Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най добрите сериали/ TV Shows, които сте гледали/те

Featured Replies

Дивата Нина 

Супер разтоварваща комедия от 120 епизода.

• Отговори 57
  • Прегледи 27,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

Как имате нерви да гледате някои от изброените върховни тъпотии. Другите не ги знам и май така е по-добре. Моят любим сериал е Алф. Много подценяван. За сметка на други върховни бози, като Прият

• TheDarkAngelOfHope
    TheDarkAngelOfHope

Fringe е първият сериал който гледах на компютър/лаптоп и ми е един от любимите. Пазя си сериите и съм го гледал два пъти, някой ден може да го прегледам пак Иначе също любими сериали са ми: 

• Изгледал съм много филми и сериали но нито един като Spartacus Season 1 : Gods Of The Arena Season 2 : Blood And Sand Season 3 : Vengeance Season 4 : War Of Damned Препоръчвам

Публикувани изображения

преди 31 минути, Mediterranean написа:

Дивата Нина 

Супер разтоварваща комедия от 120 епизода.

джендърски ми се вижда

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,търся един филм.Става въпрос за група от хора,начело с вещица,които отвличат хора със специални способности,за да поддържат външния си вид.Има и едно дете от добрите,което ги вижда в съня си къде са лошите.?Някои да се сеща.?Има един негър също от добрите.А вещицата заедно със екипа си отвличат и убиват хората,заради някакъв енергиен еликсир.

Редактирано от Alonso1435 (преглед на промените)

на 8.02.2022 г. в 0:24, Alonso1435 написа:

Здравейте,търся един филм.Става въпрос за група от хора,начело с вещица,които отвличат хора със специални способности,за да поддържат външния си вид.Има и едно дете от добрите,което ги вижда в съня си къде са лошите.?Някои да се сеща.?Има един негър също от добрите.А вещицата заедно със екипа си отвличат и убиват хората,заради някакъв енергиен еликсир.

"Доктор Сън" 

Препоръчаха ми Quédate en casa и Archive 81, някой да ги е гледал?
Прочетох малко и за двата и звучат добре. Много ми харесват трилъри и разследване на престъпления.

• 5 месеца по-късно...

Без никаква специална поредност, пиша ги по реда, по който се сетя за тях:
Supergirl, The 100, Fringe, Eureka, Stargate SG-1, Stranger Things, Halo, 9-1-1 (този за Los Angeles), Roswell New Mexico, Star Trek: Strange New Worlds, Star Trek: Discovery, Star Trek: Enterprise. Наскоро гледах "The Mist", ама са опропастили заглавието, което обяснява и защо сериалът е бил прекратен след първия сезон. :D  Също гледах и "LaBrea", но не е нещо особено. Доста моменти напомнят на "Lost", та е паднало яко копиране оттам. "Falling Skies" не е лош, но не бих го включил в категорията "най-добър сериал".

А има един, който препоръчвам да го избягвате, защото е адски тъп: "The Strain". Достатъчно е да гледате само първия и последния епизод от всеки сезон, за да разберете какво се случва. :D

• 5 месеца по-късно...

Почнах да гледам сериала

The last of us 

MV5BZGUzYTI3M2EtZmM0Yy00NGUyLWI4ODEtN2Q3

Викам си 2-3 серии само са минали, нов сериал, билбордове из цяла София, може пък да интересен. 

Напънах се за първата серия. Американците пак ще спасяват света, типично. Зомбита разни, пълни глупости. Но както и да е, изгледах 2 серии. Втората една идея по-добре... уж. 

Вчера пуснах третата серия. Всичко вървеше добре, докато нашия човек намери един друг в дупка, която беше изкопал за зомбитата. Да се пази. И докато се колебаеше дали да го утрепе с пушката или да го пусне, а аз очаквах оня яростно да му скочи и да го захапе за врата... той наистина му скочи, но... го захапа за уя. Буквално. В спалнята. Мъже на по 50 години. После има и сватба. Баш как си требе за новото време и новата реалност. 

Спрях да гледам сериала

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Смейте се ако щете, но най-интересния романтичен сериал тип сапунка, който съм гледал скоро е 1-вия сезон на Ергенът с Виктор. Аз всъщност не обичам такива лиготии, да не си помислите нещо... но покрай една дама ми се налага...всеки ден са турски сериали у нас, та съм свикнал. Ама даже и финалът беше интересен, защото не спечели очакваната героиня Александра, а тя изведнъж му върна розата. Женското съсловие били разочаровани, но аз като мъж се радвах, защото обичам такива неочаквани обрати в сериалите и филмите, иначе ми е твърде захаросано.

Ако човек гледа Ергенът не като риалити, а като сериал си е много добър, поне 1ви сезон. 2ри е такава боза, с такива нескопосани участници, че чак ми опротивяха 20 и кусур имена покрай тях. И кучето си няма да кръстя Евгени.

Явно и бюджетът в 1-вия сезон им е бил по-висок, от колкото на 2-рия, защото заснемането беше направено по-качествено, монтажът също.

Особено финалът беше все едно гледам филм на Дисни. Като римейк на някоя от рисуваните им истории с принцеси, само дето е лайв екшън. Но си имаше и готини неща като цяло в сезона - АТВ-та, плажове, яхти, лагуни, хълмове с борчета. Втория сезон уж също имаше такива неща, но доста постно и "актьорите" бяха по-нескопосани.

Абе лигня голяма, но дори само заради работата на операторите и режисьорите и гледките от невероятната Синя лагуна край град Фетие в Турция си заслужават. Игнорирайте лиготиите и фалшивата любовна история мужду Виктор и Вектория и се радвайте на хубав монтаж и кадри. Аз се чудя как може един финален епизод на риалити да е заснето така, а много БГ филми, сериали и дори видео клипове на певци, където се набиват милиони имат по-лошо заснемане?

Явно Битиви са били доста богато подплатени от американците, че да се стараят така. За сравнение последния епизод на 2-ри сезон беше като селска бутафория, доста по-постно заснето и сякаш с по-евтини камери. Където се намери Ваня Щерева замирисва на чалга и кич, тази жена не става за сценарист. Не знам кой правеше сценария в първия сезон, но евалата.

https://clips.bg/video/ергенът-сезон-1-епизод-27-финал/

Също е много показателно как миналата година се хвалеха с рейтингите си на Ергенът, а тази година само пишеха, че е успешно шоу, но така и никога не пуснаха рейтинг за 2-рия сезон, освен за финала, докато за 1-вия си пускаха и седмични рейтинги от време на време. И на стоп кадри, а дори и на видео си личи, че първия сезон беше по-изпипан откъм заснемане.

2112768324.webp

Finalat-na--Ergenat--e-gledan-ot-1-3-ot-

на 20.02.2021 г. в 8:08, Sleda написа:

Taken на Спилбърг от 2002. 10 от 10.

Не съм го гледала благодаря сега го пускам ако го намеря

• 5 седмици по-късно...

За любителите на фантастиката:

The Peripheral / Периферни тела

За мен е един от най-силните сериали в последните години в този жанр

Някой може ли да препоръча добър сериал - комедия или нещо леко от 2020 или 2022 година?

• 2 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

1. The Walking Dead (TV Series 2010–2022) - IMDb

2. Peaky Blinders (TV Series 2013–2022) - IMDb

3. Vikings (TV Series 2013–2020) - IMDb

4. Game of Thrones (TV Series 2011–2019) - IMDb

5. Breaking Bad (TV Series 2008–2013) - IMDb

6. Stranger Things (TV Series 2016–2025) - IMDb

P.S. Последният сериал не е нищо особено, но би се харесал на по-младата аудитория. spacer.png

• 1 месец по-късно...
преди 2 часа, Sleda написа:

Загледах Undoing. Харесва ми. Препоръчвам. Има го HBO с български буквички.

С прекрасна Никол Кидман и Хю Грант. Мини сериал, само 8 епизода.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.