Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Да, след като получиш покана, после пак плащаш 4.80 под формата на два смс-а :)

Платените акаунти не са активни поне от 3 месеца!
  • Отговори 534
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моля една покана на мене(малко вероятно да ми дадете но няма нищо нормално е да си нямаме вяра): [email protected] ако някой се престраши.. :ph34r:

И аз бих искал да ми бъде услужено с една Покана ако трябва ще си деля с някои акаунта който направя но,искам и аз да тегля от Арена Публикувано изображениеПубликувано изображение нЯкои ако иска да ми прати емаила е [email protected]

(Надявам се че има и добри хора които биха дали една поканка :hush:;) )

И аз бих искал една покана [email protected] :P

Абе вие с поканите-как я мислите тази работа. Те да не би да падат от небето, а? Някой наистина са много умни- явно са ходили на курс! Публикувано изображение Но все пак ви желая успех!!! :ill:
За обида на член на форума репутацията Ви се намалява с 2т.Изрази като "майната ти" не са желателни в тоя форум(dragozow)

Здравейте! Фен съм на формула 1 и ми трябва покана за акаунт в арената. Искам да си сваля всички състезания, които са налични там. Чета за някакви коефиценти и не съм сигурен дали ще мога да се справя че нета ми не е много добър 32 КБ/с даунлоад и уплоад от 10 КБ/с до към 150 КБ/с в добри дни. Ако някой иска иска да помогне, нека ми пише на [email protected] . Ако със тези скорости няма да мога да поддържам акаунт по-добре да не бъда причина за "жълти картони". Все пак ще съм много благодарен ако някой се отзове :) ПС: Стискайте палци за Кими да не отпадне и този път :nono:~

Привет!Може ли някой да удари едно рамо за ######. Моля,ако има добра душа да ми прати една покана на [email protected].Благодаря за което предварително! Публикувано изображение

ако с енамърдам между искашите покана ще ме забележат ли? :angry: Или да пиша с големи букви АКО НЕ Е ПРОБЛЕМ ПРАТЕТЕ МИ ЕДНА ПОКАНА ЗА АРЕНА :baby::P:P

Аре да не изневеряваме тука на традицията и аз най-покорно моля за 1 покана, ако може, не за друго ами защото ми замина ацц-та, докат бех на почивка забравих да го парикирам Публикувано изображение

email - [email protected]

Ако някой е супер потребител или каквото се иска за да прашташ покани моля да ми прати една на : [email protected] . Мерси предварително.

ехаа и аз откога искам покана .. мейл-а ми е [email protected] :ph34r: ако не е проблем, щото не знам какъв е лимитът на поканите, а моят нет е кофти Публикувано изображение

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение. Форумът е снабден с опция „Режим на клавиатурата“, която е налична под всеки прозорец за ново съобщение или нова тема във форума.

dragozow

Само си пишем мейлите тука. Явно поканите за този тракер са кът. И аз исках покана няколко страници по на зад и няма. Жалко сега ще трябва да ползвам акаунта на един приятел. МЕРСИ на тези които раздават поканите ! Аз вече не ща ! :ph34r:

Само си пишем мейлите тука. Явно поканите за този тракер са кът. И аз исках покана няколко страници по на зад и няма. Жалко сега ще трябва да ползвам акаунта на един приятел. МЕРСИ на тези които раздават поканите ! Аз вече не ща ! ;)

А ти какво очакваш? В арената получаваш една покана на месец при 50 Гиги ъплоуд. Да не съм луд да я дам ей така без пари. Я сложете една анкета "Получихте ли покана от тук" за да се види че темата е безполезна и е време да бъде заключена.

А ти какво очакваш? В арената получаваш една покана на месец при 50 Гиги ъплоуд. Да не съм луд да я дам ей така без пари. Я сложете една анкета "Получихте ли покана от тук" за да се види че темата е безполезна и е време да бъде заключена.

Темата си много полезна даже, защото има хора, които раздават покани.

Въпреки, че едва ли някой ще рискува да даде покана на потребите с отрицателна репутация....

Стига сте спамили в темата ;)

Здравейте незнам дали тука трябва да пусна тази тема, ако не Ви моля да ми простите, искам да помоля ако може някой потребител който е регистриран в ###### да ми изпрати една покана защото аз днеска се регистрирах обаче ми изписва че трябва да имам покана от съществуващ потребители не мога да си активирам регистрацията .Затова Ви моля ако някой може да ми пише или изпрати покана на ICQ №190.770.333; в скайп с име buthercup. Благодаря Ви предварително :help::bighat::nono:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.