Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

В момента не се иска покана за регистрация :) аз днес се регистрирах и не ми искаше покана :)

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
Пиши на български(dragozow)

В момента не се иска покана за регистрация :wors: аз днес се регистрирах и не ми искаше покана ;)

Е да де вече ти предлагат всякакви възможности за регисреация , даже и мейл не получаваш както преди(нали имаше проблем с ABV) !

Някъде прочетох, че на 15 Януари пак регистрацията ще става с покана, вярно ли е това?

Какво те вълнува това - регистрирай няколко акаунта отсега докато ти е free, пък после не му мисли ;)

• 2 седмици по-късно...

и аз се ригистрирах, обаче в профила не ми пише коефициента. Как се гледат филми ???

и аз се ригистрирах, обаче в профила не ми пише коефициента.

Как се гледат филми ???

Ами отиваш където пише филми,натискаш там,избираш си филм и го сваляш.

xax сега супер яко , безплатно , Но незнам защо ама замунда.нет по ма кефи

Аз пък имам следна проблем.Като сваля някой торент не тръгва да се сваля пише ми на тракер това Can't connect tracker(10060).... И не тръгва...Някой да знае как да го оправя.Със BitComet свалям.Мерси предварително. :wors:

Прав си - много по добър е в момента - даже е най-добрия!!!!

Аз пък имам следна проблем.Като сваля някой торент не тръгва да се сваля пише ми на тракер това Can't connect tracker(10060)....

И не тръгва...Някой да знае как да го оправя.Със BitComet свалям.Мерси предварително. ;)

Имаш проблем с BitCometа(не е от тракера)-не знам може би трябва да го преинсталираш....?

А някав начин да се стигне до замунда от чужбина има ли :clap:

Замунда, има ли по-тъпо име и по-тъп екип от техния? Те двете неща са свързани В арената след промените има неща за дооформяне - когато сортирам по категория и дума - не я търси по категорията, а по всички. Също и прозорчето превю на торента. В датата е по-добре, когато мишката е отдолу на браузера, изкарва прозорчето нагоре, не надолу, където не се вижда :clap:

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Може да е с глуповато име, но работи както трябва, за разлика от арена. Отгоре на това пари досега там не са се искали (за да ползваш каталозите им и т.н.) като на арена.

и арена не са искали стига да си съвестен потребител с коефициент 1.05 и нагоре ;) винаги съм бил доволен от АренаБГ :wors: никви проблеми

Замунда(Линкос си му е името все още де) е малко зле направен, набързо и с лоша подръжка. Повечето потребители са с нисък коеф., което означава хабене на торент мрежата Публикувано изображение просто там няма смисъл да си качваш коефициента и това е тъпо :speak: колкото и неприятно е да чакаш да ти се вдигне коеф. за Супер Потребител, като станеш такъв имаш достъп до повече екстри /това важи за арената/. Така се чувстваш по специален...

и арена не са искали стига да си съвестен потребител с коефициент 1.05 и нагоре ;) винаги съм бил доволен от АренаБГ :wors: никви проблеми

Замунда(Линкос си му е името все още де) е малко зле направен, набързо и с лоша подръжка. Повечето потребители са с нисък коеф., което означава хабене на торент мрежата Публикувано изображение просто там няма смисъл да си качваш коефициента и това е тъпо :speak: колкото и неприятно е да чакаш да ти се вдигне коеф. за Супер Потребител, като станеш такъв имаш достъп до повече екстри /това важи за арената/. Така се чувстваш по специален...

Аз съм по-доволен от Линкос-а,защото като тръгнеш да търсиш даден филм ти изкарва само заглавията филмите,а не всякакви глупости като Арена.Можеш да си пуснеш заявка за нещо което скоро ти се изпълнява.Много добър тракер си е.Там съм супер протребител,но много важно,има доста старички филми които свалям и гледам с удоволствие

Разликата между арена и ЗАМУНДА (ха-ха) е, че в арена уважават съвестните си потребители. Даваш и получаваш.

Разликата между арена и ЗАМУНДА (ха-ха) е, че в арена уважават съвестните си потребители. Даваш и получаваш.

Уважават подмазвачите. Напиши някаква забележка против "екипа" и да видим какво ша ти се случи.

Направих го в замунда (предложение, с малко, подчертавам - малко критика) и получих бан.

Ами значи и там са същите "пичове".

Хора,защо не се отчита коефицент в Аренабг ?? :clap:

Има нова система за рейтинг. На главната страница имаше линк към форума им с обяснение. Потърси там

Хора,защо не се отчита коефицент в Аренабг ?? :clap:

В момента подготвят някаква нова система за коефициенти.

Мисля, че за момента си отчитата както трябва, но ти дава да си го гледаш.

Безплатна регистрация в АренаБГ:

http://######/invite.php

Хора,защо не се отчита коефицент в Аренабг ?? ;)

Ами един господ знае,писаха че ще се отчита след 15.01.2007,а може и да се отчита но да е скрит,и ние да не го виждаме и да си мислиме че няма коефицент,и така много хора няма да сийдват>много бан.Поне аз така си го обяснявам.

Някъде във форума на арена четох че до месец два ще се оправят коефициентите и отичитането то сега се отичита всичко май ама не го виждаш в профила си :nono:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.