Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Само дето данните не постъпват в арена :whist:

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

сайта претърпя известни промени вчера, като влезе човек си пише че е в тестов период, изчакайте малко с опитите за регистрация

на мен неможе да ми отвори сайта ;(

Oт дни на сам регистрацията вече е безплатна, свободна е 100% до 31.12.2006 (може би това е нещо като Коледен Подарък от страна на съпорта, или по-точно ъпгрейдване на трекера).

Тези, които имат нужда от регистрация да го направят, до края на месеца, защото после може да е късно.

Хайде честито ни! ;)

Скачай на регистрацийте, народе!

А и теглете когато му е времето, защото по-късно може да ги няма акаунтите с това "Тестов период"..

Редактирано от krisku (преглед на промените)

А на мене от 2дена не ми се отваря саита нещо..При вас така лие или само тези от чужбина са прецакани :clap:

във форума пише че временно не се вижда от чужбина скоро ще се оправи

аз се регистрирах преди 3 дена и честно казано не съм очарована,няма кой знай какво което да го няма другаде,незнам какво толкова го хвалят всичко този тракер.

аз се регистрирах преди 3 дена и честно казано не съм очарована,няма кой знай какво което да го няма другаде,незнам какво толкова го хвалят всичко този тракер.

Ха за мене е злато зощото имам достап само до него, е и bol.bg но там сийда много лош напоследак пък и пускат всички релайзи първо във Арената.Е поне аз смятам така де.

Най сетне :wors: Регистрирах се безплатно, но със сиида на тракера има някакъв проблем. Повечето торънти нямат сиид :wors:

Това,което си видяла преди три дена няма нищо общо с това,което спечели славата на тоя тракер. :yanim:

Аз не мога да се регистрирам. :speak: Вече два пъти опитах с различни е-mail-и и не става. Пише, че ще ми пратят мейл с линк за активация, обаче вече една седмица го чакам тоя мейл Публикувано изображение

Някои може ли да каже кога ще е достапна арената и за чужбина.Не мога да влизам от 2 седмици. :speak:;)

Препоръчвам ви когато си правите регистрация да посочвате мейл в чужбина (например mail.ru) защото поне при мен при българските мейли (абв) не ставаше, а при mail.ru ми прати активация на акаунт от първия път. Успех на всички и весели празници! :)

Здравейте, аз нямах проблем с регистрацията. Преди 4 дена се регистрирах и стана веднага а пощата ми не е в чужбина. Но имам друг проблем, не мога да влизам във форумите. Пише ми непрекъснато, че бъркам паролата или ника. Явно проблема си е при тях.

Моля за една покана е предварително благодаря .

[email protected]

Ти провери ли,дали не можеш да се регистрираш направо,преди да пишеш тук за покана ?

Здравейте, аз нямах проблем с регистрацията. Преди 4 дена се регистрирах и стана веднага а пощата ми не е в чужбина. Но имам друг проблем, не мога да влизам във форумите. Пише ми непрекъснато, че бъркам паролата или ника. Явно проблема си е при тях.

Със сигурност е при тях проблема :wors: но аз имам регистрация и реших да си направя нова,но не ми изпраща емайл,а като решя да си направя нова ми казва че е вече регистрирана но пък и немога да вляза защото не ми е потвърден акаунта :angry: същото се случи и с втория ник които се опитах да регистрирам

Не знам дали съм голям късметлия,но успях да се регистрирам без покана и без да давам пари.

Супер... Публикувано изображение

Тцтцтц... Тези хора какво направиха.Нали щяха да го оставят открит за чужбина.Вече стана 2 седмици немога да вляза Публикувано изображениеПубликувано изображение

И аз имам проблем от чужбина, от 10-12 дни сайта не може да се зареди..... :angry::clap: :clap:

Аз също успях да си направя регистрация без покана в началото на месеца. Наистина проблема е при тях, защото сега като пробвах да си направя още една, не се получи, въпреки че ползвах съвсем нов мейл. И за ползването на тракера от чужбина също е при тях проблема. За тези от чужбина - бъдете спокойни и имайте малко търпение. Сигурно след Нова година ще го пуснат да е достъпен и от чужбина.

Препоръчвам ви когато си правите регистрация да посочвате мейл в чужбина (например mail.ru) защото поне при мен при българските мейли (абв) не ставаше, а при mail.ru ми прати активация на акаунт от първия път. Успех на всички и весели празници! :angry:

Проблема е там ... че писмото за активация на регистрацията в Арена отива в папка Спам , тия от абв.бг как са го измислили нзм .... Публикувано изображение

Мога да кажа на всички които желаят покана за тая прочута Арена , че побликувах пост през август мисля с молба да ме покани някой супер потребител(даже с Еней водихме доста разгорещен спор по въпроса).Е никой не откликна , но един приятел ми даде да ползвам неговия акаунт и така влязох и там! Мога да изкажа скромно мнение , че тракерът вече е на трето място заради всичките тия истории с регистрацията и изобщо не си струва да се унижавате за да влезете там!В момента има много по - добър тракер , където качват много по бързо и нямат такива глупави изисквания(а за плащане изобщо не говорим)!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.