Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

преди 21 минути, _nib_ написа:

не ви и трябва да идвате тука...

нямало е идея за трайно установяване. Просто сантимент заради баща ми. Но отмина.

Смяхме се от сърце с едни мои гости, в оня момент когато откриха уж някакъв вампир с железен кол в гърдите. Имам даже снимки на мястото . Цирка започна като се появиха вампирски пържоли и вампирски коктейли в заведенията. Цените за алангле пържолите бяха също  вампирски. После пък друг професор откри антивампир в една църква. Взехме да залагаме как ще се казва новото меню в ресторантите. Вампирската сага приключи като пратиха скелета в НИМ. Управата на Созопол отказа да го върнат да не привлече сатанисти и окултисти. Стигаха им пияните представители на българската интелигенция през времето на Аполония. Тъкмо тръгна вампирския бизнес с грешниците българи край морето  и след медиите вървяха и туроператорите и всичко замря. Туристите дръпнаха към север. Румънците откога са превърнали Дракула в реклама на държавата си , а звездата на Нина Добрев гнояса след единствената и роля във вампирски сериал  "Дневниците на вампира"  и сега само четем за поредните и гаджета.  Щом и вампирите избягаха от България, смятай :lol6:

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 776,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

Да вечеряме настана време. Да пийнем. Да се поразходим. Да попиша имам малко след това.

Понеже заговорихме за вампири и страхотии , я вижте какъв Франкенщайн заснех в едно малко водопадче нейде из Родопите :

]36396050016_4025696354_z.jpg[

преди 15 часа, _nib_ написа:

14403404.png

Топло. Слънчево.  И много отхвърлена работа. Един час разговор с майка ми. Разтревожена.Не знам как отразяват събитията, обаче май се натрапва убеждението, че предстои гражданска война в САЩ. Има размирици, има улични сблъсъци, но това не е края на света. Много неща  могат да отключат вълчата агресивност-изолацията, бедността, мизерията, безпаричието. Повечето от тези ,които са на улицата изобщо не ги е грижа, кой е този ,който почина при ареста.Грабят магазини  и унищожават имущество не от мъка по афро-американеца. Справедливост се търси в съда, а не на улицата. Политиците  подклаждат ,защото предстоят избори. И все пак, този, който живее според закона  и спазва реда е защитен. Агресията нараства лавинобразно там ,където и се даде възможност. Не може да превземе територии, където няма кой да и позволи да влезе. Онзи, който не се съобразява с правилата бива наказван, така е в цял свят  и никога и никъде няма да се промени това.  В различно състояние расизма винаги ще остане в  хода на историята , живота  и  до хората . Някои неща се научават по трудния начин.

Италия. Септември, миналата година -нацистки поздрав  с който италиянците скандираха   „Viva Italia”

Препречваха  с ръце камерите  и не ни позволиха да снимаме и по драстични неща.

]48822083577_e3d79e7564_z.jpg[

пудел изял котка - вий такоз нещо да сте чували

щот аз не

ама вече чух и тва

ми тука едни фантасти ...

наздраве

:cheers:

то кат нема с кво друго да блеснеш ми простотии на кило

преди 4 часа, haidukpikaso написа:

пудел изял котка - вий такоз нещо да сте чували

щот аз не

ама вече чух и тва

Зависи в коя приказка  си го чела :

- ако е от приказката за Ромео и Жулиета, най-вероятно не.  В приказката пуделите стоят на първата редица на ревютата на Шанел. Пудела Саша  е любимото куче на Александра Грант   и  е   застраховано за милион долара. Грант  споделя за малкото четириного : „Когато със Саша сме на ревю на Chanel, тя не е просто с мен, тя се вълнува". Същото са  мислели  и моделките на Франциско Гоя  в открития и закрития им вариант.

-ако е от приказката на Пръдливка ,вероятно е възможно. Пудела там е от порода „Pudelhund“. Обикновена  улично-дворна превъзходна. Най-често изпуска газове  публично по време на представления на пиесата "Ромео и Жулиета " и аромата остава да се носи  като остатъчна миризма дълго време.

-ако е от приказката на Смарайда , става въпрос за пудел с  прекалено задържане на мръсотия в ушните канали и лош дъх от устата.  Пуделите от тази порода са емоционално кукуриго   със склонност да лаят  повече от необходимото , което показва сериозни здравословни проблеми . Най често лаят когато видят на балкона Жулиета.

Котките са трудни за изяждане. Особено, ако си котката на Лагерфелд. Наследи милиони в пари, бижута и имоти. За нея се грижат личен готвач, диетолог ,  коафьор , лекар. Живее по-добре от коргитата на кралица Елизабет.

преди 14 минути, haidukpikaso написа:

ми тука едни фантасти ...

наздраве

:cheers:

то кат нема с кво друго да блеснеш ми простотии на кило

свирят балкански гайди ?

преди 1 час, haidukpikaso написа:

Един български писател  описваше една история разказана му от един тираджия. Видял човека, как на магистралата  едни идиоти крадат химическа тоалетна. Сигурно не са знаели , че съдържанието остава вътре  докато не бъде източено или обработено с химикали. Без съмнение е трудно да откраднеш тоалетна пълна с  фекалии. Както биха казали руснаците "говновозка течь дала ". Човек никога не знае каква серенада ще изпълни балканската гайда. Арабите гайди нямат. В такива гайдарски мехове държат филтрираната урина на камилите и конете. Първо я държат на сянка в шуплести глинени делви, "танки", а после таи в други съдове-тави. Слагат я  в меховете  и се използва за различни нужди.В пустинята всяка капка течност е ценна повече от злато. Така,че ако искаш да чуеш истории за живот слушай бедуините. Те знаят как правилно да използват животинските кожи. Освен това имат и една страхотна поговорка " Никога не си играй  с огъня, без да знаеш нито  началото нито  края му " Общо взето така пишело и в един древен арамейски свитък.

преди 8 минути, valkiria1 написа:

Един български писател  описваше една история разказана му от един тираджия. Видял човека, как на магистралата  едни идиоти крадат химическа тоалетна. Сигурно не са знаели , че съдържанието остава вътре  докато не бъде източено или обработено с химикали. Без съмнение е трудно да откраднеш тоалетна пълна с  фекалии. Както биха казали руснаците "говновозка течь дала ". Човек никога не знае каква серенада ще изпълни балканската гайда. Арабите гайди нямат. В такива гайдарски мехове държат филтрираната урина на камилите и конете. Първо я държат на сянка в шуплести глинени делви, "танки", а после таи в други съдове-тави. Слагат я  в меховете  и се използва за различни нужди.В пустинята всяка капка течност е ценна повече от злато. Така,че ако искаш да чуеш истории за живот слушай бедуините. Те знаят как правилно да използват животинските кожи. Освен това имат и една страхотна поговорка " Никога не си играй  с огъня, без да знаеш нито  началото нито  края му " Общо взето така пишело и в един древен арамейски свитък.

пфуууу как замириса

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

пфуууу как замириса

е, ти какво искаш в истории за балкански гайди  да мирише на Шанел, ли ? :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.