Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Като ше си показваме пижамооблеклотозаспане, не че толко съм фен на котки, но от Etam нямаха с кучета, а и ми е любимото зелено

IMG_20200123_215212.jpg

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

преди 8 минути, darkterminal написа:

Подценяваш прозорливостта на Херкулес ми се струва! Феминистките не се борят за равенство!

Прозорлив бил, прави се на интересен с  гръмки думи разни. лъхащи на комплексарщина.

преди 5 минути, darkterminal написа:

Удряй с лопатата където свариш!

аз само един път:clown:

преди 9 минути, darkterminal написа:

Недей! Ас не съм казал нишо лошо за Пух! Понякога да си идьот е по-добрият избор...

начи така а
ас ено време като изръсих, че Пух мисли с корема си,
мен  ми са расърдиха што съм казал туй, а пъ на теп ти са радват

емотка
ногу завистлиф сигън

преди 1 минута, Уиш... написа:

Прозорлив бил, прави се на интересен с  гръмки думи разни. лъхащи на комплексарщина.

Това, че юнака не знае как да се аргументира, не значи, че говори пълни глупости... Феминистките не се борят за равнопоставеност... Обличат го в такива думи, но де факто отиват по-далеч...

току-що, дръндю написа:

начи така а
ас ено време като изръсих, че Пух мисли с корема си,
мен  ми са расърдиха што съм казал туй, а пъ на теп ти са радват

кой му се радва?

преди 7 минути, darkterminal написа:

Охо! Колега! Веданага се поправям!

Здрасти Колега

И ти ли ползваш Дебиан с Плазма?

преди 24 минути, Maleficient написа:

Да бе! Той не беше ли шурей на Гностицизъм?

Беше

Ама нали лани коня го ритна у главата

И сега и той не знае какво е

преди 9 минути, M.Николов написа:

така е....като ти излезе веднъж име иди доказвай после, че не е така.:D

Ааа нямам желание да доказвам нищо...

току-що, petie1 написа:

И ти ли ползваш Дебиан с Плазма?

Хъхъхъ... Ас боря Редхат с ОпънШифт, но ти казвам колега, шото Драконите, Ламите и Ламерите са... както и да го погледнеш... Колеги...

преди 10 минути, M.Николов написа:

.......ееее и филтър.

Пробий го де

преди 1 минута, petie1 написа:

Ааа нямам желание да доказвам нищо...

Праелно... Доказват се теоремите... Останалотоо го доказва жевота...

току-що, darkterminal написа:

Хъхъхъ... Ас боря Редхат с ОпънШифт, но ти казвам колега, шото Драконите, Ламите и Ламерите са... както и да го погледнеш... Колеги...

Леле ма аз почнах с РедХат през далечната 2003

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не мога, то тоя за времето между постовете.

Питай Борно

преди 2 минути, petie1 написа:

Леле ма аз почнах с РедХат през далечната 2003

Ми... Ентерпрайза на това му има вяра... Но си прав, след Шрайката, Ред Хата не е същият...

преди 13 минути, darkterminal написа:

Това, че юнака не знае как да се аргументира, не значи, че говори пълни глупости... Феминистките не се борят за равнопоставеност... Обличат го в такива думи, но де факто отиват по-далеч...

не съм казала че говори пълни глупости, а че е краен, на моменти и  груб.  това ако е ответът му по темата с феминизма, добре. 

но на мен ми лъха на мъжка комплексарщина, граничеща с агресивност.  не смятам че е нормално във всеки разговор да навираш болните си възгледи и да чоплиш една и съща тема.

не се изживявам като феминистка, нито като защитничка на явлението. човечеството от край време се лута в безумието си  . един господ знае колко вода ще изтече докато си дойдат нещата по местата , и дали въобще ще си дойдат.

преди 2 минути, darkterminal написа:

Ми... Ентерпрайза на това му има вяра... Но си прав, след Шрайката, Ред Хата не е същият...

Аз от 7.2 друг РедХат не съм пипал

преди 4 минути, M.Николов написа:

Карай, не е болка за умиране.

Малко дразни но се ядва тоз времеви филтър

преди 4 минути, Уиш... написа:

не съм казала че говори пълни глупости, а че е краен, на моменти и  груб.  това ако е ответът му по темата с феминизма, добре. 

но на мен ми лъха на мъжка комплексарщина, граничеща с агресивност.  не смятам че е нормално във всеки разговор да навираш болните си възгледи и да чоплиш една и съща тема.

не се изживявам като феминистка, нито като защитничка на явлението. човечеството от край време се лута в безумието си от  крайност в крайност , един господ знае колко вода ще изтече докато си дойдат нещата по местата , и дали въобще ще си дойдат.

Краен е и е груб... И излишно демонстративен... И неприятен... И още много... Но е уловил тенденцията вярно... Но, за това те има тебе, да му покажеш, че има лампичка у калиндора и че има кой да бори тъмнотата... И че не е сам... И че има някой дето милее за баланца... И те така...

Една от любимите ми книги е "Една нощ през самотния Октомври" на Зелазни... Там главен герой е кучето на Jack The Ripper... И той, и кучето му, са на страната добрите...

Често, хората се заблуждават съдейки повърхностно по първичните си наблюдения...

Се си мисля, че Херкулесът иска да каже нешо повече, но не знае как... 

преди 2 минути, petie1 написа:

Аз от 7.2 друг РедХат не съм пипал

Иншалла...

преди 4 минути, darkterminal написа:

Иншалла

?

преди 1 минута, petie1 написа:

?

"По Божия воля", "Ако е рекъл Господ", почти еквивалент на християнското "Амин"... В случая ти пожелавам да не се сблъскваш с други версии ако нямаш желание...

преди 19 минути, darkterminal написа:

Краен е и е груб... И излишно демонстративен... И неприятен... И още много... Но е уловил тенденцията вярно... Но, за това те има тебе, да му покажеш, че има лампичка у калиндора и че има кой да бори тъмнотата... И че не е сам... И че има някой дето милее за баланца... И те така...

не съм аз човекът за тази работа. не обичам дебатите . само дето като надуша  агресия  и ми бръмват антените.

Една от любимите ми книги е "Една нощ през самотния Октомври" на Зелазни... Там главен герой е кучето на Jack The Ripper... И той, и кучето му, са на страната добрите...

Често, хората се заблуждават съдейки повърхностно по първичните си наблюдения...

за наблюденията съм сЪгласна 

ей, тоя Зелазни верно ти е любим любим ))

Се си мисля, че Херкулесът иска да каже нешо повече, но не знае как... 

.

+

то , като се замислиш, комай повечето сме така... бетер децката градина 

смених плочата аз

преди 1 минута, darkterminal написа:

"По Божия воля", "Ако е рекъл Господ", почти еквивалент на християнското "Амин"... В случая ти пожелавам да не се сблъскваш с други версии ако нямаш желание...

Ясно не бях чувал такава дума и благодаря за обяснението

преди 22 минути, petie1 написа:

Малко дразни но се ядва тоз времеви филтър

Не знам изобщо за какво става въпрос

Дано не очаквате наистина да кажа нещо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.