Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Айде бееее поканаа [email protected]

Айде де нарочно ли не ми пращате?

П.С.Само ще помоля тия които са получили да не нахалстват защото и другите искат аз сиикам вече 2 дни и не ми пращат

Поканите за там се печелят доста трудно 50гб качено в рамките на един месец и ако имате една покана втора не ви се дава, ако имате някакво наказание също не ви се дават покани.
  • Отговори 534
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чак днес видях, че арената вече е достъпна и от чужбина, тъй че ако може една покана, ще съм ви много благодарен. Знам, че са дефицит, но все пак E-mail : [email protected]

Аз нямам никакви наказания,а не ми пращат покана :computer8::ph34r::wors:Публикувано изображениеПубликувано изображение

[email protected]

Тези който имат наказание в арена нямат право да изпращат покани, това имах впредвид.Демек имаш 50гб ъплоуд за един календарен месец и не си наказван за следващия месец получаваш една покана и не може да имаш повече от една покана.В смисъл ако имаш една, втора не се дава.

Явно никой не раздава покани случайно, затова има ли друг начин за регистрация и ако има споделете какъв е той.

Поканите за там се печелят доста трудно 50гб качено в рамките на един месец и ако имате една покана втора не ви се дава, ако имате някакво наказание също не ви се дават покани.

Ама аз не съм регистриран как да съм наказван ?

Моляви ако някой има покана за даване ето емайл:[email protected] Ще съм ви много благодарен...

Аз пък не искам покана ще съм благодарна ако някой потребител от арената ми предостави неговите username и парола просто да ги ползвам да си търся и тегля Обещавам че няма да злоупотребявам e-mail ми е [email protected]

леле ама от както арена се вижда и в чужбина почнаха да се регват хора тук само и само да си просят покана!!! Възмутен съм... Бе вие знаете ли, че човек трябва да има 100ГБ ъплоуд за да покани някого и този някой ако се окаже недобросъвестен потребител (само сваля), то тогава човека дал ви покана ще си изпати...

Някой можели да ме покани за арена.бг Благодаря ви. Някой ако реши да ме покани нека да ми пише на пощата [email protected]

Ами и аз да се включа сред желаещите да получат покана за arena.bg. Ако някой има възможност ще съм много благодарна. [email protected] :cheers:

:help wanted: Може ли някой да ми изпрати покана за ######.Имах регистрация , а сега ми дава , че било несъществуваща. Не мога и да се регистрирам наново. Моля ви на [email protected] .Ще съм ужасно благодарна.... :help::help::):help::help:

Много моля някой да ми изпрати покана за арена, обещавам че няма да злоупотребя с доверието му !!! :) e-mail: [email protected]

Добре вижте аз не бих ви издънил :) , ще сиидвам, ще дърпам...Просто не ми се дават 4 лв моля ви пратете една покана ще бъда внимателен какво правя.

Help me please Публикувано изображение

Mили хора, просълзихте ме с вашата доброта и отзивчивост за помощ. Скъпи съотечественици, аз ви моля да не ми изпращате покана.С моя слаб международен 68kB/s upload няма да мога да връщам изтегленото и ще излезе, че съм нагъл тип, а така ще пострада доброто име на поканелия.Още повече се страхувам да си покажа имейл адреса, защото акери и спамери ще го експлоатират за свои цели. Не съм за 4лв, но единствения начин да ги дам в ръцете на касиера е като ги вържа за крака на бял гълъб-вестоносец. Теглете на воля и бъдете прилежни сийдери.За мен остава да ходя на кино.Там поне дават едни очила и пуканки.Не плачете за мен, не се косете, бързо ми минава.Като спре дъжда пеперудите пак ще литнат и аз ще излеза да ги гоня.Докато се вдигне мъглата ще ям турски вафли.Не ме е страх от кариеси. С здраве

ако остане няква покана пратете и на мен, че ми откраднаха акаунта и не ми се дават още 4 лв [email protected] ще съм много благодарен

Опитах да се регистрирам , но ми поискаха покана. Дори когато си плащам пак ли трябва да имам покана? Моля, някой да обясни каква е уловката.

Опитах да се регистрирам , но ми поискаха покана. Дори когато си плащам пак ли трябва да имам покана? Моля, някой да обясни каква е уловката.

Да, след като получиш покана, после пак плащаш 4.80 под формата на два смс-а :down:

Да, след като получиш покана, после пак плащаш 4.80 под формата на два смс-а :P

Може ли и покана за мен че ме нямаше 3 месеца в България и сега не мога да си ползвам акаунта Публикувано изображение.

мейла ми е: [email protected]

Благодаря!

поздрави

Вече няма платени акаунти в Arenabg.Регистрацията става само с покани. Не лъжете хората.

Така или иначе поканите за арена-бг са много кът.. , едва ли някой ще даде покана ей така на някой който не познава като се има на предвид и техните наказания за щяло и нещяло. Аз лично имам към 150гб качено и свалено към 50/60гб и до сега съм имам правото само на една покана да изпратя, не знам какво си мислят от тази арена-бг но това едва ли е най точният начин да съберат потребители, тракери колкото искаш и то хиляди пъти по добри от този на арена-бг. За това тези който пълнят темата с постоянните си искания за покана към арената, за безсмислени..

Регистриран съм се в арената от 4 години , но съм си забравил паролата , а и e-mail адреса на който съм се регнал . Някой ако има желание , то нека ми прати покана на [email protected]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.