Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Камери на работното място

Featured Replies

Е да но те позволяват,стига да не турят по клозетите.. cool.gif

Тук вече бих искал да чуя оценката на правист. Защото определено има текстове в закона, които гласят, че няма право да те снимат без твое съгласие (свободен преразказ на текста). Не съм сигурен дали трудовото законодателство дефинира кога може да бъде въведена система за следене и дали може да бъде използвана за уточняване на отношенията работник-работодател (с други думи следене дали си си вършип работата), а не само с цел ограничаване въздействията на трети лица (кражби и т.н.). Все пак не сме роби, нито маймунки в зоопарка всеки си има достоинство и трябва да си го защитава!

• Отговори 63
  • Прегледи 12,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Е да но те позволяват,стига да не турят по клозетите.. cool.gif
Слушай сега, то стигнало ли се е до там да ти турне камера над главата, щото виждаш ли ти няма доверие, то вервай ми постарал се е да погледне и където "трябва"! Приказвал съм с такива манияци и са ми ясни от главата до петите. Тук изобщо не става дума за робско отношение а за болестно състояние. Камери само в обществено достъпни места и това е! Другото е за консултация с лекар.

я си представете че 8 часа стоите пред един комп, еми досадно е някой да снима какво си правил тези 8 часа - всички сайтове в които си влезнал, при достатъчно добър зуум и какво си писал по форуми, мейли, месинджъри и всичко останало, абсолютно набъркване в личното пространство - не бих работил на такова място. Има работи на които камерите са част от процеса - по бензиностанции, хипермаркети и .... различно е според ситуацията. Важното е какво си свършил а не колко часа си работил, а пък ако фирмата не може да разбере какво си свършил и затова използва евтини подходи май е по-добре да си смениш работата. Да не говорим че ако шефа ти е някакъв параноик ще трябва да се пазиш и от всевъзможни снифове особено за кюто.

я си представете че 8 часа стоите пред един комп, еми досадно е някой да снима какво си правил тези 8 часа - всички сайтове в които си влезнал, при достатъчно добър зуум и какво си писал по форуми, мейли, месинджъри и всичко останало, абсолютно набъркване в личното пространство - не бих работил на такова място. Има работи на които камерите са част от процеса - по бензиностанции, хипермаркети и .... различно е според ситуацията. Важното е какво си свършил а не колко часа си работил, а пък ако фирмата не може да разбере какво си свършил и затова използва евтини подходи май е по-добре да си смениш работата. Да не говорим че ако шефа ти е някакъв параноик ще трябва да се пазиш и от всевъзможни снифове особено за кюто.

Ами аз доколкото знам камерите,които слагат по официте са най-обикновени черно-бели,и не ми се вярва през тях да можеш да видиш къде е влизал и какво е писал подчиненият ти.Пък и в повечето случаи тези камери не седят на местата си за да внимават хората какво правят на работното място,а просто защото като ги няма и някои може да си помислят че са им позволени повече неща,отколкото са,не знам аз така си го обеснявам,не знам дали наистина е така,но камерите са и нещо като гаранция за това че няма да има неприятни случки на работното място.Тя дава повече сигурност,пък и в края на краищата ,на който не му харесва - да се маха и толкоз.Те шефовете не са залиняли толко да си търсят подчинени се ще си намерят такива,които да не се оплакват... :wors:

я си представете че 8 часа стоите пред един комп, еми досадно е някой да снима какво си правил тези 8 часа - всички сайтове в които си влезнал, ......................

Тук изобщо не става дума за това да се криеш или не. Ти ако си вършиш работата и всичко върви нормално няма да е проблем. Проблем имат други - онези зад камерата - и е редно да им помогнеш.

...............................Пък и в повечето случаи тези камери не седят на местата си за да внимават хората какво правят на работното място,а просто защото като ги няма и някои може да си помислят че са им позволени повече неща,отколкото са,не знам аз така си го обеснявам,не знам дали наистина е така,но камерите са и нещо като гаранция за това че няма да има неприятни случки на работното място.Тя дава повече сигурност,пък и в края на краищата ,на който не му харесва - да се маха и толкоз.Те шефовете не са залиняли толко да си търсят подчинени се ще си намерят такива,които да не се оплакват... :wors:

А по-селско мнение от това здраве му кажи! Типична реплика, когато началника не си е на мястото! Не се засягай, ама наистина ми навяваш за някой асоциации с определени личности :clap: Колкото и да му обясняваш на такъв човек, че не е прав да гледа на подчинените си така, той не схваща същността на нещата. Такъв шеф не ръководи подчинените си, той е там щото така са го сложили. Контактите ми с такива хора се ограничават само в това, че трябва от време на време да се поддържат контактите.

А по-селско мнение от това здраве му кажи! Типична реплика, когато началника не си е на мястото! Не се засягай, ама наистина ми навяваш за някой асоциации с определени личности :sobbing: Колкото и да му обясняваш на такъв човек, че не е прав да гледа на подчинените си така, той не схваща същността на нещата. Такъв шеф не ръководи подчинените си, той е там щото така са го сложили. Контактите ми с такива хора се ограничават само в това, че трябва от време на време да се поддържат контактите.

Ами виж сега,аз тази реплика не съм я измислила и който и селянин да я е измислил,факт е че тя важи и аз не съм "шефът",който я употребява,а просто давам пример с нея. ;)

Понеже,разбираш ли,с всички правила и договорки(не че камерата е правило,но)важи това - шефът ако не е доволен си го променя,подчиненият ако не е виновен - много му здраве.И да ти звучи селско,и да не ти звучи,явно ни е селска държавата и не ме обвинявай мен за това :sobbing:

Мен не ме е срам да казвам нещата така както са,защото ок,аз не работя,но родителите ми и близките ми го правят и когато си сам и не си началник опциите не са много.Друг е въпроса че тук човека пита хуманно ли е да има камери,а не как да ги премахне.Аз мисля,че може да не е много хуманно,но е някаква сигурност,ти не си длъжен да имаш доверие на никого. :)

Ами виж сега,аз тази реплика не съм я измислила и който и селянин да я е измислил,факт е че тя важи и аз не съм "шефът",който я употребява,а просто давам пример с нея. :bye1:

Понеже,разбираш ли,с всички правила и договорки(не че камерата е правило,но)важи това - шефът ако не е доволен си го променя,подчиненият ако не е виновен - много му здраве.И да ти звучи селско,и да не ти звучи,явно ни е селска държавата и не ме обвинявай мен за това ;)

Мен не ме е срам да казвам нещата така както са,защото ок,аз не работя,но родителите ми и близките ми го правят и когато си сам и не си началник опциите не са много.Друг е въпроса че тук човека пита хуманно ли е да има камери,а не как да ги премахне.Аз мисля,че може да не е много хуманно,но е някаква сигурност,ти не си длъжен да имаш доверие на никого. :)

Ето я същноста на проблема. Това, че шефа е в по-изгодна позиция не бива да му дава право да своеволничи. А потенциалните потърпевши не трябва да заемат такава примиренческа позиция. Защото, който си свали гащите и се надупи... много ясно е, че ще си го отнесе. Та въпросът е има ли право да се използва камерата за разрешаване на проблеми при трудово-правни взаимоотношения. Т.е. има ли законно право да те следи какво правиш на работното си място през целия работен ден. Някой ако има познат правист може ли да го помоли за компетентно мнение. Явно е, че без него неможе да даде отговор на въпроса.

Ами виж сега,.......................не си длъжен да имаш доверие на никого. :)

Да прихванем една наздравица по темата :speak:;)vacation1.gif

Още първобитните хора са имали дискусия по тази темата и са взели единодушно решение - камерите вън от пещерата. Затова са напреднали толкова до сега. А ние май сме в обратна посока.

;)

Камерите са 80% за воайорство, 10% за подобрение на работната атмосфера и останалото бог знае за какво им е.

Дори имаше материал в който монтираните камери в гинекологичен кабинет сочат директно към "магаренцето".

Личното ми мнение е, че камери трябва да има на входа/изхода, на местата където се охранява нещо /например складове и т.н./, в големи помещения за обществин достъп или на коридори. Останалото е плод на болестно състояние. ха-ха, личните мнения на наблюдаващите не ме интересуват!

:hush:

Споделям мнението ти....

Да прихванем една наздравица по темата :baby::)vacation1.gif

Още първобитните хора са имали дискусия по тази темата и са взели единодушно решение - камерите вън от пещерата. Затова са напреднали толкова до сега. А ние май сме в обратна посока.

Имам чувството че камерите изведнъж ги превърнахте едва ли не в клетка,която не позволява на работещите дори да мръднат,а шефът стана лошият звяр,който държи добрите си подчинени в тази клетка и не им дава да пръднат без това да е записано и протокулирано.

А защо има камери в супермаркетите?Защо целият персонал който работи там се снима през цялото работно време и на всичкото отгоре ги наблюдават доста очи,докато ги снимат?Защо всичките клиенти които пазаруват се наблюдават постоянно и не могат да се почешат отзад,ако решат че им скимне?Това не е ли по-неприятно?Но хората пак пазаруват и не се оплакват,защото също както да си слагаш колан,като се возиш,както още много не толкова приятни неща се правят защото просто могат да бъдат много полезни в много ситуции.И,защо,по дяволите, реши че камерите са виновни за това че вървим в обратна посока и са в дъното на нещата?Какво общо имат тези камери с цялата работа?

Здравеите, аз работя в производството и съм наблюдаван от точно такива камери :) С времето свикваш и не им обръщаш внимание, но... Пресен случай с мой колега! В нашата фирма няма много правила за работното време и когато им скимне на шефовете ни карат да работим примерно през 8 часа или събота и неделя. За събота и неделя е ясно, че поради производствена необходимост може да се пусне заповед за работа, но през 8 часа... Такааа работихме си ние през 8 часа, главно за слава ;), но на моя колега му писна, щото всеки си има семейство, някаква друга работа и така нататък, а и кой би изтраял да работи няколко дена през 8 часа и то тежък физически труд? Та на моя човек му изперка съчмата и през ноща надигна камерите нагоре, да гледат към тавана :) И познайте после какво стана. Шефа беше бесен и щеше да го уволни, но понеже моята фирма се занимава със специфично производство (единствена в източна Европа) и страда от липса на обучени кадри, реши да го остави без заработка цял месец, тоест с основната заплата за страната. Това не са малко пари (може би към 500 лева). Та такаааа ... Тия камери са противно нещо и според мен трябва да наблюдават само входовете, а не да се намесват в личния живот на хората. Разбира се, шефа е видял много неприлични жестове и от мен ;)

Обаче има и друга работа! Ако никой не те закача за нищо и не ти намеква за твоята работа, мисля, че няма проблем да има и камери! Все пак, човек трябва да си върши работата добре и ако е професионалист и се стреми да се докаже, никакви камери не биха могли да бъдат пречка ! 10х за вниманието. Да живее личната свобода cool.gif

Имам чувството че камерите изведнъж ги превърнахте едва ли не в клетка,която не позволява на работещите дори да мръднат,а шефът стана лошият звяр,който държи добрите си подчинени в тази клетка и не им дава да пръднат без това да е записано и протокулирано.

А защо има камери в супермаркетите?Защо целият персонал който работи там се снима през цялото работно време и на всичкото отгоре ги наблюдават доста очи,докато ги снимат?Защо всичките клиенти които пазаруват се наблюдават постоянно и не могат да се почешат отзад,ако решат че им скимне?Това не е ли по-неприятно?Но хората пак пазаруват и не се оплакват,защото също както да си слагаш колан,като се возиш,както още много не толкова приятни неща се правят защото просто могат да бъдат много полезни в много ситуции.И,защо,по дяволите, реши че камерите са виновни за това че вървим в обратна посока и са в дъното на нещата?Какво общо имат тези камери с цялата работа?

Камерите в супермаркетите (банките, бензиноистанциите, секретните обекти) са предназначени за защита от неправомерни действия на трети лица (не собствениците, не персонала, а купувачите - те се явяват третите лица). В САЩ примерно собственика на магазина не може да ползва запис от тези камери, за да урежда взаимоотношения с работниците си. Често дори оборудването е на независима фирма, чиито служители следят само за зловредни действия. А вървенето в лошата посока се състои, че те лишават от личното ти достоинство, то е гарантирано от конституцията на всяка демократична държава. Дори майнунките в зоопарка, като им дадат ядене не ядат пред зрители - пазят си достоинството. Ние сме хора, по глупави ли сме от маймунките, та да не си пазим интересите и достоинството. Нима забравихме, че "Човек, това звучи гордо" или вече се страхуваме да бъдем човеци, или сме доведени до там, че не ни пука?

.........................

А защо има камери в супермаркетите?Защо целият персонал който работи там се снима през цялото работно време и на всичкото отгоре ги наблюдават доста очи,докато ги снимат?Защо всичките клиенти които пазаруват се наблюдават постоянно и не могат да се почешат отзад,ако решат че им скимне?................Какво общо имат тези камери с цялата работа?

За обществено достъпните места входомете и изходите вече беше коментирано. А ти когато отиваш на профилактичен гинекологичен преглед все пак се огледай за камера в стаята :rolleyes: Темата е дълга и е с продължение. Работил съм преди време и в охранителна фирма и няма да ти споделям какви манияци има.

Камерите в супермаркетите (...) са предназначени за защита от неправомерни действия на трети лица (не собствениците, не персонала, а купувачите - те се явяват третите лица). В САЩ примерно собственика на магазина не може да ползва запис от тези камери, за да урежда взаимоотношения с работниците си. Често дори оборудването е на независима фирма, чиито служители следят само за зловредни действия. А вървенето в лошата посока се състои, че те лишават от личното ти достоинство, то е гарантирано от конституцията на всяка демократична държава. Дори майнунките в зоопарка, като им дадат ядене не ядат пред зрители - пазят си достоинството. Ние сме хора, по глупави ли сме от маймунките, та да не си пазим интересите и достоинството. Нима забравихме, че "Човек, това звучи гордо" или вече се страхуваме да бъдем човеци, или сме доведени до там, че не ни пука?

Мисля,че си зависи от човека,защото мен камерите не ме притесняват,а относно възможността някой да ме наблюдава как си гледам в компютъра, или върша нещо друго, ще си затворя очите, както и за повечето гадости,които ни заобикалят, но ако мислим само за тех ще ни побъркат.Воайори навсякъде, по същия начин може да те наблюдават хората как всеки ден пазаруваш от супермаркета.и Камерите не пречат повече, отколкото помагат и лично аз, ако си върша работата те няма да ми правят впечатление.Просто не бих си променила мнението по въпроса само защото за на някои хора това им потъпква самочувствието.:wors:

Работила съм точно един ден на място с камери(чистих един офис с приятелка) и, въпреки че не е най-хубавото нещо да те гледат как кашляш от праха и тичаш с метлата, все пак бях спокойна, че поне не могат да се заядат че съм се офлянквала, защото много хора го правят.Е, не е като да има камери всеки ден,които да те гледкат и когато не си на кеф и ти иде да шибнеш клавиатурата в стената, но това може и да е по-добре за теб.;)

За обществено достъпните места входомете и изходите вече беше коментирано. А ти когато отиваш на профилактичен гинекологичен преглед все пак се огледай за камера в стаята ;) Темата е дълга и е с продължение. Работил съм преди време и в охранителна фирма и няма да ти споделям какви манияци има.

Това като го каза направо ми се сви корема,честно... sad.gif

Редактирано от Koz4e (преглед на промените)

Мисля,че си зависи от човека,защото мен камерите не ме притесняват,а относно възможността някой да ме наблюдава как си гледам в компютъра, или върша нещо друго, ще си затворя очите, както и за повечето гадости,които ни заобикалят, но ако мислим само за тех ще ни побъркат.Воайори навсякъде, по същия начин може да те наблюдават хората как всеки ден пазаруваш от супермаркета.и Камерите не пречат повече, отколкото помагат и лично аз, ако си върша работата те няма да ми правят впечатление.Просто не бих си променила мнението по въпроса само защото за на някои хора това им потъпква самочувствието.:clap:

Работила съм точно един ден на място с камери(чистих един офис с приятелка) и, въпреки че не е най-хубавото нещо да те гледат как кашляш от праха и тичаш с метлата, все пак бях спокойна, че поне не могат да се заядат че съм се офлянквала, защото много хора го правят.Е, не е като да има камери всеки ден,които да те гледкат и когато не си на кеф и ти иде да шибнеш клавиатурата в стената, но това може и да е по-добре за теб.:)

Помисли си защо казваш "...ще си затворя очите, както и за повечето гадости,които ни заобикалят..." - защото самата ти усещаш и знаеш, че това не е хубаво и редно, но да си затвориш очите е най-лесно. Аз бих се борил, неправдите на този свят трябва да се отстраняват - иначе само ще се множат.

....................

Ами какво да ти кажа. Понеже разполагат с техника и монтират това-онова. Камера, микрофонче, но общо взето колекционират, а не правят нищо. Е, не е трагично все пак! :) Не съм бил свидетел на сцени, но е грозно да наднича човек. Веднъж сложих до монтирания микрофон /щото знаех къде е/ пищялката на входната аларма. После подвадих куплунга на монитора на шефа. Така де, ако беше свестен човек, щеше да ги кани на кафе и вечеря. А той с глупости се занимава. 3 месеца ги търпях и после напуснах.

Ами какво да ти кажа. Понеже разполагат с техника и монтират това-онова. Камера, микрофонче, но общо взето колекционират, а не правят нищо. Е, не е трагично все пак! ;) Не съм бил свидетел на сцени, но е грозно да наднича човек. Веднъж сложих до монтирания микрофон /щото знаех къде е/ пищялката на входната аларма. После подвадих куплунга на монитора на шефа. Така де, ако беше свестен човек, щеше да ги кани на кафе и вечеря. А той с глупости се занимава. 3 месеца ги търпях и после напуснах.

Глупаци колкото щеш- и нямат свършване-БОЛНИ-СА!!!!-поне според мен де angry.gif

Помисли си защо казваш "...ще си затворя очите, както и за повечето гадости,които ни заобикалят..." - защото самата ти усещаш и знаеш, че това не е хубаво и редно, но да си затвориш очите е най-лесно. Аз бих се борил, неправдите на този свят трябва да се отстраняват - иначе само ще се множат.

Просто ти знаеш че има вероятност и да те гледа воайор,но не можеш да си сигурен в това и не може по цял ден това да ти е в главата.Ако всеки мисли само за това,че примерно шунката която си е купил от магазина вероятно е смесена с доста неща,които не са нито за гледане,каму ли за ядене и т.н. то няма да вървим нагоре, вярвай ми.

Просто ти знаеш че има вероятност и да те гледа воайор,но не можеш да си сигурен в това и не може по цял ден това да ти е в главата.Ако всеки мисли само за това,че примерно шунката която си е купил от магазина вероятно е смесена с доста неща,които не са нито за гледане,каму ли за ядене и т.н. то няма да вървим нагоре, вярвай ми.

Понеже не искаш да има нищо в шунката, което не става за ядене, затова ще има и камери!

Понеже не искаш да има нищо в шунката, което не става за ядене, затова ще има и камери!

Нека има, те не ми пускат тоалетна хартия в шунката :clap:

Но вече наистина започна да ме дразни, че драматизирате толкова много.Какви са тия глупости, скоро ще излезе, че за всяко човешко нещастие са виновни едните камери.А тези разсъждения за човешката деградация не знам откъде точно тук започнахте да развивате толкова разпалено. И толкова заяждания защото разбирате ли виждам смисъл в камерите и не ми погазват самочувствието. Ами да, виждам, защото на тоя свят няма само шефове воайори и мирни служители. Светът няма да свърши с това че има камери, разберете го най накрая и като говорите за воайори, дайте истински пример, а не ми обеснявайте градски легенди. Никой не е умрял да гледа маса хора как се лашкат по столовете по 8 часа на ден при толкова други по-достъпни чрез интернет и т.н. начини.

И най-накрая, като толкова не щете да ви гледат и сте така чувствителни си стойте увас,където няма камери. :)

Редактирано от Koz4e (преглед на промените)

Нека има, те не ми пускат тоалетна хартия в шунката :)

Но вече наистина започна да ме дразни, че драматизирате толкова много.Какви са тия глупости, скоро ще излезе, че за всяко човешко нещастие са виновни едните камери.А тези разсъждения за човешката деградация не знам откъде точно тук започнахте да развивате толкова разпалено. И толкова заяждания защото разбирате ли виждам смисъл в камерите и не ми погазват самочувствието. Ами да, виждам, защото на тоя свят няма само шефове воайори и мирни служители. Светът няма да свърши с това че има камери, разберете го най накрая и като говорите за воайори, дайте истински пример, а не ми обеснявайте градски легенди. Никой не е умрял да гледа маса хора как се лашкат по столовете по 8 часа на ден при толкова други по-достъпни чрез интернет и т.н. начини.

И най-накрая, като толкова не щете да ви гледат и сте така чувствителни си стойте увас,където няма камери. :)

Излишно много нерви влагаш :clap: Просто аз съм свикнал да си искам това, което ми се полага. Светът няма да се свърши с камерите в офиса, но после ще сложат такива и в тоалетната за да засичат колко пъти, по колко минути бил човека там и дали не смърка смърка нещо между другото, а забравих и да следят кой не си е пуснал водата. Въобще ще си намерят хиляди причини да ти отнемат личното пространство, само защото веднъж си позволил. Ти пък ми повярвай - така правят!

Но вече наистина започна да ме дразни, че драматизирате толкова много............................

......................

И най-накрая, като толкова не щете да ви гледат и сте така чувствителни си стойте увас,където няма камери. :clap:

ха-ха, не се дразни! Нали така става интересна темата :) Ако вземем всички да се съгласим, ще свърши емоцията.

Ти имаш ли камера на РС-то? Ако имаш включи си я...

ха-ха, не се дразни! Нали така става интересна темата :) Ако вземем всички да се съгласим, ще свърши емоцията.

Ти имаш ли камера на РС-то? Ако имаш включи си я...

Нямам, тука няма шефове.... :wors:

ха-ха-ха - маниаци такива! Ако им нямаш доверие, що си ги назначила? Или пък що не ги разкараш за да не чувстваш зависимост от тях... Щом сме го докарали до тук - решението ти е камера. :)

Кой е маниак? Назначаваш хора при теб ако прецениш, че са кадърни. Но оставен без надзор всеки го хваща мързела. Подчертавам ВСЕКИ! На никого не може да имаш доверие - това да не са ти семейни отношения - това е работно място, мой човек! Не се гледа хората колко са добросъвестни, а какво могат да вършат и дали го вършат. Съответно си има и наказания.

А да си чувал за кражби и други такива злоупотреби? Вземи стани ти един "шеф" и като ти станат мизериите и да видим кой е манияк! angry.gif

Работодателя може и да те накара наркотици да му произвеждаш - ама това е незаконно. Всичко трябва да е в нормите на трудовото и гражданското законодателство! Ако те не позволяват камери, трябва да ги махне веднага.

Еми така си е. Всеки може да си търси правата. Търси си ги щом искаш, но изходът обикновено ще бъде да си търсиш нова работа. Исканията в случая са неоснователни. Прищевки всякакви! :wors:

...Търси си ги щом искаш, но изходът обикновено ще бъде да си търсиш нова работа...

Това е нещо, което трябва да се промени, работодателя и работника са обвързани в общ процес осигуряване на взаимна изгода и произволите и от двете страни трябва да са изключени. Произволите от страна на работника се наричат разсипничество, а тези на другата страна изнудване. И двете са подсъдими по българските закони.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.