Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Ах как се редвом че не сьм в Бьлгария Публикувано изображение

• Отговори 534
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Поканата си остава вариант за регистрация или дарение в размер на минимум 15 Евро. Това са начините. Други няма.

Сериозно ли 15 евро?Хах,5 цента не бих им дал.

Поканата си остава вариант за регистрация или дарение в размер на минимум 15 Евро. Това са начините. Други няма.

Има. Ако си в чужбина. Не че няма програми като Хайд ай пи де, ама сега да се занимавам с хиляди глупости - проксита, моксита заради една Арена - мерси. Торенти вече ехееее, колко щеш, а и бол.бг ме кефят много повече.

###### беше добър тракер едно време. БЕШЕ! Сега вече има много други тракери, които са по-добри от аренабг. Това е мое лично мнение.

За над 15 евро ставаш автоматично VIP. Мисля че ако дариш и по-малка сума, ти пращат покана, но ще си обикновен потребител.

Biska, не съм съгласен с тебе, arenabg все още е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ и НАЙ-ДОБЪР торент тракер в България. Откъдето и да го погледнеш. И откъм брой сийдъри, и откъм съдържание. Не можете да ме убедите, че примерно bol.bg или linkos са с по-добри тракери от arena.

За над 15 евро ставаш автоматично VIP. Мисля че ако дариш и по-малка сума, ти пращат покана, но ще си обикновен потребител.

Biska, не съм съгласен с тебе, arenabg все още е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ и НАЙ-ДОБЪР торент тракер в България. Откъдето и да го погледнеш. И откъм брой сийдъри, и откъм съдържание. Не можете да ме убедите, че примерно bol.bg или linkos са с по-добри тракери от arena.

Няма да споря. Това е лично мнение. Благодаря.

С уважение: Biskata

Лично на мене арената ми харесва само защото е лишена от реклами на google , разни спамове и снимки на момиченца с големи .. ;)

Ако някой има възможност , и желание да ми прати една покана на [email protected] бих му бил много благодарен , не бих правил глупости като имам предвид колко строги са правилата . Мерси предварително на отзовалия се ако има такъв respect \/

И за какво ви е толкова покана за Арена-та тя вече не е това което беше преди акциите на НСБОП.Линкос за БГ къде къде е по-добър за качване имам предвид Арената води все още по брой сиидари.Толкова и е разбъркан тракера повече и неможе-търсиш едно то ти намира 1000 работи никакъв външен вид.Линкоса и Бол-а къде къде са по-подредени.

Много ви моля ако можете да ми пратите една покана за ######,обещавам да не правя нищо,с което да ви злепоставя-трябва ми за да си тегля нова музика.Предварително благодаря на всеки който се отзове.Това е пощата ми[email protected]

Искам и аз да помля нещо: Нека всеки който иска покана за Арената да си пуска молбата в темата за покани за Арена, а не във всяка една тема в която става дума за Арена и все някой да иска покани. Сега чета нещо интересно, и половината постове са "...моля за покана. моля за покана..." егати досадата.

Това е темата с поканите. Беше преименувана.

Ако някой има възможност , и желание да ми прати една покана на [email protected] бих му бил много благодарен , не бих правил глупости като имам предвид колко строги са правилата .

Мерси предварително на отзовалия се ако има такъв

respect \/

Mail-a не трябва ли да ти завършва на .com? Питам, защото имам поща в Gmail и до колкото знам mail - адресите завършват така - [email protected] Мисля, че се налага корекция от твоя страна. Публикувано изображение

С уважение: Biskata

Искам и аз да помля нещо: Нека всеки който иска покана за Арената да си пуска молбата в темата за покани за Арена, а не във всяка една тема в която става дума за Арена и все някой да иска покани. Сега чета нещо интересно, и половината постове са "...моля за покана. моля за покана..." егати досадата.

Разбирам те, но това беше темата за поканите за арена. Просто се преименува поради обсъждането на ред проблеми свързани с тракера.

Стана ясно че покани не се дават така безвъзмездно както за гмеил и все пак който може да прати покана - нека го направи все пак за това сме хора - да си помагаме

Здравейте. Имам един проблем и той е: защо всеки път като излезна и после влезна ми иска да си напиша Потребителското име и Паролата, и отгоре на това като дам ''Влез'' ми изкарва бяла страница и пак трябва да влезна и тогва всичко е ок. Някой може ли да ми помогне по въпроса? Мерси предварително.

Здравейте.

Имам един проблем и той е: защо всеки път като излезна и после влезна ми иска да си напиша Потребителското име и Паролата, и отгоре на това като дам ''Влез'' ми изкарва бяла страница и пак трябва да влезна и тогва всичко е ок. Някой може ли да ми помогне по въпроса?

Мерси предварително.

Това е нова "екстра" Не си само ти

Здравейте.

Имам един проблем и той е: защо всеки път като излезна и после влезна ми иска да си напиша Потребителското име и Паролата, и отгоре на това като дам ''Влез'' ми изкарва бяла страница и пак трябва да влезна и тогва всичко е ок. Някой може ли да ми помогне по въпроса?

Мерси предварително.

Това за потребителското име и парола е така, но това с бялата страница при мен го няма. Единствено, като се логна ми се появява бяла страница за част от секундата и съм вътре. Иначе за потребителското име и паролата, трябва да се въвеждат заради въведения код за сигурност, който трябва да се въвежда. Ако го нямаше този код спокойно можеше да си влизаш и без да въвеждаш повторно потребителското име и парола.

при мен няма никакви бяли страници нито кодове за сигурност влизам си както в линкоса

Кода за сигурност го премахнаха в Събота или Неделя, ако не се лъжа. Според администратора не трябва да има проблеми с автоматичния логин след изчистване на кеш и cookies, но според много от потребителите, един от които съм и аз, това не е така. Всеки път си пишеш паролата! Поне вече без код :P

Кода за сигурност го премахнаха в Събота или Неделя, ако не се лъжа. Според администратора не трябва да има проблеми с автоматичния логин след изчистване на кеш и cookies, но според много от потребителите, един от които съм и аз, това не е така. Всеки път си пишеш паролата! Поне вече без код ;)

Честно казано и аз знам, че го премахнаха, но днес като тръгнах да влизам в арената и какво да видя...код. След това, малко по-късно, около след час реших да видя дали ще го има кода и излезнах от акаунта си. Като тръгнах да влизам отново и хоп, кода го нямаше. Странно, но наистина днес ми се появи гадния код. Публикувано изображение

Честно казано и аз знам, че го премахнаха, но днес като тръгнах да влизам в арената и какво да видя...код. След това, малко по-късно, около след час реших да видя дали ще го има кода и излезнах от акаунта си. Като тръгнах да влизам отново и хоп, кода го нямаше. Странно, но наистина днес ми се появи гадния код. Публикувано изображение

И аз го нямам този кода за сигурност от няколко дена, наистина става нещо странно.

Някой може ли да ми препомни какви са изискванията за да станеш ''Супер Потребител'', преди ги пишеше но сега ги няма ;)

И аз го нямам този кода за сигурност от няколко дена, наистина става нещо странно.

Някой може ли да ми препомни какви са изискванията за да станеш ''Супер Потребител'', преди ги пишеше но сега ги няма ;)

1. Да имаш коефициент над 1.05

2. Да си регистриран минимум преди две седмици

3. Да имаш над 20GB ъплоуд

Това мисля, че бяха изискванията. Не знам, ако са променили нещо.

1. Да имаш коефициент над 1.05

2. Да си регистриран минимум преди две седмици

3. Да имаш над 20GB ъплоуд

Това мисля, че бяха изискванията. Не знам, ако са променили нещо.

Мерси много, да товаса.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.