Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо по дискотеките и по предаванията има само танцьорки, а не танцьори?

Featured Replies

преди 15 часа, barbuncela написа:

:giggle1: Нищо лично, ама мъжете сте направени така! Да търсите женска плът!

Това е съвсем естествено и не виждам нищо лошо в това мъжете да се интересуват от жени в този смисъл , който визираш, дори и само заради факта, че от такава връзка се създават деца , ако подхождаме съвсем елементарно по въпроса.

Апропо..нищо лично разбира се, ти също се интересуваш от жени в смисъла на плътски връзки /поне така си изявявала/, това означава ли, че ти си мъж, или че това е нещо обидно?

преди 13 часа, Чepeн Пeтъp написа:

Ще настъпи женски свят, без необходимост от мъже, а ако по някаква грешка все пак се роди мъж, ще бъде изхвърлян на бунището.

стига глупости ..има жени, които разсъждават трезво по въпроса...пък теб какво те засяга, нали вече си употребен  :lol6:

• Отговори 106
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 часа, Mediterranean написа:

Тука женската плът и жената като цяло се представя като една стока, за която плащат и даже и жените одобряват този бизнес, без да си дават сметка, че техни близки роднини или дъщерите им могат да станат жертва на този бизнес и тогава друга песен да запеят.

Така си е , за жалост.
А има и пачаврички които се опитват чрез плът да се докопат до мързелив живот, да пригушкат някой чичко паричко.

преди 4 часа, valkiria1 написа:

Апропо..нищо лично разбира се, ти също се интересуваш от жени в смисъла на плътски връзки /поне така си изявявала/, това означава ли, че ти си мъж, или че това е нещо обидно?

Това не съм го видял, нещо линкче към тема да ти се намира, че ми е интересно как жени се интересуват от женска плът.
Чисто научно ме интересува, не клюкарски.

преди 5 часа, valkiria1 написа:

/поне така си изявявала/

Това от къде го измисли? Или ако съм го  правила е било да се отърва от навлеци. Дето тука ги има доста!

преди 7 часа, barbuncela написа:

Това от къде го измисли? Или ако съм го  правила е било да се отърва от навлеци. Дето тука ги има доста!

Защо да съм го измислила? Преди време май Слънце показа линк към една платформа с по деликатна насоченост и там ясно се видя от твоята регистрация , че интересите ти са жени. Затова и зададох въпроса.

преди 5 минути, Blade Mail написа:

Милфче, това не е така

аз не търся женска плът

Ти пак ли почваш? А Милфче ще викаш на приятелката ти! 

преди 3 минути, barbuncela написа:

Ти пак ли почваш? А Милфче ще викаш на приятелката ти! 

а ти не си ли ? или вече си погрозняла:D

Ама колко сте забавни и двамата...

преди 48 минути, valkiria1 написа:

Преди време май Слънце показа линк към една платформа

Било е Гепиме. Нямам друга регистрация никъде. Бях го писала поради същите причини и че бях модератор на форума, преди 12 години! 

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

Като по знаеш първо научи значението на думата!  

преди 15 минути, barbuncela написа:

Ама колко сте забавни и двамата...

Било е Гепиме. Нямам друга регистрация никъде. Бях го писала поради същите причини и че бях модератор на форума, преди 12 години! 

Много интересен казус-за да се пазиш от мъже в сайт за по -специфични запознанства се изкарваш с нетрадиционна ориентация. Това си е твое решение и то не ме засяга. Просто се получава несъответствие с това което пишеш  и не знам дали този театър е само причината да се отблъскват мъжете, когато насоченоста там е точно такива отношения.Както и да е-тогава въпроса остава същия във втората му част- щом мъж да задява жена е обидно, тогава приемливо ли е жена да търси жена за определен вид удоволствия и това  възприема ли се обидно  ? Въпроса е добронамерен. Понеже нямам възможност да питам Елън Дедженеръс.

преди 5 минути, barbuncela написа:

Като по знаеш първо научи значението на думата!  

това е жена, която е раждала - независимо на колко години, а ти преди каза че имаш дете

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

това е жена, която е раждала - независимо на колко години, а ти преди каза че имаш дете

Означава домакиня!

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Сайта е технически ,а не за запознанства! Толкова!

току-що, barbuncela написа:

а защо не е да се запознаят хора с технически интереси - за да обменят опит

Два

преди 1 минута, Blade Mail написа:

да ми наместиш чарковете

Ако искаш,да кажа на Алгор? Той е по наместване на чарковете? 

преди 11 минути, barbuncela написа:

тоест нямаш отговор . Защото въпроса е принципен и  както уточних след твоя отговор не касае сайтове, а принципна позиция .

Остава това  като обобщение : обидно е мъж да търси жена за секс, но не е обидно жена да търси жена за същото.

---------------------

пп само да уточня, че точно в този сайт се създадоха много стабилни връзки и взаимоотношения. Родиха се и деца.Така ,че и тук не си убедителна.

преди 3 минути, barbuncela написа:

Два

Ако искаш,да кажа на Алгор? Той е по наместване на чарковете? 

Защо го държиш като мечка за плашене пред себе си?

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Остава това  като обобщение : обидно е мъж да търси жена за секс, но не е обидно жена да търси жена за същото.

Зависи от позицията: Обидно е мъж да търси,защото, ако мъжа финансово ок, жените идват сами и остава само да си избереш жена!

ако жена търси жена, не е обидно, защото двете имат по голям шанс да намерят мъж (общ), макар и по обикновен

преди 50 минути, Blade Mail написа:

Милфче, това не е така

аз не търся женска плът

С тва отношения към жените ще има още дълго да търсиш баце 

преди 40 минути, Без умствен капацитет написа:

Това на каква база е, много сте ми интерсни такива като теб с грозното си отношение към жена, в случая говорим за Барб която е интелигентна, технически грамотна, гледа си сама детето и се справя, ти с кво може да се похвалиш освен с простотия си? 

преди 26 минути, Blade Mail написа:

не е вярно

превода от италиански не е  верен

означава

майка която бих ......

Пуснаха ли ви водата в перник? 

преди 2 минути, AAUUXX написа:

С тва отношения към жените ще има още дълго да търсиш баце 

Т...... ти с кво може да се похвалиш освен с простотия си? 

Може да се похвали с ник-а си!

Въпроса (темата), беше съвсем друг! Аз, като съдружник в заведение с по специфичен таргет, ви казах причината - без цици оборотите са кофти. Не да не сме пробвали и с мъжки "балет"...не става - 20-30 % надолу и то в уикенд дни, без куверти и т.н...безплатни питиета за дамите ...

преди 50 минути, barbuncela написа:

Току-що преброих последните 100 отговора във форума. 

Тези в технически или околотехнически теми са 30, а и там има плява. 

преди 30 минути, AAUUXX написа:

в случая говорим за Барб която е интелигентна, технически грамотна, гледа си сама детето и се справя,

дори се питаш, защо ли е сама

преди 1 минута, Мария Витанова написа:

Да не бачкаш в шоуто на Слави? :giggle1:

Пряко, не, но сме имали съвместна работа в годините назад. Надявам се пак да работя с екипа му в даден момент!

Безкрайно коректни хора, що се отнася до бизнес!

Не очаквам, да ме разбереш, за какво говоря!

току-що, Без умствен капацитет написа:

дори се питаш, защо ли е сама

Това е личен избор, нищо не се питам, не виждам къде е проблема! 

преди 2 минути, Мария Витанова написа:

Заведенията  са хора, които нямат къде да си поканят гости или не искат да канят хора вкъщи .След като ви разкрих тази информация можете да поработите по въпроса - големи уютни зали с пространство между масите  за хоро  .

Тези заведения за които говориш за с меки стени,а сервитьорите с бели престилки, може да си каниш гости, но тук не говорим за тях :D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Това е личен избор,

то аз не виждам и проблем да опита и с този дет и е навит

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.