Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

преди 11 минути, _nib_ написа:

умурифсъ дъсъ гавря с ино зъблудену....същиство е силно казану....начи......недоразумение....

умурифсъ дъму утделям фнимании и времи колкуту и малку кът куличеству дъсъ.....

уставямгу нъ вас кувий интиресну де....

я зъгубиф интирес....

тъпу мий.....

плоску мий....

тъчак фдлъбнъту.....

куравъ крътунъ кътнъ кумунис.....

не ут тея пуду ша....кът мени......а тея с набитътъ идиулогия....

зорлян.....

мини стаа....

въри гу.....

пичи гу.....

оно нъ църул мириши

пущай гу да са пързаля уе сас яйцето му на газо

:lol6:

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 794,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

Спрете ли да споменавате приятелите ми от другата тема, няма да ме видите в тая тема.

Както казах ,всекиму според заслуженото ,нито повече, нито по-малко...безсрочно.

Получи отговор...можеш да си отиваш вече. Точка.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Спрете ли да споменавате приятелите ми от другата тема, няма да ме видите в тая тема.

алоуууууу посредника - да предадеш на ла???ните си ятелчета да спрат да с4рат по нас и повече нема ги споменем и тука

точка

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

пущай гу да са пързаля уе сас яйцето му на газо

ааа,  ямболския гнусен скункс , който обиди мъртвия ми баща...него с мурташа на мъртвеца  ли да го завия, или да го оставя на Адонай...ммм?

току-що, valkiria1 написа:

ааа,  ямболския гнусен скункс , който обиди мъртвия ми баща...него с мурташа на мъртвеца  ли да го завия, или да го оставя на Адонай...ммм?

остави го на Адонай - виж че бързо прибира скунксове

доказано !

преди 1 минута, valkiria1 написа:

И кога ще изкупи вината си?Цял живот ли ще водиш вендета?Не е ли достатъчно вече?

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

доказано !

Пак ли говориш за съседа си?

преди 7 минути, M.Николов написа:

И кога ще изкупи вината си?Цял живот ли ще водиш вендета?Не е ли достатъчно вече?

Когато поиска прошка от душата на мъртвеца. Публично,  тук, където обиди светлата му памет.

преди 1 минута, M.Николов написа:

А с Емми какъв ти е проблема?

Имаш проблем да четеш и да разбираш написаното.

Казах, че си свободен да напуснеш темата.

Това е така, но съм свободен и да остана.Всичко зависи от моето желание.

Явно не желаеш да отговориш на въпроса.Според мен няма с какво да оправдаеш държанието си и това не ти харесва.

преди 15 минути, M.Николов написа:

Това е така, но съм свободен и да остана.Всичко зависи от моето желание.

Явно не желаеш да отговориш на въпроса.Според мен няма с какво да оправдаеш държанието си и това не ти харесва.

Николов, ставаш досаден. Писала съм го много отдавна. Това,че ти си пропуснал, не значи, че ще се обяснявам на всеки срещнат.

Стой и си  говори сам, можеш и да разсъждаваш сам. Сигурно трудно удържаш в себе си несподелените си  чувства, но вярвай никога  няма да бъдеш нещо повече от един виртуален Робин Худ...никога, колкото и да се напъваш. Топките ти на елхата са наистина обикновена стъклария, а не звезди.  Тчк. 

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Топките ти на елхата са наистина обикновена стъклария, а не звезди.

и кат паднат става страшну хах

преди 42 минути, haidukpikaso написа:

.....както съм писала ...помня , ценя и възнаграждавам добрината дълго , а злото помня още по-дълго !!!

винаги знам молитвите си за шабат....

на вас идиотчетата,  хубав уикенд...и нещичко красиво от мен  от градините на Мажорел  и къщата на Ив Сен Лоран

41266926642_ba398309da_c.jpg

преди 55 минути, valkiria1 написа:

Колкото аз съм ямболски, толкова ти си еврейски, но по- миризлив. Срам за расата ти! И ненапразно сте били толкова гонени и още не може си намерите място. Нямате собствен официален език, мижитурки, жалки, алчни!

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 15 минути, Maleficient написа:

Колкото аз съм ямболски, толкова ти си еврейски, но по- миризлив. Срам за расата ти! И ненапразно сте били толкова гонени и още не може си намерите място. Нямате собствен официален език, мижитурки, жалки, алчни!

Прихващам го за да не ти направи пак услуга онзи глобален, който скри обидния ти пост за мъртвия ми баща , който не познаваш  и който никога не нарани и обиди човек.

Както е писано в Библията ,устата на всеки човек е гроб или живот. В твоята няма живот.

Въобще не знам за какво говориш, Злобна Жено! Но твоите обиди към поне десет непознати от форума са по-гнусни,от всяка моя помисъл.

Така че, когато се молиш, на който и каквото се молиш, съобразявай се, че има по-Достойни от теб и ги уважавай, като си траеш, защото иначе ще получаваш тези нараняващи думи, които не си и си представяла, че можеш да прочетеш!

Ханука!

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Прихващам го за да не ти направи пак услуга онзи глобален, който скри обидния ти пост за мъртвия ми баща , който не познаваш  и който никога не нарани и обиди човек.

Както е писано в Библията ,устата на всеки човек е гроб или живот. В твоята няма живот.

преди 5 минути, valkiria1 написа:

то и него ще го накаже Адонай

9713648N.jpg

spacer.png

Боже, прости на озлобените, те не мислят преди да пишат! :help:

Добро утро

Един здрав човек трябва да се пази от вражда и озлобление.

Плутарх

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.