Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На колко искате да си отидите от тоя свят?

Е? 6 гласували потребители

1. 1. Идеалното време е докато си...

• млад
      50%
    • щастлив и изпълнил мечтите си
      50%
    • стар
      0%
      0
    • неосъзнат
      0%
      0
    • в мигове на нещастие
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, ТерминалТора написа:

Още сега бих искала да си отида. 

Не те приемат такава какъв то си а ?

п.п.
няма правописни грешки

Хъх интересна тема

преди 10 часа, Myanmar написа:

Ако можеше да избирате, на колко бихте се разделили с този свят, ако всичко стане внезапно и безболезнено? Нека не се лъжем, естествената смърт не е миг, а години страдание и болести, докато тялото откаже напълно.

Има и определени хора които след изживяването на определени мечти продължават да мечтаят. ;) 

Хубаво е човек да мечтае. Той в това намира своето щастие, в сътворяване на мечти.

Вечните мечтатели, а не вечните студенти и т.н. са именно по по най щастливи, защото дори след постигането на поредната им мечта са устремени към следващата.

Да генерираш мечта е доста елементарно. Да изживееш мечтата си на малко хора им се отдава. В момента в който престанеш да мечтаеш, то ти умираш.

Дали това ще е в следствие на някаква болка, то всичко се свежда от това кой е до тебе в последния ти миг. Някой предпочитат да умрат далеч от всички, за да не наранят, т.е. да не наранят близките си.

Извод: Всеки умира по свое начин на мислене. Някой желаят да са като Императори, а други като достойни негови самураи, а трети остават ронини ... т.е. свободни самураи, които защитават доброто от злото. За тях по-важно е идеята на мъртвия им Император. ;) 

И аз съм разочарована от света напоследък.

Природата е съсипана, ние нямаме истинска зима със три метра сняг,  в някои градове и села на България има воден режим, язовир "Студена" е източен,  хората се поддадоха на натиска, страха и едните 50 лв и гласуваха за ГЕРБ,  сбъркан еротичен танцьор е начео на общинската администрация в града ми, а тази година се очертава втората ми Коледа в живот без елха, този път, защото няма елхички.  А изкуствена не ща. Ценя истинските неща в живота, включително истинските елхички, ухаещи на гора, а даже нашите са се побъркали и искат да купуват изкуствен боклук.

Софиянци си търпят сметосъбирачката Фандъчка Версайска,  а горките ми племенници живеят в София и се притеснявам да не развият здравословни проблеми заради мръсния въздух. Никой не скочи да защити пенсионерите, на които сметосъбирачката им забрани д се отопляват, а уж здравния министър реве,  че още нямало грипна епидемия.

Водопадът Виктория е пресъхнал, руснаците са изгонени от олимпийските игри и изобщо.................

Кое му е хубавото на света?

На мен ми липсват зимите със много сняг, пушещите комини, истинската елха, ухаеща на гора,  коледните песни (вече не чувам, а сега и пак имам болки в ухото).............................

Хората дори не реагират на новите налудности, идващи от сатанинските щати, като смяната на пола при децата.

Жалко, че не е пресъхнал Ниагарския водопад, заслужават си го. Тъкмо част от сатанинските щати да потънат заслужено в мрак. Да изкарат едни тъмни празници, да ги видим весело ли им ще е.

преди 30 минути, Anne написа:

На мен ми липсват зимите със много сняг, пушещите комини, истинската елха, ухаеща на гора,  коледните песни

Животът като детска коледна картичка...

Да ти пратя една? Да добавя ли и снежен човек с шал и килната кофа на главата?

Редактирано от Ьрмалоу (преглед на промените)

преди 9 часа, Ьрмалоу написа:

Животът като детска коледна картичка...

Да ти пратя една? Да добавя ли и снежен човек с шал и килната кофа на главата?

По добре й прати едно д....о че пак й е окривял светът

преди 9 часа, Anne написа:

Кое му е хубавото на света?

А кое му е лошото на света?

• 3 седмици по-късно...

Като се замисля, се сетих за песента на The Who - My Generation. В нея се пее I hope i die before I  get old. Тоест да умреш преди да си изпитал болежките от старостта,преди да си станал тежест за околните.

Като преди това си живял на макс - пътешествия, купони ,всичко което ти е кеф. И като се умориш от живота,просто да легнеш и да отпътуваш за Отвъдното.

преди 2 часа, Крематориум написа:

И като се умориш от живота,просто да легнеш и да отпътуваш за Отвъдното.

Е да легнеш, ама ще ти трябва нембутал за да заспиш окончателно и безболезнено, или да направиш така че да дишаш само азот и пак отиваш директно в рая небесен при дедо боже да си те дондурка там. final exit bag знаеш ли какво е ?

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Е да легнеш, ама ще ти трябва нембутал за да заспиш окончателно и безболезнено, или да направиш така че да дишаш само азот и пак отиваш директно в рая небесен при дедо боже да си те дондурка там. final exit bag знаеш ли какво е ?

Да . понеже съм по-особен тип съм се интересувала и съм гледала клипчета за евтаназията. Със всякакъв инертен газ би трябвало да стане работата. Впрочем ми е хрумнала идея за машина за евтаназия, която е така направена, че като ти спре сърцето се превръща в крематориум.

преди 2 часа, Крематориум написа:

Да . понеже съм по-особен тип съм се интересувала и съм гледала клипчета за евтаназията. 

Ти си готин Пич.

преди 29 минути, Белгиеца написа:

Ти си готин Пич.

Благодаря. Най-вече че не каза думата в женски род.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор
на 28.12.2019 г. в 15:34, Крематориум написа:

Като преди това си живял на макс - пътешествия, купони ,всичко което ти е кеф. И като се умориш от живота,просто да легнеш и да отпътуваш за Отвъдното.

Никой не се е уморил от живота.

99-годишният американски милиардер Дейвид Рокфелер за шести път претърпя успешно трансплантация на сърцето.

20150501.solvibxrox.jpg

• 3 месеца по-късно...
  • Автор
на 28.12.2019 г. в 17:58, Белгиеца написа:

Е да легнеш, ама ще ти трябва нембутал за да заспиш окончателно и безболезнено, или да направиш така че да дишаш само азот и пак отиваш директно в рая небесен

Белгиец, усещам, че ти се става съучастник в самоубийство.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.