Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо по дискотеките и по предаванията има само танцьорки, а не танцьори?

Featured Replies

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

то аз не виждам и проблем да опита и с този дет и е навит

Нали знаеш, че трябва от двете страни да има това желание за да се случи, някога аз и много други другари бяхме навити на Памела Андерсън ама какво от това, остана си една мечта само. 

преди 3 минути, Мария Витанова написа:

Според мен е защото има дете за българина е проблем  жена с дете.

Навлизаме в личното пространстно на Барб и не мисля че това трябва да се коментира повече. 

• Отговори 106
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Мария Витанова написа:

май готвят падане на  правителството

Пък аз виждам, че си добре запознат с мурафетите в инстамбул.....ердоган те чака!

За мен тук няма повече, какво да се каже

преди 1 минута, Мария Витанова написа:

Някой реално познава ли я ?Може да е мъж. 

Жена е, но и мъж може да се уреди ако има такова търсене. 

току-що, Мария Витанова написа:

ТОВА Е ТЕХНИЧЕСКИ ФОРУМ!

Такъв е и е добре това да бъде запомнено! 

• Автор

съжалявам, че пиша такива теми в технически форум, но не можах да намеря друг, където ще получа отговор

go away cat GIF by jessthechen

• Автор

Ами аз съм видяла много такива случаи,  мисля, че е много вероятно една жена с деца да намери мъж, аз съм видяла, че има такива двойки, които са щастливи, даже решават да създадат и още едно дете.

дори и мъжа да иска  - жената вече е свикнала на някакъв начин на живот,  а те малко по трудно се адаптират и става конфликт

Може и да има.....Стриптизьори само.Ти представяш ли си нЕкой балетмайстор....нъдул пакето.....гнус.......отврат.Може би джендърите с евроатлантическите ценности на плевню ще се ИЗрадват.....но само те.Апропо.....мнението което представям е лично мое....на човек който е гледал....примерно телевизия....цяло предаване.....шоуто на слави.....преди четири години.За друга хореография се не сещам.И все пак... по бих приел ласки между две жени отколкото между.......налЕ.

на 22.11.2019 г. в 18:56, moonluna написа:

Защо в България глезят толкова много мъжете 😡

images?q=tbn:ANd9GcSetluehu1gxSM9q1ZYC12

Image_4805226_126.jpg

Ами защото погледни сега Ф1 - спорт, гледан главно от мъже. Няма жени вече, има някакви джендъри с чадъри. Това ли искаме да замени жените? Добре, че джендърите са главно с чадъри, а не пилоти :)  Че тогава хептен я овапцахме. 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

дори и мъжа да иска  - жената вече е свикнала на някакъв начин на живот,  а те малко по трудно се адаптират и става конфликт

Тя жената от векове е свикнала на всичко. Добре че бе комунизма и еманципацията, та жените малко и да им светне пред очите.  Но не бе за дълго. Сега е пак по-добре да си мъж с червило.

После не дейте рева, колко лошо било през комунизма със списание "Лада".

ПП: Между другото, дебнехме пощаджийката, вземахме някое списание и си правехме фунийки за д аиграем. Страшни бяха с лепило "Кале", забиваха се директно в ръцете ни :P

преди 2 часа, moonluna написа:

Ами аз съм видяла много такива случаи,  мисля, че е много вероятно една жена с деца да намери мъж, аз съм видяла, че има такива двойки, които са щастливи, даже решават да създадат и още едно дете.

Точно. Лично аз съм бил с две жени с деца, едното на 12, другото на 8. Лошото обаче бе, че в един момент осъзнах, че не обичам майката, а детето :)  В смисъл, че и то ме харесваше като баща, дето бе загубило някъде по пътя. Но мисля, че трявба да се съчетаят и двете неща. Жената с дете винаги има като номер едно детето си или децата си, мъжа малко ревнува и се чувства отблъснат от това, но ако го приеме, мисля не би трябвало да има проблем, още повече, ако и детето го харесва. Ако детето не го харесва, забрави !!!!  В случая важно е точно детето, не някаква имагинерна "любов" между мъжа и жената. 

преди 1 час, Мария Витанова написа:

А на теб какво ти е мнението  за самите жени с деца какъв им е шанса да си намерат нов мъж ?

Типично мъжкарско мислене имаш, от мен да го знаеш.
Истински женствените дами са на мнение, че ако някой ги обича ще ги вземе и дори да имат вече едно дете.
Аз съм си добре задомен, ама ако бях самотен и някоя голяма сладурана с едно поочувано дете ме искаше, щях да си я взема, но без брак и без да го осиновявам нейното дете.
Жена с дете под 7 години не бих взел де, не ми се сменят памперси на чуждо хлапе.
Или ако е заможна и си има прислужница, която да се грижи вечер за нейното малко дете, тогава и ако има и хубава колиба с басейн, може да преговаряме за взаимните ни чувства. Обаче ще трябва да е бая красивичка, иначе няма да стане влюбването ако е с малко дете.
В любовта всичко е въпрос на цена. Пояснявам.
Каква е нейната цена на сантименталния пазар и каква е моята цена.
Ако дамата е с дете, нейната цена пада и тогава ако при нормални условия не бих могъл да се докопам до нея да ѝ топля чаршафите няколко години, то при занижена цена бих имал шанс.
Друг вариант, да е много по-млада от мене и с дете над 7 години. Еми супер си е направо. Ама то пък тя няма да се задържи за постоянно, ако е много по-млада.  Ще вземе да си намери някой друг чичко с качества които нямам.

Темата беше за голите жени и голите мъже по телевизията и списанията и билбордовете, а гледам че се е изместила към жените с деца и каква им е "цената".

Все мислех, че съм се отвратила достатъчно от хората в този форум и в живота въобще, но явно не съм била.

Нямам дете, но това което пишете за самотните майки е тъпо. Те не са се самовъзпроизвели, тези деца не са само техни. Един такъв с вашето плоско мислене(мъже) е изоставил тях и детето си. Нещо не му е харесвало. 

Ми на мен пък вие не ми харесвате и искам да гледам младите и красиви от вас как танцуват по телевизията и са полу голи по билбордове и в реклами.

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Ми на мен пък вие не ми харесвате и искам да гледам младите и красиви от вас как танцуват по телевизията и са полу голи по билбордове и в реклами.

Сега се сетих за рекламата с голите стюардеси. Имаше толкова отзиви, че се принудиха да направят и реклама с голи пилоти. За жените ще поясня, че "самолетите" им не се виждат.

преди 15 часа, Mediterranean написа:

Темата беше за голите жени и голите мъже по телевизията и списанията и билбордовете, а гледам че се е изместила към жените с деца и каква им е "цената".

Все мислех, че съм се отвратила достатъчно от хората в този форум и в живота въобще, но явно не съм била.

Нямам дете, но това което пишете за самотните майки е тъпо. Те не са се самовъзпроизвели, тези деца не са само техни. Един такъв с вашето плоско мислене(мъже) е изоставил тях и детето си. Нещо не му е харесвало.

това е форум дет пишат предимно мъже - ти какво искаш да пишем

като искаш да си пишеш за гримчета и какво се прави като си в овулация си пиши в бг мама (и аз имам рег там)

• Автор

аз видях сайта на бг мама, но ми е неловко да се регистрирам там, не съм майка.

преди 13 минути, moonluna написа:

аз видях сайта на бг мама, но ми е неловко да се регистрирам там, не съм майка.

Пък и аз не съм майка, ама имаш регистрация като татко там.
Обаче в женското царство не търпят мъж да знае повече от тях по истанбулската конвенция и ме баннаха мамките.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Пък и аз не съм майка, ама имаш регистрация като татко там.
Обаче в женското царство не търпят мъж да знае повече от тях по истанбулската конвенция и ме баннаха мамките.

там се пишат още по големи глупости, белго знам ти твоя рег , моя е като тук - жена

• Автор

аз имам предвид това,че не съм родител, ти може да си баща, но все пак си родител.

• Автор

втората реклама ми хареса :D да бяха разбрали и собствениците на дискотеките, че така показват жените като сексуален обект, само че в дискотеки.

на 28.11.2019 г. в 23:13, Без умствен капацитет написа:

белго - и аз съм против да има малко дете, по добре пораснало

Братлета, ако ще си взимате жена с дете, колкото по- малко е детето, толкова по- малко проблеми ще имате с него. Очевидно говорите глупости, защото сте безкрайно незапознати с дейността гледане на дете. Малките деца спират да се наакват доста преди 7 годишна възраст и са значително по- лесни за манипулиране и контрол. Освен това те са сексуално необременени и във вас няма да виждат наглеца, който иска да оножда мама, а новия си татко. Демек- водите с 1- 0 още от съблекалнята. Ако и малко се постараете да им харесате, печелите мача- те ще ви заобичат като истински татко. Каво ще е с големи деца? Цирк глобус братче- те няма да ви приемат каквото и да правите. Те ще виждат във вас просто поредния използвач, който се нарежда на безплатна храна и прислужница, използвайки самотата на мама. Срещу себе си ще имате едно ревниво и озлобено дете тийнейджър, което вече е и сексуално будно. Неминуемо ще се стигне до избор за майката- ти или детето, което на тази възраст е сексуално незадоволено, сприхаво, своенравно... За да изтърпите такова дете е нужна Голяма Любов към него, но за вас то ще е само едно лигаво хлапе. И няма да се задържите много.

Пък кой знае, Любовта може да премине през всякакви препятствия, но като гледам плахия ви опит за прагматизъм и се чудя, Тя пък откъде ли ще се вземе...

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

то може това да ни е и целта

Целта ви е да отидете някъде, от където ще бъдете изгонени? Или ви доставя удоволствие да разревавате самотни майки?

по скоро 2-то - да не мислиш че искаме да се задържаме при някоя - мъжете харесваме разнообразието

• Автор
преди 58 минути, Без умствен капацитет написа:

по скоро 2-то - да не мислиш че искаме да се задържаме при някоя - мъжете харесваме разнообразието

сякаш ние обожаваме монотонността, много сте интересни

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.