Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Много ви моля пратете и на мен една покана - [email protected]. Благодаря предварително

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Толкова пък ли нямате 4,50 лв. за да се регистирате ... пффф Баси народа...

и аз ще бъда много благодарен ако някой ми изпрати покана за ###### . е-мейла ми е [email protected]

Защо ти е тази арена , като всичко което го има там го има и по другите тракери , даже и в изобилие на чуждите..

Аз лично ползвам само един български тракер и той е Линкос..

Може скоростта към български сайтове да му е по-бърза. Само да ви питам нещо. Ако имам покана за арена-та пак ли трябва да платя при регистрацията ?

Защо ти е тази арена , като всичко което го има там го има и по другите тракери , даже и в изобилие на чуждите..

Аз лично ползвам само един български тракер и той е Линкос..

Арената си трябва. Ако можеш да сравняваш скоростите от външния НЕТ и Арената. Разликата мисля е огромна.

Поканата се дава на емейл на БГ сървър..Абв става. На ЛС не може:)

Арената си трябва. Ако можеш да сравняваш скоростите от външния НЕТ и Арената. Разликата мисля е огромна.

Ако си с БТК АДСЛ е все тая - българския и международния нет са на еднаква скорост. А по въпроса с Линкоса - в арената има в пъти повече торенти и пиъри.

Пращането на покани от арената е трудна работа , като се има предвид че се и плаща. Имам приятел които доста качва в арената и до сега е пратил само една покана , от около месец може и повече не е получавам право да праща други..

еи народе хванъхте се на глупав саит bol.bg е по-готин и няма нужда да се молите на....

bol.bg не е лош тракър,но арената има повече сийдъри,торенти и т.н. :bye1:

За да може човек да праща покани трябва да е със статус ''супер потребител'' и да има 50GB ъплоуд

за последния месец т.е. ако през този месец качиш 50GB на 1-ви Юли ще можеш да си поканиш приятел. Много трудно ще навиеш някой да ти прати покана, но ти препоръчвам да пишеш във форума на самия сайт, защото гледам че понякога се отзовават на молби като твоята Публикувано изображение

Ами...и аз съм любопитна.Понеже съм в чужбина,и досега не съм влизала там.Ако имате покани,пратете и на мен,моля.

[email protected]

готова си Публикувано изображение

Благодаря,mclaren.Но немога да отворя линка за регистрацията.Да не би от арена да са премахнали новосъздадения достъп до чужбина?

Благодаря,mclaren.Но немога да отворя линка за регистрацията.Да не би от арена да са премахнали новосъздадения достъп до чужбина?

ами,infinity възможно е линка да е недостъпен от чужбна.но може би като временно решение има една програма,нарича се hide ip platinum,която използва проксита,макар че много трудно се намират български все пак можеш да пробваш.та програмата може да я изтеглиш от тук регистрацията там е безплатна,а може също и от тук

надявам се линковете да ти се отворат и успех ;)

Ако искате разберете се mclaren да даде поканата на друг потребител,аз ще дам един готов СП акаунт на Инфинити. Да не се мъчи тя с проксита...Другият вариант е да я регнеш оттук и да и дадеш паролата за акаунта.

Ако искате разберете се mclaren да даде поканата на друг потребител,аз ще дам един готов СП акаунт на Инфинити. Навити ли сте? Да не се мъчи тя с проксита...Другият вариант е да я регнеш оттук и да и дадеш паролата за акаунта.

не знам дали ти разбра,ама тя каза че е в чужбина и не може да влезе в арената.иначе поканата е пристигнала до нея :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.