Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Успеха е налице вече,акаунта ми беше блокиран и ми бе пратена нова покана с която се регнах и даже тегля в момента.Това е благодарение на мой приятел който е ъплоудър там,иначе нямаше да ми обърнат внимание.Та извода е да не ползвате Бг пощи въпреки че някои приканват точно към това.:whist:

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Успеха е налице вече,акаунта ми беше блокиран и ми бе пратена нова покана с която се регнах и даже тегля в момента.Това е благодарение на мой приятел който е ъплоудър там,иначе нямаше да ми обърнат внимание.Та извода е да не ползвате Бг пощи въпреки че някои приканват точно към това.:whist:

<{POST_SNAPBACK}>

Да уточня... от екипа на АренаБГ съветват да не се използват web-базираните БГ пощи, а не БГ пощите като цяло ;)

dragozow аз така и не разбрах как оня се е добрал до паролата на пощата ти Публикувано изображение

dragozow аз така и не разбрах как оня се е добрал до паролата на пощата ти Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Начини бол... сигурността на abv.bg и mail.bg е доста малка, а за съжаление се използват толкова много Публикувано изображение

Добрал се е чрез тайния въпрос и отговор които бяха съвсем стандартни.Това ми е първата поща,имам я от около 4 годинки.Отдавна не я ползвам както и никаква българска ама в Арена като искаха българска.Сега акаунта(новия) е с чужда такава.Пощите тип Абв и Майл.бг са елементарни.Други като Яху са пълни със спам,помня шефката един ден си отвори пощата и имаше 240 писма :whist:.В други пък неможеш да си видиш писмата от реклами които се натрапват много.Има разбира се и добри варианти безплатно/добро.

ако не си им дал пари няма да ти и дигнат :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

аз имах акаунт който раздавах наляво и надясно и го баннаха така че ако ти е само един си го пази :)

• 3 седмици по-късно...

Ей хора и аз изгорях в арената ,а гледам и акаунта дето е даден от TE_BG, който ме изкефи с юзера си са блокирани- тия адски ги намразих от арената! Страшно съм се напушил. пратете една покана или дайте акаунт

пратете една покана или дайте акаунт

<{POST_SNAPBACK}>

А стига си писал в 2 теми едновременно за едно и също нещо :angry:

ок извинявам се! просто другата тема мислех че е изстрита защото не се виждаше при последните теми

Вярно много лошо че ти изтриха акуанта беше много добър така че ако може някои да прати една покана на [email protected] щот съм я закъсал там без покана :wors:

Да ти дам ама не те познавам,аз имам два акаунта на суперпотребител и ако ме издъниш горя заедно с теб.Едва ли някой ще ти даде така.

• 3 седмици по-късно...

Ще помоля и аз за една покана-че 4 кинта не ми се дават Публикувано изображение

Трудно е с тия покани,как ще гарантираш че няма да се издъниш и да повлечеш и друг?Едва ли някой който не те познава ще ти даде ама пробвай де.

Трудно е с тия покани,как ще гарантираш че няма да се издъниш и да повлечеш и друг?Едва ли някой който не те познава ще ти даде ама пробвай де.

<{POST_SNAPBACK}>

За мен,могат да гарантират много хора :rolleyes:

pp емайла ми е:[email protected] ( ако някой реши де) Публикувано изображение

E ти нали имаше ве?Аз имам 100 гб ама нямам покани.Що тей? :rolleyes: Ако искате профила ми martish

<{POST_SNAPBACK}>

Моя ми го откраднаха.

еее това е много тъпо ! пратиха ми покана ( както трябва ) после отивам да се регистрирам ( както обикновенно ) пиша си там името дрън-дрън... и давам готово и хоп! кво да видя .. изпратете SMS  с текст VT на тел.хххх и така ! значи задължитело трябва да се набутате с 4 лв.(без ДДС) ! :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

тъпое да :bye: :bye: :bye: :bye:
тъпое да :bye: :bye: :bye: :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Не е така!Вместо кодът получен чрез СМС пишеш кода от поканата и си готов :)

Мисля, че обясних как да си оправите коефициента в арената

Моля те, кажи в коя тема си обяснил как става оправянето на коефицента в Арената. Благодаря.

Точно с правенето на коефициент можете да изхвърчите,във форума на Арена има цяла тема с такива герои.Аз повечето пъти като тегля ми трябват два часа след това да го сийдна до коефициент 2 и спирам задачата защото няма смисъл,толкова ли е трудно да сийднете малко.И как аджеба искате покана като ще изгърмите на първата седмица като ви гледам.Не се обиждайте ама от тия хитрини са отекли сума ти хора.И какво като чийтнеш нещо до коефициент 30 примерно,P4f да не раздава подаръци затова?Просто сийднете малко.

• 1 месец по-късно...

За да не правя нова тема реших да поискам покана тука... не знам как става,за това кажете какво да ви дам имейл или юзърнейм?

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.