Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 11 минути, Pig написа:

Пак спаси оскубаното body :mad:

С оня църния Дрън, все циганско лято ви се ще :jeer:

И кривите трипръсти крачета ще си спася, щото знам от къде да си свия ени розови, но топли ботушки

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нормално, те са доста чувствителни.И все пак не очаквай абсолютна точност.

преди 3 минути, ДИоNД написа:

... някви си там 0, 04 vолтя мъ постояннъ шявъ тоз диджитъл екрян ...

преди 3 минути, M.Николов написа:

Нормално, те са доста чувствителни.И все пак не очаквай абсолютна точност.

Се .... хм .... уреда е за домашно ползване (home or дюлгерску), а не за лаборатория ... всичко са си написали китайците ... дъ не се чудиш ...

Хм ... имаше един де мереше влажност, светлина и т.н .... но бе 100 лефъ ... а и не съм ся чиляк от ХеИту ... :) 

Тъ ... пълно щастие сам нъ работно место ... ;) Мъ там си има и прочие ... едни други осцилоскупи и т.н. ... и са аналогово, ъ не некфи дръпнъти китайски диджитъли ... :) 

преди 23 минути, DarkEdge написа:

...да са обращам към вашта пирцона на Вие, не ли?

е, как да се обръжташ към човек с мултицет в ръка?!?!

АЕй .... дружиня ... ке апнъ, тъ шя си полегнъ ... дъртък съ ази ... ко се радвах толкуз ... сегъ подхващъм най-си-по-фажнътъ рябтъ в тоя ден след дългото чикание на малото ми щястие ... :) мой редко дъ е туй по-големо щястие ... мъ то покрай женятъ .. ша ми плафи някфи намеци къ ми фоди разфалени катлони из София, че моя бил изгърмял ... ама хъ .... ке фиди сегъ поп кон гони ли ил ша хфащъ тока ... из космусъ ... :)

преди 1 час, ДИоNД написа:

АЕй .... дружиня ... ке апнъ, тъ шя си полегнъ ... дъртък съ ази ... ко се радвах толкуз ... сегъ подхващъм най-си-по-фажнътъ рябтъ в тоя ден след дългото чикание на малото ми щястие ... :) мой редко дъ е туй по-големо щястие ... мъ то покрай женятъ .. ша ми плафи някфи намеци къ ми фоди разфалени катлони из София, че моя бил изгърмял ... ама хъ .... ке фиди сегъ поп кон гони ли ил ша хфащъ тока ... из космусъ ... :)

В България да няма някакъв нов български и аз да не знам.  Колко пъти ще сменят този език. 
Книгата, книгата с шифъра. Не се чете. Не успявам нищо да прочета.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ти да не си веган?

Ограничавам месото. Не ям много често месо. Както едно време по времето на соца.

преди 11 часа, DarkEdge написа:

Ние сме на всеки километър...

Бе... Тоа прът не сме ние... Бракята са...Србете...

преди 2 часа, emmi написа:

е, как да се обръжташ към човек с мултицет в ръка?!?!

Наче! С тоя мултицет спечели уважението ми! Тъй да знаеш!

преди 5 минути, darkterminal написа:

Лелей..ам, ку беше грабнала под мишка осцилоскиф? Тугива сигур ша я въздигнеш ф култ. 

преди 7 минути, darkterminal написа:

Бракята са...Србете...

Де ги тея србе при Иван Асен?

преди 2 часа, acnekt написа:

В България да няма някакъв нов български и аз да не знам.

Mda .... мдъ ... :) 4е ... :) 

Кратко, но не до там ... :) Та, да доложа!

В България сме като едно голямо изкуствен интелект на ента степен (гугле де ... ) .... говорим си както ни идва, а кой разбрал - разбрал.

Явно не си ъпдейднъл тъй крипту Енигмътъ ... :) 

Този мой начин на изказ едва ли ще срещнеш във ФБ-ту ... :) Те там по не можаха да се справят с ИИ-то си ... :) 

Сега учим и китайци и всички останали, че докато не ни обръщат внимание, то те няма да разберат машините си. :) 

Няколко пъти съм контактувал с немци, но ставаше през английския после на немски и за сверка после с българския. Та успях и с немец да се разбера без да знам дали ме е разбрал.

:) 

Виж ... хм ... с китайците нещо не мога да се разбера ... но там пък руснаците ми помагат ... та, доложих!

п.п. Ако не си разбрал, т.е. усетил смисъла, то ....

Дъртото зареди "батерии" (поспа). Пак е на линия. Всички системи в изправност. Огнен дракон - пука ... котките си правят хигиената и най-по-най-важното .... Ура! Нещо между сняг и дъжд на вън вали ... :) 

преди 3 часа, bornofash написа:

И кривите трипръсти крачета ще си спася, щото знам от къде да си свия ени розови, но топли ботушки

safe_image.php?d=AQA3ZextRmGFILHJ&url=https%3A%2F%2Fmedia0.giphy.com%2Fmedia%2FT3Vx6sVAXzuG4%2Fv1.Y2lkPTEyMGMwMTQ3ZGQyODhkNzgyYjg4ZWM2ZmU2NmMwYmZlMGY3MjJhZTQwZDM4NGQ0Ng%2Fgiphy.gif&ext=gif&_nc_hash=AQBo6IwnEqA9k-La

преди 10 минути, DarkEdge написа:

Лелей..ам, ку беше грабнала под мишка осцилоскиф? Тугива сигур ша я въздигнеш ф култ. 

...

Аааа... То... Оше ино време... Преди  седен - осен гудини... Беше изкопала отнейде един архаичен мултицет... И нешо се фукаше с него... Тъ ас я бъзнах, за какво и е тоя мултицет, знае ли как да го ползва... И тя речи, че е инжилер! Я два деня преди тава я бях видял да помага доста грамотно на някакъв потребител по математика... И... Така почна нашту пузнанству с Емата... Ся ку ще, не осцилоскоп, ми синхрофазотрон да фане пут мишниса, ши знам че е в сигурни ръсе и хич и няма да се чудя...

преди 10 минути, DarkEdge написа:

...

Де ги тея србе при Иван Асен?

Ма те са го писале ся бе адаш, не тугава!

преди 1 минута, darkterminal написа:

Аааа... То... Оше ино време... Преди  седен - осен гудини... Беше изкопала отнейде един архаичен мултицет...

ней ве
аз го повня туй, а пъ съм регнат у форума двеилядо и петнайсто лето

:) 

преди 16 минути, дръндю написа:

а пъ съм регнат у форума двеилядо и петнайсто лето

нуубранска раутъ

начи, стихотворствах, ама требе ми оценител
кво шъ кайш, как звучи туй?
започвам да пея:
с розави ботушки, потропва дядо прас
дечица веселушки, прасето спря при вас
подаръци ще има, за всички от сърце
за новата година, пържола от прасе

пп

коледа, коледа
днес ней сън, днес ней сън
коледа, вкусна си ти

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Умното на кака :*- аз пък понеже не слушам прогнози за времето, вчера си бях със сако и кецове- прибрах се и сутринта като излязох за разходка на кучето, бях... вкамених се изненадано- образно казано.

преди 45 минути, darkterminal написа:

Все се каня да те питам, как помниш на кой да казваш "адаш", на кой "братчед", на кой"наборе"?

Мен днес ме нарекоха ...л-ъ като лешник и-и като игуана г-ъ като геврек л-ъ като лешници и а като авокадо :huh: - обаче то е важно кой ти го казва и колко е изненадващо, защото прихнах от смях и ми стана много миличко, все едно съм в деЦката градинка ... понеже една приятелка от онзи ден ме офертира да ходим на кино с дете, на "Д-р Дулитъл".

Аз отговарям, че в това временце навън много не ми се джитка за подобни мероприятия, пък бил в ролята на доктора любимия ми БобиДауниДжуниър.
Тя по принцип е мил човек и не се сърди много много, та реши да ми разкрие кой/и дава/т подобни причини за отказ.
Съвсем неочаквано ми написа: Лигла! ... последвано от: Ще дойда да те взема 1f603.png:D така де- ние принцесите, не сме си сменили гумите на тиквата и не можем...

преди 25 минути, дръндю написа:

започвам да пея:

пп

коледа, коледа
коледа, вкусна си ти

... има яснота кой е протагониста, но малко повече напрежение/съспенс, може и с по-цветисти думички, че така много като от чавдарче

Музата ми е годишна отпуска, иначе можеше да помогна с по-конкретни насоки ;)

преди 42 минути, Maleficient написа:

...

Все се каня да те питам, как помниш на кой да казваш "адаш", на кой "братчед", на кой"наборе"?

...

Наче, ногу е просто:

ДаркЕдж е а дарк и ас съм дарк, наче сме адаши...

Бритчети са ми Пителя и Борното - шот сме пилета... А съшо така и Богатира, шоту като турне ина от неговите картинки с коментар, че е поканил братовчеда и някакси се сдобивам с чуство, че съм му бритчет...

С Дрънди сме аратлици, пунежей ний сигънска рабутата...

А пък съм набор с тия дет са ми или на годините или на акъля...

И те така те...

преди 2 минути, darkterminal написа:

Наче, ногу е просто:

ДаркЕдж е а дарк и ас съм дарк, наче сме адаши...

Бритчети са ми Пителя и Борното - шот сме пилета... А съшо така и Богатира, шоту като турне ина от неговите картинки с коментар, че е поканил братовчеда и някакси се сдобивам с чуство, че съм му бритчет...

С Дрънди сме аратлици, пунежей ний сигънска рабутата...

А пък съм набор с тия дет са ми или на годините или на акъля...

И те така те...

уф... :huh: така пък се натъжих... после що знанието натъжавало- на ни един стол не мога, ни да кацна, ни да седна, ни да се изтъпанча права, барем ено стихотворение да рецитирвам- ще го измисля някак и с какво да преглътна тая мъка къде ми се образува

Добър вечер, зимата се завърна със сняг, да си сипем по едно малко с приятна музика :cheers:

@JKirilov спами тук колкото искаш , а не из техничеакия раздел на форума, виждам че те напъва да си хвърлиш мислите нейде, но не е там мястото за това.

Когато те напъне отново знай че тук ще съм да го прочета в тази тема, не се плаши тук няма санитари които да те приберат ако си пиеш редовно лекарствата. 

преди 1 час, дръндю написа:

започвам да пея:

пп

коледа, коледа
коледа, вкусна си ти

Изплагиатствано и леко редактирано, но в него има атмосфера.:D  Става

пп Ти научи ли се как да си крадваш wi-fi ?:biggrin:

пп2 Добър вечер на дечурлигата.

преди 2 часа, darkterminal написа:

Аааа... То... Оше ино време... Преди  седен - осен гудини... Беше изкопала отнейде един архаичен мултицет... И нешо се фукаше с него... Тъ ас я бъзнах, за какво и е тоя мултицет, знае ли как да го ползва... И тя речи, че е инжилер! Я два деня преди тава я бях видял да помага доста грамотно на някакъв потребител по математика... И... Така почна нашту пузнанству с Емата... Ся ку ще, не осцилоскоп, ми синхрофазотрон да фане пут мишниса, ши знам че е в сигурни ръсе и хич и няма да се чудя...

Ама аз оня мултицет го подарих на дрогаря Трих за рождения му ден. Испратих му го във вид на посылка директно на работното му място. Как не са решили че е бонба не знам. А вопъла му по талафоня Шетеубияяяяяя!!!!! направо разтопи бабоягежкото ми сърдце

преди 2 часа, darkterminal написа:

Бе... Тоа прът не сме ние... Бракята са...Србете...

Той Диоид си купил чистак бърсак ноф и ся вече ме напъва да се обръжтам към него на Вие

преди 2 часа, дръндю написа:

ней ве
аз го повня туй, а пъ съм регнат у форума двеилядо и петнайсто лето

Ама гъзарски си беше, кво. И в дървена кутия

Аз съм наздраве :cheers:

Значии, такава вкусна чорбичка се получи от свинското джоланче..мммм идеално се връзва с ракийката!

00f380d93059.jpg

Ибаааси вятъра навън... :no-no:

преди 1 минута, Богатир написа:

Аз съм наздраве :cheers:

Значии, такава вкусна чорбичка се получи от свинското джоланче..мммм идеално се връзва с ракийката!

Покажи скритото съдържание

00f380d93059.jpg

Ибаааси вятъра навън... :no-no:

аналогично!!!
само че чорбичката е пилешка и освен вятър има и зверски дъжд

по ено време сериозно се притесних да не отлетя като ена мери попинз

преди 1 минута, emmi написа:

освен вятър има и зверски дъжд

Тсъ - снек

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.