Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв им е проблемът?

Featured Replies

Преди време имах приятел, с който нямах никакви интимни отношения. Стана така, че си хванах гадже, при което въпросният приятел се отдръпна от мен, махнахме се от ФБ и сега буквално си обръщаме главата, когато се видим на улицата ... След това скъсах с въпросното гадже, останахме си приятели, като всячески ме уверява, че не изпитва към мен нищо друго освен приятелска и братска обич ... но си хванах ново гадже и той започна да страни от мен, да ме обижда, да ми пише от рода да "не ме интересува, прави квото искаш, мен не ме занимавай ..." Та въпросът ми е защо въпросните лица се държат по този начин, когато встъпя във връзка? При положение, че няма нищо между нас, да кажеш, че ревнуват? А и моето отношение не е по-различно, опитвам се да балансирам между приятели и връзка ...

Да, ревнуват те и имат повече от приятелски чувства към теб. То е очевадно.

• Автор
преди 5 минути, Емил Костов написа:

Да, ревнуват те и имат повече от приятелски чувства към теб. То е очевадно.

На пръв поглед така излиза, но не ... бившият постоянно като стане дума казва "ако съм искал, още щях да съм с теб..."

току-що, Klijes написа:

На пръв поглед така излиза, но не ... бившият постоянно като стане дума казва "ако съм искал, още щях да съм с теб..."

Е естествено, че така ще казва. Ти не го ли усещаш.

+ 1 глас .... Ревнуват ... и т.н. ...

преди 2 минути, Klijes написа:

бившият

няма такова нещо ... в дадени взаимоотношения ...

Искал те е за себе си....

преди 3 часа, Megumi написа:

Искал те е за себе си....

То тук даже е по-лошо. Хем да не е с него, защото са се разделили поради някаква причнина, но да не е и с друг. 

Месец с един, след два месеца сменила втория със трети, вече и за приятел не я искаш такава.

преди 1 минута, nikolela написа:

Месец с един, след два месеца сменила втория със трети, вече и за приятел не я искаш такава.

И що да е виновно момичето???  Ще сменя дотогава, докато намери правилния.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, Емил Костов написа:

То тук даже е по-лошо. Хем да не е с него, защото са се разделили поради някаква причнина, но да не е и с друг. 

Което пак не изключва, че го/я иска за себе си, дори и подсъзнателно

току-що, Megumi написа:

Което пак не изключва, че го/я иска за себе си, дори и подсъзнателно

А то е ясно, че я иска и то съвсем съзнателно!!

преди 5 часа, Klijes написа:

.....защо въпросните лица се държат по този начин, когато встъпя във връзка?

Защото влизате във връзки в които нямате общи интереси и цели.....Т.е . причината си е ваша ! :nono:

Другото е следствие на излъгани очаквания . Стереотипите на ответна реакция по някога , според конкретния човек могат да бъдат много остри и опасни....

.......Маймуната , преди да изяде банана , първо си го мери на задника.....:lol6:

преди 20 минути, sliderum написа:

Мъжете сме свини...е и жените тоже.

БРАВО БЕ! Един да каже правилно как стоят нещата. Черпя каквото искаш!!!

преди 10 часа, Емил Костов написа:

Ще сменя дотогава, докато намери правилния.

Дали няма да е по-добре да избира умно, вместо да се впуска през ден в някакви безперспективни връзки?

Да не стане така, че като намери правилния, а той разбере колко ги е сменила, да изчезне с 300км/ч.

• Автор

То май не съм уточнил - става въпрос за връзка мъж-мъж. 

Тъкмо щях да те попитам какво си

преди 43 минути, Klijes написа:

То май не съм уточнил - става въпрос за връзка мъж-мъж

Това е копие от вашия пост : ".....че си хванах гадже, при което въпросният приятел се отдръпна от мен...." .

Естествено е тогава 95% от всичките ви опити за връзка предвид "гадже" да пропадат безусловно .

А ако добавим и фактора "несходство в характерите" , шансът ви за успешна връзка клони към нула......С което въпросът се изчерпва....... !  :angry:

От общо човешка гледна точка в отношенията "гадже" , да си намериш "половинката" в живота е равносилно да откриеш съкровище . При вас е извън статистическата грешка ! За да постигнете прилично удовлетворение следва да направите мноооого компромиси със себе си , без да размисъл върху множеството им аспекти и следствия........:nono:

преди 16 часа, Klijes написа:

Преди време имах приятел, с който нямах никакви интимни отношения. Стана така, че си хванах гадже, при което въпросният приятел се отдръпна от мен, махнахме се от ФБ и сега буквално си обръщаме главата, когато се видим на улицата ... След това скъсах с въпросното гадже, останахме си приятели, като всячески ме уверява, че не изпитва към мен нищо друго освен приятелска и братска обич ... но си хванах ново гадже и той започна да страни от мен, да ме обижда, да ми пише от рода да "не ме интересува, прави квото искаш, мен не ме занимавай ..." Та въпросът ми е защо въпросните лица се държат по този начин, когато встъпя във връзка? При положение, че няма нищо между нас, да кажеш, че ревнуват? А и моето отношение не е по-различно, опитвам се да балансирам между приятели и връзка ...

Предполагам си тийн, с оглед въпроса и разсъжденията, та ще се опитам да ти обясня разбираемо.

На вашите години, хормоните врят и кипят и е напълно  нормално случващото се. Момчетата ще ти се пишат приятели, защото нямат смелостта да ти признаят, че са влюбени в теб. Когато започнеш връзка, те се отдръпват, защото не искат да те гледат с други. Бившите те ще говорят какво ли не, за да не им се срива нараненото его прекалено много. 

Истинските приятели ще ги познаеш и тогава няма да има нужда да си задаваш подобни въпроси. Всички останали са просто кандидати да ти влязат под полата

преди 57 минути, Klijes написа:

И на колко години сте?

Направо сте си тийнейджъри.  Не знам обаче дали има подходящо място с такъв вид обсъждане за възрастни. Ако има, респективно ще помоля темата да се премести след уточнението, че автора не е тийн.  Освен ако то и/или от останалите не се мисли и играе роля различна от биологичната.

Уаааау, връзка мъж-мъж... Приятеля ми не иска да ражда, кажете какво да направя. :D

преди 4 часа, Радул написа:

Уаааау, връзка мъж-мъж... Приятеля ми не иска да ражда, кажете какво да направя. :D

Продължете с опитите до постигане  на целта :lol6:

на 29.08.2019 г. в 19:30, AAUUXX написа:

Продължете с опитите до постигане  на целта :lol6:

Щот ти успя да родиш в една тема нали Ауксис?

Лично аз, не разбирам как това променя нещата!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.