Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Идиотчетата ||-пореден епизод


Препоръчан отговор


преди 16 часа, Sleda написа:

Знам за Сердика.
Валка, ние купувахме от malincho.com, доколкото си спомням някъде от east coast. Мисля, че е най стария БГ магазин в Щатите. Но се отказахме защото българското сирене и кашкавал са с много висока масленост. Лютеницата я правят с маргарин и и’ слагат захар.

Този Малинчо не ми е известен.  И Сердика не ги знаех. Много интересно ,че ми бяха препоръчани от една съседка. Тя е известна със страхотните кулинарни партита , които дава и то все на пролет. Украсява тяхната част от гората с балони, фенери, светещи гирлянди, къщички за игра между дърветата за децата. Феерия. Та беше приготвила миналата година едни разядки  и аз и казах ,че това ми прилича на българска лютеница. Каза ,че съм познала и ми даде сайта за поръчки. Само ,че тя беше омешала лютеницата с някакви треволяци и сирене и малко беше странно на вкус. Но пък за всички беше екзотично. Янките си  умират да опознават нови неща. Тя се стараеше милата, защото съпруга и сваля килограми така , както се сваля арабски диктатор-тоест трудно. Отслабваше с някакви  чудодейни формули, периодично се подлагаше на някое изтезание като джокинг при плюс 40 градуса  и пр. Тя пък се разтяга с някаква верига  и се надяват  и двамата да улавят калориите във въздуха. Та това парти не знам дали бележеше началото или края  на диетата, но помня ,че мъжът и плачеше с глас като видеше hamburger .

 Иначе аз предпочитам гръцкото сирене , защото това , което поръчах от сайта  не ми хареса като вкус, беше различно и малко ми идваше сухо. Луканка няма да се случи да поръчам и филето Елена също , по разбираеми причини. Лютеница, айвар и кисело млеко -да. Добри са.  Фирмата е базирана в IL и ако зевзеците не си правят майтап, май  и българския бил станал като втори  официален език в този щат. Нищо чудно, като се има предвид,че и Чикаго е там.:lol6:

Ето това  е част от поръчката и пристигна преди два дни:

]49804574596_a0dc6a52aa_c.jpg[

преди 16 часа, Sleda написа:

Аз винаги чета ingredients  и си избирам какво да купя, някои неща които купувам са само organic.

😀.

Ами значи си приличаме и действаме като под индиго при пазаруване то. Аз сигурно съм най-лесния таргет за всякакъв вид еко , био и пр... изделия  ..да не ме гледа човек, като пазарувам. В количката се оказва от почти  всичко, което е на  био щанда.Напоследък съм се запалила по кокосовото масло при приготвяне на палачинки.  Отделно, че в магазина  от който основно се снабдяваме има и щанд за кошерни продукти. Там взимам каквото ни се яде без да гледам етикетите защото знам,че друг бере отговорност за съдържанието и начина на производство.:lol6:

преди 16 часа, Sleda написа:

  😀. Баница си правя домашна.

Браво на теб. Замислям се  след време да изкараме един уикенд с теб  и професора на брега на океана. Аз не си падам по готвенето и го правя при неизбежна необходимост . Някак си Адонай не ми проговори  и не ми даде указания да се изсилвам в тази посока.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • Отговори 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Популярни публикации

Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

Ще. Здраве и живот да има .Виж какво е хубаво. ][   ][   ][   ][  

Публикувани изображения

преди 12 минути, valkiria1 написа:

Този Малинчо не ми е известен.  И Сердика не ги знаех. Много интересно ,че ми бяха препоръчани от една съседка. Тя е известна със страхотните кулинарни партита , които дава и то все на пролет. Украсява тяхната част от гората с балони, фенери, светещи гирлянди, къщички за игра между дърветата за децата. Феерия. Та беше приготвила миналата година едни разядки  и аз и казах ,че това ми прилича на българска лютеница. Каза ,че съм познала и ми даде сайта за поръчки. Само ,че тя беше омешала лютеницата с някакви треволяци и сирене и малко беше странно на вкус. Но пък за всички беше екзотично. Янките си  умират да опознават нови неща. Тя се стараеше милата, защото съпруга и сваля килограми така , както се сваля арабски диктатор-тоест трудно. Отслабваше с някакви  чудодейни формули, периодично се подлагаше на някое изтезание като джокинг при плюс 40 градуса  и пр. Тя пък се разтяга с някаква верига  и се надяват  и двамата да улавят калориите във въздуха. Та това парти не знам дали бележеше началото или края  на диетата, но помня ,че мъжът и плачеше с глас като видеше hamburger .

 Иначе аз предпочитам гръцкото сирене , защото това , което поръчах от сайта  не ми хареса като вкус, беше различно и малко ми идваше сухо. Луканка няма да се случи да поръчам и филето Елена също , по разбираеми причини. Лютеница, айвар и кисело млеко -да. Добри са.  Фирмата е базирана в IL и ако зевзеците не си правят майтап, май  и българския бил станал като втори  официален език в този щат. Нищо чудно, като се има предвид,че и Чикаго е там.:lol6:

Ето това  е част от поръчката и пристигна преди два дни:

]49804574596_a0dc6a52aa_c.jpg[

Ами значи си приличаме и действаме като под индиго при пазаруване то. Аз сигурно съм най-лесния таргет за всякакъв вид еко , био и пр... изделия  ..да не ме гледа човек, като пазарувам. В количката се оказва от почти  всичко, което е на  био щанда.Напоследък съм се запалила по кокосовото масло при приготвяне на палачинки.  Отделно, че в магазина  от който основно се снабдяваме има и щанд за кошерни продукти. Там взимам каквото ни се яде без да гледам етикетите защото знам,че друг бере отговорност за съдържанието и начина на производство.:lol6:

Браво на теб. Замислям се  след време да изкараме един уикенд с теб  и професора на брега на океана. Аз не си падам по готвенето и го правя при неизбежна необходимост . Някак си Адонай не ми проговори  и не ми даде указания да се изсилвам в тази посока.

Хубаво ще бъде да се срещнем, усмихнах се!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, Sleda написа:

Хубаво ще бъде да се срещнем, усмихнах се!

:*

Ще. Здраве и живот да има .Виж какво е хубаво.

]48180691856_a24b707ee3_c.jpg[

 

]48180679537_98c3e1d9bb_c.jpg[

 

]48180563951_76c3139ac9_c.jpg[

 

]48180689092_89924ffc58_c.jpg[

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

наздраве

:cheers:

и химна - да са пукат душманени

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 минути, haidukpikaso написа:

наздраве

:cheers:

и химна - да са пукат душманени

 

Изпревари ме!

Наздраве! :cheers:


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

наизлазли ми като "дрогирано" ауди гадините

требе да има мор за тях нъл

:cheers:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

добро утро Идиотчитата

:cool:

i?r=AyH4iRPQ2q0otWIFepML2LxRjFxQA4erTeSp

Благодарим ти Господи и за този ден

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди малко, Капитана ми обясни какво е перфокарта  и годините през които се е ползвала .

Оказа се, че съвсем политкоректно съм нарекла Пролетина -стрина.

За наказание, че  видях за първи път  перфокарта в Гугъл , отивам да правя палачинки за следобедната закуска.:sobbing:

На Следа показвам кокосовата разкошотия с която ги правя-предупреждавам само ,че мазнинката  е  сладка на вкус.

49810824116_e5583d8e91_c.jpg[

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, Мойра написа:

Добър вечер и :cheers:

добра за живите наздраве за живите

а мен продължава да ме боли за Милен - той беше Камбана - а не е угодно на онбашията камбани да звънят

за вас за него

знам че ни чуваш, прости ни че не те опазихме

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 часа, valkiria1 написа:

Преди малко, Капитана ми обясни какво е перфокарта  и годините през които се е ползвала .

Оказа се, че съвсем политкоректно съм нарекла Пролетина -стрина.

За наказание, че  видях за първи път  перфокарта в Гугъл , отивам да правя палачинки за следобедната закуска.:sobbing:

На Следа показвам кокосовата разкошотия с която ги правя-предупреждавам само ,че мазнинката  е  сладка на вкус.

49810824116_e5583d8e91_c.jpg[

Дъщеря ми, калифорнийката, му е фен. Аз напоследък харесах олио от гроздови семки, захтинът ми мирише. Понякога купувам и слънчогледово олио.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Sleda написа:

Аз напоследък харесах олио от гроздови семки

Аз минах само на такова!

А по тоа вапрос:

преди 5 часа, valkiria1 написа:

За наказание, че  видях за първи път  перфокарта в Гугъл

ако ти покажа цяла пачка перфокарти, ко прайш?:cool:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване