Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тракера Арена

Featured Replies

Значи получих покана и съм благодарен на peacecrusher , но стигнах до Активирайте регистрацията си - Вашия код, получен чрез SMS: и незнам какво трябва да напиша в това поле . Моля някой да каже как става :bye:

• Отговори 534
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако може и на мен една покана за ArenaBg :) който ми прати ще му увелича репутацията с +1 [email protected]

Готов си Публикувано изображение Може към 1-2 часа да позакъснее,защото като пращах на TE_BG леко закъсня с 1 час ама я получи. :)

Редактирано от cook (преглед на промените)

Хехе преди няколко страници в тази тема и аз исках покана ,но вече нямам нужда оправих се мерси все пак.

Значи получих покана и съм благодарен на peacecrusher , но стигнах до Активирайте регистрацията си - Вашия код, получен чрез SMS: и незнам какво трябва да напиша в това поле . Моля някой да каже как става :bye:

Нещо не си се регнал правилно с покатана. След като пуснеш линка в поканата си попълваш каквото искат, после ти казва че ще ги пратят потвърждение на е-mail-а и като цъкнеш на новия линк пише нещо от сорта на: Вие няма нужда да потвърждавата регистрацията си, понеже сте поканен и вече си в акаунта си.

Не стана работата : Невъзможно е да използвате поканата си! Потребителя, който ви я е изправил, вече е запълнил квотата си, или към него има отправено предупреждение!

Трябва да си ги качил 100ГБ след , като направиха това с поканите. Трафика ,който си имал преди това не важи за поканите..зачитат 100 ГБ след пускането на номера с поканите..

А колкото до твойта покана много трудно ще се намериш..Прегледай форума на АренаБГ и ще видиш..

Така е. Това е все едно да си дадеш някакъв акаунт на човек, който не познаваш, не си го чул и не знаеш дали не се представя за друг ( а най-често е така) .

Но мисля,че ако има някой, който да може да ти разчита и ти не си някой лош потребител, нищо не прече да ти даде покана ( Ако има възможността да праща ).

Много много ви моля пратете ми и на мен една покана,защото поради една мнооого т**а причина си изгубих акаунта и сега сам устанал на сухо така да се каже.Аз много ползвам торенти и арената ми нужна ,но не ми се дават парички :doh: Ето ми го и мейла [email protected]

Аз се регистрирах вчера свободно не искаше покани.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

А стига бе!!! Е** ти далаверата! И аз се регистрирах за без пара хехехе.

Хм,и аз регнах два акаунта за черни дни :).Ще ги подаря на някой като станат платени ако не спрат далаверата и не ги затрият преди това.Иначе регвайте се,free е.

Хм,и аз регнах два акаунта за черни дни :).Ще ги подаря на някой като станат платени ако не спрат далаверата и не ги затрият преди това.Иначе регвайте се,free е.

И аз така :)

преди 4-5 минути мина далаверата

Ей, братлета, попитах отдавна, но никой не ми прати покана. Моля ви пратете на [email protected] . Всичко правя за поканата :) , ще го черпя бира, репутации ще му слагам(ако мога :P ), ще разтръбя из седемте морета за неговото широко сърце като естествено гледам да не сгафя с акунта и да сийдвам много :) . Моля ви пратете ми покана Публикувано изображение .

Ей, братлета, попитах отдавна, но никой не ми прати покана. Моля ви пратете на [email protected] . Всичко правя за поканата :) , ще го черпя бира, репутации ще му слагам(ако мога :yanim: ), ще разтръбя из седемте морета за неговото широко сърце като естествено гледам да не сгафя с акунта и да сийдвам много ;) . Моля ви пратете ми покана Публикувано изображение .

може би след две седмици... Публикувано изображение

преди 4-5 минути мина далаверата

Да бе пак стана платено :angry: Тъкмо викам тея са имали малко мозък...Е аз добре че си направих един акаунт и ся ще го дам на някой :):hush:

Редактирано от cook (преглед на промените)

Еее, който не гледа така е... изпуснах и сега пак не може без покана... пратете ми моля ви! Публикувано изображение

Stroncii ми прати покана и ликувам :) . Благодаря на Kaldata и Stroncii за поканата :rolleyes: . Живи и здрави да сте ;) .

Възможна е пак свободната регистрация. -> бързайте :-)

Безплатна беше, но обявиха, че всички акаунти, регистрирани базплатно, трябва да реализира трафик от 50гб и да има коефициент от 1.05 в срок от 15 дни, иначе ще бъдe изтрит! Цялата тема можете да прочетете ТУК.

Редактирано от TE_BG (преглед на промените)

А аз няма да мога щото ся ме мързи... :speak: Много ми се играе,а като сийдвам лагва.Ако някой иска акаунта ми,който си регистраирах да ми пише ЛС и ще му го дам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.