Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

ако не е нахално ще може ли една и за мен[email protected] :help:

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Един пьт писах в тая тема и никои не ми прати покана.Дано този пьт имам кьсмет!

Благодаря ви отново!

[email protected] :wors::PПубликувано изображение

xmas ето и за тебе!отвори си пощата.

ако случайно ти е възможно би ли ми пратил и на мен покана :P Отдавна искам да вляза в арена ,защото ми трябват игри за ПС1. Благодаря ти предварително - ще съм ти много благодарна!!! :wors:

Ще съм много благодарен ако получа един пред-коледен подарък: покана :) , ето ми го мейла: [email protected]

хехе, вие се оплаквате.... ами аз? :Р

Ако пък толкова се мъчиш прежали 2 лв. и се регистрирай чрез СМС и няма да имаш проблем! Публикувано изображение

Здравей, би ли ми казал къде го има това с изпращането на смс за арена?! Моля някой суперпотребител да ми изпрати една покана на [email protected] Благодаря Ви!

П.С. Навремето имах два акаунта, но ми ги откраднаха и за съжалени не можах да си ги възстановя! Вярвам, че все още има добри хора, които биха пратили покани!

Здравейте и аз както всички искам да се регистрирам и да тегля от този торент ако обичате моля пратете ми покана на [email protected] Поздрави ! :dancing18:

Следете Арена,защото от тези дни ще пуснат свободна регистрация за всички,която ще е така поне до края на декември.

Уважаеми потребители,

от 0:00 часа в понеделник, 11.12.2006 сайтът ###### ще бъде спрян за профилактика и основна подмяна на кода. Този процес би трябвало да приключи за часове, но е възможно и да се забави няколко дни, за което ние ще ви информираме на специално пусната за целта временна страница.
От 23:00 днес ще можете да получавате допълнителна информация на временния домейн

[b]http://www.nsarena.com/[/b]

Тъй като се събраха доста желаещи за покана аз реших да ги подредя в едно съобщение. Ето списъка с мейлите: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected]

Редактирано от nikolay6_pl (преглед на промените)

Имам регистрация в арената отдавна , но съм си затрил логина , и паролата . Някой ако може да изпрати , и на мен една покана : [email protected]

Ако може и 1 на мен плс че имах преди регистрация нали а сега не мога да се логна изобщо дава ми че не съм потребител и некфи такиа 10х преварително

Кое Ви кара да мислите, че някой ще прати покана на такива несериозни хора ?!

поканите отпадат и даренията също след няколко дни ще има свободна регистрация в аренабг.ком

Кое Ви кара да мислите, че някой ще прати покана на такива несериозни хора ?!

Кое те кара да си мислеш че сме несериозни,да не съдиш по себеси???

поканите отпадат и даренията също след няколко дни ще има свободна регистрация в аренабг.ком

Откъде знаеш? :)

Регистрацията е безплатна така че скачайте:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.