Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Значи да попитам: как мога да се регна ва аренабг.цом без да имам покана?става ли още със СМС и ако става до кой номер и какво трябва да има на този СМС? ПС: Моля някой да ми прати покана. Е-Майл-а ми е [email protected]

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Значи да попитам:

как мога да се регна ва аренабг.цом без да имам покана?става ли още със СМС и ако става до кой номер и какво трябва да има на този СМС?

ПС: Моля някой да ми прати покана. Е-Майл-а ми е [email protected]

За сека чоже само покана,но аз нямам Публикувано изображение все щще се намери някой друг да ти изпрати

Здравейте. Някой знае ли какви са изискванията за да мога да раздавам покани? Благодаря предварително!

Право на една покана се получава на всяко 1-во число от месеца и то ако през периода (един месец) потребителят е реализирал ъплоуд в размер на 50 ГБ. Ако същия потребител вече има неизползвана покана нова не се дава, т.е. максималния брой покани, който можете да имате е една. Човека на който ще пращате поканата, трябва задължително да е посочил мейл адрес, който се намира на БГ сървър.Потребители които са с предупреждение на тракера, не могат да използват тази опция, незвисимо какъв трафик са натрупали и дали разполагат с покана.

Здравейте, и аз също искам покана за Арена БГ. Ако може някой да помoгне ще бъда много признателна :) П.С e-mail: [email protected]

Здравейте, и аз също искам покана за Арена БГ.

Ако може някой да помoгне ще бъда много признателна :clap:

П.С e-mail: [email protected]

Акаунт устройва ли те?

Пратете покана и на мен, моля!

[email protected]

не си мисли, че никой не ти е видял съобщението(молбата). Не е нужно да се пускат еднакви постове. Даже това не е желателно. Все пак трябва да се спазват правилата. Ако не си прочел правилата на форума е време да го направиш. Ето Правилата на форума. Благодаря.

С уважение: Biskata

Здравейте, и аз също искам покана за Арена БГ.

Ако може някой да помoгне ще бъда много признателна :)

П.С e-mail: [email protected]

Гледам си от уважаваните и почитани потребители тук,затова ще ти пратя покана.

Поканата беше изпратена успешно!

Дата на изпращане Дата на използване E-mail на получтеля Използвана Име на получтеля

2006-11-17 08:44:01 [email protected] Не

пратете и на мене една ако може [email protected] благодаря

стои си в бол.бг тама ниама ни6то по ново само кадето го има преди да го има в бол.бг имаше до скоро да гледаш онлине ама и това жече го ниама

В края на този месец ще имам 6 покани от шесте ми акаунта.2 ги запазвам за мен (за нови акаунти) ,а другите ще ги изпратя на този , които иска.Моля потърсете ме на скайп - didkodidko11_2 ако искате покана ! И задължително кажете кой сте в искането на пълномощно иначе ви блокирвам :hush:

Знам, че нямам шанс ава трябва да опитам... Ако маже покана и за мен [email protected]

Здравейте, Дали остана една покана и за мене? Ако някой има възможност да ми изпрати на : [email protected] Благодаря предварително.

Редактирано от kaliostro (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.