Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

преди 2 минути, _nib_ написа:

аС човече дребно....мизерно съм си аС....

не се правя на никой....

съветвам те и теП....

излез си от ролята и ,,покажи на тия хора".....от къде си изтеглил този филм в който живееш

Уау....какъв си лош!Съветите си ги запази за теб, нямам нужда от съвети от подлизурко.

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 794,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

преди 1 минута, _nib_ написа:

13809781.jpg

13809782.jpg

наздраве

:cheers:

• Автор
преди 1 минута, haidukpikaso написа:

ко каза я пак - искаш ли да ти изровя на синдбада и другарчетата му преди няколко вечери гаврите с мене а

бе много си отворен бе - никой не те натиска па звъниш че и неосведомен даже пфууууу

:hit:

ето....

даже и знаеш....

па я ги не знам....що....щот дийсеи девет пруцента тамечка са паплач за мене инисъ хинтерисувам....

а оно е там исъ прай нъ улъву

преди 9 минути, M.Николов написа:

Е, поне за едно нещо сме на едно мнение.:handshake:

А иначе твоите фантазии и представата ти за света си е само твоя, мечтай си не ми пречиш.:)

остави фантазиите...Вампирия е на принципа ...всеки получава, каквото заслужава , никога повече и никога по-малко..а ти както казах, влизаш късно в приказката.  Твое е решението дали да продължиш да ми се мотаеш в краката.

ето....

даже и знаеш....

па я ги не знам....що....щот дийсеи девет пруцента тамечка са паплач за мене инисъ хинтерисувам....

а оно е там исъ прай нъ улъву

ми излизат им уродщините им на началната ко пишат - а те са ми блокирани сичките л@@@а и пак ги чета

къкту идъ е....

ко казайми приди.....фитопланктоно нинъ итирсувъ

значи, аз констатирах, че при нас Бени се радва повече на шабата...един ден и идва в повече в почивка при това платен....

стегнала е всичко жената, приготвила , измила...направо ви казвам, съкровището ни е тя.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Чакам.

намери си ги сам постовете като толкоз ти важно бе

аз мазохистка не съм нито да ги търся нито да чета цялата помия отново

търси си ги и не се мотай и у мойте крака, изчезни беееее

преди 2 минути, valkiria1 написа:

значи, аз констатирах, че при нас Бени се радва повече на шабата...един ден и идва в повече в почивка при това платен....

стегнала е всичко жената, приготвила , измила...направо ви казвам, съкровището ни е тя.

така сме ние Бенитата - съкровища

преди 7 минути, _nib_ написа:

къкту идъ е....

ко казайми приди.....фитопланктоно нинъ итирсувъ

ма как са вре да прай интриги и после да оди да снася на душманите

:tease2:

преди 12 минути, valkiria1 написа:

остави фантазиите...Вампирия е на принципа ...всеки получава, каквото заслужава , никога повече и никога по-малко..а ти както казах, влизаш късно в приказката.  Твое е решението дали да продължиш да ми се мотаеш в краката.

Престани да споменаваш някои хора и ще се направя, че не те забелязвам.

• Автор
преди 11 минути, haidukpikaso написа:

намери си ги сам постовете като толкоз ти важно бе

аз мазохистка не съм нито да ги търся нито да чета цялата помия отново

търси си ги и не се мотай и у мойте крака, изчезни беееее

ма как са вре да прай интриги и после да оди да снася на душманите

:tease2:

интриганчи викъш....

буклук ве

и ний сми буклуци мъ ут убъвити

НАЗДРАВЕ

ми тъй е.....

ку снася....

кусъ нъпъвъ многу.....

шмусъ ръспори гъзо дъ искаръ щраусуво яйце

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

Знаеш ли какво установихме с Капитана, че ни е приятно, когато тази жена също изпитва задоволство, че работи за нас.  Личи си по много неща и дребни жестове. Не знам, как се получиха така нещата, понякога се замислям, че имаме голям късмет с нея. Защото имам една съседка няколко къщи по-надолу, която сменя няколко домашни помощнички вече.....не знам къде е проблема при тях , но аз си се радвам на нашата Бени.

ми тъй е.....

ку снася....

кусъ нъпъвъ многу.....

шмусъ ръспори гъзо дъ искаръ щраусуво яйце

хах нека му съ ръспори ку ще амнайси да им снесе

:lol6:

• Автор

роднъ реч о майна слатка....

реч на утайките,микрооргънизъмите и сяка патка

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Знаеш ли какво установихме с Капитана, че ни е приятно, когато тази жена също изпитва задоволство, че работи за нас.  Личи си по много неща и дребни жестове. Не знам, как се получиха така нещата, понякога се замислям, че имаме голям късмет с нея. Защото имам една съседка няколко къщи по-надолу, която сменя няколко домашни помощнички вече.....не знам къде е проблема при тях , но аз си се радвам на нашата Бени.

ми нормално....

повечето сигур са латиноси....

можеш ли им има вяра?

я лично-нье

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Господ за вас я е изпратил затова.

повечето сигур са латиноси....

можеш ли им има вяра?

я лично-нье

и аз не, опасТни ми се струват

преди 3 минути, M.Николов написа:

Престани да споменаваш някои хора и ще се направя, че не те забелязвам.

Взимаш си ултиматума и знаеш къде.........Робин Худ се извъдил...апропо няма ли най-накрая да те приберат в Руситу...хвръкна ти модераторската титла заради нея и един буркан сладко барем не получи за тая кучешка служба

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

хах нека му съ ръспори ку ще амнайси да им снесе

Му-ха-ха, ама тя иначе такова мило и невинно същество, пък другите едни лоши и гадни и само я обиждат.

преди 20 минути, haidukpikaso написа:

и аз не, опасТни ми се струват

Виж сега, има всякакви хора..но Бени ни беше пратена от агенция при това с изпитателен срок. Знаем семейството и . Беше ни поканила да отидем заедно с нея на гости в Мексико при родителите и. Но аз отказах не заради нея, а защото не харесвам Мексико. Има американци и други, които ходят защото е евтиния по ризортите им и плющят като невидели. Но има и голяма престъпност и това ми е спирачка . Но Бени и семейството и имат вече легално пребиваване и знам със сигурност, че за нищо на света, няма да рискува да го загуби и да се върне в онази мизерия.

• Автор

умурифсъ дъсъ гавря с ино зъблудену....същиство е силно казану....начи......недоразумение....

умурифсъ дъму утделям фнимании и времи колкуту и малку кът куличеству дъсъ.....

уставямгу нъ вас кувий интиресну де....

я зъгубиф интирес....

тъпу мий.....

плоску мий....

тъчак фдлъбнъту.....

куравъ крътунъ кътнъ кумунис.....

не ут тея пуду ша....кът мени......а тея с набитътъ идиулогия....

зорлян.....

мини стаа....

въри гу.....

пичи гу.....

оно нъ църул мириши

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Виж сега, има всякакви хора..но Бени ни беше пратена от агенция при това с изпитателн срок. Знаем семейството и . Беше ни поканила да отидем заедно с нея на гости в Мексико при родителите и. Но аз отказах не заради нея, а защото не харесвам Мексико. Има американци и други, които ходят защото е евтиния по ризортите им и плющят като невидели. Но има и голяма престъпност и това ми е спирачка . Но Бени и семейството и имат вече легално пребивавене и знам със сигурност, че за нищо на света, няма да рискува да го загуби и да се върне в онази мизерия.

аааааа.....

начи е изключение.....

малък процент от основния контингент

преди 4 минути, M.Николов написа:

Оригинален си, почти като едно билетче от градския транспорт си оригинален, признавам.:biggrin:

аз пак да питам..каква ти е каузата в тая тема

току-що, valkiria1 написа:

аз пак да питам..каква ти е каузата в тая тема

Спрете ли да споменавате приятелите ми от другата тема, няма да ме видите в тая тема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.