Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идиотчетата ||-пореден епизод

Featured Replies

преди 15 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не им пречи. Просто не желаят.

При циганите си има изградена йерархия. При ромите няма.

Повтарям: Не да ги интегрираме, а да ги приобщим!!!

Стига си писал простотии и си гледай българската махала. Няма разлика между цига**** и роми. Едно и също е. Само кастите са различни. Рома или преведено на техния им езин значи човек език и е каста и оттам идва роми.

Турци, османци и роми има огромна разлика. Това, че някои роми се мислят за турци и автоматично били мюсюлмани става объркването. Роми е ром, турчин си е турчин.

• Отговори 15,1k
  • Прегледи 775,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Започна 5780-та година за исраелтяните!!! Шана това   у метука !!!! Реки от мед да потекат , здраве и благоденствие в домовете и като семките на нара да се наплодите. Нова година не е религи

• Ааа, не, Говедарци ми идва много дебело. Сега ще те разходя до Рим, после ако толкова държиш на планина ще минем и през Лаго ди Комо

Публикувани изображения

преди 33 минути, acnekt написа:

Няма разлика между цига**** и роми.

Не може да ме убедиш в това.

Може да обиждам вид читави роми, но трябва да свикнат с това.

Пак ще повторя: При циганите няма касти, а джинсове. Въпросната крайна фракция е на база каста.

Може спрямо твоите разбирания моите приказки да са простотия, за други глупост, но не ангажирам никой с моето мнение.

Ти имаш вид убеждения, аз други. Аз познавам по-добре циганите от теб. Ти = само от това което си слушал за тях си си сформирал вид мнение.

Реално аз разбирам нежеланието ти да контактуваш с цигани, но не може да ми кажеш, че контакта ми с тях ме прави простак.

Да ти имам възвишеността. Аз съм си идиот и доволно би следвало да знаеш какво е, но това че съм идиот, не означава, че може да ме правиш на глупак.

Да, мога да си позволя и глупостта, но уви ти си беден от към духовност, за да разбереш, защо си позволявам и простотии и глупости.

Когато ме достигнеш във вид съзнателност, то тогава може да говориш с мен като равен. До тогава те считам само равен по идиотизъм.

Анализирай това!!!

няколко скалитки чесан у з..ка каза модесата

:lol6:

пак картинки тука нема наздраве пфуууу

:cheers:

преди 1 час, haidukpikaso написа:

няколко скалитки чесан у з..ка каза модесата

тя,  понеже няма възможност да види колко и е акълът, затова свободно си плещи или цитира  глупости при това ги крещи на висок глас. Това е слабост на всички цървули, които си въобразяват ,че светът започва с тяхната поява.

преди 6 минути, valkiria1 написа:

тя,  понеже няма възможност да види колко и е акълът, затова свободно си плещи или цитира  глупости при това ги крещи на висок глас. Това е слабост на всички цървули, които си въобразяват ,че светът започва с тяхната поява.

това е в сериозна тема за коронавируса, Вал, нали прочете

не й е темата за бидетата

явно не прави разлика

преди 20 минути, haidukpikaso написа:

това е в сериозна тема за коронавируса, Вал

не й е темата за бидетата

явно не прави разлика

ами другия модератор - колко станаха постовете му  спам в които се саморазправя с участник в дискусията. Май брояча за техните нарушения е изключен. В някои теми е наистина добре човек да не влиза-така избягва мръсния въздух.

преди 1 час, haidukpikaso написа:

пак картинки тука нема наздраве пфуууу

:cheers:

мои снимки, които носят различно настроение

]48776635102_198d773afe_c.jpg[

48776297278_8d96204bc7_c.jpg

]48776228093_728948b380_c.jpg

преди 28 минути, valkiria1 написа:

ами другия модератор - колко станаха постовете му  спам в които се саморазправя с участник в дискусията. Май брояча за техните нарушения е изключен. В някои теми е наистина добре човек да не влиза-така избягва мръсния въздух.

мои снимки, които носят различно настроение

]48776635102_198d773afe_c.jpg[

48776297278_8d96204bc7_c.jpg

]48776228093_728948b380_c.jpg

абе Никито Илиев пак със Саня

щот Герга са видя булка хах

права си - пръдлив въздух от скилитките чесана

то кат нема мозък...

преди 7 часа, haidukpikaso написа:

абе Никито Илиев пак със Саня

щот Герга са видя булка хах

е не я знам тази история, но на подсъзнателно ниво, човек всичко може. Зависи от хапчетата.

преди 7 часа, haidukpikaso написа:

права си - пръдлив въздух от скилитките чесана

то кат нема мозък...

не е въпроса в чесъна, а в нечесън/а.

преди 36 минути, _nib_ написа:

Добро утро

добро да ви е ..

]26437378397_f16483989b_c.jpg[

]40413681855_55a9856c9e_c.jpg[

преди 23 часа, valkiria1 написа:

Давай да видим на кого думата тежи и кой колко струва ?

Точно, всичко е записано и с времето ще се види кой си изпълнява обещанията и кой не.

преди 44 минути, M.Николов написа:

Точно, всичко е записано и с времето ще се види кой си изпълнява обещанията и кой не.

Първите два облога ги загуби. Гледай да не стане така и с третия.  Времето ти започва да тече от днес до края на годината, за който период ще ти плащам. Включих личните, чакам фактурата, която трябва да бъде написана,  от СПА центъра  точно така, както ти изясних два пъти.

М.Николов------основание за плащане " Измиване на з@дник"

Чакам и банковата ти сметка на която да ти осребря  поддръжката на аналната лична хигиена

-----------------------------------------------

останалите в темата , които имат вече установена  лична хигиена стават свидетели на облога.

Денят се очертава слънчев. Викам да направим една разходчица, докато Ник-ооф си избира СПА център

• Автор

14399544.jpg

преди 54 минути, valkiria1 написа:

Първите два облога ги загуби. Гледай да не стане така и с третия.  Времето ти започва да тече от днес до края на годината, за който период ще ти плащам. Включих личните, чакам фактурата, която трябва да бъде написана,  от СПА центъра  точно така, както ти изясних два пъти.

М.Николов------основание за плащане " Измиване на з@дник"

Чакам и банковата ти сметка на която да ти осребря  поддръжката на аналната лична хигиена

-----------------------------------------------

останалите в темата , които имат вече установена  лична хигиена стават свидетели на облога.

Денят се очертава слънчев. Викам да направим една разходчица, докато Ник-ооф си избира СПА център

охооооо....

облози-моблози....комар ли въртим тукъ?м?

14399550.jpg

14399557.jpg

14399578.jpg

преди 2 минути, _nib_ написа:

охооооо....

облози-моблози....комар ли въртим тукъ?м?

комара ще  го въртие вие ...направо откривам линиите за залагане.....

аз чакам първата фактура от Ник-ооф.:hush:

преди 5 минути, _nib_ написа:

14399585.jpg

:lol6:да ти кажа обзе ме леко съмнение,че като не си пере чорапите и ги ползва за ботуши  и краката му няма да са в хигиените норми.

Но мисля,че ако трябва да му плащам и да се къпе цялостно, трябва залога да е по-голям. Още повече, че аз в случая нищо не печеля, печели Ник-ооф.;)

преди 6 минути, valkiria1 написа:

:lol6:да ти кажа обзе ме леко съмнение,че като не си пере чорапите и ги ползва за ботуши  и краката му няма да са в хигиените норми.

Но мисля,че ако трябва да му плащам и да се къпе цялостно, трябва залога да е по-голям. Още повече, че аз в случая нищо не печеля, печели Ник-ооф.;)

Чеки сега, нали каза да поръчвам всички процедури от менюто?:D

преди 1 час, M.Николов написа:

Чеки сега, нали каза да поръчвам всички процедури от менюто?:D

Точно така, казах ,че можеш да поръчаш да ти направят всички екстри към процедурата "Измиване на з@дник", тоест да  ощавят  гората  Тилилейска с цел избягване на кафеви отпечатъци по гащурите ти ,  да те подмият със СПА продукти, които сам да избереш , да те подсушат и пр...но никъде не е ставало въпрос ,че ще ти плащам и да се къпеш редовно. Сега, след като направихме реклама на задното ти  полукълбо, предлагам да минеш към следващите стъпки, защото залозите вече текат. Остава да уточним, ако ти не спазиш уговореното , каква ще е санкцията за теб ?

на 29.05.2020 г. в 13:21, valkiria1 написа:

Нямаш проблем. Щом си решил най-после да се погрижиш и за интимната си  хигиена получаваш следното предложение: Избираш елитен СПА клуб.. не гледай цените, а гледай качеството на предлаганите услуги. Ще започна да плащам всяка фактура на която пише името ти- М. Николов  и основанието за плащане " Измиване на з@дник " Искам да заявиш всички екстри по тази процедура включително като начало и кола маска на мястото, което ще бъде хигиенизирано.Ще плащам това до края на годината. Без значение колко пъти на ден ще го правиш.Предполага се, че за остатъка от времето от тук нататък ще придобиеш хигиенни навици. Ще получиш и бонуси- всеки месец по един пълен СПА комплект  козметика за интимна хигиена по избор марката от теб. В края на годината Повелителката на двете бидета ще получи чисто ново биде подарък за апартамента и за да се подмива и там.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.