Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премиършип - футбол от Англия

18 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Арсенал
      5%
      1
    • Ливърпул
      5%
      1
    • Манчестър Сити
      27%
      5
    • Манчестър Юнайтед
      44%
      8
    • Нюкасъл
      0%
      0
    • Тотнъм
      0%
      0
    • Челси
      16%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

По принцип титулярната защита на Тотнъм е супер - вляво Гарет Бейл,вдясно Шимбонда,в центъра - Доусън и Кинг. Звучи доста добре,нали?

Не мисля, че Бейл е готов за титулярен бек...Пйонг-Лее ми се вижда по-подходящ...донякъде и Екото (въпреки че не ми допада много)

Шимбонда - несменяем...Кинг - жиснено важен...Доусън - средно ниво...Роча - ми се вижда по-подходящ за партньор на Кинг...не само заради опитноста му, но и като цяло завършен централен защитник...

Главният проблем е халфовата линия. Да погледнем кои играят там. Джинас - силно надценен футболист,неспособен да гради играта на отбора.Малбранк - футболист от средна класа,много бяга,но иначе не върши никаква полезна работа. Зокора - според мен той е добър,но не в тази роля,в която го използва Йол.Ако има един истински плеймейкър до него,тогава той ще може да покаже потенциала си и да помага на отбора. Хъдълстоун - в това момче има голям потенциал,но и той е дефанзивен халф,не може да организира играта. Ленън - единственият в средата на терена,притежаващ висока класа,но той е крило,разчита на остри пробиви и на скоростта си.

За халфовата линия съм напълно съгласен. Аз така и не разбрах какво търси Малбранк в отбора :cheers:

За Ленън малко съм на друго мнение...но едно е сигорно, че без него липсва скороста в играта на отбора!

Редактирано от Raych (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 111,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

На Тотнъм му трябваше вчера наистина един добър плеймейкър - от ранга именно на Артета или Бентли, Гамст Педерсен, Бари! Вместо да купи Дарън Бент, трябваше да пробва Йол да закупи някои от тези плеймекъри!

А от четворката Тотнъм имат само шанс да изместят Арсенал, който сега няма чак толкова изявени лидери! Фабрегас - скоро ще бъде купен от някой по-голям отбор, и той още е млад и неопитен!

Успех на Тотнъм за четвъртото място - все си мисля че ще успеят, защото това е Англия!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

... Джинас - силно надценен футболист,неспособен да гради играта на отбора...

Джинас бе един от най-добрите в Нюкясъл, да му се чуди човек защо напусна. С останалото съм съгласен - тия 100 милиона можеха да се използват далеч по-рационално, защото се оказа, че няма кой да играе. Няма как да тръгнеш с голямата кошница, дъното на която е като решето. На теория защита е добра, ама дали изобщо ще се събере в титулярния си вид? Травмите са част от играта, ама и кръговете се навъртат един след друг.

Пък и не ми се вярва Арсенал току тъй да изпуснат 4-тото място, на което не съм съвсем сигурен защо всички ги пращаме. Анри се полакоми и отиде в Барселона да търка пейката, но Венгер винаги ще намери някое скрито асо в ръкава за разлика от Йол.

Не че играта и на останалите от големите бе блестяща - Арсенал и Ливърпул срещнаха доста сериозна съпротива от ... самите себе си и спечелиха с доста усилия, а Манчестър загуби 2 точки и Рууни за 2 месеца. Тевес изведнъж ще стане титуляр, но съвсем не съм сигурен, че ще е по силите му.

Мачовете тази вечер са: Бирмингам - Съндърланд, Фулъм - Болтън, Манчестър Сити - Дарби, Портсмут - Манчестър Юнайтед, Рединг - Челси и Уигън - Мидълзбро... обвит с куп неизвестни непълен кръг... :rolleyes:

Междувременно Ливърпул победи Тулуза с 1:0 като гост и вече е 99% в групите на ШЛ. Голът е на Воронин в 43 мин. (източник goals365.com - http://www.goals365.com/).

Бербатов контузен, извън игра за няколко седмици Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов е получил контузия по време на вчерашния двубой на неговия Тотнъм от втория кръг на Висшата лига срещу Евертън, загубен с 1:3. "Бербатов има контузия в слабините. Това е старият проблем, от който страдаше и преди няколко месеца и сега ще се наложи да посети специалист в Германия. Със сигурност ще е извън игра за няколко седмици", коментира мениджърът на "шпорите" Мартин Йол. Това означава, че Бербатов със сигурност пропуска следващия мач на Тотнъм, който в срещу Дарби Каунти тази събота, а и най-вероятно нападателят ще липсва и в мача на националния отбор срещу Уелс на 22 август. Твърде възможно е Бербатов да пропусне и решителните европейски квалификации срещу Холандия на 8 септември и Люксембург на 12 септември. Sportal.bg Тотнъм съвсем ще я закъсат.

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Слаба и безидейна игра...най-вече през второто полувреме за Юнайтед! Публикувано изображение

Нестига че...имаме проблеми в атака...но и играта като цяло куца. Започва ме свръх слабо новият сезон!

Днес само Тезез ми хареса...горе-долу се справи...като за пръв път...

С Сити просто не виждам как ще се справим :huh:

По принцип избягвам да гледам мачове от чужди първенства (за да не се отчаям тотално от нашето), обаче снощи реших да проверя как стоят нещата с българския Сити, толкова прехвален след мача с Уест Хам. Като цяло мачлето с Дарби си беше равностойно, Марто се забелязваше само с просташко- хулиганските си прояви в стил съвременен Стоичков, само атаката на Ман Сити при гола, както и самият гол заслужават да се отбележат. Не знам, някак странно е да гледаш мач с едно чисто положение за гол за 90 мин. Може да звучи малко кощунствено или нещо такова, но ЦСКА- Литекс си беше един доста по- стойностен мач от Ман Сити- Дарби.

Сити може да не са играли добре срещу Дарби...но все пак победа...си е победа!

• Автор

Манчестър Сити са ми много симпатично отборче , не само заради 2-мата българи в него и ще се радвам ако продължават с победите ... :)

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Тотнъм спря лошата серия с 4:0 срещу Дарби

Публикувано изображение

Тотнъм постигна първа победа за новия сезон, след като разби Дарби с 4:0. След двете загуби на старта на кампанията и огромното напрежение върху играчите и мениджъра лондончани бяха длъжни да спечелят трите точки. Въпреки отсъствието на контузения Димитър Бербатов "шпорите" излязоха крайно амбицирани и решиха мача до 15-ата минута, когато водеха с 3:0 след попадения на Малбранк (2) и Джинъс. Новото попълнение Дарън Бент оформи крайния резултат в 80-ата минута. Започналият сезона с две победи Евертън се препъна при гостуването на Рединг и загуби с 0:1.

sportal

@WhiteHart,ще черпиш... :)

Очакваше се, жалко за Дарби

Цяло чудо е, че при всичките си проблеми в защита, Тотнъм са запазили суха мрежа :rolleyes:

Очаквана победа срещу МНОГО слаб противник. Дарби ги виждам твърдо на последно място тази година,така че от този мач не можем да си вадим генерални изводи за нивото на Тотнъм. Все пак ми хареса отбора днес,Хъдълстоун и Раутлидж се включиха много добре в средата,Малбранк изригна с два гола,а в защита се усети включването на Йънг Пьо Лий,който даде стабилност на левия фланг. Като цяло - добре,но истинската стойност на тима ще проличи след една седмица,при гостуването на Юнайтед...

Не е чак толкова невероятен,с рикушет и се казва Джеовани :P

Просто не се виждаше как тез презадоволени безидейни куци коне от Стамфорд Бридж могат да стигнат до някакво що годе положение за гол преди смешната дузпа. Ако Ливърпул бяха спечелили, сега ставаха най- сериозния кандидат за титлата. Ман Ю е най- големия печеливш от този хикс.

Една много лоша новина:

Божинов със скъсани кръстни връзки, оперират го в Рим

Публикувано изображение

Българският национал Валери Божинов има скъсани кръстни връзки и ще бъде опериран в Рим, сподели самият той пред "Дарик" радио. Това означава, че нападателят на Манчестър Сити ще отсъства от терените 4-5 месеца, като травмата му е същата, която извади от игра неговия съотборник при "гражданите" Мартин Петров през миналата година за близо шест месеца. „Кръстните връзки са скъсани и отивам в Рим, където ще ме оперира докторът, който е правил хирургическата интервенция на Франческо Тоти. Той е познат на мениджъра ми Джери Паломба и затова решихме да направим операцията при него”, заяви нападателят.

Той обаче е получил уверението на мениджъра на Манчестър Сити Свен Горан Ериксон, че ще се разчита на него след възстановяването му от контузията. „Контузията ми е точно като на Мартин Петров и се очаква да отсъствам 4-5 месеца. Ериксон ми каза, че ще разчита на мен и ще ме чака. Обади ми се президентът на клуба, който също ме увери, че мога да разчитам на тях за абсолютно всичко, от което имам нужда. Ръководството на клуба също ми потвърди, че ще изчака да се възстановя и ще разчитат на мен за в бъдеще”, каза Валери Божинов. Тази сутрин лекарите са видели последните изследвания, които потвърждават лошата диагноза от вчера.

sportal

Не много приятен уикенд за мен Публикувано изображение

Тотнъм с мотиваца и решителност...показаха че може да играят...ако продължат в същият дух ще се подобрявят!

Сега да си излея мъката :P

Добре започнахме срещу Сити...но след гола за тях падна мотивацията и до края на 1во. полувреме отбора не намери играта си...2во. полувреме наложихме постоянен натиск...но или последния пас не се получаваше или в завършека изпускахме!

Харгрийвс дебютира сравнително добре...Нани отново не направи голямо впечатление с отиграванията си...Тевез му трябва време да пасне в състава...всички други в полузащитата и в атака бяха под нивото си...в защита нямахме проблеми...

По зле от това няма на къде...трябва да се стягаме още срещу Тотнъм...очаквам да се получи добър мач но и много труден...заради лошото начало и на двата състава!

П.С. Лошо за Божинов...още в дебюта си като титуляр и да му се случи това! Сега националния е в лошо полужение в атака!

Редактирано от Raych (преглед на промените)

Наказаха съдията дал дузпа за Челси срещу Ливърпул

Публикувано изображение

Роб Стайлс

Футболният съдия Роб Стайлс, който свири във Висшата лига на Англия беше наказан с изваждане от нарядите за следващия кръг на местното първенство. Причина за санкцията е несъществуващата дузпа, която Стайлс отсъди в полза на Челси по време на неделния мач срещу Ливърпул, завършил 1:1.

Реферът даде най-тежкото наказание във футбола, когато Флоран Малуда от Челси се свлече на земята след незначителен контакт със Стив Финан от Ливърпул в наказателното поле на "червените". Франк Лампард от "сините" превърна дузпата в гол и по този начин резултатът стана 1:1.

"Гледах внимателно записа на ситуацията и съм убеден, че решението на Роб Стайлс е погрешно. Пуснах съобщение на мениджъра на Ливърпул, Рафаел Бенитес, извинявайки се за постъпката на съдията.

Преди началото на сезона бях сигурен, че реферите ще взимат правилните решения във възловите моменти. Роб няма да ръководи мач през тази седмица", заяви шефът на съдиите в Англия - Кейт Хакет.

Източник: Спорт НетИнфо

По принцип съм повече за Челси отколкото за Ливърпул, но наистина нямаше дузпа!

Смятам обаче, че и АФП(мисля че така беше абревиатурата) се излагат! Наказанието е твърде малко! Личеше си, че този съдия не може да води такива възлови мачове! Можеше и да изтърве мача, ако имаше някой по - ербап футболист!!

Перфектният вариант е следният : другата седмица изхвърлят Йол след неизбежното поражение от Юнайтед,Бербо остава в отбора,и се взема Хуанде Рамос за треньор,както и Рикелме (Спърс са направили оферта за него за 15 млн.евро). Е тогава вече сме твърдо в зона Шампионска лига! Дано!!! :ph34r:

Перфектният вариант е следният : другата седмица изхвърлят Йол след неизбежното поражение от Юнайтед,Бербо остава в отбора,и се взема Хуанде Рамос за треньор,както и Рикелме (Спърс са направили оферта за него за 15 млн.евро). Е тогава вече сме твърдо в зона Шампионска лига! Дано!!! :clap:

И Фабио Капело да дойде не ви виждам как ще изместите Gunners от 4-тото място (лично мнение, a и Рамос отрече тези слухове за разговори в хотела ...) :)

Иначе ме радва добрият старт на Ливърпул, дано Торрес продължи да вкарва и тази година шампиони :clap:

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Президентът на Тотнъм Даниел Леви сложи край на спекулациите за бъдещето на треньора Мартин Йол. Холандският специалист остава в клуба, но има ултиматум да постигне класиране в Шампионската лига.

"Ние сме амбициозен клуб и дискутирахме очакванията си с Мартин - каза Леви в официално изявление. - Ние искаме стандартите на мениджмънта ни да бъдат на най-високо ниво, за да се състезаваме с най-добрите."

Днес Йол и асистентът му Крис Хютън се срещнаха с Леви и останалите от борда на директорите в Тотнъм.

"Имахме подробен и ползотворен разговор - каза самият Йол пред клубния уеб сайт. - Разбирам амбициите на клуба. Те са същите като на феновете."

Леви бе пределно ясен, че очаква класиране в Топ 4 този сезон.

"Ние, бордът, дължим това на клуба и на привържениците. Трябва непрестанно да подобряваме позицията си" - каза босът.

Така разправят,ама след още няколко загубени мача ще го изхвърлят като мръсно коте :speak:

Искам да го махнат!Ако ли не - Митко в Юнайтед

А, дано...но малко ме съмнява...при каквито и развития с Йол, че Бербо ще дойде в Юнайтед и то в този момент!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.