Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

До всички които си мислят ,че ще получат покана.Поставете се на наше място - тези които сме арена потрбители.Представяш ли си да ъплоад 150 ГБ ,за да дадеш на някой непознат покана!?Някак не се връзват нещата.Аз лично получих покана от един човек на ,които съм му много благодарен(няма да споменавам име за да не вали дъжд от писма) Неискам да ви отчайвам ,но мисля ,че никой няма да ви прати покана...

Същото бих казал отново. И аз като теб бях писал по рано, че не може туко така да ти пратят покана. Не се постига много лесно това да можеш да пращаш покани. Затова не вярвам да пратиш поканата на непознат. Пък и като хванат (човека на който си пратил поканата) да прави нередности, може да изгориш с него.
  • Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Aз имам баяджа акаунти който иска да му дам да ме потърси на скайп-didkodidko11_2

Разбира се няма да дам на всички,а само на тези,които видя че заслужават!Защото ако още малко не влизам с тези акаунти ще ми ги изтрият. Публикувано изображение

EDIT: Акаунтите свършиха,а с тях и поканите!

Редактирано от cook (преглед на промените)

Да добре и без това на мен не ми трябва, но ако ми потрябва ще искам, ако пуснат нови места за покана.

Здравейте! Ще помоля някой , който има възможност и желание да ми изпрати покана за сайта ###### на адрес [email protected] .Благодаря предварително , дано някой да има!

от това което прочетох,,,разбрах,че е доста трудно да се сдобиеш с покана от сайта,а пък да я пратиш на някой непознат е АПСУРД!!! Но,,,все пак,ако има някой на който не му се свиди поканата или не се притеснява да я даде на непознат(няма да правя нередности с поканата ) ще съм ви и задължен и мн признателен [email protected] благодаря:)

Само ми е чудно какво стана моят акаунт?! Преди не е имало ден в които да не съм бил супер потребител,по-едно време влизам,и Хоп нямама ми го акунта....

Така,както гледам тази тема е излишна!

Доколкото прочетох е дадена само една покана.

Аз също бих искал една покана, но условията за покана са следните: трябва да качите 50 GB за един месец, а за другите условия не съм сигурен! Публикувано изображение

Aко може и на мен покана за арената...за това колко качвам това говори само за себе си: Data.bg: Вашият торент рейтинг: Ранг Супер потребител Баланс 3.586 Качил 94.68GB Свалил 26.40GB A трафикът ми принципно е 110G ИЗХОДЯЩ 44G ВХОДЯЩ 154G ОБЩО Добавям че това е от 06.07.2006 до вчера....сами правете изводи :) [email protected]

Здравейте приятели, искам да помоля някой, който е регистриран в www.###### да ме покани за да мога и аз да се регистрирам. Много благодаря на този които го направи предварително!

може ли и аз да питам за покана обещавам ще сиидвам !! e-mail:[email protected]

Моля !!

:baby:

ето ми баланса в дата.бг

не е велик ама съм честен поне Ранг Потребител

Баланс 0.434

Качил 31.57GB

Свалил 72.79GB

щото с този ъплоад от БТКато 15 кб/сек трее да оставям да се сиидва 4 пъти по дълго отколкото го тегля ама тва е положението Публикувано изображение

Здравейте, ще Ви помоля,ако можете да ми дадете покана за ###### ще съм Ви много благодарен,ако ми помогнете и благодаря предварително :clap: С уважение:

може ли и аз да питам за покана обещавам ще сиидвам !! e-mail:[email protected]

Моля !!

:cant believe:

ето ми баланса в дата.бг

не е велик ама съм честен поне Ранг Потребител

Баланс 0.434

Качил 31.57GB

Свалил 72.79GB

щото с този ъплоад от БТКато 15 кб/сек трее да оставям да се сиидва 4 пъти по дълго отколкото го тегля ама тва е положението Публикувано изображение

vankata_6 1.08.2006г. в 07:49

Така,както гледам тази тема е излишна!

Доколкото прочетох е дадена само една покана.

Аз също бих искал една покана, но условията за покана са следните: трябва да качите 50 GB за един месец, а за другите условия не съм сигурен!

Готово.

Редактирано от stewie (преглед на промените)

Мога да предложа акаунт в арената с 103.89 MB Download и 0 MB Upload с/у покана в demonoid.com.Ако някой го иска да пише.

Още един нагъл тип - една поканка на [email protected] ще върне усмивката на лийчърското ми лице ^^ Взимам идеята от долния пост и също давам покана за gmail в замяна. Айде, че има един сет редки филми с Тера Патрик за ценители и се чудя де да ги хвърля :)

Редактирано от help me - help you (преглед на промените)

Някой ако може да изпрати ,и на мен една покана - [email protected] Регнат съм там от 4 години , но съм си забравил паролата , или съм е дал някой .

Редактирано от sevunt (преглед на промените)

Доста постове изчетох и сега видимо развеселен, но вътрешно сериозен казвам - 80% от хората поискали покана за ###### да не се надяват, че ще я получат. Аз в ролята на суперпотребител не бих искал да бъдя строг в преценките и думите си , но я се замислете - дали някой ще се жертва да ви покани въз основа на един ред молба в която даже подателя го е домързяло да напише благодаря и си го е спестил до 10х... Да не споменавам и за тези които са понижен авторитет - на тях пари да ми дават не бих си дал правата. Толкова ли е трудно да напишете 2-3 реда и да кажете без да съкращавате думи, че искате акаунт, защото няма как по друг начин да си го вземете, а те ДАЙТЕ ми акаунт и шибнали някаква поща от рода [email protected] - чакайте си и докато чакате пуснете някое тото повече шанс за успех ще имате. Имам право да пратя покана и ми се иска да е пратя , НО подходящи кандидати не видях :) . Ако скучайно някой няма акаунт в арената и е с авторитет тук поне 3 да ми пише на ЛС. Не давам 100% гаранция че ще му я пратя, но все пак нека опита.

Редактирано от Enei (преглед на промените)

Доста постове изчетох и сега видимо развеселен, но вътрешно сериозен казвам - 80% от хората поискали покана за ###### да не се надяват, че ще я получат. Аз в ролята на суперпотребител не бих искал да бъдя строг в преценките и думите си , но я се замислете - дали някой ще се жертва да ви покани въз основа на един ред молба в която даже подателя го е домързяло да напише благодаря и си го е спестил до 10х... Да не споменавам и за тези които са понижен авторитет - на тях пари да ми дават не бих си дал правата. Толкова ли е трудно да напишете 2-3 реда и да кажете без да съкращавате думи, че искате акаунт, защото няма как по друг начин да си го вземете, а те ДАЙТЕ ми акаунт и шибнали някаква поща от рода [email protected] - чакайте си и докато чакате пуснете някое тото повече шанс за успех ще имате.

Имам право да пратя покана и ми се иска да е пратя , НО подходящи кандидати не видях :) .

Ако скучайно някой няма акаунт в арената и е с авторитет тук поне 3 да ми пише на ЛС. Не давам 100% гаранция че ще му я пратя, но все пак нека опита.

Брей,развеселен казваш.Ами то по-забавно от твоето писание има ли бе?Слушай,"богоизбрани",ти май живееш с мисълта,че си член на "Ротари клуб"?И как позна кандидатите?Ако съдиш по репутацията,тя и твоята не е много висока.

Я ми кажи,как се става "супер потребител"?С добър Internet? Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.