За това пожелавал успех и дано някой някога Ви прати покана....

Истинската покана е http://www.torrentz.com/

Там има всичко което има и във Arena ,като изключиме чалгата и БГ биг-брадъра.

Дори има прекраен плугин за Mozilla Firefox

Затова едвали бих поискал покана за този тракер ,особено след обяснението на @RedCross.

Истинската покана е http://www.torrentz.com/

Там има всичко което има и във Arena ,като изключиме чалгата и БГ биг-брадъра.

Дори има прекраен плугин за Mozilla Firefox

Затова едвали бих поискал покана за този тракер ,особено след обяснението на @RedCross.

при това не не е нужна покана или sms

аз за не знам кой път се моля за покана на [email protected] ... тук маи за втори път ... но явно все ме прескачате...

Ако и при другите потребители е така не знам какъв е смисъла от тая тема Публикувано изображение

Ха... аз съм от последните май май ... ама ако може някой да ми прати покана ще съм много благодарен :yanim: [email protected]

Редактирано от D3v1lScr3aM (преглед на промените)

Всички искате, на никой не се дава... нормално Никой не иска да отнася наказания, заради някой си непознат, който е имал глупостта да покани.

хора пуснете една покана за арената -не съм от вчера в калдата-няма да издъня никого... [email protected]

Редактирано от ozzy (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.