Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Много съжалявам, че трява да ти отговоря така, но ти имаш ли си идея какво струва една покана в арена??! Публикувано изображение

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

не:ph34r: изобщо не знам как седят нещата, днес пробвах да се регна и ми казват че ми трябва покана, знам че тука се раздават от време на време за разни тракери и затова питам а този дето ми намали репутацията за това питане ако иска да отиде да си удари една и да се поуспокои малко, тъй като гледам май кеф му прави да дава минуси...

Проблемът е, че всяка покана иска 50 ГБ ъплоуд на месец. Някакси е хм... безсмислено да сийдваш цял месец за да дадеш поканата бе-з нищо на някого, когото дори не познаваш. Най-добре помоли познат, той може да се върже.

не:) изобщо не знам как седят нещата, днес пробвах да се регна и ми казват че ми трябва покана, знам че тука се раздават от време на време за разни тракери и затова питам

а този дето ми намали репутацията за това питане ако иска да отиде да си удари една и да се поуспокои малко, тъй като гледам май кеф му прави да дава минуси...

Те не ги ли опандизиха тия от "АренаБГ" Публикувано изображение

разбирам, мерси за разяснението, ще тегля отвън явно това което ми трябва.

разбирам, мерси за разяснението, ще тегля отвън явно това което ми трябва.

Имам свободни покани (не знам колко са), но точно сега не мога да ти пратя, защото съм на работа, а от тук е забранен достъпа до арената. Ако потърпиш няколко часа, обещаеш да сийдваш много и разбира се ми изпратиш бг-мейл на ЛС ще ти пратя Публикувано изображение

не:) изобщо не знам как седят нещата, днес пробвах да се регна и ми казват че ми трябва покана, знам че тука се раздават от време на време за разни тракери и затова питам

а този дето ми намали репутацията за това питане ако иска да отиде да си удари една и да се поуспокои малко, тъй като гледам май кеф му прави да дава минуси...

Човече,съветвам те да спазваш добрия тон на форума.Тук не си бием по една и не ми прави кеф да давам минуси.Не ми прави кеф и да виждам някой да пита за нещо в нова тема след като има стара,ако беше ползвал търсачката щеше да разбереш че има тема в която се искат и дават покани за Арена.Приятен ден.

Ako moje i na mene da mi dadete edna pokana 6a sam vi mnoo blagodaren :down:[email protected]

А толкова ли нямаш 4-5 лева да си се регнеш? Вие съвсем на готово искате всичко... :wors::wors:Публикувано изображение

А толкова ли нямаш 4-5 лева да си се регнеш? Вие съвсем на готово искате всичко... :down::wors:Публикувано изображение

Хм,човече SUN_CITY ти знаеш ли колко са 4-5 лева???Знаеш ли колко хора работят за 4-5 лева на ден???Щом може да се мине без тях,всички трябва да се възползват !

Хм,човече SUN_CITY ти знаеш ли колко са 4-5 лева???Знаеш ли колко хора работят за 4-5 лева на ден???Щом може да се мине без тях,всички трябва да се възползват !

и според мен 4-5 лева не са много а

но и без това вече регистрация с смс не е възможна

Редактирано от mclaren (преглед на промените)

По-добре не бъди толкова доверчив/ва! Като гледам новите им правила за ползване на едно IP при влизане, нищо чудно със теб да изхвърчи и цялата ти мрежа :)

<{POST_SNAPBACK}>

то тоя акаунт го ползваме 4етирима от класа и нищо не са ни казали...
Хех опитах се да вляза и нестана. Излезна съобщение: Грешно име, парола или несъществуващ акаунт!

Точно с правенето на коефициент можете да изхвърчите,във форума на Арена има цяла тема с такива герои.Аз повечето пъти като тегля ми трябват два часа след това да го сийдна до коефициент 2 и спирам задачата защото няма смисъл,толкова ли е трудно да сийднете малко.И как аджеба искате покана като ще изгърмите на първата седмица като ви гледам.Не се обиждайте ама от тия хитрини са отекли сума ти хора.И какво като чийтнеш нещо до коефициент 30 примерно,P4f да не раздава подаръци затова?Просто сийднете малко.

Не бих правил глупости, за да изгоря с акаунта си, въпреки, че нямам такъв за съжаление.

Може ли една покана за www.######? Ако има някой готов да откликне на молбата, нека удари едно ЛС , за да му дам е-майл. Благодаря предварително

Ще съм ви много благодарен ако пратите и за мен

[email protected] :)

моля някои който е наватре в нещата и има акоунт в арена нека да ми прати покана ако желае на [email protected] а аз обещавам че няма да го изданя да чийтвам и да правя мизери ще си свалям и ъплоудвам наи спокоино без да преча на никои! а ако никой не сиак да ми помогне здраве да е :) ако някои се пак прати покана и ми се довери нека ми прати 1 лс за да разбера !Благодаря :hush:

Знам, че тук никой няма да прати туко така покана и затова се чудя защо въобще е направена тази тема. :doh: Все пак, ако някой който може да праща покани нека ми пише ЛС, за да си поговорим и разберем за тези покани, а не така просто "дай покана и на мен". :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.